GEONISED Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Ξέρει κάποιος αν μπορούμε να παραλάβουμε από "Κ.Μ.Δ Αθηνάς 10"; Έχει κολλήσει εκεί εδώ κ μέρες και το βιάζομαι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Εκεί κολλάνε πλέον κάποια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 (edited) Εκεί κολλάνε πλέον κάποια !!! μαλιστα...για ποσο? edit: εκανα ντου yolo στα κεντρικα Κων/πολεως αδερφια και το πηρα! κατοχος της κινηταρας και εγω απο σημερα, φαινεται πολυ ωραιο, σιγουρα το καλυτερο κινητο που εχω παρει ποτε, αν ειχε την καμερα και την οθονη του 1+5Τ θα ηταν το τελειο κινητο θα τα ειχε ολα Edited February 1, 2018 by GEONISED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Το double tap σας δουλεύει σωστά; Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Μια χαρά δουλεύει Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2018 Ναι φίλε. Σωστά δουλεύει. Καλορίζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2018 Εαν δεν βγει MiMix2s θα χτυπήσει αυτό....αν και από Max2 θα με ξενερώσει η μπαταρία! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Οσοι δεν εχετε προβλημα με το double tap εχετε την ρομ που ερχεται απο το εργοστασιο η εχετε φλασαρει αλλη; εμενα μερικες φορες ανοιγει με την δευτερη η τριτη προσπαθεια, επισης δεν δουλευει το hotspot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Κακός το πειράζεις το κινητό με άλλες ρομ βλέπεις τωρα έχεις πρόβληματα Το κινητό δέν έχει κανένα πρόβλημα και καλό είναι να μην το πειράζεις γνώμη μου γιατί θα παρουσιαστούν και άλλα προβλήματα. Και με τα θα έχουν λάθος εντύπωση αυτή που θέλουν να το πάρουν ό,τι έχει πρόβληματα. Δεν έχει κανένα πρόβλημα το κινητό δουλεύει νύκτα μερα απροβληματιστα. Τα πάντα λειτουργούν ΆΨΟΓΑ. τη official version China. Εχω. Ότι δουλεύει μια χαρά δεν το πειράζουμε. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Την official έχω που ήρθε από Κίνα Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 (edited) Την official έχω που ήρθε από Κίνα Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk Μήπως δεν το σεταρης καλά το Hotspot γιατί έχω δοκιμάσει από κινητό σε κινητό και από κινητό σε λαπτοπ. Σε σταθερό υπολογιστή λειτουργεί μια χαρά χαρά. Edited February 3, 2018 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Μήπως δεν το σεταρης καλά το Hotspot γιατί έχω δοκιμάσει από κινητό σε κινητό και από κινητό σε λαπτοπ. Σε σταθερό υπολογιστή λειτουργεί μια χαρά χαρά. δεν εχει κατι τρελο να σεταρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Καινούργιο Ota update official China version παραθετο εικόνα Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Λοιπόν.πρόβλημα. δεν ανοίγω καινούργιο θέμα και θα ρωτήσω εδω. Ηρθε σε φίλο ενα mi mix 2. Κινεζικά και αγγλικά. Με το xiaomi mi tool του πέρασα μία rom πού μου έβγαζε με μπλε γράμματα.ολα καλά. Λοιπόν,το πρόβλημα είναι ότι τελικά αποφάσισε να δώσει το κινητό σε άλλο φίλο και λογικά έκανε διαγραφή. Από εκείνη την στιγμή κι επειτα. Η συσκευή ανοίγει,την πάω στην επιλογή γλώσσας και μόλις πάω στην περιοχή κίνα,μόλις πατήσω για επιλογή,αρχίζει τα restarts...και τίποτα άλλο. Με volume up- power button μπαίνει απλά στο μενού με τις 3 επιλογές. Εννοείται έκανα wipe...τα ίδια. Τι κάνουμε; Bootloader lock. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Δοκίμασε μ αυτόν https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26236-%CE%9A%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B5-flash-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-Pc-Suite-Chinese-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-bootloader-fastboo/ τον οδηγό αν και λίγο δύσκολο γιατί έχεις απενεργοποιημένο το usb debugging. Δοκίμασε πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Λοιπόν.πρόβλημα. δεν ανοίγω καινούργιο θέμα και θα ρωτήσω εδω. Ηρθε σε φίλο ενα mi mix 2. Κινεζικά και αγγλικά. Με το xiaomi mi tool του πέρασα μία rom πού μου έβγαζε με μπλε γράμματα.ολα καλά. Λοιπόν,το πρόβλημα είναι ότι τελικά αποφάσισε να δώσει το κινητό σε άλλο φίλο και λογικά έκανε διαγραφή. Από εκείνη την στιγμή κι επειτα. Η συσκευή ανοίγει,την πάω στην επιλογή γλώσσας και μόλις πάω στην περιοχή κίνα,μόλις πατήσω για επιλογή,αρχίζει τα restarts...και τίποτα άλλο. Με volume up- power button μπαίνει απλά στο μενού με τις 3 επιλογές. Εννοείται έκανα wipe...τα ίδια. Τι κάνουμε; Bootloader lock. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατέβασε fastboot rom και φλασαρε με το mi flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Κατέβασε fastboot rom και φλασαρε με το mi flash Είναι κλειδωμένος ο bootloader. Γίνεται μόνο μέσω edl mode και όχι μέσω fastboot mode και είναι η έσχατη λύση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Είναι κλειδωμένος ο bootloader. Γίνεται μόνο μέσω edl mode και όχι μέσω fastboot mode και είναι η έσχατη λύση. :) Και πάλι κατεβάζεις fastboot rom όπως έγραψα και της περνάς με mi flash, χρησιμοποιώ mi flash και σε τηλέφωνα άλλων κατασκευαστών και πάντα δουλεύει άψογα, σε edl μπαίνει εύκολα με μια εντολή ή τρέχοντας ένα αρχείο bat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Και πάλι κατεβάζεις fastboot rom όπως έγραψα και της περνάς με mi flash, χρησιμοποιώ mi flash και σε τηλέφωνα άλλων κατασκευαστών και πάντα δουλεύει άψογα, σε edl μπαίνει εύκολα με μια εντολή ή τρέχοντας ένα αρχείο bat Δεν λέω ότι είναι δύσκολη η εκτέλεση. Είναι περισσότερες οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά μέσω edl mode. Όπως έγραψα πιο πάνω είναι η έσχατη λύση. Απλά πρέπει να αναφέρουμε ότι η διαδικασία δε γίνεται μέσω fastboot mode αλλά μέσω edl mode διότι ο bootloader του παιδιού είναι κλειδωμένος. Αν ο bootloader ήταν ξεκλείδωτος τα πράγματα θα ήταν πιο απλά. Καλό είναι να δοκιμάσει πρώτα το κινέζικο Mi Pc Suite με recovery και fastboot που είναι πιο ασφαλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Είμαι έτοιμος να ξεκλειδώσω τον bootloader απλα ειδα στο miui φορουμ τα παρακάτω και ήθελα να μάθω εαν ισχύουν What are the risks of unlocking Mi Devices? 1. By unlocking the device you agree that this may bring changes to some parts of the system. These changes may damage the device. 2. After the device is unlocked, it becomes less secure and more vulnerable to malware attacks, which may lead to the disclosure and loss of your private data. 3. Some features which require high security level (e.g., Find device, added-value services, etc.) will no longer be available. 4. After the device is unlocked, some features will be changed. Thus, you will no longer be able to receive regular updates and enjoy newest features of MIUI. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Αν το καταφέρετε να το γυρίσετε σε edl το mix2 με μια εντολή να μας το πείτε και σε μας τον τρόπο, να μην παιδευομαστε με test point και ανοίγματα κινητών. Δυστυχώς όμως για μας και το τηλέφωνό μας το edl είναι κλειδωμένο ούτε με deep flash cable δεν γυρνάει σε edl... Μονη λύση το test point όταν φτάσεις στο απροχώρητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Βασίλη η αλήθεια είναι οτι δεν γνώριζα αύτη την λεπτομέρεια για το κλειδωμένο edl στο Mi Mix 2 γιατί δεν έχω επιχειρήσει να μπω στη συγκεκριμένη συσκευή. Έχω να μπω σε edl από την εποχη των μαϊμουδορόμ στο Kenzo. Η αλήθεια είναι οτι όσο παει και τα δυσκολεύει τα πράγματα η Xiaomi με τα θέματα ασφαλείας και για να απαντήσω στο φίλο kmeles για το θέμα του ξεκλειδωματος, ο βασικός λόγος που ξεκλειδωνουμε bootloader είναι γι αυτές περιπτώσεις που παθαίνει κάτι η συσκευή μας. Έχουμε περισσότερες επιλογές να την επαναφερουμε οτάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Αυτά που λέει η Xiaomi ισχύουν και πρέπει να ξέρεις τι κάνεις από τη στιγμή που θα ξεκλειδώσεις. Αν δε θέλεις να ασχοληθείς το ξεκλειδώνεις και σταματας εκεί. Και τα updates σου θα παίρνεις και αν κάτι πάει στραβά μπορείς να το επαναφέρεις εύκολα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Είμαι από αυτούς που πιστεύω σθεναρά (από την αρχή που παρακολουθώ...όσο μου το επιτρέπουν οι διάσπαρτες πληροφορίες...την Xiaomi και την πορεία της...) ότι δεν αργεί πολύ η ώρα που η Xiaomi δεν θα δίνει επίσημη άδεια για ξεκλείδωμα bootloader. :cool: Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Είμαι από αυτούς που πιστεύω σθεναρά (από την αρχή που παρακολουθώ...όσο μου το επιτρέπουν οι διάσπαρτες πληροφορίες...την Xiaomi και την πορεία της...) ότι δεν αργεί πολύ η ώρα που η Xiaomi δεν θα δίνει επίσημη άδεια για ξεκλείδωμα bootloader. :cool: Προς τα εκεί πάει το πράγμα. :) Δεν έχεις άδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 (edited) Κυριάκο και πολύ σωστά τα λές απλά και τα παιδιά να ξέρουνε πως ξεκλείδωτο ότι και να γίνει σχεδόν πάντα επανέρχεται. Ειδικά αν είσαι απο αυτούς που σκαλίζουν ή ψάχνουν... επιβάλεται. Εγώ απάντησα στο leo06.... Πλέον το έχει κλειδώσει το edl η xiaomi απο τα πέρσυ που λένε και στο χωριό μου. Το τελευταίο κινητό που δεν το έχει κλειδωμένο είναι εποχή mi5s . Ότι βγήκε απο εκεί και μετά δυστυχώς δεν.. Μόνο το test point μένει για αυτούς που ούτε το κινέζικο δουλεύει ούτε το xiaomitool λόγω μη ενεργοποιήσεις του usb debugging. Στην ουσία το xiaomitool δεν θεωρείται unbrick εργαλείο για μένα. Αν θυμάσαι πρόσφατα στο διπλανό φόρουμ είχαμε μια ατυχία που κάποιος πέρασε custom rom και μετά έδωσε την εντολή να κλειδώσει μέσα απο adb εντολές. Μόνο με άνοιγμα και test point επανήλθε δυστυχώς. Βέβαια έχασε και την όποια εγγύηση είχε διότι χαλάσαμε και το αυτοκολητάκι που έχει πάνω ξεβιδώνοντας το προστατευτικό της μητρικής γιατί αλλιώς δεν έχεις πρόσβαση στην καλωδιοταινία της μπαταρίας και του δακτυλικού που αναγκαστικά πρέπει να βγούν. Παλιά αν δεν γυρνούσε με το zip αρχείο σε edl με ένα αυτοσχεδιο deep flash cable γινόταν η δουλειά. Τώρα διαγράψτε το ...οπότε πάρτε τα μέτρα σας όπως λέει και ο Κυριάκος Να πούμε κιόλας πόσο έχει δυσκολέψει και το android γενικότερα με τα decrypt τα verity και όλα αυτά. Ειδικά βλέπω πολύ κοσμο που χάνει αρχεία γιατί τα έκανε μαντάρα με το decrypt. Άλλοι επειδή ήθελαν να το βγάλουν άλλοι επειδή ήθελαν να το βάλουν. Οπότε πάντα μα πάντα να έχουμε ένα πρόχειρο back up του εσωτερικού μας χώρου σε cloud ¨η σε pc. Και ένα nandroid για αυτούς που έχουν twrp με όλα τα partition ... Ειδικά το efs Edited February 7, 2018 by linuxilakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts