Montoya_f1 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Να το βάλεις κάτω από το δέντρο και κάνε πως δεν έχεις ιδέα για το ποιος ήταν ο χοντρός παππούλης με την γενειάδα και με τα κόκκινα που τι άφησε εκεί. Καλό !!! :lol::lol: Ο χοντρός παπούλης φέτος θα φέρει σίγουρα το Trivial Pursuit για την μικρή ..:) Θα γράψω και ένα γράμμα για Note 8 .. Μπορεί να αφήσει και ένα τέτοιο !!:) Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Όσοι το πήρατε από τις μεγάλες αλυσίδες, μπείτε στο samsung members μήπως προλάβετε και τσιμήσετε δωρεάν καμιά θήκη. δώσε μας τα φώτα σου. Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Όσοι το πήρατε από τις μεγάλες αλυσίδες, μπείτε στο samsung members μήπως προλάβετε και τσιμήσετε δωρεάν καμιά θήκη. Δηλαδη? Εινσι κάποιο promo? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ναι, μπείτε στην εφαρμογή samsung members. Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ναι, μπείτε στην εφαρμογή samsung members. Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕμένα δεν μου βγάζει κάτι. Μήπως πρέπει να δηλώσεις την συσκευή; Samsung Note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Εμένα δεν μου βγάζει κάτι. Μήπως πρέπει να δηλώσεις την συσκευή; Samsung Note 8Για δοκίμασε μήπως και δουλέψει από εδώ. Το έχει η Samsung και στο fb. http://spr.ly/6186DHHar Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ουτε σε μενα βγάζει κατι.. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Για δοκίμασε μήπως και δουλέψει από εδώ. Το έχει η Samsung και στο fb. http://spr.ly/6186DHHar Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠάλι τίποτα. Διέγραψα την εφαρμογή και την εγκατέστησα ξανά αλλά τζίφος. Θα δοκιμάσω και αργότερα. Τι προσφορές έχει; έτσι για την ιστορία Samsung Note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ούτε εμένα και το πήρα απο public Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Είστε συνδεδεμένοι στο Samsung members? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Είστε συνδεδεμένοι στο Samsung members? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι κανονικά. Samsung Note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Είστε συνδεδεμένοι στο Samsung members? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ποια ενότητα υποτίθεται θα το δούμε? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) Σήμερα παρέλαβα αυτόν τον wireless charger . Η ποιότητα δεν έχει καμία σχέση με τον original και επίσης δεν φορτίζει το κινητό σε landscape . Η ταχύτητα λίγο που τον δοκίμασα και σε σχέση με αυτά που είδα στο ίντερνετ είναι παρόμοια. Θα τον δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα και θα ενημερώσω. https://m.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S8-S8plus-Note-8-OEM-Fast-Qi-Wireless-Charger-Convertible-Pad-/122798526297?txnId=1879557085002 Samsung Note 8 Edited December 19, 2017 by ntinoscrypton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Σε ποια ενότητα υποτίθεται θα το δούμε?Λογικά αν ανοίξεις το link πιο πάνω, θα σε πάει κατευθείαν. Στάλθηκε από το XT1650 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Είστε συνδεδεμένοι στο Samsung members? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι μου λεει "Γειά σας Τάσος..." κανονικά αλλά δεν μου βγάζει τίποτα Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 ουτε εμενα .......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Ναι μου λεει "Γειά σας Τάσος..." κανονικά αλλά δεν μου βγάζει τίποτα Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠήγαινε στα πλεονεκτήματα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Έχω επικοινωνήσει με Sammy. Μόλις με πάρουν θα ενημερώσω Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue8 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) Σήμερα πήγα στο extreme mobile στο αιγάλεω.Το προστατευτικό τζάμι με full clue δεν ειναι συμβατό με θηκη alcantara.Γνωρίζετε κάποιο προστατευτικό τζάμι συμβατό με αυτή τη θήκη??? Edited December 19, 2017 by blue8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Λάθος θέμα, παρακαλώ διαγράψτε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 (edited) Πήγαινε στα πλεονεκτήματα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤίποτα είναι άδειο.. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 19, 2017 by Tas6s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Σήμερα πήγα στο extreme mobile στο αιγάλεω.Το προστατευτικό τζάμι με full clue δεν ειναι συμβατό με θηκη alcantara.Γνωρίζετε κάποιο προστατευτικό τζάμι συμβατό με αυτή τη θήκη??? Έχει κανείς απάντηση; Με ενδιαφέρει και μένα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Εγώ πάντως με alcantara το είχα βάλει και συνεργαζόταν μια χαρά. Το έβαλα όμως σε μια βάση αυτοκινήτου που το πίεσα στα πλάγια και το πέταξε έξω. Το άλλαξα δυστυχώς χωρίς να βρω πάλι τα full glue αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι μου το πέταξε η βάση του αυτοκινήτου και όχι η θήκη γιατί έχει ένα επιπλέον πάχος και έβρισκε στο πλάι. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Παρέλαβα κι εγώ την αλκανταρα (τέλεια) και αναζητώ τζαμάκι που να μην έχω πρόβλημα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 Μάλλον για τη LED θα πάω.. Κι ο θεός βοηθός αν κλαίω το πενηντάρι.. Είναι που δε θέλω να χω και ίδια με τον μοντόγια..:whistle: Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts