billy1986 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Καλημέρα παιδιά, προχωράμε άφοβα στην αναβάθμιση 12.1??? :confused: Ευχαριστώ. Κάνε καθαρή εγκατάσταση. Είναι τρομερή από διαχείριση ενέργειας. Καμία σχέση με τις προηγούμενες. Απλώς κρατά κατά νου ότι ενεργοποιήθηκε το. throttling. Που σημαίνει μείωση επιδόσεων μόλις η μπαταρία τα φτύσει. Βέβαια στο 80% προτείνεται να πας στους επισήμους και να βάλεις μπαταρία με 39 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 προχωράμε άφοβα στην αναβάθμιση 12.1??? :confused: Ναι και από μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Πάντως στο 6s μου μετά την 12.1 στα 3d party BT ακουστικά μου δεν ακούω τον συνομιλητή μου. Υπάρχουν πολλά topic στο διαδίκτυο για το συγκεκριμένο πρόβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dad21 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Κάνε καθαρή εγκατάσταση. Είναι τρομερή από διαχείριση ενέργειας. Καμία σχέση με τις προηγούμενες. Απλώς κρατά κατά νου ότι ενεργοποιήθηκε το. throttling. Που σημαίνει μείωση επιδόσεων μόλις η μπαταρία τα φτύσει. Βέβαια στο 80% προτείνεται να πας στους επισήμους και να βάλεις μπαταρία με 39 ευρώ. Τι εννοείς "στο 80%"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Τι εννοείς "στο 80%"? Εννοεί ότι όταν η υγεία της μπαταρίας φτάσει στο 80%, πας τη συσκευή σου στο επίσημο service για αλλαγή μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dad21 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Εννοεί ότι όταν η υγεία της μπαταρίας φτάσει στο 80%, πας τη συσκευή σου στο επίσημο service για αλλαγή μπαταρίας. Αυτό μπορείς να το δεις από κάπου ή το καταλαβαίνεις από την πτώση απόδοσης της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Κάνε καθαρή εγκατάσταση. Είναι τρομερή από διαχείριση ενέργειας. Καμία σχέση με τις προηγούμενες. Απλώς κρατά κατά νου ότι ενεργοποιήθηκε το. throttling. Που σημαίνει μείωση επιδόσεων μόλις η μπαταρία τα φτύσει. Βέβαια στο 80% προτείνεται να πας στους επισήμους και να βάλεις μπαταρία με 39 ευρώ. Γιατί τι θεωρείται κακό αυτό με το 80% Είναι ένα πάρα πολύ καλό χαρακτηριστικό. Πιο παλιά όταν η μπαταρία έπεφτε άρχιζε η συσκευή τα ξαφνικά shut down Πλέον με αυτό έχει το πρόβλημα λυθεί προσωρινά γιατί ρίχνει τις επιδόσεις του επεξεργαστή για να μην κλείνει η συσκευή ξαφνικά Κάποια στιγμή αλλάζεις μπαταρία και ησυχάζεις Όμως παλαιότερα δεν ήξερες τι φταίει, σ έσπαγε τα νεύρα, έχανες κλήσεις, κάποια δουλειά που άφηνες στην μέση πριν κλείσει απότομα η συσκευή Ο σχεδιασμός του επεξεργαστή είναι τέτοιος που θέλει σταθερή τάση. Όταν η μπαταρία πέσει δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Εγώ το θεωρώ ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό που σε σώζει από μπελάδες αρκεί να το βάλεις στο πρόγραμμα να αλλάξεις την μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Καλά κάνουν και ενεργοποιούν το throttle, γιατί τα 8ρια έχουν τίποτα νέας γενιάς μπαταρία που δε θα φθίνει λόγω χρήσης; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Αυτό μπορείς να το δεις από κάπου ή το καταλαβαίνεις από την πτώση απόδοσης της? Settings -> Battery -> Battery Health. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dad21 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Settings -> Battery -> Battery Health. :up: :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dad21 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Πώς γίνεται να διαγράψω φωτογραφίες τις οποίες έχω συγχρωνήσει με τον υπολογιστή;; Δεν δίνεται η δυνατότητα διαγραφής, παρά μόνο προσθήκης σε άλμπουμ ή κοινοποίησης... Δοκίμασα να κόψω τον συγχρονισμό μέσω itunes, όπως όταν τις μετέφερα, αλλά επειδή έχω σβήσει τον φάκελο με τις φωρογραφίες από τον υπολογιστή δεν κάνει τίποτα! :confused: Καμία ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 απο την 12.01 για να πας στην 12.1 χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 απο την 12.01 για να πας στην 12.1 χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση ? Όχι βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Θέλω να αλλάξω το p10. Αξίζει θεωρείτε η μετάβαση στο 8? Σκέφτομαι γενικά την πιο vfm επιλογή σε Apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Θέλω να αλλάξω το p10. Αξίζει θεωρείτε η μετάβαση στο 8? Σκέφτομαι γενικά την πιο vfm επιλογή σε Apple. Εγώ είμαι ερωτευμένος απόλυτα με το 8αρη μου το μαύρο. Πήρα και το iPad 2018 και είμαι καλυμμένος για μια 4ετια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Θέλω να αλλάξω το p10. Αξίζει θεωρείτε η μετάβαση στο 8? Σκέφτομαι γενικά την πιο vfm επιλογή σε Apple. Το 8άρι είναι μια χαρά, αρκεί να ξέρεις τι να περιμένεις ερχόμενος από το Android στο iOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Το 8άρι είναι μια χαρά, αρκεί να ξέρεις τι να περιμένεις ερχόμενος από το Android στο iOS. Τίποτα. Με builds io καλύπτεσαι πλήρως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Τίποτα. Με builds io καλύπτεσαι πλήρως. Δεν είναι τόσο απλό... Η φιλοσοφία των δύο λειτουργικών είναι διαφορετική και αυτό πρέπει να έχει στο μυαλό του όποιος κάνει τη μετάβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, άμα πάμε ρυθμίσεις μπαταρία και επιλέξουμε τις τελευταίες 10 μέρες, ίσως είναι ο μοναδικός τρόπος να συγκρίνουμε τις αποδόσεις μεταξύ συσκευών, έστω μπακάλικα όπως μέχρι το 11. Πχ το γράφημα αυτό είναι από iPhone SE, δυο μέρες φορτίστηκε και δις οπως βλέπετε και γιαυτο τα ποσοστά χρήσης άνω του 100%, σχεδόν στο 150% και από κάτω η αντίστοιχη δραστηριότητα σε ώρες, ανεξαρτήτως πότε το φορτίσαμε Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 καλησπέρα. το iphone 8 έχει tap to wake;ευχαριστώ. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Όχι, δεν έχει. Μόνο τα X, XS και XR έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 καλησπέρα. το iphone 8 έχει tap to wake;ευχαριστώ. Όχι. Από Χ και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 καλησπέρα. το iphone 8 έχει tap to wake;ευχαριστώ. Θα χρειαστεί να αρκεστείς στο raise to wake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 καλησπέρα. το iphone 8 έχει tap to wake;ευχαριστώ. Καλησπέρα.Οχι ,έχει Raise to Wake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλησπέρα.Οχι ,έχει Raise to Wake. Μια χαρά και το raise to wake. Να φανταστώ ότι από τα χ και πάνω τα έχουν και τα δυο; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts