rackal Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Τα ίδια όμως αντιμετωπίζαμε και εμείς που πρωτο είχαμε ταιπ σι. Το πρόβλημα θεωρώ πως λύνετε με ενα power bank. Περισσότερο θα εμένα στην απαγορευτική του τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Τα ίδια όμως αντιμετωπίζαμε και εμείς που πρωτο είχαμε ταιπ σι. Το πρόβλημα θεωρώ πως λύνετε με ενα power bank. Περισσότερο θα εμένα στην απαγορευτική του τιμή. Ενταξει ρε αδερφε, μεταβατικη περιοδος, λογικο να υπαρξει ενα χασμα. Οπως τοτε που πηρα το Ν95 και ειχε το φορτιστη με το ψιλό καρφι και οι αλλοι παλευαν με το χοντρο. Οσο για την τιμη, τι να λεμε. Υπαρχουν καλυτερα κινητα, με λιγοτερα λεφτα. Αλλα σε αυτη τη χωρα, μας εφαγε η λεζαντα και η φιγουρα. ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ iPHONE ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΓ. Το mi a1 εχει type c?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Συντροφε, αυτο ειναι μεγαλη πονεμενη ιστορια! Ειμαι αντι-android μεχρι τα μπούνια! Ειχα παρει ενα ταμπλετ με android και συμφωνω οτι ειναι καλο λειτουργικο, υποσστηριζεται απο τριτους προγραμματιστες, κτλ κτλ, αλλα δε μου αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ! Μιλαω αισθητικα παντα! Μετα απο το Symbian του Ν8, πηγα στα Windows. Lumia 920, τωρα Lumia 950 XL, αλλα,δυστυχως η αγορα του τελευταιου απο σκρουτζομαγαζο, βγηκε σκαρτη. Το κινητο προβληματικο. Το εστειλα μια φορα για επιδιορθωση, εντος εγγυησης, αλλα δεν εκαναν τιποτα. Και δε γινοταν να μεινω χωρις κινητο ξανα για 1,5 μηνα! Οποτε το κρατησα και πλεον μετα απο ενα χρονο με κινητο τιγκα στα προβληματα, μπουχτισα και παω για αλλα. Δεν με ενδιεφερε η ανυπαρξια του λογισμικου (παιχνιδια, προγραμματα, κτλ), ηταν το τελευταιο που με ενοιαζε. Πλεον, υποχρεωτικα, πρεπει να πεσω στην αγκαλια της android. Για μενα, εχω παραγγειλει ηδη το ΝΟΚΙΑ 8, απλως ψαχνω ενα κινητο για τη γυναικα μου. Της ειχα παρει το Samsung Galaxy Grand Prime, αλλα μιλαμε για τραγικο τηλεφωνο. Εδω και ενα χρονο, δε μπορει να κανει update λογω ανυπαρκτης ram, δε χωρανε ολες οι εφαρμογες στη ρομ και δε σε αφηνει να τις βαλεις στην καρτα μνημης και λοιπα. Πχ, αυτο το τελευταιο το κανει μονο η android. Τραγικο ρε γμτ! Βασικα με αποτρεψατε και νομιζω οτι θα κοιταξω για κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα. Και εγώ δυστυχώς anti-android από πολυ καιρό πριν, αλλά τι να κάνουμε πως έτσι όπως τα έκανε η microsoft με ανάγκασε να αλλάξω. Το αισθητικό κομμάτι όντως είναι αρκετά ελλειπείς, (τo μεγαλύτερο selling point των Lumia ήταν αυτό έτσι και αλλιώς), άλλα πολλά περισσότερα features υπάρχουν στα android που σε κάνουν να νιώθεις πως ζεις σε άλλη εποχή,όταν αλλάζεις ανάμεσα στις δύο πλατφόρμες Το Mi A1 έχει type-c Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Και σε μένα τα ίδια μετά την αναβάθμιση! Επίσης δεν μπορώ να μοιράσω Internet μέσω WiFi :blink: Συμβαίνει και σε εσάς; το δοκίμασε κανείς;;; Να ενημερώσω ότι το hotspot (πολύ βασικό για μένα) δουλεύει πλέον, 2-3 μέρες μετά την αναβάθμιση. Δεν ξέρω γιατί δεν δούλεψε από την αρχή... Όσο για το μονίμως αναμμένο led λαμπάκι δεν είχα δει τη θετική του πλευρά που αναφέρθηκε πιο πριν (δεν χρειάζεται να περιμένεις να αναβοσβήσει) όποτε όλα καλα:) Ερώτηση: το ραδιόφωνο παίζει να το φτιάξουν ποτέ να παίζει απευθείας με εφαρμογή ή θα πρέπει συνέχεια να πατάμε κρυφούς κωδικούς;;; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Τι εννοείς; Να κλείνουν οι εφαρμογές με το σβήσιμο της οθόνης;Κάπως έτσι , έχω μετρήσει πάνω από 15 εφαρμογές που ενώ έχω κάνει back και βγήκα , όχι πατώντας το home buttom , αυτές μένουν ανοικτές στο background. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Κάπως έτσι , έχω μετρήσει πάνω από 15 εφαρμογές που ενώ έχω κάνει back και βγήκα , όχι πατώντας το home buttom , αυτές μένουν ανοικτές στο background. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι χαρακτηριστικό των android, ότι και να ανοίξεις θα τα βλέπεις σε καρτέλες και θα πρέπει να τα κλείνεις εσύ με το χερι, αυτό δε σημαίνει πως αν σβήσεις την οθόνη δεν κλείνουν και οι εφαρμογές που κρίνει ότι είναι ενεργοβωρες. Επίσης ακόμα και ανοιχτή να είναι η οθόνη απ τη στιγμή που κάνεις back κλείνουν οπότε μην σε απασχολεί αυτό. Βέβαια θα ήθελα και κάποια επιλογή να επιλέγω ποιες εφαρμογές θα τρέχουν στο background αλλά δυστυχώς μόνο με εφαρμογές του playstore μπορούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Σε αυτα τα χρήματα δεν νομιζω να βεις κατι καλύτερο...Εγω προσωπικά παντως δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα στην καθημερινή χρηση του. Άντε πάλι με τα χρήματα και την τιμή. Προσώπικα θα μπορούσα να πώ ότι για αυτό που την διαφημίζουν τα χρήματα είναι πολλά. Δλδ Android One και συχνές ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 (edited) Άντε πάλι με τα χρήματα και την τιμή. Προσώπικα θα μπορούσα να πώ ότι για αυτό που την διαφημίζουν τα χρήματα είναι πολλά. Δλδ Android One και συχνές ενημερώσεις. Δεν αναφέρομαι στο Android one.Θελω απλα να πω οτι σε αυτα τα χρήματα δεν βρισκεις 4/64 +sd,αξιοπρεπεστατο επεξεργαστή και διπλη κάμερα.Βεβαια αυτη ειναι γνωμη μου και δεν θελω να την επιβαλω σε κανεναν. Edited July 21, 2018 by tifozi13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Μπορώ να σου πω 5 πράγματα που μπορεί να το καθιστά το κινητό τόσο φθηνό. Μισός snapdragon δλδ δεν σου προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων του με μεγάλο κομμάτι το QC 2.0, 3.0 No name αισθητήρα κάμερας. Μέχρι τώρα χάλια αναβαθμίσεις χωρίς να ακολουθεί την πολιτική του Android ONE. Έλλειψη NFC Υψηλό SAR χωρίς ουσιώδες καλό σήμα. Κακή διαχείριση εφαρμογών με επιθετικά κλεισίματα. Σίγουρα για την τιμή που πουλιέται είναι μονόδρομος αν και πολλοί που το είχαν και το έχουν θα προτιμούσαν τον redmi Note 4 Μη ξεχνάς πως σημαντικός ρόλος παίζει και η διαθεσιμότητα του κινητού από πολλούς προμηθευτές που καθιστά τη τιμή χώμα. Αν με ρωτούσες τα Χριστούγεννα και με τόσο ιδρώτα αφού είμαι και στο πρόγραμμα beta tester θα σου έλεγα με κλειστά τα μάτια το κινητό αυτό και κανένα άλλο, αν με ρωτάς τώρα θα προτιμούσα να διαθέσω 220 ευρώ για το Honor 7x παρά 177 για το MiA1 γενικός τα Honor – Huawei στην τιμή των 250 ευρώ έχουν αποδειχτεί αρκετά αξιόπιστα. Το κακό είναι που το λέω συνέχεια, ενώ το κινητό θα μπορούσε να είναι πύραυλος ακόμα και η κάμερα του η Xiaomi προτιμά να το θάβει μόνη της, Δε μπορώ να το καταλάβω με τίποτα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Η αναβάθμιση που μου έχει έρθει με μήνυμα είναι 467,3 mb. Αν τη κάνω θα έχω συνεχώς αναμμένο Led στις κλήσεις και στις ειδοποιήσεις; Επίσης η μπαταρία θα έχει μικρότερη διάρκεια; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Η αναβάθμιση που μου έχει έρθει με μήνυμα είναι 467,3 mb. Αν τη κάνω θα έχω συνεχώς αναμμένο Led στις κλήσεις και στις ειδοποιήσεις; Επίσης η μπαταρία θα έχει μικρότερη διάρκεια Για τις ειδοποιήσεις ναι, για τη μπαταρία ίσως, δεν είναι ξεκάθαρο. Η κουταμάρα με το μόνιμα ανοικτό λαμπακι ειδοποιήσεων είναι ότι δεν ξέρεις πότε ήρθε ειδοποίηση όταν το κινητό φορτίζει, ή αντίθετα αν το κινητό φορτίζει όταν έχεις ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Έχω την 8.0.0 μου έβγαλε αυτή. Αν την κάνω βγάζει και άλλη; Να κάνω backup sms? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Οχι να μη κάνεις κανένα backup, αυτή είναι το διορθωμένο, μπορείς να το κάνεις, να γνωρίζεις όμως πως έχει και αυτή κάποια λαθάκια που έχουν αναφερθεί παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Διαβάζω που λέτε πως η Xiaomi θάβει το hardware (φαντάζομαι) της κάμερας της συσκευής. Με την gcam αυτό διορθώνεται ; Εννοώ βελτιώνεται λίγο ή δραματικά ; ώστε να αξίζει τον κόπο , για κάποιον που εκτιμά την καλή φωτογραφία , να μπει στον κόπο να την βάλει ; Έχεις περισσότερες ρυθμίσεις ; πχ ρύθμιση χαμηλότερης ταχύτητας από 1/17 ; Λιγότερο θόρυβο στα ψιλά iso ; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Μετά την αναβάθμιση έχω χάσει την καταγραφή τοποθεσίας στο χρονολογιο των χαρτών Google. Το έχει διορθώσει κάποιος αυτό; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Διαβάζω που λέτε πως η Xiaomi θάβει το hardware (φαντάζομαι) της κάμερας της συσκευής. Με την gcam αυτό διορθώνεται ; Εννοώ βελτιώνεται λίγο ή δραματικά ; ώστε να αξίζει τον κόπο , για κάποιον που εκτιμά την καλή φωτογραφία , να μπει στον κόπο να την βάλει ; Έχεις περισσότερες ρυθμίσεις ; πχ ρύθμιση χαμηλότερης ταχύτητας από 1/17 ; Λιγότερο θόρυβο στα ψιλά iso ; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε την gcam νομίζεις ότι έχεις άλλο κινητό ειδικά στα δύσκολα σκοτεινά (γενικά με την ενεργοποίηση του camera 2api μπορείς να βάλεις και άλλες εφαρμογές και να ρυθμίζεις χειροκίνητα όλες τις παραμέτρους iso, χρόνο έκθεσης κλπ). Δεν πίστευα ότι θα έχω τέτοια διαφορά όταν την έβαλα. Να δούμε πως θα συμπεριφέρεται στο Android 9 το κινητό που θα υποστηρίζεται η διπλή κάμερα από το ίδιο το λειτουργικό. Την εφαρμογή της xiaomi πια την χρησιμοποιώ μόνο για το portrait mode. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Μετά την αναβάθμιση έχω χάσει την καταγραφή τοποθεσίας στο χρονολογιο των χαρτών Google. Το έχει διορθώσει κάποιος αυτό; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, επαναφέρεις την εργοστασιακή έκδοση στους χάρτες και κάνεις μετά αναβάθμιση της εφαρμογής από το store. Το είχα πάθει και εγώ, και μου είναι απαραίτητο στη δουλειά μου. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 (edited) Ναι, επαναφέρεις την εργοστασιακή έκδοση στους χάρτες και κάνεις μετά αναβάθμιση της εφαρμογής από το store. Το είχα πάθει και εγώ, και μου είναι απαραίτητο στη δουλειά μου.Εγώ διέγραψα προσωρινή μνήμη και δεδομένα χρήστη, αλλά αν και δεν έχω αλλάξει τοποθεσία, έχω την αίσθηση ότι δεν άλλαξε κάτι. Θα εφαρμόσω λοιπόν την πρότασή σου, ευχαριστώ πολύ. Τελικά από τις ρυθμίσεις της καταγραφής τοποθεσίας, είχε απενεργοποιηθει η συγκεκριμένη συσκευή. Την ενεργοποίησα ξανά και όλα ΟΚ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 23, 2018 by DrVasilis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Έχω την 8.0.0 μου έβγαλε αυτή. Αν την κάνω βγάζει και άλλη; Να κάνω backup sms? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω αυτη εκανα δεν ειχα προβλημα με τα sms. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 (edited) Έτσι ξαφνικά στο άσχετο, μου εμφάνισε το ποσοστό της μπαταρίας στο bt. Το έκλεισα, το άνοιξα και..... μαντέψτε Edited July 23, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Έτσι ξαφνικά στο άσχετο, μου εμφάνισε το ποσοστό της μπαταρίας στο bt. Το έκλεισα, το άνοιξα και..... μαντέψτεΠου το εμφανίζει το ποσοστό; δοκίμαζα με κάτι ηχεία που έχω αλλά δεν είδα κάτι. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Στην notification αν την κατεβάσεις ή αν την επεκτείνεις. Όχι στην notification όπως βλέπεις το τηλέφωνο. Βέβαια... εξαφανίστηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Έτσι ξαφνικά στο άσχετο, μου εμφάνισε το ποσοστό της μπαταρίας στο bt. Το έκλεισα, το άνοιξα και..... μαντέψτε Ακριβώς το ίδιο εκανε και σε μένα για μια και μοναδική φορά.το έχω αναφέρει και εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Στην notification αν την κατεβάσεις ή αν την επεκτείνεις. Όχι στην notification όπως βλέπεις το τηλέφωνο. Βέβαια... εξαφανίστηκε Σε μένα δεν δείχνει κάτι πάντως, θα το ξαναδοκιμάσω. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkakias Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 παιδια εχει κανενας θεμα με το ηχειο?...οταν με παιρνουν τηλ πρεπει να το εχω στο τερμα για να ακουω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts