Jump to content

blue8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About blue8

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

blue8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σωστά Με τον τρόπο που το χρησιμοποιώ για εμένα είναι ικανοποιητικό με 29% μπαταρια να έχω περίπου 4 ώρες sot.Σε σύγκριση με το note 10 plus είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα τώρα.Τρελαίνομαι για φουλ φωτεινότητα και να χαζεύω αυτή την οθόνη.
  2. Μετά το update εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος. 120 hz και φουλ φωτεινότητα ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στελνω και screenshot
  3. Εμένα πάντως στο ίδιο το κατάστημα μου είπε πως δεν είναι συμβατό με alcantara και για τον λόγο αυτό δεν μου το τοποθέτησε.
  4. Σήμερα πήγα στο extreme mobile στο αιγάλεω.Το προστατευτικό τζάμι με full clue δεν ειναι συμβατό με θηκη alcantara.Γνωρίζετε κάποιο προστατευτικό τζάμι συμβατό με αυτή τη θήκη???
  5. Καλησπέρα,κάτοχος και εγώ Note 8 και θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε γιατί δεν υπάρχει πια για το Spen και Snote η εφαρμογη easy chart της samsung με την οποία έκανες εισαγωγή πίνακες.
  6. Καλησπέρα παιδιά.Μπορεί να μου πει κάποιος αν ειμαι root???Ο knox μου ειναι 2.6???Τι σημαίνει αυτό;?;?
  7. Καλήμερα παιδιά. Πρώτη φορά note και δεν ξέρω πως κάνω φακέλους για να ταξινόμηση τις εφαρμογές. Μπορεί να με βοηθήσει καποιος?
  8. Κάτοχος και εγώ του 920cd.Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να φτιάξω φακέλους όταν μπαίνω στις εφαρμογές για να μην είναι όλα χύμα?
  9. Μένω Ελλάδα.Το έστειλα σε έναν φίλο μου Καναδά και θα μου το στείλει αυτός χωρίς απόδειξη με απλό ταχυδρομείο.Την πληρωμή την έκανα απο Ελλάδα με πιστωτική.με χρεωστική δεν μπορούσα.
  10. http://m.ebay.com/itm/191679662168?varId=490720075279 Εγώ το πήρα απο εδώ και τώρα περιμένω.600 ευρώ.
  11. Ένδιαφέρομαι και εγώ για το 920cd, και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν το πάρω απο αμερική και το στείλω εκεί σε γνωστό μου, και στη συνέχεια μου το στείλει αυτός, θα πληρώσω τελωνέιο;;
  12. Καλησπέρα.Ξερει μήπως κανείς απο που μπορώ να αγοράσω το 920cd σε καλή τιμή;Διάβασα αυτά που γράφεται αλλά γενικά είμαι άσχετος.
  13. Καλημέρα.Δεν γνωριζει κανείς πως να κάνω root το 8020???
  14. Καλησπέρα παιδιά.Είμαι νέος κάτοχος ενός tablet N 8020 και θα ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να μάθω τί έκδοση android έχει, αλλά και που μπορώ να βρώ ασφαλείς οδηγίες για να το κάνω root;;;Ποιό είναι το πιο καινούριο update που μπορώ να του κάνω και πως;;Γενικά είμαι πολύ άσχετος και δεν ξέρω τίποτα.Αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει.Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...