pavlosdr Δημ. September 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2019 Καλησπερα, έχω το 8 περίπου 10 μήνες και νομίζω ότι έχει αρχίσει να μειώνεται αισθητά η απόδοση της μπαταρίας. Χωρίς να έχω ανοικτά τα δεδομένα, στο 3g και με αρκετό WiFi, κλειστό gps, από τις 11 το πρωι μέχρι της 2 το βράδυ έχει πέσει 45%. Αναλυτικά στη μπαταρία μου βγάζει τα εξής δεδομένα : - Ενεργή οθόνη 3 ώρες -97% χωρητικότητα μπαταρίας Τα istorm θέλουν 56€ για αλλαγή, μέχρι τώρα η μπαταρία έβγαζε φουλ μια ημέρα Σε εσάς τι γίνεται ? Επανεκκίνηση του έκανες μήπως είχε κανένα σκάλωμα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 καλησπέρα όταν είναι να στείλω email παλιά όταν το έστελνα έκανε ήχο και ενεργοποιημένος ο ήχος τώρα δεν το κάνει . υπάρχει και άλλος που αντιμετωπίζει το ίδιο ? τι γίνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Επανεκκίνηση του έκανες μήπως είχε κανένα σκάλωμα ; Έκανα επανεκκίνηση αλλά τα ίδια. Μίλησα τηλεφωνικά με την apple, ανοίξαμε και case. Διέγραψα κάποιες εφαρμογές που είχα πρόσφατα αναβαθμίσει να δω μήπως κάποια εφαρμογή έφταιγε....τα ίδια. Έκλεισα σε ο,σε τις εφαρμογές την ανανέωση στο παρασκήνιο.......πάλι κατανάλωνε μπαταρία. Έκανα επαναφορά χωρίς διαγραφή των φωτογραφιών κτλ...τα ίδια. Τώρα έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και δεδομένων και set up as new phone και back up τηλέφωνα μόνο από το icloud (δεν ξέρω αν κάνει επαναφορά και κάποιες ρυθμίσεις) και τώρα θα δούμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Καλημέρα σας, Ειμαι σε σκέψεις για να αλλάξω συσκευή και να παω απο Android σε iphone 8. Εχω ενα θέμα ομως με αυτό, εχω συνομιλιες στο WhatsApp τις οποιες δεν θελω να τις χασω και βασικά θελω να τις εχω στο κινητό μου. Δεν βρίσκω τον τρόπο ομως που απο το Google Drive (android backup)θα μπορέσω να μεταφέρω τις συνομιλίες μου στο Iphone. Έχετε καμια ιδεά για να μην χάσω τις συνομιλίες μου και παράλληλα να μεταφερθούν ακέραιες στο Iphone. Ευχαριστώ, Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Καλημέρα σας, Ειμαι σε σκέψεις για να αλλάξω συσκευή και να παω απο Android σε iphone 8. Εχω ενα θέμα ομως με αυτό, εχω συνομιλιες στο WhatsApp τις οποιες δεν θελω να τις χασω και βασικά θελω να τις εχω στο κινητό μου. Δεν βρίσκω τον τρόπο ομως που απο το Google Drive (android backup)θα μπορέσω να μεταφέρω τις συνομιλίες μου στο Iphone. Έχετε καμια ιδεά για να μην χάσω τις συνομιλίες μου και παράλληλα να μεταφερθούν ακέραιες στο Iphone. Ευχαριστώ, Δεν νομίζω να μεταφέρονται από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. Το google drive και το iCloud δεν συνεργάζονται μεταξύ τους. Αν θελεις, κάνε ένα ερώτημα στη φόρμα “contact us” μέσα στο app. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Νομίζω ότι άμα χρησιμοποιήσεις το move to iOS θα στα μεταφέρει αυτόματα όλα τα δεδομένα των εφαρμογών και από εκεί και πέρα κάνεις μόνος σου back up στο iCloud Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Νομίζω ότι άμα χρησιμοποιήσεις το move to iOS θα στα μεταφέρει αυτόματα όλα τα δεδομένα των εφαρμογών και από εκεί και πέρα κάνεις μόνος σου back up στο iCloud Αμφιβάλλω ότι θα μεταφέρει WhatsApp συνομιλίες από Android συσκευή σε iOS επειδή μιλαμε για device encrypted δεδομένα και όχι απλά sms. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Καλημέρα σας, Ειμαι σε σκέψεις για να αλλάξω συσκευή και να παω απο Android σε iphone 8. Εχω ενα θέμα ομως με αυτό, εχω συνομιλιες στο WhatsApp τις οποιες δεν θελω να τις χασω και βασικά θελω να τις εχω στο κινητό μου. Δεν βρίσκω τον τρόπο ομως που απο το Google Drive (android backup)θα μπορέσω να μεταφέρω τις συνομιλίες μου στο Iphone. Έχετε καμια ιδεά για να μην χάσω τις συνομιλίες μου και παράλληλα να μεταφερθούν ακέραιες στο Iphone. Ευχαριστώ, Δεν μεταφέρονται. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Καλημέρα παιδιά, Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας @ chrisakis @protsimer @kremmydass Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 iphone 8 ios 13 βλέπω τρελή διαφορά με το ios 12 σε battery drain . Η δικιά μου άποψη πόλυ χάλια το ios 13 και όλα αυτά που ακούω και διαβάζω. συμβαίνει σε κανέναν άλλον ? υπάρχει λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 iphone 8 ios 13 βλέπω τρελή διαφορά με το ios 12 σε battery drain . Η δικιά μου άποψη πόλυ χάλια το ios 13 και όλα αυτά που ακούω και διαβάζω. συμβαίνει σε κανέναν άλλον ? υπάρχει λύση ? Έκανες ΟΤΑ update ή μέσω iTunes? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 μέσω απο wifi το εκανα. γιαιτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 iphone 8 ios 13 βλέπω τρελή διαφορά με το ios 12 σε battery drain . Η δικιά μου άποψη πόλυ χάλια το ios 13 και όλα αυτά που ακούω και διαβάζω. συμβαίνει σε κανέναν άλλον ? υπάρχει λύση ? Μόνο να περιμένεις Φυσικά και η λύση restore & set up as new αλλά για εμένα δεν είναι και η πιο βολική Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 να περιμένω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 να περιμένω ? Εννοεί να περιμένεις την 13.2 Εγώ θ σου έλεγα να μην περιμένεις τίποτε και να κανεις restore μέσω iTunes Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 1. με restore θα φτιάξει ? 2 . έχω κάνει backup μέσω itunes μετά από itunes πάω επαναφορά iphone? η επαναφορά αντιγράφου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 1. με restore θα φτιάξει ? 2 . έχω κάνει backup μέσω itunes μετά από itunes πάω επαναφορά iphone? η επαναφορά αντιγράφου ? Επαναφορά iphone και μετά επαναφορά αντιγράφου Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Εγώ που έκανα καθαρή εγκατάσταση πάλι battery drain έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Έχω διαβάσει ότι αν απενεργοποιήσεις τo optimized battery charging, τα πράγματα βελτιώνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Μιά χαρά εμένα δουλεύει. Κανένα πρόβλημα με την μπαταρία Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 έμενα καμιά σχέση με την ios 12 αδειάζει πολύ γρήγορα και η χρήση ίδια , διάβαζα ότι ακόμα και ( καθαρή εγκατάσταση πάλι battery drain έχει ) τι γίνεται ? παίζει ρόλο που έκαναν την αναβαθμίσιμη μέσο wifi oxi μέσο itunes ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Πολλά παράπονα ακούω για το εν λόγω κινητό στην έκδοση 13. Εγώ έμεινα κολλημένος στην 12.4.1 και από μπαταρία πάει πολύ καλά κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Σοφή επιιλογη έκανες .Ναι υπάρχει θέμα με την αυτονομία της μπαταρίας τουλάχιστον στο δικό μου 8αρι (όλη μέρα με ένα φορτιστή στα χέρια είμαι )δεν το ευχαριστιέμαι πλέον το κινητό . Δυστυχώς έπρεπε να κάτσω και εγώ στην 12.4.1 αλλά μας έφαγε το dark mode (που για μενα ειναι υπεροχο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Σοφή επιιλογη έκανες .Ναι υπάρχει θέμα με την αυτονομία της μπαταρίας τουλάχιστον στο δικό μου 8αρι (όλη μέρα με ένα φορτιστή στα χέρια είμαι )δεν το ευχαριστιέμαι πλέον το κινητό . Δυστυχώς έπρεπε να κάτσω και εγώ στην 12.4.1 αλλά μας έφαγε το dark mode (που για μενα ειναι υπεροχο) checkm8 εν αναμονή του downgrade. Πιάνει μέχρι και τα C. Είμαι υπεραισιοδοξος πως θα γίνει δίχως τα shsh στο τέλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 checkm8 εν αναμονή του downgrade. Πιάνει μέχρι και τα C. Είμαι υπεραισιοδοξος πως θα γίνει δίχως τα shsh στο τέλος! κοιτά το iOS 13 ειναι ομορφο ....μην σου πω πιο smooth και πιο γρηγορη απο την 12 ,το μονο θεμα ειναι το drain . Αν λυθεί ..(που δεν νομίζω) τότε θα είμαστε κομπλέ .:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts