Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Αυτή η ζελατίνα που αναφέρεσαι δεν είναι screen protector που έχουν προεγκατεστημένο συσκευές άλλων εταιριών και πρέπει να βγει για να δουλέψει η συσκευή αφού καλύπτει ακουστικό, ηχείο κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Πριν λίγο το πήρα στα χέρια μου , μετά από σχεδόν ένα χρόνο από το 7 plus . Εντάξει η εμπειρία χρήσης είναι απίστευτη ,την είχα ξεχάσει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Πριν λίγο το πήρα στα χέρια μου , μετά από σχεδόν ένα χρόνο από το 7 plus . Εντάξει η εμπειρία χρήσης είναι απίστευτη ,την είχα ξεχάσει Sent from my iPhone using Tapatalk Εντάξει, δεν έχει και τεράστια διαφορά εμπειρίας με το 7 plus Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Εντάξει, δεν έχει και τεράστια διαφορά εμπειρίας με το 7 plus Εννοεί ότι απέχει από το λειτουργικό περίπου 1 χρόνο από τότε που έδωσε το 7αρι και αυτό είναι που του έχει λείψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Πριν λίγο το πήρα στα χέρια μου , μετά από σχεδόν ένα χρόνο από το 7 plus . Εντάξει η εμπειρία χρήσης είναι απίστευτη ,την είχα ξεχάσει Sent from my iPhone using Tapatalk Καλοδουλευτο. Πόσο το πήρες και από που αν επιτρέπεται ; Χρώμα ; Με τι συσκευή ήσουν πριν ; Περιμένω φωτογραφία !!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Καλοδουλευτο. Πόσο το πήρες και από που αν επιτρέπεται ; Χρώμα ; Με τι συσκευή ήσουν πριν ; Περιμένω φωτογραφία !!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Είχα mate 10 pro και p20 pro . Μόνο μαύρα τα παίρνω τα iPhone . Ανταλλαγή με το p20 pro έκανα συν 50. Σαν καινούριο είναι κ με προίκα Εννοεί ότι απέχει από το λειτουργικό περίπου 1 χρόνο από τότε που έδωσε το 7αρι και αυτό είναι που του έχει λείψει. Έτσι ακριβώς Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Καλησπέρα , έχω ένα θεματάκι . Δεν ενεργοποείται το iMessage . Το ανοιγοκλείνω και γράφει για μια μέρα ότι περιμένει ενεργοποίηση αλλά δεν έρχεται ποτέ . Έχω κλείσει το FaceTime ,ξανά άνοιγμα , επανεκκινήσεις κλπ. Δεν κάνει κάτι . Θέλω να φαίνεται το όνομα σαν επαφή και όχι το email μου Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Καλησπέρα , έχω ένα θεματάκι . Δεν ενεργοποείται το iMessage . Το ανοιγοκλείνω και γράφει για μια μέρα ότι περιμένει ενεργοποίηση αλλά δεν έρχεται ποτέ . Έχω κλείσει το FaceTime ,ξανά άνοιγμα , επανεκκινήσεις κλπ. Δεν κάνει κάτι . Θέλω να φαίνεται το όνομα σαν επαφή και όχι το email μου Sent from my iPhone using Tapatalk Είχα παρόμοιο πρόβλημα 10 μέρες Πήρα στην COSMOTE και τελικά ήταν από αυτούς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Καλησπέρα , έχω ένα θεματάκι . Δεν ενεργοποείται το iMessage . Το ανοιγοκλείνω και γράφει για μια μέρα ότι περιμένει ενεργοποίηση αλλά δεν έρχεται ποτέ . Έχω κλείσει το FaceTime ,ξανά άνοιγμα , επανεκκινήσεις κλπ. Δεν κάνει κάτι . Θέλω να φαίνεται το όνομα σαν επαφή και όχι το email μου Sent from my iPhone using TapatalkΝα έχεις κάρτα μέσα και δοκίμασε μέσω 4g και όχι wifi Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Έχω κάρτα κανονικά . Έχω δοκιμάσει με 3g . Θα βάλω και 4g . Αν δεν φτιάξει θα περάσω από την Vodafone Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες . Έχω κάρτα κανονικά . Έχω δοκιμάσει με 3g . Θα βάλω και 4g . Αν δεν φτιάξει θα περάσω από την Vodafone Sent from my iPhone using Tapatalk Αν δεν είναι κάτι από αυτά τότε είναι από την Vodafone Και σε ενός φίλου πριν από εμένα έτσι είχε γίνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Αν δεν είναι κάτι από αυτά τότε είναι από την Vodafone Και σε ενός φίλου πριν από εμένα έτσι είχε γίνει Τελικά έγινε η δουλειά μετά από τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών . Όλα καλά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε να ανοίγει συνέχεια η οθόνη χωρίς λόγο; Πέρα ότι καίει μπαταρία δεν υπήρχε λόγος να το βάλουν εδώ που έχουμε Touch ID Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσουμε να ανοίγει συνέχεια η οθόνη χωρίς λόγο; Πέρα ότι καίει μπαταρία δεν υπήρχε λόγος να το βάλουν εδώ που έχουμε Touch ID Sent from my iPhone using Tapatalk Settings - Display & Brightness - Raise to Wake Αλλά μάλλον θα σου λείψει μετά από λίγη χρήση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Settings - Display & Brightness - Raise to Wake Αλλά μάλλον θα σου λείψει μετά από λίγη χρήση. :) Είσαι άρχοντας ! Παίζει όντως να μου λείψει αλλά τουλάχιστον να ξέρω αν μπορώ να το αφαιρέσω . Ευχαριστώ κ πάλι Ps καλά στραβομάρα είχα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Με την τελευταία ενημέρωση του Facebook 195.0 χάλασε η ροή ειδήσεων που είχα. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Με την τελευταία ενημέρωση του Facebook 195.0 χάλασε η ροή ειδήσεων που είχα. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον ; Sent from my iPhone using Tapatalk Εχουν κιαλλοι προβλημα στο ios με την κολοεφαρμογη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Βουρ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Έλεος με τα emojis... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Πρώτη φορά σπίτι με τέτοιο νούμερο. Γενικά βλέπω καλύτερο σήμα κινητής αλλά και WiFi με την 12.1 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Στην 12.1.1 beta τα εικονίδια όταν γίνεται κλήση ή στην απάντηση της ,έχουν μεγαλώσει αισθητά .Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Τέζα τα κοκκινάκια. Πολύ κάτω το Multi-Core στο Geekbench. Ξεκίνησε ήδη το throttling :p Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Ρε παιδιά όταν είστε με LTE έχετε παρατηρήσει να είναι αργό π.χ αργεί να φορτώσει σελίδες η τα δεδομένα σε μια εφαρμογή; Βλέπω και σε ξένα forum η σε βίντεο στο YouTube σχόλια για προβλήματα. Έλεγα μήπως φταίει η COSMOTE αλλά τώρα αμφιβάλω. (iOS 12.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Ρε παιδιά όταν είστε με LTE έχετε παρατηρήσει να είναι αργό π.χ αργεί να φορτώσει σελίδες η τα δεδομένα σε μια εφαρμογή; Βλέπω και σε ξένα forum η σε βίντεο στο YouTube σχόλια για προβλήματα. Έλεγα μήπως φταίει η COSMOTE αλλά τώρα αμφιβάλω. (iOS 12.1) Το έχω παρατηρήσει εγώ σε iPhone X. (Cosmote έχω) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2018 Τελευταία πολλοί έχουν θέμα με cosmote. Ειδικά αν αλλάξεις από ασύρματο σε δεδομένα αργεί πολύ να φορτώσει Sent from my iPhone XS Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts