ccypruss000 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Τα πίσω καλυμματα-θηκες δεν ταιριάζουν γιατί είναι διαφορετικό το σχήμα της πίσω κάμερας Τα αξεσουάρ είναι 4/4s 5/5s/se 6/6s 7/8 Ναι αγαπητε μ αλλα η οθονη δεν ειναι 4.7 ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Ναι είναι 4.7... Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Ναι αγαπητε μ αλλα η οθονη δεν ειναι 4.7 ; Κάπως τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου Μπες εδώ να δεις https://m.gsmarena.com/apple_iphone_8-8573.php Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Του 7 ταιριάζουν κανονικά αλλά κάποιες που δοκίμασα με τρύπα για το μήλο (after market) ήταν σε άλλη θέση και δεν φαινόταν ωραίο. (Του 6-6s καμία σχέση φυσικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Ναι αγαπητε μ αλλα η οθονη δεν ειναι 4.7 ;Τι σχέση έχει αυτό? Πίσω είναι σε αλλα σημεία όλα κλπ κλπ από το 7 μόνο κάνουν και αυτό όχι όλες μόνο όσες δεν έχουν τρύπα για μύλο πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Τι σχέση έχει αυτό? Πίσω είναι σε αλλα σημεία όλα κλπ κλπ από το 7 μόνο κάνουν και αυτό όχι όλες μόνο όσες δεν έχουν τρύπα για μύλο πίσω Συμφωνω και σε αυτο επισης εχει καλυτερα χαρακτηριστικα γι αυτο και εγω τον Νοεμβριο θα γινω μελος της παρεας σας. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Οι μοναδικες θήκες που ταιριάζουν στο IPhone 8 /8+ είναι οι θήκες που έχουν σχεδιαστεί αντίστοιχα για IPhone 7/7+ δηλαδή η θήκη για το IPhone 7 ταιριάζει στο IPhone 8 & η θήκη για IPhone 7+ ταιριάζει στο IPhone 8+επειδή έχουν το ίδιο μέγεθος πίσω κάμερας. Μπορεί το IPhone 6 το 7 και το 8 να έχουν τις ίδιες διαστάσεις ως συσκευές αλλά η κάμερες τους έχουν διαφορετικό μέγεθος στα 6 είναι μικρότερες από ότι στα 7 και 8 όποτε το άνοιγμα στο πίσω μέρος της θήκης του 6 είναι μικρότερο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 7 και 8 παρόλο που ως θήκη έχει το ίδιο μέγεθος. Το έκανα όσο πιο αναλυτικό περιγραφικά μπορούσα ώστε να μην υπάρχουν δυσνόητα σημεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Θήκη πορτοφολιών iPhone 8 Plus http://www.casemecase.com/product/caseme-iphone-8-plus-case/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καλημέρα σας. Έχουμε κανένα νέο για την 11.1? Ελπίζω να λύσει κάποια θέματα που έχω παρατηρήσει. Νομίζω frame drops είναι ο πιο ακριβής χαρακτηρισμός, δεν είμαι σίγουρος. Σε σπάνιες περιπτώσεις συμβαίνει στην εναλλαγή οθονών, και επίσης μια φορά το wallpaper στην προοπτική ρύθμιση, δεν μπορούσε να αποφασίσει σε ποια θέση θέλει να κάτσει. Έκανε "σπασμωδικές" κινήσεις. Το Viber καμιά φορά κάνει ώρες να εμφανίσει μηνύματα που μου έχουν στείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καλημέρα σας. Έχουμε κανένα νέο για την 11.1? Ελπίζω να λύσει κάποια θέματα που έχω παρατηρήσει. Νομίζω frame drops είναι ο πιο ακριβής χαρακτηρισμός, δεν είμαι σίγουρος. Σε σπάνιες περιπτώσεις συμβαίνει στην εναλλαγή οθονών, και επίσης μια φορά το wallpaper στην προοπτική ρύθμιση, δεν μπορούσε να αποφασίσει σε ποια θέση θέλει να κάτσει. Έκανε "σπασμωδικές" κινήσεις. Το Viber καμιά φορά κάνει ώρες να εμφανίσει μηνύματα που μου έχουν στείλει. Σήμερα μετά τις 8 το βράδυ αναμένεται Ήδη έχει βγει η 11.2 beta οπότε είμαστε κοντά για την 11.1 Λύνει κάποια από τα πρόβατα που έχεις Για το Viber ευθύνεται ο σχεδιαστής της εφαρμογής εκεί πρέπει να αναμένεις αναβάθμιση μήπως διορθωθεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα έχω το νου μου απόψε λοιπόν. Μακάρι να διορθωθούν όλα. Όχι ότι έχω κανένα σοβαρό πρόβλημα, αλλά δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Όπως ειπώθηκε έχει βγει ήδη η 11.2 beta όποτε η 11.1 θα κυκλοφορήσει επίσημα σύντομα. Σε εμένα με την 11.2 beta το Viber δουλεύει μια χαρά χωρίς πρόβλημα το ίδιο δούλευε και με την 11.1 beta σε iPhone 7 Plus 128gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Κάτι άκουσα αύριο θα ε ει την 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 ρε παιδιά το τηλέφωνο συνεχίζει να κάνει κουλά κωλύματα ... 1. κάποιες φορες κάνει σα να χάνει frames Και με επανεκκίνηση στρώνει . 2. το calculator αν πατήσεις πράξεις σχετικά γρήγορα γράφει ότι να 'ναι ! πχ 1+2+3 μου γράφει 23 και σε λίγο 24 ! 7+8+9 = 89!! 3. κάνεις slide και στους φακέλους με ειδοποιήσεις κάνει 1 κλικ τους αριθμούς των ειδοποιήσεων σα να κατεβαίνουν 3-4 pixel έκανα και reset και setup as new.... και τα ίδια Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 ρε παιδιά το τηλέφωνο συνεχίζει να κάνει κουλά κωλύματα ... 1. κάποιες φορες κάνει σα να χάνει frames Και με επανεκκίνηση στρώνει . 2. το calculator αν πατήσεις πράξεις σχετικά γρήγορα γράφει ότι να 'ναι ! πχ 1+2+3 μου γράφει 23 και σε λίγο 24 ! 7+8+9 = 89!! 3. κάνεις slide και στους φακέλους με ειδοποιήσεις κάνει 1 κλικ τους αριθμούς των ειδοποιήσεων σα να κατεβαίνουν 3-4 pixel έκανα και reset και setup as new.... και τα ίδια Σε ποια έκδοση είσαι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία beta (11.2) διορθώνει κάποια σφάλματα στο calculator. Εσυ σε ποια έκδοση είσαι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 11.1 . Και στην 11.0.3 το ίδιο ισχυε Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 11.1 . Και στην 11.0.3 το ίδιο ισχυε Δεν έχουν εξαφανιστεί όλα τα bug Υπάρχουν ακόμα προβλήματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Όλο betas βγαίνουν και όλο bugs συνεχίζουν να υπάρχουν. Και καλά υποτίθεται οι developers τα επισημαίνουν......και κάθε καινούργια beta το μόνο που προσθέτει καινούριο είναι emoji δώστε emoji στον λαό....φαίνεται πλέον για την Apple μόνο αυτά έχουν σημασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Όλο betas βγαίνουν και όλο bugs συνεχίζουν να υπάρχουν. Και καλά υποτίθεται οι developers τα επισημαίνουν......και κάθε καινούργια beta το μόνο που προσθέτει καινούριο είναι emoji δώστε emoji στον λαό....φαίνεται πλέον για την Apple μόνο αυτά έχουν σημασία Οι developers δεν είναι για να επισημαίνουν τα λάθη στην apple Βάζουν τις beta για να κάνουν δοκιμές στις εφαρμογές τους αν δουλεύουν σωστά Η apple παίρνει από όλες τις συσκευές τα δεδομένα ανάλυσης με crash και λοιπά και διορθώνει προβλήματα αλλά μάλλον δεν κάνουν τόσο καλή δουλειά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Οποος το ψηνει εδω το εχει σε προσφορα https://www.bestprice.gr/item/2155149605/apple-iphone-8-256gb.html -12% . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Καλημέρα σας. Φεύγω τελικά από το 6 το οποίο άρχισε να παραδίδει πνεύμα και έρχομαι πλέον στο iphone 8. Δυστυχώς το plus είναι τεράστιο στα μικρά μου χεράκια. Μεθαύριο αγοράζω και την μοναδική θήκη της playproof rhinoshield και είμαι άρχοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Παιδιά έχω το 6s(μικρό) και σκέφτομαι να πάω σε 8άρι(μικρό). Θα δώ μεγάλη αύξηση σε αυτονομία(με την ίδια χρήση)? Όλα τα άλλα θα είναι σίγουρα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Παιδιά έχω το 6s(μικρό) και σκέφτομαι να πάω σε 8άρι(μικρό). Θα δώ μεγάλη αύξηση σε αυτονομία(με την ίδια χρήση)? Όλα τα άλλα θα είναι σίγουρα καλύτερα.Εγώ θα το κράταγα ένα χρόνο ακόμα Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Εγώ θα το κράταγα ένα χρόνο ακόμα +1 Για απλή καθημερινή χρήση δεν θα δει κάποια ιδιαίτερη διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts