tsiglas Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Καλημέρα! Δεν κατάλαβα καλά και έβαλα όλες τις εφαρμογές χωρίς παρακολούθηση.. Θα το δουλέψω σήμερα αύριο έτσι και μετά θα κάνω αυτό που λες. Απενεργοποιησα ότι έχει σχέση με Bixby. Χωρίς να το έχω δουλέψει ποτέ, χθες κοιτάζοντας τις εφαρμογές μέσα από τις ρυθμίσεις είδα ότι από την τελευταία φόρτιση 13% μπαταρία? Είναι δυνατόν? Ναι είναι... Και μάλιστα φυσιολογικό μιας και η samsung υποθέτει ότι εσύ το δουλεύεις συνέχεια οπότε και το κρατάει ανοιχτό σε ετοιμότητα και έτσι έχεις επίπτωση στην μπαταρία. Από της ρυθμίσεις - Εφαρμογές και επιλέγοντας να δείχνει και τις εφαρμογές συστήματος εμφανίζονται νομίζω 5 εφαρμογές του Bixby από τις οποίες μόνο τις 2 μπορείς να απενεργοποιησεις... Απενεργοποιησα αυτές τις 2 τις άλλες 3 τις έκανα απλά εκκαθάριση δεδομένων... 3 μέρες τώρα δεν έχω δει καμία κατανάλωση (και στις 5) ότι αφορά μπαταρία και ram... Αλλά προσοχή αν κατά λάθος πατήσεις το πλήκτρο του Bixby και ενεργοποιηθεί καλό είναι μετά να ξανά κάνεις εκκαθάριση. Να ξέρεις ότι με την εκκαθάριση χάνονται οι ρυθμίσεις που μπορεί να έχεις κάνει μεσα από την εφαρμογή του Bixby ώστε να μην ανοίγει από το κουμπι.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Ναι είναι... Και μάλιστα φυσιολογικό μιας και η samsung υποθέτει ότι εσύ το δουλεύεις συνέχεια οπότε και το κρατάει ανοιχτό σε ετοιμότητα και έτσι έχεις επίπτωση στην μπαταρία. Από της ρυθμίσεις - Εφαρμογές και επιλέγοντας να δείχνει και τις εφαρμογές συστήματος εμφανίζονται νομίζω 5 εφαρμογές του Bixby από τις οποίες μόνο τις 2 μπορείς να απενεργοποιησεις... Απενεργοποιησα αυτές τις 2 τις άλλες 3 τις έκανα απλά εκκαθάριση δεδομένων... 3 μέρες τώρα δεν έχω δει καμία κατανάλωση (και στις 5) ότι αφορά μπαταρία και ram... Αλλά προσοχή αν κατά λάθος πατήσεις το πλήκτρο του Bixby και ενεργοποιηθεί καλό είναι μετά να ξανά κάνεις εκκαθάριση. Να ξέρεις ότι με την εκκαθάριση χάνονται οι ρυθμίσεις που μπορεί να έχεις κάνει μεσα από την εφαρμογή του Bixby ώστε να μην ανοίγει από το κουμπι.... Ακριβώς αυτό με το Bixby. 5 εφαρμογές που μόνο οι 2 απενεργοποιηση.. Το είχα ανοίξει μια φορά μόνο, για να ρυθμίσω το κουμπί να μην κάνει καμία λειτουργία. Από τότε ούτε το πάτησα κατά λάθος, ούτε ασχολήθηκα ποτέ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 (edited) Αν δεις και δε σε φτάνει η μπαταρία, η εύκολη λυση χωρίς πολυ παίδεμα : Εγκατάστεις package disabler, εχει επιλογη για πάγωμα bloatware, χωρις να ψάχνεις. Εχει μονο του λιστα με ποιες θεωρει οτι πρέπει να παγωσεις. Απο εκει και πέρα ξεπαγωνεις αν κάτι απο αυτα το θες, και παγώνεις οτι αλλο πιστεύεις οτι δεν χρειάζεσαι και δεν το εχει ηδη παγώσει. Εγω με κλεισιμο 130 που ετσι και αλλιως δε χρησιμοποιώ, φτανω σε 16 ωρες χρησης απο 6 εως 7 ώρες οθονης που ειναι αρκετα καλυτερα απο οτι υπολογιζα για την μπαταρία του. (Για την ώρα πάντα. Αν παλαιωσει ένα χρόνο, παρει κανα update και μπούμε στο καλοκαίρι μπορει να γράφω άλλα..). Παντως με ιδια χρηση με νοτε 4, ιδια πειράγματα πάγωματα κλπ το νοτε 8 ειναι κανα 40-60 λεπτά οθονη παραπάνω. Αν παλι δε σε φτάνει η μπαταρία, βάζεις greenify, με adb απο pc για να δουλέψει ως ρουτερισμενη ουσιαστικά (χωρις να ρουταρεις το κινητο). Αυτο δεν το εχω κανει ακομα γιατι γενικα βγαζω μερα. Θα ερθει η ωρα του οταν πρέπει.. Αν εχεις παρατηρησει ειμαι απο τους χειροτερους επικριτες της μικρης μπαταρίας που εβαλε η σαμσουνγκ και παρολα αυτα, γράφω μαλλον θετικά ως πραγματική αυτονομία. Πολλα απο οσα εγραφα ήταν από την εμπειρία μου με νοτε 8 αλλου που ουσιαστικά ειχα δανείστει. Εκεινο πήγαινε αρκετα χειρότερα, δεν το ειχα σεταρει εγω ομως ουτε ειχα κλεισει υπηρεσίες κλπ. Χρησιμοποιω μαυρα θεματα, ακόμα και το utube εχω πατσαρισμενη έκδοση με μαυρο θεμα, χωρις διαφημίσεις που παίζει και σε background κλπ.. Γι αυτό σου λεω, ολα παίζουν το ρολο τους και μπορεί να δεις τελειως διαφορετικα πράγματα απο οτι διαβαζεις. Sosible ζήλεψες ρε μπαγάσα την δόξα μου:lol::lol: Και εγω στανταρ σε Sammy πρωτο πραγμα που κανω ειναι απενεργοποιηση-καταργηση(οπου δυνατον) το μισο συμπαν και εννοειται παγωμα Sammy updates και μετα σεταρισμα/στήσιμο συσκευής. Σιγα μην άφηνα την Samsung να αλωνιζει στην συσκευή με τα σάπια update της:D:lol::p Τοσα χρόνια την έχουμε μάθει!! Edited February 4, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Sosible ζήλεψες ρε μπαγάσα την δόξα μου:lol::lol: Και εγω στανταρ σε Sammy πρωτο πραγμα που κανω ειναι απενεργοποιηση-καταργηση(οπου δυνατον) το μισο συμπαν και εννοειται παγωμα Sammy updates και μετα σεταρισμα/στήσιμο συσκευής. Σιγα μην άφηνα την Samsung να αλωνιζει στην συσκευή με τα σάπια update της:D:lol::p Τοσα χρόνια την έχουμε μάθει!! Χαχα.. Ετσι.. :) Εγω συνήθως κανω αυτο που λέγεται desamsungnizing.. :lol: Χωρις package disabler και τέτοια, ρουταροντας κατευθείαν. Το νοτε 4 εξακολουθεί να εχει το καλυτερο standby απο καθε κινητο, και απο το 8 φυσικά, αφαιροντας το 70% της σαμσουνγκ. Σε 8 ωρες 100 % μπαταρία ακόμα με αρκετά παλαια μπαταρία. Εδω ομως δε θέλω να χασω το Samsung Pay, αν και για την ωρα δεν το χρησιμοποιώ. Θα έρθει η ωρα του, αν και είναι τόσο δυνατό και κάνω σχεδόν τα πάντα χωρις ροοτ, που όντως το 99,9% δεν το χρειαζεται πλεον. Δύσκολα το πιστευεις αν δεν το δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Όταν ομως τα έλεγα πριν καιρό ότι πλέον δεν είναι ανάγκη το root, κάποιοι πέφτανε να με φάνε. Ευτυχώς που σιγά σιγά το καταλαβαίνετε. Καλό το root σίγουρα, αλλά να έχεις εγγύηση σε συσκευή λιανικής χιλιάρικου είναι ακόμα καλύτερο. Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 Όταν ομως τα έλεγα πριν καιρό ότι πλέον δεν είναι ανάγκη το root, κάποιοι πέφτανε να με φάνε. Ευτυχώς που σιγά σιγά το καταλαβαίνετε. Καλό το root σίγουρα, αλλά να έχεις εγγύηση σε συσκευή λιανικής χιλιάρικου είναι ακόμα καλύτερο. Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Πιθανόν να ειμουν και εγω μεσα σε αυτούς. Όντως 1η φορα που δεν καίγομαι να κανω ροοτ εγω που είμαι σεσημασμενος, αρα το 99% δεν το χρειάζεται. Παρόλα αυτα, αργά ή γρήγορα θα ρουταρω κάποια στιγμή.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Θέλω την γνώμη σας σχετικά με τις παρακάτω ρυθμίσεις και την εξοικονόμηση μπαταρίας στην περιπτωση που τις απενεργοποιήσω: 1) Edge screen 2) Always on display 3) Auto brightness Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 (edited) Καλημέρα! Μετά από ανάγνωση μηνυμάτων εδώ του @tsiglas, έκανα μια αλλαγή στις ρυθμίσεις εφαρμογών. Είχα όλες την εποπτεία on, και όλες τις εφαρμογές στην ρύθμιση πάντα αδρανής. Εκτός 5 εφαρμογών που τις είχα χωρίς παρακολούθηση και να καταναλώνουν όση ενέργεια θέλουν. Η αλλαγή που έκανα (για πρώτη φορά, γιατί εδώ και χρόνια από s7 edge εποχή τις είχα όλες στην ρύθμιση πάντα αδρανής) Μου δείχνει ότι πέραν ότι η συσκευή δουλεύει λειτουργεί ποιο γρήγορα ποιο ομαλά, Που το θεωρώ και λογικό, Αλλά και ότι η μπαταρία έχει καλύτερη απόδοση και μάλιστα εμφανές. Εκτός από τις ρυθμίσεις αυτές, πάτησα και κατάργηση εγκατάστασης και διακοπή του Bixby από τις ρυθμίσεις. Και να μην αναβαθμίζετε μάλιστα αυτόματα το Bixby γιατί γύρισε σε προηγούμενη έκδοση πατώντας κατάργηση. Νομίζω ότι αξίζει να δοκιμάσετε έστω για μια μέρα όσοι έχετε σαν εμένα όλες τις εφαρμογές στο πάντα αδρανής. Ευχαριστώ @tsiglas. Σας δείχνω σημερινή χρήση από 6 το πρωί με 4g μόνο και συνεχόμενα. https://www.dropbox.com/sh/4uyonq07lxbiewe/AACa9pQ-iLxAqay4K6joJu7Wa?dl=0 Edited February 5, 2018 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Καλημέρα! Μετά από ανάγνωση μηνυμάτων εδώ του @tsiglas, έκανα μια αλλαγή στις ρυθμίσεις εφαρμογών. Είχα όλες την εποπτεία on, και όλες τις εφαρμογές στην ρύθμιση πάντα αδρανής. Εκτός 5 εφαρμογών που τις είχα χωρίς παρακολούθηση και να καταναλώνουν όση ενέργεια θέλουν. Η αλλαγή που έκανα (για πρώτη φορά, γιατί εδώ και χρόνια από s7 edge εποχή τις είχα όλες στην ρύθμιση πάντα αδρανής) Μου δείχνει ότι πέραν ότι η συσκευή δουλεύει λειτουργεί ποιο γρήγορα ποιο ομαλά, Που το θεωρώ και λογικό, Αλλά και ότι η μπαταρία έχει καλύτερη απόδοση και μάλιστα εμφανές. Εκτός από τις ρυθμίσεις αυτές, πάτησα και κατάργηση εγκατάστασης και διακοπή του Bixby από τις ρυθμίσεις. Και να μην αναβαθμίζετε μάλιστα αυτόματα το Bixby γιατί γύρισε σε προηγούμενη έκδοση πατώντας κατάργηση. Νομίζω ότι αξίζει να δοκιμάσετε έστω για μια μέρα όσοι έχετε σαν εμένα όλες τις εφαρμογές στο πάντα αδρανής. Ευχαριστώ @tsiglas. Σας δείχνω σημερινή χρήση από 6 το πρωί με 4g μόνο και συνεχόμενα. https://www.dropbox.com/sh/4uyonq07lxbiewe/AACa9pQ-iLxAqay4K6joJu7Wa?dl=0 Πιστεύω πως ο λόγος βελτίωσης της αυτονομίας είναι η απενεργοποίηση του Bixby και όχι η ενεργοποίηση των εφαρμογών. Κάνε τώρα μια δοκιμή και βάλε ξανά σε αδράνεια όλες τις περιττές εφαρμογές που είχες και πριν και γράψε μας πάλι εντυπώσεις. Επίσης στα screenshot δεν βλέπω κάτι εντυπωσιακό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turbomakis1 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Παρέλαβα σήμερα νέο note 8 έπειτα από αντικατάσταση. Να σημειώσω πως είναι η τρίτη συσκευή και εύχομαι να είναι εντάξει γιατί δεν μου αρέσει κάποιο άλλο τηλέφωνο για να πω ότι αλλάζω:/ Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosjr1 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Παρέλαβα σήμερα νέο note 8 έπειτα από αντικατάσταση. Να σημειώσω πως είναι η τρίτη συσκευή και εύχομαι να είναι εντάξει γιατί δεν μου αρέσει κάποιο άλλο τηλέφωνο για να πω ότι αλλάζω:/ Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί την αντικατεστησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Πιστεύω πως ο λόγος βελτίωσης της αυτονομίας είναι η απενεργοποίηση του Bixby και όχι η ενεργοποίηση των εφαρμογών. Κάνε τώρα μια δοκιμή και βάλε ξανά σε αδράνεια όλες τις περιττές εφαρμογές που είχες και πριν και γράψε μας πάλι εντυπώσεις. Επίσης στα screenshot δεν βλέπω κάτι εντυπωσιακό. Θα κάνω κάποια στιγμή και αυτή την δοκιμή.. Τι εντυπωσιακό να δεις? Για note 8 μιλάμε που το κομμάτι που πονάει είναι η μπαταρία.. Ούτε op5T είναι ούτε mate 10 prο παράδειγμα. Δείχνω λίγο και πως έκλεισε η μέρα με τις παραπάνω ρυθμίσεις, 70/30 data 4g /wifi. Aod, τοποθεσία, Bluetooth κλειστά. Αυτόματη φωτεινότητα. 2k ανάλυση. 2 Gmail συγχρονισμό (το ένα μόνο mail το άλλο όλα επαφές ημερολόγιο κτλ) https://www.dropbox.com/sh/1c11rncasae56jh/AAAciNNaP2hQovk9G70KksgOa?dl=0 Λίγο ρεύμα θα το χρειαστώ και πάλι για να με βγάλει μέχρι της 12-1 το βράδυ. Αλλά για note 8 μια χαρά αποτέλεσμα θεωρώ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Θα κάνω κάποια στιγμή και αυτή την δοκιμή.. Τι εντυπωσιακό να δεις? Για note 8 μιλάμε που το κομμάτι που πονάει είναι η μπαταρία.. Ούτε op5T είναι ούτε mate 10 prο παράδειγμα. Δείχνω λίγο και πως έκλεισε η μέρα με τις παραπάνω ρυθμίσεις, 70/30 data 4g /wifi. Aod, τοποθεσία, Bluetooth κλειστά. Αυτόματη φωτεινότητα. 2k ανάλυση. 2 Gmail συγχρονισμό (το ένα μόνο mail το άλλο όλα επαφές ημερολόγιο κτλ) https://www.dropbox.com/sh/1c11rncasae56jh/AAAciNNaP2hQovk9G70KksgOa?dl=0 Λίγο ρεύμα θα το χρειαστώ και πάλι για να με βγάλει μέχρι της 12-1 το βράδυ. Αλλά για note 8 μια χαρά αποτέλεσμα θεωρώ. Δεν είναι εντυπωσιακό μιας κι έχω πιάσει και 7 ώρες sot (πάντα με ανοιχτά τοποθεσία, aod, WiFi και δεδομένα 4g). Τελικά σταμάτησε στις 7 ώρες sot (με 3% υπόλοιπο) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Θα κάνω κάποια στιγμή και αυτή την δοκιμή.. Τι εντυπωσιακό να δεις? Για note 8 μιλάμε που το κομμάτι που πονάει είναι η μπαταρία.. Ούτε op5T είναι ούτε mate 10 prο παράδειγμα. Δείχνω λίγο και πως έκλεισε η μέρα με τις παραπάνω ρυθμίσεις, 70/30 data 4g /wifi. Aod, τοποθεσία, Bluetooth κλειστά. Αυτόματη φωτεινότητα. 2k ανάλυση. 2 Gmail συγχρονισμό (το ένα μόνο mail το άλλο όλα επαφές ημερολόγιο κτλ) https://www.dropbox.com/sh/1c11rncasae56jh/AAAciNNaP2hQovk9G70KksgOa?dl=0 Λίγο ρεύμα θα το χρειαστώ και πάλι για να με βγάλει μέχρι της 12-1 το βράδυ. Αλλά για note 8 μια χαρά αποτέλεσμα θεωρώ. Και μάλιστα βλέπω δεν έχεις καλό σήμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geodou91 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Εγω για την χρηση που του κανω ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Εχω σε αδρανεια οτι δεν χρειαζομαι.....μεσω του disabler εχω απενεργοποιησει οτι αχρηστο θεωρουσα οτι δεν μου ειναι απαραιτητο....οπως εφαρμογες της google....bixby και διαφορα αλλα......AOD δεν το χρησιμοποιω μιας και εχω θηκη led view. Δουλευω πολυ την καμερα...τα τηλεφωνα μου.....τα email μου....wifi ολη μερα ανοιχτο και στη δουλεια.....browsing...youtube και excel αρκετο.......λιγοτερο απο 1.5 μερα δεν μου χει βγαλει ποτε.....κανα παιχνιδακι που και που.....να πω επισης πως αλλαξα το 4g σε 3g μονο μιας και βλεπω οτι εχω πολυ καλυτερο σημα ετσι και φωτεινοτητα λιγο κατω απ την μεση... Δεν θα πω οτι ειναι η καλυτερη μπαταρια που υπαρχει σε συσκευη μιας και δεν ειναι....αλλα σε σχεση με αυτα που προσφερει σαν κινητο....τετοια αναλυση σε 6.3 οθονη πιστευω κανει μια χαρα τη δουλεια της.Συναδελφος στη δουλεια εχει το mate 10 pro.....δε λεω...απιστευτη μπαταρια.....αλλα δε συγκρινεται σαν συσκευη για μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Η μπαταρία της συσκευής είναι εξαιρετική για το μέγεθος της 3300mah στο stand by με όλα ανοιχτά θυμίζει iPhone,επίσης μια παράμετρος πολύ σημαντική είναι η οθόνη και η φωτεινότητα της και επειδή δουλεύω στο αυτόματο πάντα την φωτεινότητα η διαφορά με άλλες συσκευές που είχα είναι τεράστια ειδικά με mate 10 pro και oneplus 5T,ακόμα και με το s8 plus δεν υπάρχει σύγκριση και η φωτεινότητα της οθόνης παίζει μεγάλο ρόλο στη διάρκεια της μπαταρίας Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) 9 ωρες και 10 λεπτά το νεο ρεκόρ οθόνης.. :lol: Δε σημαίνει οτι πάντα πάει ετσι, εχω βγάλει και 5:30 με αλλη χρηση, και αλλο setup.. Μαυρο κυρίως θέμα, μαύρο background σε καποιες εφαρμογές με substratum, sabs για κοψιμο διαφημισεων, μπλοκάρισμα ίντερνετ από καποιες εφαρμογές και παγωμα 120 εφαρμογών /διεργασιων που δεν χρησιμοποιω. Επίσης απλο wallpaper και οχι live., greenify, fhd+ ανάλυση, manual συνχρονισμος σε κάποια, και πολλες αλλες ρυθμίσεις. Χωρις να περιορίζω παντως πουθενα cpu. Χρηση κυρίως wifi, ελάχιστα 4g, και κανα 2 ωρες σερφαρισμα με xda app που εχει μαύρο background. Light χρηση δηλαδή, χωρίς ομως να προσπαθω να βγαλω μεγαλο screen on time. Εχω κανει και 4 restart σεταροντας το sabs, πχ, αλλιως θα ειχα ακομα παραπάνω. Παρόλα αυτα είναι εντυπωσιακό τοσες ωρες οθονη απο τοσο μικρη μπαταρία.. http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_20180222-015938_zps7q3nr9ro.png http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_20180222-015926_zps4devjxp5.png Edited February 22, 2018 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 9 ωρες και 10 λεπτά το νεο ρεκόρ οθόνης.. :lol: Δε σημαίνει οτι πάντα πάει ετσι, εχω βγάλει και 5:30 με αλλη χρηση, και αλλο setup.. Μαυρο κυρίως θέμα, μαύρο background σε καποιες εφαρμογές με substratum, sabs για κοψιμο διαφημισεων, μπλοκάρισμα ίντερνετ από καποιες εφαρμογές και παγωμα 120 εφαρμογών /διεργασιων που δεν χρησιμοποιω. Επίσης απλο wallpaper και οχι live., greenify, fhd+ ανάλυση, manual συνχρονισμος σε κάποια, και πολλες αλλες ρυθμίσεις. Χωρις να περιορίζω παντως πουθενα cpu. Χρηση κυρίως wifi, ελάχιστα 4g, και κανα 2 ωρες σερφαρισμα με xda app που εχει μαύρο background. Light χρηση δηλαδή, χωρίς ομως να προσπαθω να βγαλω μεγαλο screen on time. Εχω κανει και 4 restart σεταροντας το sabs, πχ, αλλιως θα ειχα ακομα παραπάνω. Παρόλα αυτα είναι εντυπωσιακό τοσες ωρες οθονη απο τοσο μικρη μπαταρία.. http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_20180222-015938_zps7q3nr9ro.png http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_20180222-015926_zps4devjxp5.pngΝα είχες αυτούς τους χρόνους σε 24 ώρες μετά τη φόρτιση κάτι θα έλεγε. Τώρα σε 14 ώρες μετά τη φόρτιση το χρησιμοποιείς τις 9 με όλους αυτούς τους περιορισμούς που είπες. Sorry Αλλά εμένα δε μου λέει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Να είχες αυτούς τους χρόνους σε 24 ώρες μετά τη φόρτιση κάτι θα έλεγε. Τώρα σε 14 ώρες μετά τη φόρτιση το χρησιμοποιείς τις 9 με όλους αυτούς τους περιορισμούς που είπες. Sorry Αλλά εμένα δε μου λέει κάτι. Γι αυτό τα γραφω αναλυτικά, δε θέλω να δωσω λαθος εντυπώσεις. Σε 24 ωρες που λες, δε θα είχα μεγάλη διαφορά παντως. . Εχω εξαιρετικό stanby όπως το εχω, δεν ειναι εκει το θέμα. Να ειχα τους παραπάνω χρονους με 4g, χωρις μαυρα θεματα με live wallpaper κλπ ναι.. Θα εχανα 3 ωρες οθονης τοτε πιθανόν.. Για μενα είναι εντυπωσιακό γιατι δεν εχω βγαλει τοσες ωρες με αλλο κινητο κάνοντας τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Έβγαλα την κάρτα sim της Vodafone είχα δύο SIM κάρτες μαζί) και έμεινα μόνο με αυτή της Wind όπου την μισή μέρα έχω μόνο edge (ενώ την συσκευή μόνιμα σε 4g) και οι χρόνοι δεν άλλαξαν ( 6 sot). Οπότε πριν είχα τετράωρα sot ηταν λόγω Micro SD κάρτας..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Να και sot σε μεγαλυτερη διάρκεια, 33 ωρες. Πάντα όμως με μαυρο wallpaper, το έχω στο τέλος. http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_20180223-210117_zpsiq7tctkt.png http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_20180223-210104_zps9gbo3gdn.png http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_20180223-210504_zpsxyb2qne4.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Να και sot σε μεγαλυτερη διάρκεια, 33 ωρες. Πάντα όμως με μαυρο wallpaper, το έχω στο τέλος. http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_20180223-210117_zpsiq7tctkt.png http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_20180223-210104_zps9gbo3gdn.png http://i92.photobucket.com/albums/l15/sosimpleGR/Mobile%20Uploads/ForForum/Screenshot_20180223-210504_zpsxyb2qne4.png Ενδεικτικές μετρήσεις όλες αυτές....και γώ με τη χρήση τη δική σου τέτοια sot βγάζω πάνω-κάτω. Κάνε χρήση με 4g-κλήσεις-aod....και θα βγάζεις sot. ούτε το 50% απ'ότι τώρα.... Γενικά η μπαταρία του είναι μέτρια και σίγουρα χρειαζόταν 3500mah μπαταρία τουλάχιστον να είναι στα επίπεδα s8plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) Ενδεικτικές μετρήσεις όλες αυτές....και γώ με τη χρήση τη δική σου τέτοια sot βγάζω πάνω-κάτω. Κάνε χρήση με 4g-κλήσεις-aod....και θα βγάζεις sot. ούτε το 50% απ'ότι τώρα.... Γενικά η μπαταρία του είναι μέτρια και σίγουρα χρειαζόταν 3500mah μπαταρία τουλάχιστον να είναι στα επίπεδα s8plus. Συμφωνώ. Απλα δείχνω οτι με διαφορες βελτιώσεις και κολπάκια, μπορείς να εχεις αρκετά καλή αυτονομία. Έχω κλείσει πολυ bloatware.. Στο πρηγ που ανεβασα με 9 ωρες sot, ειχα περίπου 1 ωρα σερφαρισμα με 4g. Το ελαχιστα που γραφω παραπάνω είναι γιατι στις 9 ώρες η 1 ειναι ελαχιστα.. :) Χρηση κανονικοτατη, απλα οχι τέρμα οθονη μιας και δεν έχει τόσο φως ακομα πολλες ωρες. Εγω το καλοκαίρι το φοβαμαι. Εκει θα φανει μικρή η μπαταρία του. Στο πολυ φως βαράει τερμα η φωτεινότητα και θα ανεβει η κατανάλωση οθονηςx3... Ξαναλέω εχω βγάλει και 5:30 ώρες.. Αυτα που ανεβαζω ειναι τα καλά.. :) Edited February 23, 2018 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Ενδεικτικές μετρήσεις όλες αυτές....και γώ με τη χρήση τη δική σου τέτοια sot βγάζω πάνω-κάτω. Κάνε χρήση με 4g-κλήσεις-aod....και θα βγάζεις sot. ούτε το 50% απ'ότι τώρα.... Γενικά η μπαταρία του είναι μέτρια και σίγουρα χρειαζόταν 3500mah μπαταρία τουλάχιστον να είναι στα επίπεδα s8plus. Εγώ το έχω μόνιμα σε 4g (κι ας είμαι με edge την μισή μέρα) μόνιμα aod (δεν πήρα samsung για να κλείνω το aod) πάντα ανοιχτό WiFi και τοποθεσία. Χτυπάω 6ωρο sot που είναι μια χαρά ικανοποιητικό. Πριν που είχα κάρτα micro SD ήμουν στις 4-4,30 ώρες sot. Θεαματική αύξηση..... Αν χρησιμοποιείς καρτούν, βγάλε τη και κάνε μια δοκιμή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Εγώ το έχω μόνιμα σε 4g (κι ας είμαι με edge την μισή μέρα) μόνιμα aod (δεν πήρα samsung για να κλείνω το aod) πάντα ανοιχτό WiFi και τοποθεσία. Χτυπάω 6ωρο sot που είναι μια χαρά ικανοποιητικό. Πριν που είχα κάρτα micro SD ήμουν στις 4-4,30 ώρες sot. Θεαματική αύξηση..... Αν χρησιμοποιείς καρτούν, βγάλε τη και κάνε μια δοκιμή. Θα κάνω δοκιμή σε ότι πάρω με SD γιατί αν ισχύει αυτό είναι σημαντικό. Αν και την SD την θέλω μέσα, έχω περιέργεια να δω πόσο παραπάνω θα πάρει Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts