milgr Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 (edited) Χρόνια πολλά σε ολους Όλα καλα με την αναβαθμηση σε oreo, για προστασια οθονης τι βαζουμε? Edited January 3, 2018 by milgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Μήπως είσαι ολίγον τι xiaomi fan(ρητορική είναι η ερώτηση)?Διάβασες το thread του xda που έβαλα πιο πάνω, να δεις τι bugs υπάρχουν(αναφέρεται και το θέμα της απόδοσης)?Και δε μιλάμε για πολύπλοκα bugs, που ανακαλύπτονται μετά από καιρό χρήσης, αλλά για ελλείψεις και προβλήματα τρανταχτά, που δείχνουν ότι έγινε δουλειά του "ποδαριού", για να δείξουν ότι έχουν συνέπεια στην υπόσχεση τους(εδώ γελάω)! Φίλε, μαζέψου λίγο που θα με πεις πεις και xiaomi fanboy επειδή γράφω την άποψη μου. Θες να σου δώσω άλλα 500 θέματα για άλλες 500 συσκευές να δεις παράπονα; Διάβαζα πχ το θέμα του mate 9 και ο κόσμος γυρίζει πίσω σε nougat από τα προβλήματα, στα θέματα της OnePlus γίνεται χαμός κλπ "Δουλειά του ποδαριού" έγινε πχ και στο iOS όταν βάλανε μάπα χάρτες πάνω; Και στα pixel με 900 θέματα, δουλειά του ποδαριού; Τα παράπονα στο ιντερνέτ είναι τσάμπα και ο κόσμος τα κάνει για πλάκα. Είναι λογικό και επόμενο να υπάρχουν θέματα σε τόσο μεγάλη αναβάθμιση. Και στο iOS υπάρχουν, και σε ναυαρχίδες, ακόμα και στα pixel που κοστίζουν τετραπλάσια τιμή Edited January 2, 2018 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Σε oreo με rot :) H καμερα με το camer2api ενεργοποημενο μερα με νυχτα στις φωτο από οσες δοκιμαζω ηδη. Καλημέρα, καλή χρονιά! Μπορείς να δώσεις οδηγίες πώς ακριβώς πέρασες σε oreo με root; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 καλημερα, καλη χρονια και παλι! μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι αυτο το κινητο εχει 2 φακους πιισω? και οπως βλεπω ειναι διαφορετικου μεγεθους? για ποιο λογο υπαρχουν 2? https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a1-8776.php Primary Dual: 12 MP (f/2.2, 26mm, 1.25 µm) + 12 MP (f/2.6, 50mm, 1 µm), phase detection autofocus, 2x optical zoom, dual-LED dual-tone flash, check quality Features Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama Video 2160p@30fps, 720p@120fps, check quality Secondary 5 MP, 1080p https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_a1-pictures-8776.php#image13 και καποιος που το εχει αν μπορει να μου πει καποια εφαρμογη τους οχι προγραμμα εννοω χρησεις στην πραξη! ειμαι αναμεσα σε αυτο το κινητο και το mi max 2 και θελω να δω ποιο θα προτιμησω....Ευχαριστω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Primary Dual: 12 MP (f/2.2, 26mm, 1.25 µm) + 12 MP (f/2.6, 50mm, 1 µm), phase detection autofocus, 2x optical zoom, dual-LED dual-tone flash, check quality Τραβάει καλύτερες φωτο από το MI Max σίγουρα, ειδικά αν βάλεις και gcam.Γενικά σαν επιδόσεις, επειδή έχω παίξει αρκετά με το Mi Max 2 φίλου, έχει αρκετές διαφορές, λόγω pure android Σε προηγούμενο μνμ σου, είπες ότι θα προτιμούσες μεγαλύτερο μέγεθος και δε σου απάντησα, αν και είχα το ίδιο δίλλημα ακριβώς πριν το πάρω.Κι εγώ από 6"(nexus 6/6p), ήρθα στις 5.5" και έλεγα, ότι θα έχω θέμα, αλλά μια χαρά συνηθίζεται η οθόνη και είναι και πιο βολικό για μεταφορά.Μπορεί να το δοκιμάσεις όμως και ο ίδιος σε κάποια μεγάλη αλυσίδα, να είσαι πιο σίγουρος. edit:τώρα είδα ότι είσαι και linuxάκιας(:love: ), οπότε +1 για το pure android, ειδικά όταν αρχίσουν τα "μαγειρέματα", με το που δώσουν τον kernel Edited January 2, 2018 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) καλημερα, ευχαριστω για την απαντηση. Μπερδευτηκα λιγο, ποιο εχει pure android? το Mi A1 εννοεις? δλδ δεν εχει Miui rom ? τωρα εχω ενα Zopo 980 1/16/quad 1.2 MTK αλλα εχω miui rom beta K.K custom και μου αρεσει πολυ οποτε θα ηθελα σιγουρα Miui. Τωρα για απο 6 που λες σε 5.5 ειναι μικρη διαφορα, οπως και απο 5 σε 5,5 γιαυτο θελω ποιο μεγαλο θα ελεγα 6 αλλα δεν εχει κατι ποιο φτηνο τωρα αναμενεται το 5 plus αλλα δεν εχει ερθει ακομα Ελλαδα. Το mi max 2 ειναι 6.44" οποτε ειναι σημαντικη διαφορα απο τις 5,5" και επισης εχει τεραστια μπαταρια!!! Σχετικα με την φωτογραφικη του τωρα επειδη ασχολουμε πολυ με την φωτογραφια κουβαλαω DSLR οταν θελω σοβαρες φωτος οποτε δεν ειναι κατι που με καιει. Αν χρησιμοποιει τους 2 φακους για 3D θα με ενδιεφερε περισσοτερο! αλλα εφοσον δεν ειναι ιδιοι μαλλον δεν γινεται. Δεν εχω ασχοληθει με τα Xiaomi, απλα μια custom rom εχω στο δικο μου που ειναι miui 9 αλλα ειναι 4.4.2 based. Εχω καταληξει σε αυτο το κινητο που λεμε εδω και στο Mi max2 και δεν μπορω πραγματικα να αποφασισω! ειμαι σε μεγαλο διλλημα! μπορω να δω καπου περισσοτερες λεπτομερειες για το pure android? δλδ τα αλλα με την miui εχουν κλειδωματα? γιατι ναι εχω μανια να τα πειραζω ολα ασχολουμε αρκετα με android, root, custom roms, και πολλα κολπα τετοια. Eπισης με την μπαταρια υπαρχει θεμα? ειναι ποιο μικρη απο αλλα μοντελα και με ανησυχει αυτο λιγακι. Edited January 2, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Αν βολευεσαι με miui και δεν έχεις θέμα με το μέγεθος, χωρίς κουβέντα πας σε mi max 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Αν βολευεσαι με miui και δεν έχεις θέμα με το μέγεθος, χωρίς κουβέντα πας σε mi max 2 διαβαζω τα σχολια και για τα 2 κινητα στο skroutz και ειμαι σε τρελο διλλημα τωρα....:( εχουν και μικρη διαφορα τιμης λιγακι παραπανω εχει το mi A1, και επισης τα συγκριτικα το δειχνουν ποιο γρηγορο. Μπορει να εχει ιδια cpu και ram αλλα προφανως βοηθαει το pure android, οπως επισης και στην διαχειριση της μπαταριας. Επισης μαλλον εχει και καλυτερη ποιοτητα οθονης, καλα δεν το συζηταμε για ποιοτητα φωτογραφικης και επισης εχει και την 800αρα μπαντα αυτο εδω. Για το μεγεθος δεν ειμαι σιγουρος αν μου κανει το αλλο μεχρι 5.5" εχω πιασει στα χερια μου και ενα ταμπλετοτηλεφωνο 7αρι που ειχα καποτε και για λιγο το δουλευα σαν κινητο! σαν παντοφλα ητανε....:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 καλημερα, ευχαριστω για την απαντηση. Μπερδευτηκα λιγο, ποιο εχει pure android? το Mi A1 εννοεις? δλδ δεν εχει Miui rom ? τωρα εχω ενα Zopo 980 1/16/quad 1.2 MTK αλλα εχω miui rom beta K.K custom και μου αρεσει πολυ οποτε θα ηθελα σιγουρα Miui. Τωρα για απο 6 που λες σε 5.5 ειναι μικρη διαφορα, οπως και απο 5 σε 5,5 γιαυτο θελω ποιο μεγαλο θα ελεγα 6 αλλα δεν εχει κατι ποιο φτηνο τωρα αναμενεται το 5 plus αλλα δεν εχει ερθει ακομα Ελλαδα. Το mi max 2 ειναι 6.44" οποτε ειναι σημαντικη διαφορα απο τις 5,5" και επισης εχει τεραστια μπαταρια!!! Σχετικα με την φωτογραφικη του τωρα επειδη ασχολουμε πολυ με την φωτογραφια κουβαλαω DSLR οταν θελω σοβαρες φωτος οποτε δεν ειναι κατι που με καιει. Αν χρησιμοποιει τους 2 φακους για 3D θα με ενδιεφερε περισσοτερο! αλλα εφοσον δεν ειναι ιδιοι μαλλον δεν γινεται. Εχω καταληξει σε αυτο το κινητο που λεμε εδω και στο Mi max2 και δεν μπορω πραγματικα να αποφασισω! ειμαι σε μεγαλο διλλημα! μπορω να δω καπου περισσοτερες λεπτομερειες για το pure android? δλδ τα αλλα με την miui εχουν κλειδωματα? γιατι ναι εχω μανια να τα πειραζω ολα ασχολουμε αρκετα με android, root, custom roms, και πολλα κολπα τετοια. Αν και αρχικά offtopic(υπάρχουν άλλα threads για να διαλέξεις κινητό;) ) Καλά, είσαι έτοιμος να το αγοράσεις και δεν ήξερες ότι είναι android one? εδώ θα πάρεις μια ιδέα, διάβασε από την αρχή αυτό το thread, μπες στο xda, ή καλύτερα δες το/παίξτο από κοντά σε μαγαζί. Όσο για τα άλλα με MIUI, δεν είχα ποτέ και ούτε θα πάρω.Η μόνη μου εμπειρία ήταν με redmi pro του αδερφού μου, που για να του αλλάξω rom με linux, έφαγα μια μέρα.Αφού στο τέλος μου ζήτησαν να γράψω τη διαδικασία στα miui forums που ρωτούσα, για να το έχουν για οδηγό-τόσο εύκολα δλδ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Αν και αρχικά offtopic(υπάρχουν άλλα threads για να διαλέξεις κινητό;) ) Καλά, είσαι έτοιμος να το αγοράσεις και δεν ήξερες ότι είναι android one? εδώ θα πάρεις μια ιδέα, διάβασε από την αρχή αυτό το thread, μπες στο xda, ή καλύτερα δες το/παίξτο από κοντά σε μαγαζί. Όσο για τα άλλα με MIUI, δεν είχα ποτέ και ούτε θα πάρω.Η μόνη μου εμπειρία ήταν με redmi pro του αδερφού μου, που για να του αλλάξω rom με linux, έφαγα μια μέρα.Αφού στο τέλος μου ζήτησαν να γράψω τη διαδικασία στα miui forums που ρωτούσα, για να το έχουν για οδηγό-τόσο εύκολα δλδ:p ναι εχεις δικιο θα τα δω και εκεινα. Ναι γιατι στην αρχη ειχα σκεφτει για λιγοτερα χρηματα, μετα το μεγεθος 6+ και γιαυτο δεν το κοιταξα αυτο, μολις χτες το προσεξα και δεν το ειχα ψαξει πριν η αληθεια ειναι. Με αυτα που λες μετα μου φαινεται η επιλογη του ειναι μονοδρομος τελικα! δεν αντεχω τους περιορισμους και ειδικα συσκευη μου με αndroid να μην εχει root δικαιωματα. :) αν θελω να παιζω με την miui θα εχω το Zopo για backup phone. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 διαβαζω τα σχολια και για τα 2 κινητα στο skroutz και ειμαι σε τρελο διλλημα τωρα....:( εχουν και μικρη διαφορα τιμης λιγακι παραπανω εχει το mi A1, και επισης τα συγκριτικα το δειχνουν ποιο γρηγορο. Μπορει να εχει ιδια cpu και ram αλλα προφανως βοηθαει το pure android, οπως επισης και στην διαχειριση της μπαταριας. Επισης μαλλον εχει και καλυτερη ποιοτητα οθονης, καλα δεν το συζηταμε για ποιοτητα φωτογραφικης και επισης εχει και την 800αρα μπαντα αυτο εδω. Για το μεγεθος δεν ειμαι σιγουρος αν μου κανει το αλλο μεχρι 5.5" εχω πιασει στα χερια μου και ενα ταμπλετοτηλεφωνο 7αρι που ειχα καποτε και για λιγο το δουλευα σαν κινητο! σαν παντοφλα ητανε....:lol::lol::lol::lol: Η διαφορά στο μέγεθος είναι τεράστια πάντως. Τώρα φεύγω από το mi store και το mi max είναι απλά τέρας. Σαν ομορφιά η miui εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, σε κάποια πράγματα έχω προσωπικά θέμα με το software. Αν εσένα σου κάνει η miui και δεν έχεις προβλήματα, βουρ στον πατσα για mi max 2. Από ταχύτητα δεν θα έχεις θέμα, και τα 2 είναι ανεκτά. Και φυσικά από αυτό που έχεις τώρα διαφορά τεράστια προς τα πάνω. Με λίγα λόγια, το Α1 έχει πιο βολικό μέγεθος, πιο καλή κάμερα ( και με portrait mode για χαβαλε) και φοράει στοκ αντροιντ. Έχει καλή μπαταρία αλλά όχι σαν το άλλο. Το μι μαξ έχει τεράστια οθόνη, φοράει miui , έχει τιτανοτεραστια μπαταριουκλα για γούστα τρελά. Ρουτ και αναβαθμίσεις θα πάρεις και στα 2, στο Α1 θα είναι στοκ αντροιντ και στο μαξ 2 θα είναι miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 ναι ρε γμτ δυσκολο να αποφασισω! αλλα νομιζω τεινω προς το Mi A1 μου αρεσει που ειναι pure android τωρα που το εψαξα καλυτερα. Ωραια η Miui αλλα καλυτερα να επιλεγω εγω τι θα εχει μεσα. https://www.androidauthority.com/xiaomi-mi-a1-oreo-update-826642/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Κανονικά είναι πιο safe επιλογή το Α1 λόγω μεγέθους. In other news, πήγα στο mi store και μου έβαλαν ένα πλαστικό full screen protector. Είχα πάει να το βάλω και εγώ σπίτι αλλά δεν μπόρεσα, τρομερά δύσκολο. Αυτοί εκεί το περάσανε καλά, πολύ ωραίο. Είναι επίσημο protector από την xiaomi δεν ξέρω αν το πουλάνε έξω, δεν το έχω δει κάπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) ναι ειναι και αυτο, επειδη εχω δει τις 5.5" και ξερω 100% οτι με βολευουν. Οσο το βλεπω το κινητο αυτο τοσο περισσοτερο μου αρεσει! βρηκα και μαγαζι να το εχει κοντα μου μαλιστα ετοιμοπαραδοτο!!! ακομα περισσοτερο ψηνομαι τωρα....:D αληθεια βλεπω παιρνει nano sim? οσοι εχουμε micro τι γινεται? πρεπει να βγαλουμε νεες καρτες? γιατι εχω twin sim cosmote W.U και δεν δινουν και μονο μια. Edited January 2, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) Το mi max 2 παντως έχει καλυτερο ήχο, καλύτερη οθόνη (δεν εννοώ το μέγεθος αλλά το contrast και χρώματα), πολύ μεγαλύτερη αυτονομία και quick charge (περιλαμβάνει και qc φορτιστή). Αν το μέγεθος δεν σε φοβίζει και δεν σε πειράζει η έλλειψη 800αρας, καλύτερα το Mi max 2. Και μιας και αναφέρθηκε η κάμερα, μπορεί η στοκ καμερα του Mi a1 να ειναι καλύτερη αλλά η google camera έχει καλύτερη απόδοση στο mi max 2 (τα είχα και τα 2 και μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστηκα από τις επιδόσεις με gcam). Αλλά ακόμα και η στοκ έχει τα πλεονεκτήματά της (πχ manual 32 sec έκθεση και βίντεο χωρίς frame drops) Για περισσότερα άνοιξε θέμα εδώ να μην βγαίνουμε άλλο offtopic http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Edited January 2, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 ναι ειναι και αυτο, επειδη εχω δει τις 5.5" και ξερω 100% οτι με βολευουν. Οσο το βλεπω το κινητο αυτο τοσο περισσοτερο μου αρεσει! βρηκα και μαγαζι να το εχει κοντα μου μαλιστα ετοιμοπαραδοτο!!! ακομα περισσοτερο ψηνομαι τωρα....:D αληθεια βλεπω παιρνει nano sim? οσοι εχουμε micro τι γινεται? πρεπει να βγαλουμε νεες καρτες? γιατι εχω twin sim cosmote W.U και δεν δινουν και μονο μια. 1 nano, 1 micro νομίζω(εγώ έχω 1 μόνο).Οι τελευταίες κάρτες, έχουν εγκοπές για κόβονται με το χέρι σε όλα τα μεγέθη.Αν έχεις παλιά, την πας στη wind που το κόβει τσάμπα(vodafone έχω, και το κάνανε), αλλιώς πας για καινούργια υποχρεωτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Taxsor Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Ξέρει κανείς γιατί δεν μου βγάζει τις φωτό κατά την κληση και δευτερον γιατί δεν με αφήνει να βάλω δικιά μου φωτό στην οθόνη κλειδώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 2 nano sim παίρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodius4gr Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Έχω το update Δεκεμβρίου ακόμα Από τότε που το πήρα 1-2 φορές τη μέρα το τηλέφωνο παγώνει και δεν αντιδρά ως που σβήνει η οθόνη και επανέρχεται μονο με επανεκκίνηση. Πριν το update του Δεκεμβρίου το έκανε αλλά μια φορά στις 5 μέρες. Πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Το πρόβλημα που αναφέρεις έχει να κάνει με την αυτόματη φωτεινότητα οθόνης. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις και δεν θα ξαναέχεις το πρόβλημα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα έχεις κάποιο screen protector/θήκη που καλύπτουν τον αισθητήρα και χρειάζεται εκ νέου καλιμπράρισμα ο αισθητήρας ή αφαίρεση του protector. Υπάρχει και πιθανότητα να έχεις πέσει σε προβληματικό τηλέφωνο γιατί εκτός από τις πρώτες εκδόσεις σχεδόν κανείς δεν το έχει αναφέρει τον τελευταίο καιρό με τις πρόσφατες ενημερώσεις και όταν το είχαν το είχαν μία στην όποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Οποιος ενδιαφερεται παντως αν μπει στον Κωτσοβολο και κανει παζαρι θα του αφησει το κινητο 249,84(τοσο το αφησε σε εμενα).Με δυο χρονια εγγυηση infoquest . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 (edited) καλησπέρα, παιδια τι παιζει με τα σκρουτζομαγαζα ειναι αξιοπιστα να παρουμε απο εκει? βλέπω εχουν ποιο φτηνα https://www.skroutz.gr/s/12709085/Xiaomi-Mi-A1-64GB.html αλλα βλεπω η εγγυηση ειτε δεν αναφερουν καν, ειτε 1 χρονο με το ονομα τους. Και φυσικα σκεφτομαι και το γεγονος οτι και δινουν 1 χρονο και με το ονομα τους αρα οχι μεσω αντιπροσωπειας, και αν κλεισουν πχ αντε γεια.... Ενω τα γνωστα μαγαζια πχ Γερμανος, plaisio, κοτσοβολος και αλλοι το εχουν 299 με 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας οπως λενε. Αυτος ειναι ο λογος που εχει αυτη την διαφορα η τιμη ? Edited January 2, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 καλησπέρα, παιδια τι παιζει με τα σκρουτζομαγαζα ειναι αξιοπιστα να παρουμε απο εκει? βλέπω εχουν ποιο φτηνα https://www.skroutz.gr/s/12709085/Xiaomi-Mi-A1-64GB.html αλλα βλεπω η εγγυηση ειτε δεν αναφερουν καν, ειτε 1 χρονο με το ονομα τους. Ενω τα γνωστα μαγαζια πχ Γερμανος, plaisio, κοτσοβολος και αλλοι το εχουν 299 με 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας οπως λενε. Αυτος ειναι ο λογος που εχει αυτη την διαφορα η τιμη ?Προφανώς! Το skroutz κατάστημα θα στο στείλει Κίνα αν χρειαστείς service για αυτό και ο ένας χρόνος. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 καλησπέρα, παιδια τι παιζει με τα σκρουτζομαγαζα ειναι αξιοπιστα να παρουμε απο εκει? βλέπω εχουν ποιο φτηνα https://www.skroutz.gr/s/12709085/Xiaomi-Mi-A1-64GB.html αλλα βλεπω η εγγυηση ειτε δεν αναφερουν καν, ειτε 1 χρονο με το ονομα τους. Και φυσικα σκεφτομαι και το γεγονος οτι και δινουν 1 χρονο και με το ονομα τους αρα οχι μεσω αντιπροσωπειας, και αν κλεισουν πχ αντε γεια.... Ενω τα γνωστα μαγαζια πχ Γερμανος, plaisio, κοτσοβολος και αλλοι το εχουν 299 με 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας οπως λενε. Αυτος ειναι ο λογος που εχει αυτη την διαφορα η τιμη ? Διαβασε το ακριβως απο πανω νημα.Το εχει προσφορα ο Κωτσοβολος.Μπες και τσιμπα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Πλέον δεν υπάρχει η επιλογή για να κατεβάζεις την κουρτίνα με το δαχτυλικο αποτύπωμα, ή εγώ δεν την βρίσκω? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts