DETTTT Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Η τοποθέτηση είναι εύκολη; Η αποκριση στο s pen πως ειναι;Δειχνει να σκαλωνει οπως στις μεμβρανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Η αποκριση στο s pen πως ειναι;Δειχνει να σκαλωνει οπως στις μεμβρανες; Οχι, καθολου! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_c Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Μετα απο αρκετα χασιμο χρηματων με διαφορες μεμβρανες και γυαλια, εβαλα τη μεμβρανη της Nilkkin και ησυχασα οπότε σας την προτεινω: http://www.tech-in.gr/nillkin-3d-ap-pro-fullscreen-soft-screen-protector-samsung-galaxy-note-8-black.html O,τι τζαμι κι αν εβαλα μου σηκωνοταν απο την θηκη αλκανταρας της σαμμυ. To iris scanner δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 To iris scanner δουλεύει; Δεν ξερω γιατι δεν το χρησιμοποιω. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 @Megatron ειχες δοκιμασει μηπως της spigen την neoflex? Για να κανεις μια συγκριση με την nilkin. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 @Megatron ειχες δοκιμασει μηπως της spigen την neoflex? Για να κανεις μια συγκριση με την nilkin. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι φιλε, η spigen ειναι πιο χοντρη απο τη nilkkin με αποτελεσμα το πενακι να ψιλοδυσκολευεται στο συρσιμο πανω στην επιφανεια. Επισης το spigen αλλοιωνει λιγο το λευκο πραγμα που με ξενερωσε και το εβγαλα. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 (edited) Μετα απο αρκετα χασιμο χρηματων με διαφορες μεμβρανες και γυαλια, εβαλα τη μεμβρανη της Nilkkin και ησυχασα οπότε σας την προτεινω: http://www.tech-in.gr/nillkin-3d-ap-pro-fullscreen-soft-screen-protector-samsung-galaxy-note-8-black.html O,τι τζαμι κι αν εβαλα μου σηκωνοταν απο την θηκη αλκανταρας της σαμμυ. Την είχα παραγγείλει από eBay και μου ήρθε προχθές ήταν εξαιρετικής ποιότητας πανεύκολη τοποθέτηση αίσθηση σαν γυαλί αλλά η κάτω δεξιά γωνία δεν έλεγε να κολλήσει με τίποτα....την άφησα πάνω 12 ώρες και μετά πήγε κουβά....μακαρι να καθόταν σωστά γιατί ήταν γενικός εξαιρετική....τώρα γιατί δεν κάθησε με τίποτα δεν ξέρω... Από σήμερα φορώ το full body tampered glass της nillkin ( ήταν το επόμενο πού μου ήρθε) το NILLKIN CP-MAX ... Πανεύκολη τοποθέτηση, είναι γυαλί όποτε η αίσθηση είναι φανταστική χωρίς αλλοίωση χρωμάτων και αρκετά καλή στις δαχτυλιες... Με μεγάλη μου έκπληξη δείχνει να μην τρίζει καθόλου περιμετρικά ή στις γωνίες και το touch φαίνεται σαν αρχή να μην επηρεάζεται καθόλου... Βέβαια είναι ν ωρις ακόμα θα δείξει αν έχει την ίδια συμπεριφορά μετά από μέρες ενώ θα βρίσκετε σε τσέπη κτλ... Αν παραμείνει έτσι μιλάμε για μια καλή φτηνή λύση....βέβαια χρειάζεται και ανάλογες θηκες για να μην το σηκώνουν όπως η nillkin frosted κaι η nillkin air....Για τύπου spigen ούτε λόγος Edited November 22, 2017 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Παιδιά, έχει πάρει κανείς την original samsung Clear view cover θήκη? αυτή με το kickstand? Ας γράψει εντυπώσεις και κυρίως αν γρατζουνίζεται η οθόνη από το πορτάκι ή αυτό έχει διορθωθεί πλήρως από τη sammy?? γιατί στο note5 υπήρχε θέμα με την αντίστοιχη θήκη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Σήμερα παρέλαβα αυτήν https://www.mobilefun.co.uk/olixar-sentinel-samsung-galaxy-note-8-case-and-glass-screen-protector-64899 , την οποία την βρήκα απο αυτό το θέμα . Την έβαλα με την 1η χωρίς ίχνος σκόνης . Έχει μικρά κενά δεξιά - αριστερά (καθόλου ενοχλητικά) και έτσι η θήκη που είχε μέσα το σετάκι δεν ενοχλεί το τζαμάκι σε κανένα σημείο. Η αφή και το πενάκι λειτουργούν άψογα.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Έχω κάνει αλλαγές και διωρθοσεις στο παραπάνω ποστ μου #207.... ΟΧΙ τίποτα άλλο αλλά για να μην μπερδεψω κανέναν.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Σήμερα παρέλαβα αυτήν https://www.mobilefun.co.uk/olixar-sentinel-samsung-galaxy-note-8-case-and-glass-screen-protector-64899 , την οποία την βρήκα απο αυτό το θέμα . Την έβαλα με την 1η χωρίς ίχνος σκόνης . Έχει μικρά κενά δεξιά - αριστερά (καθόλου ενοχλητικά) και έτσι η θήκη που είχε μέσα το σετάκι δεν ενοχλεί το τζαμάκι σε κανένα σημείο. Η αφή και το πενάκι λειτουργούν άψογα.. Το τζαμακι κατα την εφαρμογη του εχει κολλα που κολλαει σε ολη την επιφανεια η μονο γυρω γυρω;παντως βλεποντας το βιντεακι που εχει ο συνδεσμος που μας εδωσες βλεπω οτι το χοντρυνε αρκετα το τηλεφωνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Παιδιά, έχει πάρει κανείς την original samsung Clear view cover θήκη? αυτή με το kickstand? Ας γράψει εντυπώσεις και κυρίως αν γρατζουνίζεται η οθόνη από το πορτάκι ή αυτό έχει διορθωθεί πλήρως από τη sammy?? γιατί στο note5 υπήρχε θέμα με την αντίστοιχη θήκη του. Έχει μαλακή επένδυση εσωτερικά στο πορτάκι, οποτε δεν υπάρχει αυτό το θέμα πλέον. Προχώρα άφοβα αν δε σε προβληματίζει ο όγκος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Μετα απο αρκετα χασιμο χρηματων με διαφορες μεμβρανες και γυαλια, εβαλα τη μεμβρανη της Nilkkin και ησυχασα οπότε σας την προτεινω: http://www.tech-in.gr/nillkin-3d-ap-pro-fullscreen-soft-screen-protector-samsung-galaxy-note-8-black.html O,τι τζαμι κι αν εβαλα μου σηκωνοταν απο την θηκη αλκανταρας της σαμμυ. Την αγόρασα και εγώ, όντως είναι μια χαρά αλλά δεν ταιριάζει απόλυτα με τη θήκη spiegen που έχω. Μιλάμε για μικρολεπτομέρειες. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Το τζαμακι κατα την εφαρμογη του εχει κολλα που κολλαει σε ολη την επιφανεια η μονο γυρω γυρω;παντως βλεποντας το βιντεακι που εχει ο συνδεσμος που μας εδωσες βλεπω οτι το χοντρυνε αρκετα το τηλεφωνο.. Τι εννοείς κόλλα; Δεν είδα κάτι διαφορετικό στην εφαρμογή σε σχέση με το glass που έβαλα στο Honor Note που έχω για παράδειγμα . Χωρίς την θήκη δεν πολυκαταλαβαίνεις ότι έχει τζαμάκι μπροστά . Αλλά και πάλι μικρό το κακό ... Δεν έχει χοντρύνει τόσο οδό φαίνεται στο βίντεο. Προσωπικά δεν με ενοχλεί από την στιγμή που προστατεύει την συσκευή. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 VRS Design single fit για όσους θέλουν ελάχιστο πάχος καλό grip και ωραίο σχέδιο... https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B074DYXFC7/ref=oh_aui_i_d_rec_o0_img?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. November 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2017 Έχει μαλακή επένδυση εσωτερικά στο πορτάκι, οποτε δεν υπάρχει αυτό το θέμα πλέον. Προχώρα άφοβα αν δε σε προβληματίζει ο όγκος... Ευχαριστώ φίλε μου. Ο όγκος δεν με προβληματίζει καθόλου. Τη θέλω πιό πολύ για το kickstand feature που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Προχθές είχα το note σε τσαντάκι και μου έπεσε από τις σκάλες. Κατέβηκε 16 σκαλιά και το dome έκανε την δουλειά του ! Το dome έσπασε στην δεξιά μεριά λίγο πιο πάνω από το power button αλλά η οθόνη μου δεν έπαθε τίποτα! Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι μετά παρότρυνση φίλου έστειλα email στο Amazon να ρωτήσω αν έχει εγγύηση. Μου απάντησαν ότι επειδή είναι από τρίτο πωλητή θα πρέπει να το στείλω και θα μου πουν αν θα πάρω τα χρήματα πίσω η θα στείλουν άλλο. Εγώ τους είπα ότι είναι ακριβό το shipping και μου έκαναν αμέσως refund ! Σε 2 μέρες μπήκαν τα χρήματα στην κάρτα! Συγχαρητήρια στο Amazon και στην άψογη εξυπηρέτηση τους ! Samsung Note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Προχθές είχα το note σε τσαντάκι και μου έπεσε από τις σκάλες. Κατέβηκε 16 σκαλιά και το dome έκανε την δουλειά του ! Το dome έσπασε στην δεξιά μεριά λίγο πιο πάνω από το power button αλλά η οθόνη μου δεν έπαθε τίποτα! Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι μετά παρότρυνση φίλου έστειλα email στο Amazon να ρωτήσω αν έχει εγγύηση. Μου απάντησαν ότι επειδή είναι από τρίτο πωλητή θα πρέπει να το στείλω και θα μου πουν αν θα πάρω τα χρήματα πίσω η θα στείλουν άλλο. Εγώ τους είπα ότι είναι ακριβό το shipping και μου έκαναν αμέσως refund ! Σε 2 μέρες μπήκαν τα χρήματα στην κάρτα! Συγχαρητήρια στο Amazon και στην άψογη εξυπηρέτηση τους ! Samsung Note 8 Πολυ καλα νεα φιλε μου, μπραβο! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Πολυ καλα νεα φιλε μου, μπραβο!Η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως παράξενο το πώς έσπασε το γυαλί από την πτώση... Έχω ένα τσαντάκι Ellehammer από αυτά που αγοράζεις από την BP. Μέσα είχα τη θήκη για τα γυαλιά την θήκη του καπνού το πορτοφόλι και κάποια άλλα μικρό πράγματα. Ακόμη και τώρα δεν μπορώ να καταλάβω πως έσπασε και φυσικά δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν έπεφτε μόνο του το κινητό.... Η θήκη που είχα ήταν η Puro slim από τα public . Αν είχα καμία πιο χοντρή ίσως γλίτωνα το τζαμί. Τεσπα αφού έγινε refund τι είχα τι έχασα! Samsung Note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Οχι, καθολου! Με ποια θηκη την εχεις Σωτηρη; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Με ποια θηκη την εχεις Σωτηρη; Την αλκανταρα σε μαυρο της sammy! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Την αλκανταρα σε μαυρο της sammy! Ολα καλα φανταζομαι, ε; Αλλα βασικα θελω να κινηθω σε spigen case, δεν ξερω αν θα ειναι συμβατες με το protector της nillkin.....:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Ολα καλα φανταζομαι, ε; Αλλα βασικα θελω να κινηθω σε spigen case, δεν ξερω αν θα ειναι συμβατες με το protector της nillkin.....:worry: Με δοκιμη και απορριψη Γιαννη! Εκτος κι αν εισαι τυχερος με την πρωτη! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Με δοκιμη και απορριψη Γιαννη! Εκτος κι αν εισαι τυχερος με την πρωτη!Τωρα που το σκεφτομαι, καλη ειναι και αλκανταρα :p. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Πολυ καλη η alcantara. Τα 2 αρνητικα της ειναι οτι στο κατω μερος ειναι ανοιχτη και οτι μαζευει απιστευτα τη σκονη! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts