Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον CORE

Γνώμη μου είναι να πας και να δοκιμάσεις. Να έχεις δοκιμάσει τον εαυτό σου για το χειρότερο και πάνω απ' όλα να μην χάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Όπως είπα και πιο πάνω, το καλύτερο θα ήταν να είσαι ευθύβολος και έξυπνος...

Κάτσε κάτσε γιατι την κοπέλα αν δεν την ξέρεις (δηλ. δεν έχετε μιλήσει ποτέ) ΠΩΣ να είσαι ευθύβολος; Τουλάχιστον στην αρχή δηλαδη... Δεν πρέπει να τη γνωρίσεις πρώτα; Δεν πιστευω πως πρέπει να παω μπάμ και πλακωμένος και να της πω: "Μ' αρέσεις μπλα μπλα μπλα κλπ...."

Αν και με τέτοιο "δάγκωμα" που χω φάει,ίσως να το έκανα κι αυτο! :o

Και τα λέω αυτά γιατι απλούστατα δεν έχω μάθει να κάνω υπομονή και δεν ξέρω να διανέμω σε κάθε κίνηση μου και τον αντίστοιχο χρόνο της.

Δεν μπορώ πάντως να γινω "φίλος" της και μετά να ρίξω τα δίχτυα μου. Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς ρε παιδιά αλλά δε νομίζω να ήταν σωστό και ειλικρινές απέναντι στην κοπέλα αφου τα αισθήματα μου ειναι άλλα.

Άλλο "Θέλω να γίνω φίλος σου και να τα λέμε και να κάνουμε καλαμπούρι"

και άλλο "Μου αρέσεις και σε θέλω" αλλά ταυτόχρονα κάνουμε και καλαμπούρι.

www.valder.tk

Η νεα εποχή έφτασε!

Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω προσωπικα αν μπω στο σταδιο της φιλιας, εστω και πλαστη στην αρχη, αυτο που λες κι εσυ,

μετα δεν μου βγαινει κατι ερωτικο...

Καποια που την μαθενω σαν φιλη (ασχετο αν την προοριζα για σχεση)

μετα παντα ξεθυμενε το πραγμα που ενιωθα!

Γι'αυτο και προτειμω να αργησω να μιλησω σε καποια (αρκει μην μου την φαει αλλος)

Και σιγα-σιγα ή γρηγορα-γρηγορα να παρει το μηνυμα, παρα να πειασω φιλιες...

- - - - - - - - - - - -

Και μια δικη μου ερωτηση:

Τι θα κανατε αν βλεπατε καποια και σας αρεσε παρα πολυ (πολυ ομορφη, και φαινομενηκα σοβαρη)

(την βλεπατε και συνεσθηματικα, οχι μονο για σεχχχ)

αλλα εκτως του οτι εμενε μακρυα την βλεπατε μονο κανα-δυο φορες το μηνα (και τυχαια) ;;

Σημ. αυτη να ξερει εδω και καιρο (μηνες) οτι σας εχει τραβηξει την προσοχη,

να εχετε πεσει αρκετες φορες μουρη με μουρη και μονο μια φορα να της

πειτε εσεις ενα αμηχανο γεια σου ταδε...

Δυσκολα τα πραγματα ε; :( :cry:

Κάτσε κάτσε γιατι την κοπέλα αν δεν την ξέρεις (δηλ. δεν έχετε μιλήσει ποτέ) ΠΩΣ να είσαι ευθύβολος; Τουλάχιστον στην αρχή δηλαδη... Δεν πρέπει να τη γνωρίσεις πρώτα; Δεν πιστευω πως πρέπει να παω μπάμ και πλακωμένος και να της πω: "Μ' αρέσεις μπλα μπλα μπλα κλπ...."

Βασικά φίλε Ulticool με το ευθύβολος εννοούσα να μην πείς πολλά και περιττά πράγματα. Είναι πολύ "στεγνό" το να πας και να πεις οτι "Μου αρέσεις". "Για κάτσε μισό λεπτό φίλε, με ήξερες και απο χθές και σου άρεσα ;" θα έλεγε κάποιος/κάποια. Όπως επίσης μην ξεχνάμε και την περίπτωση να είναι μάπα το καρπούζι. Εκεί θα σε πειράξει σίγουρα.

Τι θα κανατε αν βλεπατε καποια και σας αρεσε παρα πολυ (πολυ ομορφη, και φαινομενηκα σοβαρη) (την βλεπατε και συνεσθηματικα, οχι μονο για σεχχχ) αλλα εκτως του οτι εμενε μακρυα την βλεπατε μονο κανα-δυο φορες το μηνα (και τυχαια) ;; Σημ. αυτη να ξερει εδω και καιρο (μηνες) οτι σας εχει τραβηξει την προσοχη, να εχετε πεσει αρκετες φορες μουρη με μουρη και μονο μια φορα να της πειτε εσεις ενα αμηχανο γεια σου ταδε...

Φίλε μου Φοίνικα... Είναι η περίπτωση αστα να φύγουνε... Δύσκολα τα πράγματα. Θα σου έλεγα όμως να δοκιμάσεις και δεν χάνεις τίποτα. Δοκίμασε να την σταματήσεις στον δρόμο, μαλακά έτσι, και να ανταλλάξετε δυο κουβέντες. Βασικά, μην περιμένεις να πάτε αμέσως για καφέ. Καλό είναι η γυναίκα να αποκτήσει μια οικιότητα με σένα για να μπορέσεις να πας στο επόμενο βήμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]Die you human....

Αρχικό Μήνυμα από τον Dj_Blade

θα παμε θα παμε :p

μεν ξεφυγαμε λιγο οκ :wacko: xexe

αλλά εγώ παραδείγματα έδεινα πιο πολυ πανω στο θέμα...anyway

(ψιθυριστα)..και στο ειπα ρε,θα μας κραξουν!

Εχμμ..Λοιπον,συγνωμη για τα εκτος θεματος και τα προσωπικα.Δεν θα επαναληφθει. :o

Υ.Γ.Γιαννη μην απαντησεις σε αυτο το ποστ!!!!It is over. :!:

Φίλε μου Φοίνικα... Είναι η περίπτωση αστα να φύγουνε... Δύσκολα τα πράγματα. Θα σου έλεγα όμως να δοκιμάσεις και δεν χάνεις τίποτα. Δοκίμασε να την σταματήσεις στον δρόμο, μαλακά έτσι, και να ανταλλάξετε δυο κουβέντες. Βασικά, μην περιμένεις να πάτε αμέσως για καφέ. Καλό είναι η γυναίκα να αποκτήσει μια οικιότητα με σένα για να μπορέσεις να πας στο επόμενο βήμα.

Το θεμα ειναι οτι συμαντιομαστε σε συγκεκριμενο μερος

και θα εξακολουθησουμε να συναντιοναστε για λιγα χρονια ακομα!

Ελα ομως που 1-2 φορες το μηνα (τουλαχιστον για φετος) δεν φτανουν για τιποτα...

Εκει που προβληματιζομαι ειναι περισσοτερο στο οτι

ξερει οτι "κατι παιζει", εδω και πολυυυ καιρο, αλλα σημαδια δεν εχω παρει ακομα...

Δλδ περιμενει να της μιλησω ή οταν παω θα σκεφτει

(ασχετα αν ειναι σε σχεση η κοπελα):

Καλα τοοοσο καιρο κολημα εχεις; Και γιατι δεν μιλας;

λαλακας εισαι;

Οποτε αν δεν γινει και κατι, για χρονια θα με βλεπει και θα σκεφτεται/λεει:

"Α, να και ο Φοινικας που του εριξα χυλοπιτα...

Εμ τοσο καιρο του αρεσα και δειλιαζε να μου μιλισει!"

Βεβαια ειχα σχεση κι εχω με καποια, αλλα οχι πλεων...

Αλλιως θα την πλευριζα απο πιο νωρις

Δεν γινεται να πεις ομως τετοια δικαιολογια, γιατι ενω στην αρχη σκεφτει οτι "χωρισα για παρτη της*", μετα θα πει

οτι μετα απο λιγο θα την φτεισω για μια αλλη...

ΜΠΛΕΞΙΜΟ!!! :wacko: :cry:

*Εννοειτε δεν ισχυει αυτο... (ποτε δεν εκανα κατι τετοιο)

Υγ. πιστευω οτι θα επρεπε να φτειαξουμε ενα "ειδικο" θεμα, γιατι εδω ειμαστε εντελως εκτως :p

Αν και κανονικά δε θα είχα πρόβλημα να παω σε μια κοπέλα....

....αυτή εχει κλέψει την καρδιά μου ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!

Γι αυτό κάθομαι και το συζητάω το θέμα και ακούω απόψεις (πολύ χρήσιμες όντως!!!!) Το καλοκαιρι μου αρεσε απλά καποια,πήγα της μίλησα αλλά δεν είχα και τόσο αγχος γιατί δεν με είχε μαγέψει. Ενω αυτή που σας λεω μ έχει κάνει να μπερδεύω τα λόγια μου... Αααααχ :o Και μετά σου λέει ψυχραιμία όταν θα της μιλήσεις.... Εγω παθαίνω και μόνο που τη βλέπω!

Phoenix μου φαίνεται πως και στη δική μου περίπτωση αλλά και στη δική σου,ειναι ΑΝΑΓΚΗ να βρούμε το θάρρος και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια.

Πρέπει να αδειάσουμε το μυαλό μας απ τα κολλήματα και να πάμε να τους μιλήσουμε! Ενας Θεος ξέρει πως θα αντιδράσω αν δεν προλάβω και μου τη φάει άλλος. Θα κολλήσω πίσω μου την ταμπέλα: "ηλίθιος,δειλός,αποτυχημένος" :(

www.valder.tk

Η νεα εποχή έφτασε!

Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα!

• 4 months later...

Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από termi21

Λοιπόν τι έγινε τελικά φίλε Ulticool; :)

(για να επαναφέρω και αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα που χάθηκε στο χρόνο... :p)

Den nomizw na sou apanthsei o Ulticool.

An ennoouse th Nantia,apo oso kserw einai mazi.An ennoouse kapoia allh,tote kalutera na mhn to ma8ei h Nantia :lol:

the whore of babylon is here

http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg

Οι περισσότερες γυναίκες είναι αισχρές , τρισάθλιες και μισητές

Υπάρχει όμως και ένα μικρό ποσοστό (ευτυχώς) που εκφράζουν απόλυτα την έννοια θηλυκότητα και είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις άλλες.

Αυτές είναι οι γυναίκες προσκύνημα ή απλά ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ο καθένας μας αναφέρει όλα όσα μας ενοχλούν και τα κατακρίνουμε.

Το θέμα δεν πρόκειται πότε να λήξει καθώς έχει τεράστιο βεληνεκές

The Future Belongs To The Brave

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VarX (16 Απρ. 2004 , 06:01)

Οι περισσότερες γυναίκες είναι αισχρές , τρισάθλιες και μισητές

Υπάρχει όμως και ένα μικρό ποσοστό (ευτυχώς) που εκφράζουν απόλυτα την έννοια θηλυκότητα και είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις άλλες.

Αυτές είναι οι γυναίκες προσκύνημα ή απλά ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ο καθένας μας αναφέρει όλα όσα μας ενοχλούν και τα κατακρίνουμε.

Το θέμα δεν πρόκειται πότε να λήξει καθώς έχει τεράστιο βεληνεκές

Καλά,έχεις τεράστιο δίκιο,έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια και έχω καταλήξει μισογύνης και γι αυτό φταίνε μοναχά οι γυναίκες.Δεν ξέρουν τι θέλουν,το ένα τους μυρίζει το άλλο τους ξυνίζει,βλέπουν συνεχώς σίριαλ και νομίζουν πως και αυτές παίζουν σε τέτοιο,βρίσκουν κάθε μήνα τον άντρα της ζωής τους :confused: ,ο οποίος όμως πάντα θα διαπιστώσουν ότι κάτι του λείπει,συνήθως είναι με κάποιον όσο αυτός μπορεί και τους προσφέρει άφθονο χρόνο και χρήμα,θέλουν να εντυπωσιάζονται συνεχώς γιατί αν πάψουν τότε παύουν να νιώθουν ερωτευμένες,νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου και τα λάθη είναι πάντα από τους άντρες.Εμείς είμαστε χαζοί,ανώριμοι,δεν ξέρουμε τι θέλουμε.

Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές οι εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις ΓΥΝΑΙΚΩΝ που μας σώζουν απ'το χάος.

Προσωπικά έχω αποφασίσει να μην ξαναπάω με γυναίκα αν αυτή δεν είναι τέτοια που να μου γεννάει την επιθυμία να ζήσω την ζωή μου με αυτήν στο πλάι μου.Και μιλάω ότι ούτε καν για sex δεν ξαναπάω μαζί τους!

Και πιστέψτε με έχω μεγάλη επιτυχία,απλά βαρέθηκα όλες αυτές που περιγράφω παραπάνω(και είναι το 98%!!!)

My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kthtikos (16 Απρ. 2004 , 07:19)

Καλά,έχεις τεράστιο δίκιο,έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια και έχω καταλήξει μισογύνης και γι αυτό φταίνε μοναχά οι γυναίκες.Δεν ξέρουν τι θέλουν,το ένα τους μυρίζει το άλλο τους ξυνίζει,βλέπουν συνεχώς σίριαλ και νομίζουν πως και αυτές παίζουν σε τέτοιο,βρίσκουν κάθε μήνα τον άντρα της ζωής τους :confused: ,ο οποίος όμως πάντα θα διαπιστώσουν ότι κάτι του λείπει,συνήθως είναι με κάποιον όσο αυτός μπορεί και τους προσφέρει άφθονο χρόνο και χρήμα,θέλουν να εντυπωσιάζονται συνεχώς γιατί αν πάψουν τότε παύουν να νιώθουν ερωτευμένες,νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου και τα λάθη είναι πάντα από τους άντρες.Εμείς είμαστε χαζοί,ανώριμοι,δεν ξέρουμε τι θέλουμε.

Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές οι εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις ΓΥΝΑΙΚΩΝ που μας σώζουν απ'το χάος.

Αχ βρε πατριωτακι,τι ειναι αυτα που λετε βρε?????Η μαλλον,ας το θεσω αλλιως.Να σου πω τι νομιζω κι εγω για τους αντρες που βλεπω καθε μερα?Περιπου τα ιδια που νομιζεις κι εσυ για τις γυναικες.Κυριως η τελευταια μου σχεση με εκανε να απορω αν υπαρχουν ΑΝΤΡΕΣ,η αν εχω εγω πολο ελξης ηλιθιων.Ξερεις τι συμπερασμα εβγαλα?Οτι οσο υπαρχουν ηλιθιοι αντρες,αλλο τοσο υπαρχουν και ηλιθιες γυναικες.Δεν μπορω να σου πω που και πως θα βρεις τη γυναικα που ψαχνεις,απλα εχω να σου ευχηθω καλη τυχη.Και να σου πω τη μαυρη αληθεια,κι εγω εδω και κατι μηνες προτιμω να μεινω λιγο μονη παρα να παω να πεσω παλι σε κανενα οργιο.ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ?ΜΗΠΩΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ?Δεν ξερω.

Παν μετρον αριστον.. απο τοτε που χαθηκε το μετρο υπερ της εμπορευματοποιησης ολων χαθηκαν και παραδοσιακες αξιες και για τα δυο φυλα.. οι γυναικες βγηκαν σκληρες και οι αντρες μαλθακοι... το ζητημα ειναι γενικα να μπορεις να εισαι τελικα αυθεντικος σε ολες τις εκφανσεις της ζωης σου και να στηριζεις καθε σου πραξη με την υπαρξη σου ολοκληρη.. οσο για τα λαθη που γινονται.. απλα γινονται για να μαθαινουμε..

(ευτυχως παντου και παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις που αναδεικνυουν τον κανονα)

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Tι μου εκανε?Δε θελω να μιλησω για τον πρωην μου,αλλωστε τελειωσε πια οτι υπηρχε μεταξυ μας και να'ναι καλα το παιδι.Ειδα ομως τοσα πραγματα,δε μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη σε κανεναν τη σημερον ημερα.Πως αλλαζουν οι εντυπωσεις που εχεις για εναν ανθρωπο που βλεπεις καθημερινα και θεωρεις εντιμο οικογενειαρχη οταν τον γνωρισεις καλυτερα.Πως ενα ατομο που δειχνει μονογαμικο,σοβαρο,συνειδητοποιημενο,εντιμο,πομαντικο κτλ σου δειχνει μια μερα το χυδαιο και playboy εαυτο του.Μια μυστηρια νοοτροπια που πλανιεται στον αερα και οι σχεσεις πανε να γινουν εφημερες και αστειες.Που η ειλικρινεια ειναι εννοια αγνωστη.Ναι,εχω γινει καχυποπτη.

Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από Brujita

Tι μου εκανε?Δε θελω να μιλησω για τον πρωην μου,αλλωστε τελειωσε πια οτι υπηρχε μεταξυ μας και να'ναι καλα το παιδι.Ειδα ομως τοσα πραγματα,δε μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη σε κανεναν τη σημερον ημερα.Πως αλλαζουν οι εντυπωσεις που εχεις για εναν ανθρωπο που βλεπεις καθημερινα και θεωρεις εντιμο οικογενειαρχη οταν τον γνωρισεις καλυτερα.Πως ενα ατομο που δειχνει μονογαμικο,σοβαρο,συνειδητοποιημενο,εντιμο,πομαντικο κτλ σου δειχνει μια μερα το χυδαιο και playboy εαυτο του.Μια μυστηρια νοοτροπια που πλανιεται στον αερα και οι σχεσεις πανε να γινουν εφημερες και αστειες.Που η ειλικρινεια ειναι εννοια αγνωστη.Ναι,εχω γινει καχυποπτη.

Ligh kaxypopsia kalo kanei ;)

Exei xa8ei h empistosynh sthn epoxh mas :(

To 'fylage ta rouxa sou gia na 'xeis ta misa' kollaei apolyta :)

να σχολιασω απλα οτι αν δεν εισαι φιλος με το συντροφο σου, παντα θα σε περιμενουνε εκπληξεις!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Ξέρετε τι μου την δίνει; Ότι στις μέρες μας μετράει ΜΟΝΟ η εμφάνιση. Ότι οποιοσδήποτε άντρας δεν πληρεί τις προυποθέσεις (κορμάρα, χοντρό πορτοφόλι και ένα αμάξι βγαλμένο από το Fast and the Furious) δεν αξίζει για καμία γυναίκα. Και έτσι κάποια άτομα μένουν στο περιθώριο. Ένω κάτι άλλα καθάρματα/ψωνάρες έχουν όποια θέλουν...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από shodanjr_gr

Ξέρετε τι μου την δίνει; Ότι στις μέρες μας μετράει ΜΟΝΟ η εμφάνιση. Ότι οποιοσδήποτε άντρας δεν πληρεί τις προυποθέσεις (κορμάρα, χοντρό πορτοφόλι και ένα αμάξι βγαλμένο από το Fast and the Furious) δεν αξίζει για καμία γυναίκα. Και έτσι κάποια άτομα μένουν στο περιθώριο. Ένω κάτι άλλα καθάρματα/ψωνάρες έχουν όποια θέλουν...

Kai emeis oi antres omws den pame pisw.Mh mou peite oti oi perissoteroi de vazoun prwta apo ola thn emfanish :confused:

Oi gynaikes panta 8a gohteuonte apo ena plousio kai omorfo antra 'h kapoion pou apla katexei eksousia,oxi mono gia to portofoli tou alla gia thn anwterothta pou ekpempei

Kai oi antres panta 8a mazeuoume ta sagonia mas mprosta se ena wraio k*lo 'h se 2 megala v*zia :blink:

Ola kseperniountai otan katalavoume oti h ekswterikh omorfia einai mono to perityligma(ena perityligma parakalw :lol: )

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (17 Απρ. 2004 , 01:51)

Συγνωμη,το αντιστοιχο δε συμβαινει και με τους αντρες?Πιο συνηθισμενο ειναι να με πλησιασει ενας αντρας επειδη του γυαλισε το κ***ρακι μου παρα για το χαρακτηρα μου.Ειναι συμπτωμα της εποχης μας,οι σχεσεις εχουν γινει πιο επιφανειακες.Παντως αν ενας ανθρωπος ανεξαρτητα απ'το φυλο του δεν εχει κι αλλα προσοντα εκτος απο ενα ωραιο παρουσιαστικο,δεν θα μπορεσει να κρατησει μια σχεση.Η εμφανιση βοηθαει στο να γινει η πρωτη προσεγγιση.Πιστευω πως αν το θεμα ειναι η δημιουργια σοβαρης σχεσης,δεν τιθεται τετοιο προβλημα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Brujita (17 Απρ. 2004 , 02:19)

Συγνωμη,το αντιστοιχο δε συμβαινει και με τους αντρες?Πιο συνηθισμενο ειναι να με πλησιασει ενας αντρας επειδη του γυαλισε το κ***ρακι μου παρα για το χαρακτηρα μου.Ειναι συμπτωμα της εποχης μας,οι σχεσεις εχουν γινει πιο επιφανειακες.

Συμβαίνει ΚΑΙ με τους άντρες, αλλά (κατά την προσωπική μου γνώμη) σε μικρότερο επίπεδο. Προσωπικά δεν πρόκειται να έκανα σχέση με μία κοπέλα-γλάστρα που να ήθελε μόνο τα λεφτά ή το αμάξι μου. Γιατί; Γιατι απλά δεν μου αρέσει να με χρ ησιμοποιούν.

Πάντως το πιο σημαντικό είναι αυτό που λες:

Παντως αν ενας ανθρωπος ανεξαρτητα απ'το φυλο του δεν εχει κι αλλα προσοντα εκτος απο ενα ωραιο παρουσιαστικο,δεν θα μπορεσει να κρατησει μια σχεση.Η εμφανιση βοηθαει στο να γινει η πρωτη προσεγγιση.Πιστευω πως αν το θεμα ειναι η δημιουργια σοβαρης σχεσης,δεν τιθεται τετοιο προβλημα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ANOIM (17 Απρ. 2004 , 02:15)

Kai emeis oi antres omws den pame pisw.Mh mou peite oti oi perissoteroi de vazoun prwta apo ola thn emfanish :confused:

Oi gynaikes panta 8a gohteuonte apo ena plousio kai omorfo antra 'h kapoion pou apla katexei eksousia,oxi mono gia to portofoli tou alla gia thn anwterothta pou ekpempei

Kai oi antres panta 8a mazeuoume ta sagonia mas mprosta se ena wraio k*lo 'h se 2 megala v*zia :blink:

Ola kseperniountai otan katalavoume oti h ekswterikh omorfia einai mono to perityligma(ena perityligma parakalw :lol: )

Συμφωνω και επαυξανω!!!

Kati asxeto:sas exei tyxei na erwteuteite mia kopela/agori,xwris na exete gnwristei kan

Kai me thn prwth kouventa pou antallaksete na apogohteuthkate teleiws? :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ANOIM (17 Απρ. 2004 , 02:42)

Kati asxeto:sas exei tyxei na erwteuteite mia kopela/agori,xwris na exete gnwristei kan

Kai me thn prwth kouventa pou antallaksete na apogohteuthkate teleiws? :(

Το πρώτο μου έχει τύχει (και πρόσφατα σχετικά).

Δυστυχώς όταν ήμουν έτοιμος να της μιλήσω ανακάλυψα πως είχε άλλον.

Le poule.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...