Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

(Το θέμα δεν κλειδώνεται γιατί υπάρχουν όπως φάνηκε άνθρωποι που θέλουν να συζητήσουν επί αυτού ακόμη.Τα εκτός θέματος μηνύματα θα αφαιρούνται).

Συνεχίστε :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soublaki-3 (19 Δεκ. 2004 , 02:11)

Μπορεί να υπερβάλλει λίγο, αλλά γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των γυαικών βάφεται; Μήπως σημαίνει ότι δεν τους αρέσει η εμφάνισή τους και προσπαθούν με τεχνάσματα να γίνουν πιο αρεστές;

Με καλυψε νομιζω πληρως ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (19 Δεκ. 2004 , 00:50)

1) Η ηλικια μας δεν απεχει τοσο πολυ (ουτε 3 χρονια ;) ) με οτι συνεπαγεται αυτο οσον αφορα την αριθμητικη...

3 χρονια σε αυτες τις ηληκιες ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα στο μυαλο που επικρατει ενα χασμα αναμεσα θα το καταλαβεις οταν γινεις 18 και οταν γινεις 22..θα εχεις εντελως διαφορετικη αποψη απο αυτην που εχεις τωρα ! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (19 Δεκ. 2004 , 11:17)

3 χρονια σε αυτες τις ηληκιες ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα στο μυαλο που επικρατει ενα χασμα αναμεσα θα το καταλαβεις οταν γινεις 18 και οταν γινεις 22..θα εχεις εντελως διαφορετικη αποψη απο αυτην που εχεις τωρα ! ;)

Καλά δεν νομίζω να έχει και τόσο σημασία η ηλικία μιας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιον/α να τον προλάβουν οι εξελίξεις της ζωής πριν ακόμα πατήσει τα 18 ή τα 22 και να έχει ήδη διαμορφώσει αρκετά ώριμες θέσεις και απόψεις για την ηλικία που έχει.

Λέγοντας εξελίξεις της ζωής εννοώ τις όποιες διάφορες καταστάσεις(ευχάριστες ή δυσάρεστες) που μπορεί να ζήσει ένας/μια έφηβος/η σε αυτή την ηλικία και να τον στιγματίσει για μετέπειτα.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (19 Δεκ. 2004 , 11:26)

Καλά δεν νομίζω να έχει και τόσο σημασία η ηλικία μιας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιον/α να τον προλάβουν οι εξελίξεις της ζωής πριν ακόμα πατήσει τα 18 ή τα 22 και να έχει ήδη διαμορφώσει αρκετά ώριμες θέσεις και απόψεις για την ηλικία που έχει.

Λέγοντας εξελίξεις της ζωής εννοώ τις όποιες διάφορες καταστάσεις(ευχάριστες ή δυσάρεστες) που μπορεί να ζήσει ένας/μια έφηβος/η σε αυτή την ηλικία και να τον στιγματίσει για μετέπειτα.

ναι μπορει αναμεσα στις ηλικιες που ειμαι εγω και συ αλλα τα 15 με τα 20 δεν εχει απλα χασμα εχει γκρεμο με χλμ βαθος ! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (19 Δεκ. 2004 , 11:29)

ναι μπορει αναμεσα στις ηλικιες που ειμαι εγω και συ αλλα τα 15 με τα 20 δεν εχει απλα χασμα εχει γκρεμο με χλμ βαθος ! :)

Αν αναλογιστείς ότι στα 18 σταματάει η διαμόρφωση της προσωπικότητας τότε ναι. Πιθανόν να υπάρχει ο γκρεμός που αναφέρεις αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ριζικά κάποιος/α το τρόπο σκέψης και έκφρασης του ;) Προσθέτοντας μέσα πολλές παραμέτρους όπως το κοινωνικό του περιβάλλον,οικογενειακή κατάσταση κτλ...

Πωωωωωωω μου φαίνεται πως το γυρίσαμε σε Δρούζα :rolleyes: :D :lol:

Αλλάζω κανάλι!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (19 Δεκ. 2004 , 11:17)

να προσθέσω και ότι οι γυναίκες ωριμάζουν γρηγορότερα, σε σώμα ΚΑΙ μυαλό. 16 χρονών κοπέλα είναι σχεδον γυναίκα. 16 χρονών αρσενικό είναι αγοράκι ακόμα. Συνήθως! ;)

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (19 Δεκ. 2004 , 11:42)

να προσθέσω και ότι οι γυναίκες ωριμάζουν γρηγορότερα, σε σώμα ΚΑΙ μυαλό. 16 χρονών κοπέλα είναι σχεδον γυναίκα . 16 χρονών αρσενικό είναι αγοράκι ακόμα. Συνήθως! ;)

Σπύρος

Καλά έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα το 16 είναι πολύ μακριά γι αυτό που λες...

Ήδη από τα 14 έχουν τέτοιες βλέψεις... :rolleyes: :lol: :lol:

Τεσπα... Long story... :whistle: Keep walking :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (19 Δεκ. 2004 , 11:42)

να προσθέσω και ότι οι γυναίκες ωριμάζουν γρηγορότερα, σε σώμα ΚΑΙ μυαλό. 16 χρονών κοπέλα είναι σχεδον γυναίκα. 16 χρονών αρσενικό είναι αγοράκι ακόμα. Συνήθως! ;)

Σπύρος

Διαφωνώ κάθετα.

Ο βαθμός ωριμότητας δεν προκύπτει από το φύλλο του ανθρώπου (ως προς το πνεύμα), αλλά από τις εμπειρίες που έχει ο καθένας και η ηλικία στην οποία της έχει αποκομίσει καθώς και τρόπος που αυτές έχουν αφομοιωθεί. Το οικογενειακό περιβάλλον παίζει επίσης πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Με γονείς πνευματικά ώριμους, ένα παιδί θα ακολουθήσει (κατά κανόνα...) τον ίδιο δρόμο.

Κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα βλέποντας τον περίγυρό μου και όχι ακούγοντας "ειδικούς". Κοινώς, τα παραδείγματα που έχω στα 19 χρόνια συναναστροφής μου με ανθρώπους έχω συναντήσει ανώριμους άντρες και ανώριμες γυναίκες στον ίδιο αριθμό πάνω-κάτω.

Εκτός αν έχω λανθασμένη αντίληψη του όρου "ωριμότητα" και εννοείτε κάτι άλλο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (11 Δεκ. 2004 , 22:31)

Καποιος φιλος ειπε πως την βρηκε, πιστευω πως ολοι εχουμε βρει καποια που νομιζαμε πως ηταν η τελεια εος οτου.......Crash And Burn ! ;)

Οπως και να εχει δεν νομιζω πως ωραια και σωστη μπορει να συμβαδιζει.

Η ωραια θα εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο της, ειδικα τελευταια οι ελληνιδες εχουν καβαλησει το καλαμι.

Μηπως τελικα να στραφουμε σε εξωτερικες λυσεις ? Πλακα πλακα γυναικαρες που εχω γνωρισει απο αμερικη , αγγλια, γαλλια και ρωσσια κανουν σαν τρελες αρκει να τους φερεσαι νορμαλ σε αντιθεση με τις δικιες μας που ολο θελουν θελουν θελουν.

Ειμαι λαθος ?

Η νοοτροπια των αλλων ευρωπαιων γυναικων,πλην ελληνιδων,ειναι πολυ διαφορετικη,ουδεμια σχεση με την γνωστη ελληνικη πραγματικοτητα.

Το να προσεγγισεις μια κοπελα σε ξενη χωρα ειναι τοσο απλο οσο να γνωρισεις εναν ομοφυλο σου κ να του ζητησεις αναπτηρα.Υπαρχει ενα αλλο κλιμα στον αερα που σου αφηνει τον περιθεριο να της μιλησεις,να σε ακουσει κ να σε καταλαβει χωρις να σε σνομπαρει ουτε δευτερολεπτο(πχ. αν δεν μιλας καλα την γλωσσα τους κ καπως κολλας)

Εν πληρη αντιθεση,μπορω να πω οτι οι γυναικες ειναι εδω πανω που κανουν το πρωτο βημα,με αποτελεσμα ενας ελληνας να μενει παγωτο,βλεποντας κ συγκρινοντας την μερα με την νυχτα στις ετεροφυλικες σχεσεις.

Περισσοτερο τους νοιαζει να περασουν καλα ,χωρις να κοιτανε το αυριο με ταμπου κ κολληματα.Δεν προκειται καμια αγγλιδα να ρωτησει την αλλη να πει την γνωμη της για καποιον,για να προχωρησει περαιτερω(κλασικο ελληνικο φαινομενο).

Ο καθενας αντιμετωπιζει τον αλλον (ανδρας<->γυναικα) επι ισοις οροις χωρις να κανει το ενα φυλο το αλλο, να νιωθει οτι ειναι σε μειονεκτικη θεση (πχ δεν θα κολλησεις να πας να φλερταρεις μια ανοιχτα κ αμεσα,καθως κ το αντιστροφο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ φυσιολογικο).

Το πιο αστειο,τραγικο κ ειρωνικο πραγμα μαζι ειναι οταν βλεπεις ελληνιδες να σπουδαζουν εξωτερικο,πως κανουν οταν βρουν ελληνα μπροστα τους,απο θηραματα/θυματα μετατραπηκαμε στα καλυτερα κ πιο περιζητητα αρσενικα.Πραγματικα απιστευτο ,καθως βλεπεις οτι εχεις καποια αξια,ενω στον τοπο σου μπορει να μην ειχες φλερταρει ουτε θηλυκη γατα...

Προσωπικα,λατρευω κ σεβομαι τις γυναικες που περνουν καλα,με οτι σημαινει αυτο,χωρις να ντρεπονται για αυτο που κανουν ή ειναι.

Γυναικα σημαινει να ξερει τι θελει,να το διεκδυκει κ να το αποκτα επι ισοις οροις.

Αυτο ειναι ποιοτητα

The Future Belongs To The Brave

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (19 Δεκ. 2004 , 09:42)

Σπύρος

Αυτο που αναφερεις ,εχει αποδειχτει κ επιστημονικα η αποψη οτι οι γυναικες "ωριμαζουν" γρηγοροτερα.

Στο μετωπο απο πισω ακριβως υπαρχει το σημειο του εγκεφαλου που ειναι υπευθυνο να κραταει την λογικη σε καποια πλαισια.Οι επιστημονες το λενε

"Η αστυνομευση της λογικης".

Αυτο το τμημα του εγκεφαλου δεν ειναι ενεργο μεχρι τα 19-20 στις γυναικες κ 20-21 στους αντρες.Εξου κ τα κοριτσακια μας βγαινουν πιο ωριμα (15 χρονων σχεση με 25 χρονο :p)

Με λιγα λογια,αυτο που λενε "επειξε το μυαλο του" αφορα ακριβως αυτο το πραγμα,να μην ξεγευγεις απο την λογικη να κανεις καφριλες ;)

@Μichelle

αμερικανιδα ψυχολογος :

"Η φιλαρεσκια ειναι γενους θηλυκου"

Αυτο τα αποδεικνυει ολα γιατι οι γυναικες κανουν τοσα για να αρεσουν στους αντρες.Το αν εσυ νιωθεις ασχημα που περιποιησε τον ευατο σου κ κανεις τοσα πολλα για να αρεσεις στους αντρες,τοτε καλυτερα να σταματησεις ολα αυτα τα κοπιαστικα (γυμναστηρια,περιουσιες σε καλλυντικα ,ενδυματα κτλ) κ να αφησεις τις υπολοιπες να μοχθουν για την εξωτερικη τους εμφανιση.

Προσωπικα,λατρευω τις γυναικες που δεν εχουν fake πραγματα πανω τους (απο μακιγιαζ,μεχρι πλαστικες) κ ειναι σεξυ-πανεμορφες-θηλυκοτατες χωρις να επιστρατευσουν τπτ για να αποστομωσουν κ να αφησουν παγωτο τον ανυποψιαστο αρρεν ! :D

συμφωνω με οσα κατεθεσε ο προλαλησας.. ομως εχω μια απορια... ποιος απο τους αντρες ελληνες δεν θεωρει την ελληνιδα γυναικα προστυχη αν αυτη κανει το πρωτο βημα και γενικα ακολουθησει την τακτικη των ευρωπαιων γυναικων? μη μου πειτε πως χαλαρα ολα νταξ και δεν παιζει προβλημα.. γιατι εχω την αποψη πως , οσο το 60-70 % των γυναικων απο ελλαδα ειναι κομπλεξαρες , αλλο τοσο ειναι και οι αντρες ελληνες... γενικα νομιζω πως υπαρχει δυσπιστια και πεφτει πολυ φουμο για να φαινομαστε "οπως πρεπει" και οχι να ειμαστε "οπως ειμαστε"... και αρα αποδεκτοι... χμμμ

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Ετσι ειναι τα πραγματα...δυστυχως η κοινωνια μας ειναι τοσο συντηρητικη,καθωσπρεπικη & γεματη με ψευτοηθικες αξιες που για να κανουμε κατι(οχι μονο στο θεμα των σχεσεων,αλλα γενικοτερα),το περναμε απο χιλια δυο στεγανα και,αν ειναι "κοινωνικα αποδεκτο",το κανουμε...διαφορετικα,κλεινομαστε στο καβουκι μας.Δεν ειναι ομως ολοι & ολες ετσι...& αυτοι τι φταινε τελικα? :worry: :(

Υ.Γ.Εχοντας ζησει στο εξωτερικο(Ιταλια)επιβεβαιωνω 100% αυτα που εγραψε ο Varx... :whistle: :alien: ειδικα αυτο που λεει με τις ελληνιδες του εξωτερικου ειναι απιστευτο...να τις βλεπεις εκει να ξεσαλωνουν αγρια & μολις ξαναγυρισουν Ελλαδα να το παιζουν οι γνωστες "ντιβες"... :mad:

εχμ.. εχω να πω μονο το εξης... ενιοτε *αν και υπαρχουν παντα οι γνωστες ντιβα-νοκασελες και στα δυο φυλα... *φταιει η συμπεριφορα των αλλων απεναντι μας για τετοιες συμπεριφορες.. ειναι δλδ σαν καθρεφτης οι επαφες και οι σχεσεις.. αν ο αλλος ειναι ενταξει μαζι σου τοτε αυτο που βλεπει σε σενα ειναι η καλη αντανακλαση σου... χωρις βεβαια να σημαινει αυτο πως καποιοι απλα το "παιζουν"........

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (19 Δεκ. 2004 , 21:11)

συμφωνω με οσα κατεθεσε ο προλαλησας.. ομως εχω μια απορια... ποιος απο τους αντρες ελληνες δεν θεωρει την ελληνιδα γυναικα προστυχη αν αυτη κανει το πρωτο βημα και γενικα ακολουθησει την τακτικη των ευρωπαιων γυναικων? μη μου πειτε πως χαλαρα ολα νταξ και δεν παιζει προβλημα.. γιατι εχω την αποψη πως , οσο το 60-70 % των γυναικων απο ελλαδα ειναι κομπλεξαρες , αλλο τοσο ειναι και οι αντρες ελληνες... γενικα νομιζω πως υπαρχει δυσπιστια και πεφτει πολυ φουμο για να φαινομαστε "οπως πρεπει" και οχι να ειμαστε "οπως ειμαστε"... και αρα αποδεκτοι... χμμμ

Egw exw sini8isei pleon na kanoun thn prwth kinish oi gunaikes (spoudazw amerikh), kai to apolambanw, kai to 8ewrw wraia, kai oxi prostixo.

Αύριο θα κάνω και `γω την "αμαρτία" μου... :)

Είναι μία κοπέλα, που με ενδιαφέρει απίστευτα. (σπουδάζουμε στην ίδια πόλη)

Το πρόβλημα είναι πως έχει δεσμό με κάποιον (εδώ κ 4μήνες) που μένει μόνιμα Αγγλία. Της έχω ανοιχτεί... ξέρει τι νιώθω γι` αυτήν.

Της είπα εξ` αρχής πως θα πολεμίσω για να την κερδίσω.

Αυτό της άρεσε...αλλά μου είπε πως θα είναι δύσκολος "πόλεμος".

Της έκανα και ένα site στο internet... και είπε πως κέρδισα πόντους έτσι...

Μου είπε πως της αναστάτωσα τη ζωή. Ήξερε που βάδιζε, ενώ τώρα όχι... πως κανείς δεν την διεκδίκησε όσο εγώ...

Πριν μία μέρα της έδωσα την εντύπωση, πως σταματάω να μάχομαι... γιατί εμμέσως πλην σαφώς μου έδωσε να καταλάβω, πως είναι δύσκολο (λόγω της σχέσης της) να έχουμε παράλληλους βίους.

Της είπα πως Τετάρτη θα πάω εξωτερικό, για να ηρεμήσω και να ανασυγκροτήσω την σκέψη μου.

Εγώ όμως αύριο, θα κάνω 500+km για να τη βρω στην Αθήνα (χωρίς να το ξέρει)

Θα της δώσω ένα τριαντάφυλλο... και έπειτα σκέφτομαι πάλι να φύγω πίσω...

Ακόμα και αν δεν κερδίσω πολλά, θα συνεχίσω να μάχομαι...

Πολύ απλά πιστεύω πως αξίζει αυτή η γυναίκα...

Ακόμα και πανό στο ΤΕΙ σκέφτομαι να αναρτήσω... :cool: :rolleyes:

Ακόμα και να χάσω στο τέλος, δε θα με πειράξει... πού απλά γιατί εγώ προσπάθησα... πολέμησα... και έχασα... Δε θα αφήσω καμία πιθανότητα, να πάει χαμμένη.

Δεν ξέρω γιατί έγραψα αυτό το κείμενο... Απλά είχα την ανάγκη να μοιραστώ τα αισθήματα μου, μαζί σας...

http://www.mykatia.tk

Απλό site, αλλά η κίνηση μετράει...

Να `στε όλοι καλά και να ΑΓΑΠΑΤΕ! Αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο στη ΖΩΗ!

Nick

Εχω μαθει να μην κανω στους αλλους οτι δεν θελω να μου κανουν.

Ισως θα επρεπε να το σκεφτεις ετσι.

Θα σαρεσε καποιος να καμακωνει την κοπελα σου πισω απο την πλατη σου ?

Η μονη περιπτωση που θα εκανα οτι κανεις και το εχω κανει ειναι αν μια κοπελα ειναι ετοιμη να χωρισει επειδη ο αλλος της φερεται σκαρτα.

Οπως και να εχει ο καθενας ειναι διαφορετικος εγω απλα λεω την αποψη μου.

Ρε καλως τον προεδρο.... Nick ενα εχω να σου πω, σαν γυναικα, μετρας ακομα κι αν κανεις λαθος... ωστοσο οφειλω να συμφωνησω και με τον φιλτατο Παγαποντη... προσπαθησε να μην κανεις κατι που δεν θα θελες να σου κανουν, σκεψου ποσο δυσκολη ειναι η θεση του φιλου της Κατιας.. και ποσο κομματιαζεις ισως την ιδια.. να μοιραζεται...

Απ` ότι μου `χει πει, δεν τα πάνε και τόσο καλά.

Της μιλάει άσχημα... της κλείνει το τηλέφωνο, κτλ.

Ακόμα αυτός δεν της δίνει όσα αξίζει και όσα του έχει δώσει αυτή.

Εξάλλου μία σχέση Αγγλία-Ελλάδα είναι δύσκολη... να κρατήσει...

Το έχω ζήσει, γι` αυτό...

Βλέπουμε τα πράγματα με μία άλλη σκοπιά.

Δεν ζούμε τον άλλο πολύ και μας παρουσιάζει (όπως κ μεις) έναν άλλο εαυτό απ` αυτό που είναι.

Θεωρούμε πως ζούμε κάτι μαγικό, αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι έτσι. (Αυτό το καταλαβαίνεις έπειτα όμως...)

Nick

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nick (21 Δεκ. 2004 , 01:21)

Απ` ότι μου `χει πει, δεν τα πάνε και τόσο καλά.

Της μιλάει άσχημα... της κλείνει το τηλέφωνο, κτλ.

Ακόμα αυτός δεν της δίνει όσα αξίζει και όσα του έχει δώσει αυτή.

Έγω όποτε είμουν τσιμπημένος με πιασμένη, περίμενα να χωρίσει...Κάνε κι εσύ το ίδιο...

Nick.

αν και μαλλον δε θα μ'ακουσεις(μιας και οταν ερωτευομαστε κανουμε του...κεφαλιου μας ;) -no offence κι εγω τα ιδια κανω),θα σε συμβουλευα να μην δωσεις τοση σημασια σ'αυτη την κοπελα...Πρωτον,επειδη ηδη εχει σχεση με καποιον στο εξωτερικο...προσωπικα μου εχει τυχει να με παρατησει κοπελα ενω βρισκομουν στο εξωτερικο για σπουδες & μπορω να φανταστω τη θεση του αλλου αν γινει κατι μεταξυ σας...πιστεψε με,ειναι πολυ ασχημο να εισαι χιλιαδες χιλιομετρα μακρια & να μην μπορεις να κανεις τιποτα... :( Ας ξεκαθαρισει αυτη λοιπον τα πραγματα & μετα κανεις κι εσυ την κινηση σου...

Οσο για τα 500χλμ. που σκεφτεσαι να κανεις για να την βρεις χωρις να το ξερει,αστο καλυτερα...ετσι κακομαθαινουμε τις γυναικες εμεις οι Ελληνες & μετα ψαχνουμε να βρουμε "τι εχουν παει οι Ελληνιδες" :whistle: Αυτο στο λεω γιατι κι εγω καποτε πηγα Αθηνα-Σπαρτη για να κανω "εκπληξη" σε μια & μου βγηκε σε κακο... :mad:

Ψυχραιμα,λοιπον και προσπαθησε να σκεφτεις αν αξιζει ολα αυτα που (θα) κανεις... :worry:

Φιλικα

εσυ ξερεις καλυτερα... και φυσικα στο χερι σου ειναι να την διεκδικεις... και δικαιωμα σου αφτερ ολ... καλη τυχη... αποδειξε μας πως υπαρχει ρομαντισμος και ευχομαι η κατια να αποδειξει με τη σειρα της πως οι γυναικες δεν ειμαστε σκαρτες...

Εγω μολις ειδα το Garfield...Χεχεχε αυτη η jennifer Love hewitt ειναι φοβερη :)

Οπως και να εχει η κοπελα εχει σχεση, αλλο να μην τα πηγαινουν καλα και αλλο να εχει αποφασισει να χωρισει. Μην μπεις στην μεση γιατι στο τελος θα βρεις τον μπελα σου και απο τους 2.

Εξαλλου μια σχεση εβοια-αθηνα εχει μεγαλυτερο μελλον απο αγγλια-αθηνα ??

Και στις 2 περιπτωσεις δεν νομιζω πως υπαρχει μελλον.

Σκεψου το ως εξης. Αν τις αρεσεις και δεν τα πηγαινει καλα με τον αλλο θα χωρισει για χαρη σου, εμενα μου εχει τυχει και χωρισε για μενα μονο μετα απο 1 μερα που βγηκαμε εξω και μαλιστα δεν της την ειχα πεσει σχεδον καθολου.

Αν σε θελει ασε να κανει αυτη το επομενο βημα, αν οχι τοσες κοπελες υπαρχουν μην κολας

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...