dgeorge4 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Και 1/3 πιθανότητα να πέσεις σε μούφα μπαταρία. Αν και έχω βρει εγώ μαγαζάκι με καλές μπαταρίες, θεωρώ απαράδεκτο για μια εταιρία που υποστηρίζει τα κινητά της για 5 χρόνια, το αναλώσιμο που πρέπει να αλλαχτεί ώστε να το κρατήσεις όντως 5 χρόνια, να κοστίζει 100+ ευρώ, όταν οι απέναντι την αλλάζουν με 25€ εντός εγγύησης. Εγώ στο 6s έχω αλλάξει 2 φορές μπαταρία, ελέω προβληματικής εργοστασιακης η πρώτη, καθώς κάνω 400 φορτίσεις το χρόνο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Kαλά ας μην κάνουμε ότι αλλάζουμε μπαταρία κάθε έτος. Εγώ τωρα στην 3ετία θα αλλάξω στο 7άρι μου. Είμαι στο 84%. Επίσης δεν μας εμποδίζει κάποιος να πάμε στην X,Ψ,Ω iRepair, Public whatever με το 1/3 της τιμής. Εμένα τώρα συμπληρώνει διετία. Εντάξει έχει μια ορατή μείωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όχι τραγικά πράγματα αλλά ορατή μείωση όπως και να το κάνουμε. Βέβαια το τελευταίο iOS πριν κάθε μεγάλο update έχει παράδοση να διορθώνει και να κλείνει όλα τα κενά. Πιστεύω το iOS 12.3 θα είναι και το τελευταίο και θα κλείνει οποία χαζοπροβλήματα υπάρχουν του iOS και έχει ακουστεί πως διορθώνει και το πρόβλημα της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 παιδιά τα σχόλια στο appstore είναι στα αγγλικά ενώ η γλώσσα του κιν μου είναι στα ελληνικά. πως βάζω ελληνικά και στο appstore ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 λογικα θα είναι αυτό : Ρυθμίσεις - iTunes και App Store - πατάς πάνω στο Apple ID και επιλέγεις Προβολή Apple ID - Χώρα/Περιοχή και το αλλάζεις σε Ελλάδα. Εμένα έτσι μου αλλάζει γλώσσα στο App Store, τώρα για εσένα δεν είμαι σίγουρος.... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 λογικα θα είναι αυτό : Ρυθμίσεις - iTunes και App Store - πατάς πάνω στο Apple ID και επιλέγεις Προβολή Apple ID - Χώρα/Περιοχή και το αλλάζεις σε Ελλάδα. Εμένα έτσι μου αλλάζει γλώσσα στο App Store, τώρα για εσένα δεν είμαι σίγουρος.... Sent from my iPhone using Tapatalk Ελλάδα είναι επιλεγμένο αλλά και πάλι αν πάω σε μια εφαρμογή για να δω τις κριτικές πάλι στα αγγλικά είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Ελλάδα είναι επιλεγμένο αλλά και πάλι αν πάω σε μια εφαρμογή για να δω τις κριτικές πάλι στα αγγλικά είναι.. Εάν αυτοί που τα έγραψαν ήταν στα αγγλικά λογικό δεν είναι Πήγαινε σε καμία εφαρμογή πχ Face να δεις εάν σου εμφανίζει και ελληνικά σχόλια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Εάν αυτοί που τα έγραψαν ήταν στα αγγλικά λογικό δεν είναι Πήγαινε σε καμία εφαρμογή πχ Face να δεις εάν σου εμφανίζει και ελληνικά σχόλια Κάτι άλλο γίνεται και σε ελληνικές εφαρμογές που βλέπω τα σχόλια είναι στα αγγλικά.. δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω επιλέξει τρόπο πληρωμής στο appstore με paypal. πάντως όλα είναι ελληνικά εκτός από τα σχόλια στις εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 καμιά ιδέα πως να γυρίσω τα σχόλια στο appstore στα ελληνικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 καμιά ιδέα πως να γυρίσω τα σχόλια στο appstore στα ελληνικά ? Δεν γυρνάνε. Αν γράψεις εσυ σχόλια ελληνικά για μια εφαρμογή που διατίθεται παγκόσμια αντίστοιχα τα δικά σου σχόλια δεν θα μεταφραστούν ούτε σε αγγλικά ούτε σε Σουαχίλι. Μεγάλη βοήθεια για το αν μια εφαρμογή αξίζει θα σου δώσει το Youtube αναζητώντας εκεί την εφαρμογή και διαβάζοντας τα σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Δεν γυρνάνε. Αν γράψεις εσυ σχόλια ελληνικά για μια εφαρμογή που διατίθεται παγκόσμια αντίστοιχα τα δικά σου σχόλια δεν θα μεταφραστούν ούτε σε αγγλικά ούτε σε Σουαχίλι. Μεγάλη βοήθεια για το αν μια εφαρμογή αξίζει θα σου δώσει το Youtube αναζητώντας εκεί την εφαρμογή και διαβάζοντας τα σχόλια. δηλαδή το whats up cosmote έχει μονο αγγλικά σχόλια? δεν θα έπρεπε να έχει και ελληνικά? σε εμένα όλα τα σχόλια σε οποιαδήποτε εφαρμογή είτε ξένη είτε ελληνική είναι όλα στα αγγλικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 και εμενα στα αγγλικα ειναι τα σχολια της εφαρμογης του Whats up... σε αλλες της Cosmote που ειδα εχουν και ελληνικα σχολια. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 και εμενα στα αγγλικα ειναι τα σχολια της εφαρμογης του Whats up... σε αλλες της Cosmote που ειδα εχουν και ελληνικα σχολια. Sent from my iPhone using Tapatalk ok βρήκα και εγώ ένα ελληνικό σχόλιο :lol: πάντος σε android τα σχόλια είναι στα ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 στα αντροιντ ειναι ελληνικα τα σχολια επειδη τα γραφουν στα ελληνικα, δεν ισχυει κατι διαφορετικο στο ios.... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 ok βρήκα και εγώ ένα ελληνικό σχόλιο :lol: πάντος σε android τα σχόλια είναι στα ελληνικά Πολλοί περισσότεροι προφανώς γράφουν σχόλια στο Android για αυτό Εγώ πολλές φορές γράφω σχόλια στα αγγλικά για να τα βλέπουν σε όλο τον κόσμο και να έχουν άποψη Προφανώς το ίδιο κάνουν οι περισσότεροι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Η αλήθεια είναι οτι στο Android γράφουν σχόλια ΠΟΛΥ περισσότεροι χρήστες απ'ότι στο iOS. Γνωρίζω και απο την εφαρμογή μου οτι στο Android το 43% των αξιολογήσεων έχουν και σχόλια ενώ στο iOS το ποσοστό είναι ... 3%!! Τώρα για τα αγγλικά, αναλόγως τι προτιμά ο καθένας, δεν έχω άποψη πάνω σε αυτό γιατί οι δικές μου κριτικές είναι σχεδόν όλες στα ελληνικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2019 Η αλήθεια είναι οτι στο Android γράφουν σχόλια ΠΟΛΥ περισσότεροι χρήστες απ'ότι στο iOS. Γνωρίζω και απο την εφαρμογή μου οτι στο Android το 43% των αξιολογήσεων έχουν και σχόλια ενώ στο iOS το ποσοστό είναι ... 3%!! Τώρα για τα αγγλικά, αναλόγως τι προτιμά ο καθένας, δεν έχω άποψη πάνω σε αυτό γιατί οι δικές μου κριτικές είναι σχεδόν όλες στα ελληνικά. Δεν πολύ χρειάζονται τα σχόλια στο iOS Βέβαια εγώ ούτε στο Android γράφω. Καλά είναι όμως να ρίχνουμε και κάνα καντήλι γιατί πολλές από τις γνωστές εφαρμογές μόνο τα δεδομένα μας εκμεταλλεύονται και τρώνε την μπαταρία μας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Η αλήθεια είναι οτι στο Android γράφουν σχόλια ΠΟΛΥ περισσότεροι χρήστες απ'ότι στο iOS. Γνωρίζω και απο την εφαρμογή μου οτι στο Android το 43% των αξιολογήσεων έχουν και σχόλια ενώ στο iOS το ποσοστό είναι ... 3%!! Σε αυτό παίζει ρόλο και το γεγονός ότι το Android σου ζητάει επανειλημμένως να αξιολογήσεις και να αφήσεις ένα σχόλιο στην κάθε εφαρμογή ενώ στο iOS δε συμβαίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Σε αυτό παίζει ρόλο και το γεγονός ότι το Android σου ζητάει επανειλημμένως να αξιολογήσεις και να αφήσεις ένα σχόλιο στην κάθε εφαρμογή ενώ στο iOS δε συμβαίνει αυτό. Έχει και στο iOS επιλογη Εάν θες την βγάζεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Έχω την έκδοση ios 12.1 και είμαι ευχαριστημένος. Όμως δεν μου έχει την δυνατότητα για voLTE/ voWIFI. Από τη vodafone μου είπαν να κάνω αναβάθμιση λογισμικού (κάτι που δεν θέλω αυτή τη στιγμή αφού όλα λειτουργούν καλά) Χρειάζεται αναβάθμιση λογισμικού ή μήπως πρέπει να μου στείλουν ρυθμίσεις δικτύου από την vodafone (το ρωτάω αυτό γιατί αν κατάλαβα καλά θα έπρεπε να την έχει την επιλογή αυτή η έκδοση του ios που ήδη έχω.....)? Το κινητό είναι από Ελλάδα από Σκρουτζομάγαζο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Έχω την έκδοση ios 12.1 και είμαι ευχαριστημένος. Όμως δεν μου έχει την δυνατότητα για voLTE/ voWIFI. Από τη vodafone μου είπαν να κάνω αναβάθμιση λογισμικού (κάτι που δεν θέλω αυτή τη στιγμή αφού όλα λειτουργούν καλά) Χρειάζεται αναβάθμιση λογισμικού ή μήπως πρέπει να μου στείλουν ρυθμίσεις δικτύου από την vodafone (το ρωτάω αυτό γιατί αν κατάλαβα καλά θα έπρεπε να την έχει την επιλογή αυτή η έκδοση του ios που ήδη έχω.....)? Το κινητό είναι από Ελλάδα από Σκρουτζομάγαζο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ΜΗΝ κάνεις update. Αντιθέτως υπάρχουν εκατοντάδες λόγοι να το ΚΑΝΕΙΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Θεωρητικά σωστά τα λές, απλά φοβάμαι να μην "βαρύνει" το κινητό με την αναβάθμιση κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Θεωρητικά σωστά τα λές, απλά φοβάμαι να μην "βαρύνει" το κινητό με την αναβάθμιση κτλ Έχω το 7αρι και έχει μόνο βελτιωθεί, καμία επιβάρυνση... Το 8 είναι ακόμα στα νιάτα του και με πολύ πιο δυνατο soc. Άλλωστε τα updates μέσα στην ίδια βασική έκδοση δεν περιέχουν μεγαλες αλλαγές στον πυρήνα αλλά αντιθέτως έχουν bug fixing, security updates και μικρές αλλαγές σε εφαρμογές και υπηρεσίες της Apple. Προχωρα άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Θεωρητικά σωστά τα λές, απλά φοβάμαι να μην "βαρύνει" το κινητό με την αναβάθμιση κτλ Εδώ το έχω περάσει σε 6 αράκι και δεν τρέχει κάστανο Να τις κάνεις τις ενημερώσεις γιατί δίνει και ενημερώσεις ασφαλείας Είναι και αυτός ένας λόγος που δίνουμε ένα σκασμό λεφτά για iPhone για την υποστήριξη που έχουμε για πολύ καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Έχω την έκδοση ios 12.1 και είμαι ευχαριστημένος. Όμως δεν μου έχει την δυνατότητα για voLTE/ voWIFI. Από τη vodafone μου είπαν να κάνω αναβάθμιση λογισμικού (κάτι που δεν θέλω αυτή τη στιγμή αφού όλα λειτουργούν καλά) Χρειάζεται αναβάθμιση λογισμικού ή μήπως πρέπει να μου στείλουν ρυθμίσεις δικτύου από την vodafone (το ρωτάω αυτό γιατί αν κατάλαβα καλά θα έπρεπε να την έχει την επιλογή αυτή η έκδοση του ios που ήδη έχω.....)? Το κινητό είναι από Ελλάδα από Σκρουτζομάγαζο. Εάν είχες καμιά παλιά συσκευή το καταλαβαίνουμε ότι ναι ίσως επηρεαστεί αρνητικά από την αναβάθμιση Η συσκευή σου είναι σχετικά καινούργια Ποια έκδοση πρέπει να έχει κάποιος για να εχει WiFi call στην Vodafone; Μήπως κάνεις αναβάθμιση και πάλι δεν δουλέψει; Είναι σίγουρο ότι με iOS 12.3.1 θα δουλεύει; Εγώ πάντως με COSMOTE σταμάτησα να το χρησιμοποιώ Έχανα κλήσεις αλλά και στις κλήσεις που έκανα η ποιότητα ομιλίας δεν ήταν η καλύτερη. Παίζει ρόλο και η γραμμή του internet αλλά και το router και πολλά άλλα Εγώ θα έλεγα να μην ασχοληθείς καν ούτε με το WiFi call ούτε με την αναβάθμιση αφού είσαι μια χαρά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 τελικά μίλησα με κάποιον από τη vodafone που ήξερε τη δουλεία του και ενεργοποίησε την υπηρεσία στη γραμμή και μετά από μια επανεκκίνηση ήρθαν και οι ρυθμίσεις (λογικά δε χρειάζονταν αναβάθμιση, αλλά η ενεργοποίηση και η αποστολή ρυθμίσεων από το δίκτυο). Το δοκίμασα εχθές και παρόλο που δεν έχω και καλό ίντερνετ στο σπίτι, μια χαρά λειτούργησε. Το μόνο αρνητικό για εμένα είναι οτι δεν εχω πλέον την επιλογή για 2g/3g/4g παρά μόνο 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts