Jump to content

iPhone X

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά τα σάμυ τα παίρνεις 300 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή τους 3 μήνες μετά την κυκλοφορία, αλλά αν όντως παρουσιάζονται καινούργια iphonia τον σεπτέμβριο τότε δεν αξίζει η αγορά του Χ αυτή τη στιγμή! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Έτσι αν σκέφτεται κάποιος δεν θα πάρει ποτε τηλέφωνο

Μέχρι να παρουσιαστούν ναι να φτάσουν στα ράφια θα φτάσει Οκτώβριο Νοέμβριος

Μετά γιορτές οι τιμές είναι ψηλά δεν είναι καλό να αγοράζεις

Μετά έρχεται Πάσχα πάλι οι τιμές θα είναι ψηλά.

Μετά έρχεται Ιούνιος του 2019 και πάλι δεν θα είναι και περίοδος να αγοράσεις αφού Σεπτέμβριος του 2019 βγαίνουν τα πιο νέα

Το τηλέφωνο είναι άψογο οποίος μπορεί το αγοράζει.

Τον Σεπτέμβριο δεν ξέρουμε καν τι θα μας παρουσιάσουν οποτε τι να περιμένουμε και ποσό θα κάνουν και αν θα μας αρέσουν και ποτε θα έρθουν Ελλάδα και λοιπά και λοιπά

Nokia 8800 Scirocco

Η απαντηση που εδωσε ο συμφορουμιτης παραπανω (που υποτιθεται οτι ο σκοπος αυτων που απαντανε ειναι να τον βοηθησουν σε αυτο που ρωτα)δειχνει το ποιος βοηθησε με αυτα που εγραψε και ποιος οχι,και αν τελικα θελει να περιμενει εστω μεχρι τον Σεπτεμβριο να δει τι θα ανακοινωθει σε καινουργια αλλα και σε παλιοτερα(δηλαδη σημερινα)μοντελα και απο εκει να κρινει τι θα αγορασει(μπορει πχ να αλλαξει γνωμη και να παει σε 8 plus αν πεσει και αλλο η τιμη του).

Ουτε εγραψε πουθενα κανεις οτι το iphone x ειναι για πεταμα ή οτι δεν αξιζει σε σχεση με το x android ουτε τιποτα.

Το εχουμε ξαναπει απειρες φορες οτι με ειρωνιες και εξυπναδες(ειδικα το παραπανω ασχετο σχολιο περι S9 και Xiaomi) δεν βοηθας τον αλλο σε αυτο που ρωταει,και ο συμφορουμιτης πιο πανω ρωτησε γενικα οσους εχουν κανει μεταβαση απο android σε Iphone(πρωτη προταση) ορισμενα πραγματα,δεν ειπε συγκεκριμενα οσοι εκαναν μεταβαση μονο σε τελευταιο iphone χ. Και για την μπαταρια εχει ηδη μια γενικη ιδεα και ο ιδιος απο το κινητο της κοπελας του οπως αναφερει παραπανω για να ξερει περιπου τι παιζει.

Οσο για το ποτε αξιζει να αγορασει καποιος ενα κινητο,αυτο θα το κρινει ο ιδιος για τον εαυτο του με βαση την τσεπη και τις υπολοιπες αναγκες του.

Edited by Fulgore1

Κρίνεις ένα κινητό που δεν το έχεις καν στην κατοχή σου. Τι επιχείρημα ορθό μπορεί να βγάλει κανεις?

Πες μου ποια έκδοση τρέχει το κινητό σου τώρα σοβαρά άνευ ειρωνίας.

Το iOS 12 θα φέρει επιπλέον 3 μισή ώρες σε iPhone X στην υπάρχουσα αυτονομια. Υπάρχουν ήδη αναφορές στο YouTube. Καλά καλαμπόκια σε αυτούς που δεν έχουν iPhone αλλά ξέρουν πως λειτουργούν τα iPhone και γνωρίζουν την αυτονομία. Έφερα πριν ένα παράδειγμα που το 8αρη έχει μικρότερη μπαταρία από το 6αρη αλλά το 8αρη κρατάει παραπάνω η μπαταρία αλλά πάλι απάντηση δεν πήρα και κατηγορήθηκα για ειρωνία.

Το iOS 12 θα φέρει επιπλέον 3 μισή ώρες σε iPhone X στην υπάρχουσα αυτονομια. Υπάρχουν ήδη αναφορές στο YouTube.

Χωρις πλακα, το πιστευεις αυτο που εγραψες;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

You'll never walk alone.

Το iOS 12 θα φέρει επιπλέον 3 μισή ώρες σε iPhone X στην υπάρχουσα αυτονομια. Υπάρχουν ήδη αναφορές στο YouTube. Καλά καλαμπόκια σε αυτούς που δεν έχουν iPhone αλλά ξέρουν πως λειτουργούν τα iPhone και γνωρίζουν την αυτονομία. Έφερα πριν ένα παράδειγμα που το 8αρη έχει μικρότερη μπαταρία από το 6αρη αλλά το 8αρη κρατάει παραπάνω η μπαταρία αλλά πάλι απάντηση δεν πήρα και κατηγορήθηκα για ειρωνία.

Αυτό που λες δεν νομίζω να γίνει ποτε

Είπαμε ίσως διορθώσουν την αυτονομία αλλά 3 ώρες μπαταρία αποκλείεται να έχουμε παραπάνω

Nokia 8800 Scirocco

Έτσι αν σκέφτεται κάποιος δεν θα πάρει ποτε τηλέφωνο

Μέχρι να παρουσιαστούν ναι να φτάσουν στα ράφια θα φτάσει Οκτώβριο Νοέμβριος

Μετά γιορτές οι τιμές είναι ψηλά δεν είναι καλό να αγοράζεις

Μετά έρχεται Πάσχα πάλι οι τιμές θα είναι ψηλά.

Μετά έρχεται Ιούνιος του 2019 και πάλι δεν θα είναι και περίοδος να αγοράσεις αφού Σεπτέμβριος του 2019 βγαίνουν τα πιο νέα

Το τηλέφωνο είναι άψογο οποίος μπορεί το αγοράζει.

Τον Σεπτέμβριο δεν ξέρουμε καν τι θα μας παρουσιάσουν οποτε τι να περιμένουμε και ποσό θα κάνουν και αν θα μας αρέσουν και ποτε θα έρθουν Ελλάδα και λοιπά και λοιπά

:lol:

Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει! :up:

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

είναι κανείς άλλος εδώ μέσα που πέρασε από adroid σε ios να μου πει περί της εμπειρίας?

Ο ανθρωπος εγραψε αυτο και εγω του απαντησα οσον αφορα την προσωπικη μου αποψη με τα iphone 6 και Iphone 7 plus και αυτα που παρατηρησα σε σχεση με αλλες android συσκευες,και ανταυτου εφαγα απο το πουθενα μια προσωπικη επιθεση χωρις λογο.Ωραιο επιπεδο οχι αστεια.......

Σε τι ακριβως ειναι που εκρινα το Iphone X?Στον φορτιστη στην συσκευασια?Προφανως και το ανεφερα γιατι πανω κατω ολες οι android ναυαρχιδες εχουν μεσα στο κουτι ταχυφορτιστη ενω τα τελευταια iphone δεν εχουν,και αρα ειναι κατι που πρεπει να το γνωριζει.

Ειδες να αναφερθω πουθενα πχ σε φωτογραφιες σε σχεση με το S9+ του πχ?

Η να αναφερθω σε τιποτα features?

Η να μιλησω συγκεκριμενα για SOT χρονους/benchmarks και παει λεγοντας?

Και αν κρινω απο το τελευταιο σχολιο/παρατηρηση που εκανα για την ανακοινωση των επομενων Iphone(που ολοι οι υπολοιποι καλοι της παρεας και εγω ο κακος,δεν μπηκατε καν στον κοπο να αναφερετε)μεσα επεσα και στο αν τον ενδιαφερει προσωπικα ή οχι.Εγω το ανεφερα(οπως ειναι το λογικο)να το ξερει και αν ηθελε να περιμενει μεχρι τοτε καλως αλλιως ας αγοραζε σημερα οτι ηθελε.

Διαφορες γνωμες μπηκε να ρωτησει επειδη σκεφτεται την αλλαγη και του εδωσα και εγω μια γνωμη δικη μου πανω σε ορισμενα απο αυτα που ρωταει.

Ξεκολληστε ορισμενοι επιτελους που καθεστε και αρπαζεστε χωρις λογο για τοσο ανουσια πραγματα εν ετη 2018 προς 2019 και σε μια Ελλαδα με τοσα προβληματα,αν ειναι δυνατον.....

Εκει πηγαινε και το σχολιο μου περι ειρωνιας οτι αντι να απαντησετε επι της ουσιας σε αυτα που ρωταει ο ανθρωπος και τι πρεπει πανω κατω να ξερει για την μεταβαση αυτη,το γυρισατε σε ενα ανουσιο vs προς ενα ατομο που ουτε καν τετοιο δικαιωμα δεν εδωσε.

Διολου τυχαιο γιατι το forum εχει χασει τοσο πολυ κοσμο .

Edited by Fulgore1

Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Ειδικά από το γεγονός ότι είχα μισή αυτονομία με iOS 12 απ'ότι είχα με 11.4. Και τόση διαφορά το X από το 8 Plus που έχω, δε νομίζω να έχουν.

36114274_10216488879075347_4895483429983879168_n.jpg

36249859_10216488879275352_8118702660162420736_n.jpg

Εδω λοιπόν τίθεται το ερώτημα. Τι κάνεις εδώ? Τραβάς το παλιό που ειναι με απλη ταινια οπως το νεο? η κάμερα θα αντέξει ή θα την χτυπήσω? με απλο τράβηγμα λίγο με το δάχτυλο δεν βγαινει με τίποτα

I am a man who walks alone..

36114274_10216488879075347_4895483429983879168_n.jpg

36249859_10216488879275352_8118702660162420736_n.jpg

Εδω λοιπόν τίθεται το ερώτημα. Τι κάνεις εδώ? Τραβάς το παλιό που ειναι με απλη ταινια οπως το νεο? η κάμερα θα αντέξει ή θα την χτυπήσω? με απλο τράβηγμα λίγο με το δάχτυλο δεν βγαινει με τίποτα

Δεν καταλάβαμε τι θέλεις να κανείς

Nokia 8800 Scirocco

Γυρω γυρω εχω κολλησει προστατευτικο απο ebay. Ηθελα να τ βγαλω τωρα να βαλω αλλο που προστατευτει και μπροστα το τζαμακι της καμερας αλλα τ παλιο δεν βγαινει

Μαγνητικο ειναι το πηρα απο ebay , 2 ευρω. Εχει ελαχιστα μποσικα μεσα αλλα δεν παθαινει τπτ

Υ.Γ Το αφήνω και αυτό εδώ...

36322754_10216514342711922_8911825189491179520_n.jpg

Edited by Ribopaido

Καλησπέρα παιδιά μερικές φορές όταν μπαίνω σε κλειστό χώρο και πέφτει το σήμα τελείως , μετά όταν βγαίνω έξω δεν επανέρχεται παρά μόνο αν κάνω restart το κινητό . Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι ;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Αξίζει να προχωρήσω σε αγορά ή καλύτερα να περιμένω τα νέα μοντέλα που θα εμφανιστούν τον Σεπτέμβριο;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αξίζει να προχωρήσω σε αγορά ή καλύτερα να περιμένω τα νέα μοντέλα που θα εμφανιστούν τον Σεπτέμβριο;

Το Σεπτέμβριο θα εμφανιστούν αλλά θα τα δεις από Νοέμβρη-Δεκέμβρη. Αγόρασε τώρα και δε θα χάσεις. Πόσο καλύτερο να είναι το επόμενο;;;

grsaint13

αν εχεις να διαθεσεις τα χρηματα , να περιμενεις να παρεις το καινουργιο που θα παρουσιαστει!! ΑΝ και οι διαφορες θα ειναι μικρες θεωρω...καθε νεο μοντελο φερνει κατι νεο! σιγουρα θα εχουν διαφορα 200-400€ τα αρχικα μοντελα δηλαδη 64αρια!

Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν 6/6s όποτε καταλαβαίνει κάποιος ότι το iPhone X θα το αγοράζει ο κόσμος τα επόμενα 3 χρόνια άνετα
Nokia 8800 Scirocco

Αν είχε πέσει στην μισή τιμή θα άξιζε να το πάρεις τώρα. Στα χρήματα του καινούργιου σε 3 μήνες, δύσκολο να αξίζει.

Αν είχε πέσει στην μισή τιμή θα άξιζε να το πάρεις τώρα. Στα χρήματα του καινούργιου σε 3 μήνες, δύσκολο να αξίζει.

11 χρόνια τώρα με iPhone δεν έχει ξανά γίνει ποτε αυτό

Πιστεύεις θα γίνει τώρα η στο άμεσο μέλλον;

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone X
  • The topic was unpinned