Jump to content

dad21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dad21

  1. Καλημέρα και καλή αρχή, καλορίζικο! πρέπει να υπάρχει ένα θεματάκι με τις αναζητήσεις ή να έχουν εξαφανιστεί κάποια threads... Ψάχνω το θέμα της παρουσίασης του iphone 12, αλλά δε το βρίσκω πουθενά, φτάνει μέχρι τα θέματα που δημιουργήθηκαν το 2019, δηλαδή για το 11-άρι! Το προηγούμενο link πρέπει να ήταν το παρακάτω: https://myphone.gr/forum/archive/index.php/t-484101.html
  2. dad21

    iPhone 8

    Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να μου προτείνετε back cover και τζαμάκι προστασίας, όσο το δυνατόν πιο διακριτικά, αλλά προστατευτικά! ;) έχω διαβάσει καλά σχόλια για την Spigen Liquid Air Armor Back Cover Σιλικόνης, αλλά με το τζαμάκι έχω μπερδευτεί με τα "tempered glass" και "full face", καθώς θέλω να εφάπτεται πλήρως και να αφήνει όσο το δυνατόν λιγότερο κενό στα πλάγια! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. dad21

    iPhone 8

    Η μπαταρία μου είναι στο 94%, οπότε δεν αξίζει ακόμα να την αλλάξω! Απλά το θέλω για να γλιτώσω το άγχος του καθημερινού φορτίσματος, καθώς ανάλογα τη χρήση μπορεί να μη μου βγάλει τη μέρα! ;) Θα με βόλευε να έχει και μικρό καλωδιάκι lightning για να μη κουβαλάω το μακρύ, αλλά μόνο στο amazon βρίσκω... :( Καμιά πρόταση - ιδέα;
  4. dad21

    iPhone 8

    Καλημέρα παιδιά! Μήπως έχει κανείς να μου προτείνει ένα καλό και αξιόπιστο power bank για το 8-άρι μου; Δε θέλω να δώσω πολλά, μέχρι 20€ για να το έχω για γρήγορη φόρτιση εκτός σπιτιού, καθώς έχει αρχίσει και τα φτύνει η μπαταρία! Ευχαριστώ!
  5. dad21

    iPhone 8

    Πώς γίνεται να διαγράψω φωτογραφίες τις οποίες έχω συγχρωνήσει με τον υπολογιστή;; Δεν δίνεται η δυνατότητα διαγραφής, παρά μόνο προσθήκης σε άλμπουμ ή κοινοποίησης... Δοκίμασα να κόψω τον συγχρονισμό μέσω itunes, όπως όταν τις μετέφερα, αλλά επειδή έχω σβήσει τον φάκελο με τις φωρογραφίες από τον υπολογιστή δεν κάνει τίποτα! :confused: Καμία ιδέα;;
  6. dad21

    iPhone 8

    Αυτό μπορείς να το δεις από κάπου ή το καταλαβαίνεις από την πτώση απόδοσης της?
  7. dad21

    iPhone 8

    Τι εννοείς "στο 80%"?
  8. dad21

    iPhone 8

    Καλημέρα παιδιά, προχωράμε άφοβα στην αναβάθμιση 12.1??? :confused: Ευχαριστώ.
  9. dad21

    iPhone 8

    Έτσι ακριβώς τα έχω κι εγώ, αλλά με την ώθηση ενεργοποιημένη (δε ξέρω βέβαια αν έχει νόημα)! Μόνο μετάκληση, γιατί ώθηση δεν έχει ούτε το gmail ούτε το yahoo, μόνο το icloud... Θα το αφήσω στο τέταρτο, γιατί μ' ενδιαφέρουν τα emails και θα τσεκάρω τη κατανάλωση... Ευχαριστώ!
  10. dad21

    iPhone 8

    Ακριβώς αυτό βρήκα κι εγώ εδώ: https://discussions.apple.com/thread/8431109 δεν δουλεύει το αυτόματο που έχει από default και πρέπει να επιλέξεις τον χρόνο που σε βολεύει! :mad: Αυτό ξεκίνησε από την 11.2.6 απ' ότι διαβάζω... έλεος!! Αν θες άμεση ενημέρωση δηλαδή για τα email σου τη πάτησες! :wacko: Ξέρουμε αν τρώει αρκετή μπαταρία, γιατί το έχω ρυθμίσει στα 15 λεπτά και παίζει, αλλά αν είναι να το πάω κι εγώ στο μισάωρο ή ώρα... :rolleyes:
  11. dad21

    iPhone 8

    Τι εννοείς; Να κατεβάσω την εφαρμογή gmail; :blink: Είναι σίγουρο οτι δεν γίνεται; Ούτε αν περάσω χειροκίνητα τον λογαριασμό; Γιατί και την εφαρμογή που είχα βάλει στην αρχή, δεν μου έστελνε ειδοποίηση για τα emails που είχα λάβει όταν ήμουν εκτός ιντερνετ, παρά μόνο όταν ήμουνα σε wi-fi... Δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, καθώς όλες οι άλλες ειδοποιήσεις δουλεύουν κανονικά! Είναι σαν να μη συγχρωνίζει στο παρασκήνιο.....
  12. dad21

    iPhone 8

    Καλησπέρα σας, τελικά κατέληξα στο 8άρι και όλα μια χαρά!! Υπάρχει όμως ένα θεματάκι με τα emails μου... Ενώ έχω περάσει αυτόματα τον google λογαριασμό μέσω της εφαρμογής mail (τον περνάει σαν imap) και έχουν συγχρωνήσει κανονικά όλα τα email και οι φάκελοι, δεν μου έρχεται ειδοποίηση για κάθε νέο email και πρέπει να μπαίνω εγώ στην εφαρμογή και να κάνω ανανέωση για να εμφανιστεί... :( Το ίδιο γίνεται και με τον yahoo λογαριασμό που έχω περάσει... Έχω τσεκάρει όλες τις ρυθμίσεις για γνωστοποιήσεις, ωθήσεις, κ.τ.λ. αλλά τίποτα! :mad: Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Έχω δει ότι παίζει σαν ερώτηση στο ιντερνετ γενικά, αλλά χωρίς κάποια συγκεκριμένη απάντηση οτι έχει διορθωθεί! Μήπως να περάσω χειροκίνητα τους λογαρισμούς σαν imap και όχι επιλέγοντας "Google" ή "Yahoo" στην προσθήκη νέου λογαριασμού;
  13. dad21

    iPhone 8

    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Αυτό που με ενδιαφέρει όμως πρωτίστως είναι η κάμερα, η οποία λογικά θα είναι καλύτερη στο 8άρι... (;;;) Οπότε με βλέπω να τα σκάω! Τις υπόλοιπες λειτουργίες, όντως μπορείς να τις κάνεις σε οποιοδήποτε iphone, αρκεί να δέχεται τις αναβαθμίσεις για να μην έχεις προβλήματα και με τις εφαρμογές...
  14. dad21

    iPhone 8

    Καλημέρα παιδιά, είμαι με 4S και ήρθε η ώρα να αλλάξω κινητό!! :) Είμαι μεταξύ του 8 και του 7... Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν, αξίζει η διαφορά των 180€ περίπου που υπάρχει μεταξύ τους ή όχι; Σίγουρα μου αρέσει περισσότερο το 8άρι και λόγω νεότητας, αλλά δε μου περισσεύουν κιόλας!! Ευχαριστώ!
  15. Δυστυχώς δε τη διαβάζει κανένας υπολογιστής, ούτε με USB adapter, αλλά ούτε και με SD adapter... Επίσης, ενώ το κινητό έβγαζε το μήνυμα για format της κάρτας, μόλις επέλεξα να κάνει το format, φτάνει στο 20% και χτυπάει error για partition κ.τ.λ. :confused: Μίλησα και με τη SanDisk στην Αγγλία, μου είπαν κάποια πραγματάκια που δεν έγινε τίποτα και για να σου κάνουν αυτοί recover (αν τα καταφέρουν), θέλουν 200 δολάρια περίπου για τα 32GB της δικής μου κάρτας! :O
  16. Το έχω κάνει αυτό πάρα πολλές φορές, αλλά τίποτα! :mad: Εν το μεταξύ, δοκίμασα να της κάνω format μέσω του κινητού, όπως μου ζητάει και να ανακτήσω μετά τα δεδομένα με κάποιο software του υπολογιστή, αλλά μόλις φτάνει στο 20% πετάει σφάλμα... :confused: Έχει κανείς κάποια άλλη ιδέα ή να γνωρίζει κάποιον που του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο?
  17. Καλημέρα παιδιά, προέκυψε το εξής θέμα ξαφνικά προχθές... ενώ έβγαζα φωτογραφίες, κάποια στιγμή κολλάει η συσκευή και μετά από επανεκκίνηση δεν βλέπει τη κάρτα μνήμης! Λέει ότι χρειάζεται διαμόρφωση και θα χαθούν τα δεδομένα... :cry: Ο υπολογιστής δυστυχώς δεν την διαβάζει, δεν τη βλέπει καθόλου. :mad: Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω τα δεδομένα, πριν της κάνω format? Ευχαριστώ εκ το προτέρων!
  18. Ούτε εμένα μου φαίνεται λογικό! Όταν το αφήνω ανοιχτό πάντως δεν το βάζω σε πτήση, απλά κλείνω το WiFi και γενικά τα δεδομένα και χάνει περίπου 2-3%. Όταν το κλείνω δε ξέρω γιατί χάνει τόσο!! Μήπως χάνει αρκετά κατά το άνοιγμα της συσκευής, όπως είπες... τι να πω?! Πάντως γενικά δεν έχω θέματα με τη μπαταρία, είμαι αρκετά ευχαριστημένος!
  19. Εμένα πάντως παιδιά, κλειστό μου τρώει περισσότερη μπαταρία απ' ότι ανοιχτό κατά τη διάρκεια της νύχτας!! :wacko: Αν το αφήσω ανοιχτό (χωρίς WiFi), καταναλώνει γύρω στο 2%, ενώ αν το κλείσω και πάω να το ανοίξω το πρωί, μπορεί να έχει κατέβει και 6-10%!! Μήπως από default εκτελούνται κάποιες διεργασίες τις βραδινές ώρες, όπως π.χ. σκανάρισμα για ιούς κ.τ.λ??
  20. Δεν είναι υπενθύμιση ακριβώς, αλλά Γενέθλια (διαφορετική κατηγορία)... Αν βάλω μια υπενθύμιση, χτυπάει κανονικά! Νομίζω ότι έχω καταλάβει τι φταίει... Επειδή οι επαφές δεν είναι στη συσκευή, αλλά στο Google account, ναι μεν τα δείχνει στο ημερολόγιο αλλά δεν μπορείς ούτε να τα επεξεργαστείς ούτε έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων της συσκευής. Ενεργοποποίησα τις ειδοποιήσεις στο Ημερολόγιο της Google και θα περιμένω να δω τι θα γίνει... Ελπίζω να μη χρειάζεται δίκτυο για να λειτουργήσει έτσι, διαφορετικά θα αναγκαστώ να μεταφέρω τις επαφές στη συσκευή... :confused:
  21. Όχι φίλε μου, είναι όλα ανοιχτά... Γενικά από άλλες εφαρμογές λαμβάνω κανονικά ειδοποιήσεις! Το έχει δοκιμάσει κανείς, αν δουλεύει έτσι? Μήπως γενικά δεν λειτουργεί έτσι και πρέπει να φτιάξω υπενθυμνήσεις... :mad:
  22. Τις έχω τσεκάρει όλες τις ρυθμίσεις, είναι στο "Έγκαιρα" και στην "Ημέρα του γεγονότος στις 12:00", αλλά τίποτα... :wacko: Σε εσάς δουλεύει κανονικά??
  23. Καλημέρα παιδιά! Αντιμετωπίζω ένα θεματάκι από τότε που πήρα το κινητό και δεν έχω καταφέρει να βρω λύση ή δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος... :wacko: Ενώ έχουν συγχρωνίσει όλες οι επαφές μου από το google account, μαζί και τα γενέθλια τις εκάστοτε επαφής και αφού εμφανίζονται κανονικά στο ημερολόγιο (SPlanner), δεν μου έρχονται ποτέ ειδοποιήσεις!! :mad: Παρότι στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένες οι ειδοποιήσεις και τα συμβάντα στην επιλογή "Έγκαιρα", δε λαμβάνω καμία ειδοποίηση! Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει? Δεν θέλω να κάτσω να περάσω υπενθυμίσεις για όλες τις γιορτές!! :worry: Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  24. Πήγαινε στις ρυθμίσεις μηνυμάτων και άλλαξε την κωδικοποίηση (Ρυθμίσεις => Περισσότερες ρυθμίσεις => SMS => Κωδικοποίηση) σε Αυτόματο. Θα πρέπει να στο άλλαξε σε κάποια μικρο-αναβάθμιση! Την είχα πατήσει κι εγώ και το βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο!!
×
×
  • Create New...