konstantinos77 Δημ. September 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2020 Ε για να το κοντεύω 3 χρόνια και γω κινητάρα θα το θεωρώ Θεωρώ;;; Θα αρχίσω να τα παίρνω πιο πολύ... :mad: :lol: :lol: :p Aliexpress θα βγάλεις λογικά άκρη, ρίξε και μία ματιά στα Banggood, Gearbest. Και γενικά δες κρητικές! ;) Τώρα για γνήσια δεν ξέρω αν θα βρεις, αλλά τουλάχιστον από τα παραπάνω καταστήματα μπορείς να δεις κρητικές... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Μετά από σχεδόν 3 χρόνια που έχω το κινητακι και είμαι υπέρ ευχαριστημένος, μετά από πέσιμο η οθόνη βγάζει μια γραμμή. Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά επειδή μέσα σε μια βδομάδα προχώρησε κι άλλο η γραμμή, σκέφτομαι να αλλάξω την οθόνη, εννοείται ολόκληρη μαζί με το digitizer. Έψαξα να βρω γνήσια και δεν βρίσκω πουθενά Ελλάδα. Ξέρει κάποιος από πού προμηθευόμαστε; Δεν θέλω να βάλω οεμ με τίποτα. Έλα σου βρήκα λύση!! Για να μην λες... ;) :p Μήνες ψάχνω για original replacements parts και επιτέλους έβγαλα άκρη μέσω του XDA Forum... Από εδώ θα έπαιρνα εγώ!! https://dragon-tt.com Με μπαταρία δεν ξέρω τι θα κάνουμε... Έχει γνήσιες εκεί αλλά δεν γίνεται αποστολή γιατί υπάρχει απαγόρευση από την Ελλάδα... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Με μπαταρία δεν ξέρω τι θα κάνουμε... Έχει γνήσιες εκεί αλλά δεν γίνεται αποστολή γιατί υπάρχει απαγόρευση από την Ελλάδα... :mad: Τι απαγόρευση υπάρχει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Το πιο πιθανό είναι ότι ο φίλος εννοεί την απαγόρευση μπαταριών ιόντων λιθίου σε αεροπορικές αποστολές, αλλά ισχύει παγκοσμίως, όχι μόνο στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 καλημερα παιδια...μπορω να εγκαταστησω NFC εφαρμογη?..θα δουλεψει στον κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. September 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2020 καλημερα παιδια...μπορω να εγκαταστησω NFC εφαρμογη?..θα δουλεψει στον κινητο?Δεν έχει NFC σαν hardware η συσκευή. Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giross Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Καλησπερα παιδια υπαρχει καποιος οδηγος ελληνικος πως να περασεις την gcam ? Και τι χρειάζεται για να περαστει σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Μάλλον αυτό ήταν, δεν ήρθε κάποιο update το Σεπτέμβρη, τέλος υποστήριξης... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Μάλλον αυτό ήταν, δεν ήρθε κάποιο update το Σεπτέμβρη, τέλος υποστήριξης... Sent from my Mi A1 using TapatalkΜάλλον έτσι πάει. Κοιτώντας ότι συσκευή λανσαρίστηκε με Android 7.1.2 με ενημέρωση Αυγούστου 2017, είναι η τελευταία. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Κρίμα αλλά αναμενόμενο, 3 χρόνια updates η κινητάρα που δουλεύει άνετα Android 10 Εγώ εννοείται πως θα το κρατήσω για πάντα τουλάχιστον ως 2ο Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 παιδια κατα την γνωμη σας ποσο μπορει να το κρατησουμε χωρις ενημερωσεις πλεον.....θα παει ενα χρονο ακομη? η πρεπει να αρχισουμε να ψαχνουμε για νεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 παιδια κατα την γνωμη σας ποσο μπορει να το κρατησουμε χωρις ενημερωσεις πλεον.....θα παει ενα χρονο ακομη? η πρεπει να αρχισουμε να ψαχνουμε για νεο? Το κρατάμε όσο αντέχει η μπαταρία του, software ενημερώσεις δεν θα έχουμε αλλά δεν πειράζει Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Το κρατάμε όσο αντέχει η μπαταρία του, software ενημερώσεις δεν θα έχουμε αλλά δεν πειράζει δεν θα εχουμε θεμα λες...για κανενα χρονο τουλαχιστον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 (edited) παιδια κατα την γνωμη σας ποσο μπορει να το κρατησουμε χωρις ενημερωσεις πλεον.....θα παει ενα χρονο ακομη? η πρεπει να αρχισουμε να ψαχνουμε για νεο? Ένα oneplus one που έχω με android 6 και ένα lenovo P1m με android 5, παίζουν ακόμα και σήμερα απροβλημάτιστα. Edited September 29, 2020 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 δεν θα εχουμε θεμα λες...για κανενα χρονο τουλαχιστον? Ανετα, μην προβληματίζεσαι Το ερώτημα είναι που να πας μετά το Α1 ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Ανετα, μην προβληματίζεσαι Το ερώτημα είναι που να πας μετά το Α1 ;Για stock android? Μάλλον προς νοκια μεριά δε βλέπω πολλές επιλογές... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Εγώ πάντως σε 15 μέρες με βλέπω για το pixel 4a. Όχι ότι έχω κάποιο θέμα με το Α1, αρχές Νοέμβρη κλείνω 3 χρόνια και είναι η πρώτη συσκευή που δεν χρειάστηκε να κάνω ούτε ένα factory reset αλλάζοντας τόσες εκδόσεις Android. Απίστευτο τηλέφωνο από όλες τις πλευρές, μόνο το nfc του έλλειπε. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Εγώ πάντως σε 15 μέρες με βλέπω για το pixel 4a. Όχι ότι έχω κάποιο θέμα με το Α1, αρχές Νοέμβρη κλείνω 3 χρόνια και είναι η πρώτη συσκευή που δεν χρειάστηκε να κάνω ούτε ένα factory reset αλλάζοντας τόσες εκδόσεις Android. Απίστευτο τηλέφωνο από όλες τις πλευρές, μόνο το nfc του έλλειπε. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Αλλά με μεταλλικό σασί από πίσω, δύσκολο να μπει NFC, θα έκανε παρεμβολές. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Αλλά με μεταλλικό σασί από πίσω, δύσκολο να μπει NFC, θα έκανε παρεμβολές. Ε αυτό λέει ο άθρωπος, να είχε NFC με προφανώς το κατάλληλο καπάκι. Βάλτε custom rom παιδιά. Εγώ, ελέω παύσης ενημερωσέων, έβαλα την Pixel Experience (Android 10) και πιθανόν να βγάλουν και 11. Πρώτη φορά κρατώ συσκευή τόσα χρόνια. Από τις καλύτερες αγορές μου ever. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Το ερώτημα μου "που να πας μετά το Α1" είναι ρητορικό και εννοώ από πλευράς αξιοπιστίας, ποιό να συγκριθεί μαζί του Ακόμη και το Redmi Note 6 Pro, που έχω σαν 2ο κινητό και βγήκε ένα χρόνο μετά το Α1, υστερεί Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Το ερώτημα μου "που να πας μετά το Α1" είναι ρητορικό και εννοώ από πλευράς αξιοπιστίας, ποιό να συγκριθεί μαζί του Ακόμη και το Redmi Note 6 Pro, που έχω σαν 2ο κινητό και βγήκε ένα χρόνο μετά το Α1, υστερεί Το σκέφτομαι και γω συχνά-πυκνά: όταν έρθει η ώρα για αλλαγή που πας για Pure Android; Στη Nokia δε θα πήγαινα με τίποτα - όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, απλώς δε μου κάθεται καλά. Πάλι για Xiaomi θα με έβλεπα κι αναγκαστικά MIUI, αλλά το xda τί το έχουμε; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. October 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2020 Λίγο πιο ακριβό αλλά πας για pixel. Το 3α ειδικά μετά την κυκλοφορία του 4α θα είναι αρκετά οικονομικό αν δεν μπορείς να φτάσεις το 4α. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Καλημέρα. Ξέρει κάποιος να μου πει που μπορώ να πάω το κινητό να μου κολλήσουν την οθόνη? Έχει ξεκινήσει να ξεκολλάει κάτω αριστερά, μάλλον από θερμοκρασία. Θα με βόλευε τριγύρω από Νέο Ηράκλειο Αττικής ή Αργυρούπολη. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Καλημέρα. Ξέρει κάποιος να μου πει που μπορώ να πάω το κινητό να μου κολλήσουν την οθόνη? Έχει ξεκινήσει να ξεκολλάει κάτω αριστερά, μάλλον από θερμοκρασία. Θα με βόλευε τριγύρω από Νέο Ηράκλειο Αττικής ή Αργυρούπολη. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο δικό μου που ξεκόλλησε η οθόνη, είχε φουσκώσει η μπαταρία. Την άλλαξα (Θεσσαλονίκη) και έστρωσε, δε χρειάστηκε κόλλημα. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. October 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2020 Στο δικό μου που ξεκόλλησε η οθόνη, είχε φουσκώσει η μπαταρία. Την άλλαξα (Θεσσαλονίκη) και έστρωσε, δε χρειάστηκε κόλλημα. Στα πόσα χρόνια το έπαθε αυτό η μπαταρία; Εμένα στα 2,5 χρόνια (ευτυχώς) δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts