cb600f Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Όποιος θέλει ας γράψει ότι γουστάρει. Στο θέμα "αναβάθμιση" και μετά από τις "βρώμες" που διαβάσαμε σχετικά με την απλή αλλαγή ημερομηνίας στα μηνιαία security updates από την xiaomi, έχουμε φάει ΦΟΛΑ. .- Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 ---------------- άκυρο --------------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Όποιος θέλει ας γράψει ότι γουστάρει. Στο θέμα "αναβάθμιση" και μετά από τις "βρώμες" που διαβάσαμε σχετικά με την απλή αλλαγή ημερομηνίας στα μηνιαία security updates από την xiaomi, έχουμε φάει ΦΟΛΑ. .- Sent from my Mi A1 using Tapatalk Ποια αλλαγή; Δεν πήρε κάτι το μάτι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Ψάξε παλιότερα άρθρα. Η Google "κατηγόρησε" κάποιες εταιρίες, μεταξύ αυτών πρώτη η xiaomi, ότι το μόνο που κάνουν στα μηνιαία updates, ήταν να αλλάζουν μια γραμμή στον κώδικα σχετικά με την ημερομηνία. Και ψέματα να ήταν, γιατί να μην το πιστέψω πλέον;. Γιατί έχω security update Μάιος 2018; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WhiteStorM Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 δηλαδη στο τελευταίο patch με τα 50+ΜΒ ήτανε μόνο μια αλλαγή στον κώδικα?? πως γίνεται αυτό? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Ψάξε παλιότερα άρθρα. Η Google "κατηγόρησε" κάποιες εταιρίες, μεταξύ αυτών πρώτη η xiaomi, ότι το μόνο που κάνουν στα μηνιαία updates, ήταν να αλλάζουν μια γραμμή στον κώδικα σχετικά με την ημερομηνία. Και ψέματα να ήταν, γιατί να μην το πιστέψω πλέον;. Γιατί έχω security update Μάιος 2018; Sent from my Mi A1 using Tapatalk SnoopSnitch no comments... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 [/url] SnoopSnitch no comments...Το έτρεξα και μου λέει ότι έχει 25 patch και δεν μου λείπει τίποτα Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Αν αυτό κατάλαβες...πάσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Όποιος θέλει ας γράψει ότι γουστάρει. Στο θέμα "αναβάθμιση" και μετά από τις "βρώμες" που διαβάσαμε σχετικά με την απλή αλλαγή ημερομηνίας στα μηνιαία security updates από την xiaomi, έχουμε φάει ΦΟΛΑ. .- Sent from my Mi A1 using Tapatalk Για όσους δεν καίγονται για τα άμεσα updates, το κινητό στα λεφτά του δεν παίζεται. Αξιόπιστο με 4gb ραμ στα 160 ευρώ απλά δεν υπάρχει σήμερα εντός Ελλάδος. Επιπλέον, το ότι είναι στο android one, σημαίνει ότι θα έχει υποστήριξη για πολύ καιρό, κάτι που σε συνδιασμό με τη μεγάλη ram του έχει σαν αποτέλεσμα ένα αξιόλογο κινητό που θα το κρατήσουμε για αρκετά χρόνια. Δεν το λες και φόλα, κάθε άλλο... :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Μίλησα για το θέμα των αναβαθμίσεων. Αυτά από μένα Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Αν αυτό κατάλαβες...πάσοΓια εξήγησε ρε επιστήμονα,που κατευθείαν πας στην κόντρα.τι πρέπει να δω Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Για όσους δεν καίγονται για τα άμεσα updates, το κινητό στα λεφτά του δεν παίζεται. Αξιόπιστο με 4gb ραμ στα 160 ευρώ απλά δεν υπάρχει σήμερα εντός Ελλάδος. Επιπλέον, το ότι είναι στο android one, σημαίνει ότι θα έχει υποστήριξη για πολύ καιρό, κάτι που σε συνδιασμό με τη μεγάλη ram του έχει σαν αποτέλεσμα ένα αξιόλογο κινητό που θα το κρατήσουμε για αρκετά χρόνια. Δεν το λες και φόλα, κάθε άλλο... :) Α κι εσύ αυτό έχεις. Πες το έτσιιι. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 (edited) Αν αυτό κατάλαβες...πάσο Υποθέτω ότι αναφέρεσε σε αυτο το άρθρο: https://www.doctorandroid.gr/2018/04/security-patch-android.html?m=1 Αλλά επειδή και γω με το snoop snitch το αποτέλεσμα που πήρα ηταν 25 patched και χωρίς ίχνος ειρωνίας μπορείς να μας πεις τι παραπάνω καταλαβαίνεις ή τι δε καταλαβαίνουμε εμεις; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 28, 2018 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 (edited) Υποθέτω ότι αναφέρεσε σε αυτο το άρθρο: https://www.doctorandroid.gr/2018/04/security-patch-android.html?m=1 Αλλά επειδή και γω με το snoop snitch το αποτέλεσμα που πήρα ηταν 25 patched και χωρίς ίχνος ειρωνίας μπορείς να μας τι παραπάνω καταλαβαίνεις ή τι δε καταλαβαίνουμε εμεις; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπήρξε ίχνος ειρωνίας ούτε κάποιο είδος επίθεσης σε κανέναν. (Δεν έχω διαβάσει το εν λόγω άρθρο.) Αν όντως έτρεξε το πρόγραμμα όπως έγραψε και δεν κατάλαβε το αποτέλεσμα, τι να πω. Από ότι είδα εγώ ΔΕΝ υπάρχει κάποια γνωστή ευπάθεια με την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας. - Θεώρησα σωστό να ποστάρω μιας και συνεχως πυροδοτούνται αναίτια "ασάφειες" οι οποίες επιφέρουνουν ατέρμονες συζητήσεις. Προτιμώ και θα συνεχίσω να είμαι απο αυτούς που διαβάζουν το νήμα, όντας κάτοχος της συσκευής. Edited June 27, 2018 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Α κι εσύ αυτό έχεις. Πες το έτσιιι. :lol: Κι όμως όχι !!! :lol: Oneplus 3t έχω, το mi a1 το έχω πάρει στη γυναίκα μου ! ;) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) Αν όντως έτρεξε το πρόγραμμα όπως έγραψε και δεν κατάλαβε το αποτέλεσμα, τι να πω. ...και ξαναρωτάω, τι παραπανω να καταλάβει και να καταλάβω απο αυτο που σου γράψαμε απο το αποτελεσμα που πήραμε απο το πρόγραμμα; "patched 25". Είναι αρνητικο αποτέλεσμα; ειναι κακο; το είχα τρέξει και παλιότερα σε αλλη εκδοση και παλι ειχα πάρει αντιστοιχο αποτέλεσμα και θεωρουσα οτι είμαστε οκ. Σε ρωτάω για να μάθω, οχι για να τσακωθουμε ή να δημιουργησω ένταση. Υπάρχει δηλαδή κενο ασφαλείας η ψεύτικο update ασφαλειας; Τουλάχιστον η xiaomi στο συγκεκριμένο κινητό νομιζω οτι τα μηνιαία update που δίνει για την ασφάλεια ειναι πραγματικά. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 28, 2018 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Εχω αγορασει πριν τα Χριστουγεννα 180€ το Μι Α1, και απο τοτε εχω παρει 5-6 updates και το ενα major (Aπο nougat σε oreo) Πολυ χαλια ρε παιδι μου τα updates, e? Άλλες συσκευες στο price range (αλλά και πιο πανω) δεν εχουν παρει καν oreo και ισως 1-2 security updates. Mε το θεμα δε των ψευτικων μηνιαιων update, απλα με πιανει κλαυσιγελος με αυτα που λετε και αναπραγετε μερικοι εδω μεσα. ΕΝΑ patch αναφερει το Dr Android οτι εχασε η xiaomi με το Mi mix, και ξαφνικα το κανετε λες και τα updates του Mi Ai ειναι ολα ψευτικα και αλλαζουν μονο το buid.prop Και φυσικα, η Xiaomi ΜΕ 500 ΣΥΣΚΕΥΕΣ εχει χαsει ΛΙΓΟΤΕΡΑ PATCH απο LG/HTC/HUAWEI/MOTOROLA Και οχι μονο αυτο, αλλα εχετε και το ΘΡΑΣΟΣ να τη λετε στα παιδια που εβαλαν το app και τους βγαζει τα παντα ολα φυσιολογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) ...και ξαναρωτάω, τι παραπανω να καταλάβει και να καταλάβω απο αυτο που σου γράψαμε απο το αποτελεσμα που πήραμε απο το πρόγραμμα; "patched 25". Είναι αρνητικο αποτέλεσμα; ειναι κακο; το είχα τρέξει και παλιότερα σε αλλη εκδοση και παλι ειχα πάρει αντιστοιχο αποτέλεσμα και θεωρουσα οτι είμαστε οκ. Σε ρωτάω για να μάθω, οχι για να τσακωθουμε ή να δημιουργησω ένταση. Υπάρχει δηλαδή κενο ασφαλείας η ψεύτικο update ασφαλειας; Τουλάχιστον η xiaomi στο συγκεκριμένο κινητό νομιζω οτι τα μηνιαία update που δίνει για την ασφάλεια ειναι πραγματικά. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ..."Από ότι είδα εγώ ΔΕΝ υπάρχει κάποια γνωστή ευπάθεια με την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας."... Νομίζω ότι λέμε τα ίδια... Edited June 28, 2018 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Εχω αγορασει πριν τα Χριστουγεννα 180€ το Μι Α1, και απο τοτε εχω παρει 5-6 updates και το ενα major (Aπο nougat σε oreo) Πολυ χαλια ρε παιδι μου τα updates, e? Άλλες συσκευες στο price range (αλλά και πιο πανω) δεν εχουν παρει καν oreo και ισως 1-2 security updates. Mε το θεμα δε των ψευτικων μηνιαιων update, απλα με πιανει κλαυσιγελος με αυτα που λετε και αναπραγετε μερικοι εδω μεσα. ΕΝΑ patch αναφερει το Dr Android οτι εχασε η xiaomi με το Mi mix, και ξαφνικα το κανετε λες και τα updates του Mi Ai ειναι ολα ψευτικα και αλλαζουν μονο το buid.prop Και φυσικα, η Xiaomi ΜΕ 500 ΣΥΣΚΕΥΕΣ εχει χαsει ΛΙΓΟΤΕΡΑ PATCH απο LG/HTC/HUAWEI/MOTOROLA Και οχι μονο αυτο, αλλα εχετε και το ΘΡΑΣΟΣ να τη λετε στα παιδια που εβαλαν το app και τους βγαζει τα παντα ολα φυσιολογικα.Ακριβώς, δηλαδή το huawei p10 lite που χρησιμοποιώ για καμία μέρα, ίδιο price range, έχει κολλήσει nougat και παίρνει κάποια updates που δεν λέει καν τι κανουν(στην αρχή κάτι έλεγαν). Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Εχω αγορασει πριν τα Χριστουγεννα 180€ το Μι Α1, και απο τοτε εχω παρει 5-6 updates και το ενα major (Aπο nougat σε oreo) Πολυ χαλια ρε παιδι μου τα updates, e? Άλλες συσκευες στο price range (αλλά και πιο πανω) δεν εχουν παρει καν oreo και ισως 1-2 security updates. Mε το θεμα δε των ψευτικων μηνιαιων update, απλα με πιανει κλαυσιγελος με αυτα που λετε και αναπραγετε μερικοι εδω μεσα. ΕΝΑ patch αναφερει το Dr Android οτι εχασε η xiaomi με το Mi mix, και ξαφνικα το κανετε λες και τα updates του Mi Ai ειναι ολα ψευτικα και αλλαζουν μονο το buid.prop Και φυσικα, η Xiaomi ΜΕ 500 ΣΥΣΚΕΥΕΣ εχει χαsει ΛΙΓΟΤΕΡΑ PATCH απο LG/HTC/HUAWEI/MOTOROLA Και οχι μονο αυτο, αλλα εχετε και το ΘΡΑΣΟΣ να τη λετε στα παιδια που εβαλαν το app και τους βγαζει τα παντα ολα φυσιολογικα. Συμφωνω μαζι σου αλλα δεν θα έπρεπε να ειχε δωσει ηδη την 8.1; ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω αγορασει πριν τα Χριστουγεννα 180€ το Μι Α1, και απο τοτε εχω παρει 5-6 updates και το ενα major (Aπο nougat σε oreo) Πολυ χαλια ρε παιδι μου τα updates, e? Άλλες συσκευες στο price range (αλλά και πιο πανω) δεν εχουν παρει καν oreo και ισως 1-2 security updates. Mε το θεμα δε των ψευτικων μηνιαιων update, απλα με πιανει κλαυσιγελος με αυτα που λετε και αναπραγετε μερικοι εδω μεσα. ΕΝΑ patch αναφερει το Dr Android οτι εχασε η xiaomi με το Mi mix, και ξαφνικα το κανετε λες και τα updates του Mi Ai ειναι ολα ψευτικα και αλλαζουν μονο το buid.prop Και φυσικα, η Xiaomi ΜΕ 500 ΣΥΣΚΕΥΕΣ εχει χαsει ΛΙΓΟΤΕΡΑ PATCH απο LG/HTC/HUAWEI/MOTOROLA Και οχι μονο αυτο, αλλα εχετε και το ΘΡΑΣΟΣ να τη λετε στα παιδια που εβαλαν το app και τους βγαζει τα παντα ολα φυσιολογικα. Συμφωνω μαζι σου αλλα δεν θα έπρεπε να ειχε δωσει ηδη την 8.1; Android one εχουμε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 (edited) Από το επίσημο site στην Ελλάδα. Εγώ το πήρα 250€ γιατί τόσο είχε από την επίσημη αντιπροσωπεία. Τα 180€ από πανέρι τα ακούω βερεσέ και δεν έχει καμία σχέση η τιμή με το project. Και τα Nexus κάποτε φτηνά ήταν σε σχέση με τα υπόλοιπα και είχαν πάντα πρώτα τις αναβαθμίσεις. Δεν βλέπω να λέει "μάγκα τι περιμένεις οι άλλοι το πήραν 180€ και έχεις το θράσος να περιμένεις και 8.1......απο τους πρώτους"; Προσέχετε μερικοί τον τρόπο που γράφετε γιατί flame όλοι ξέρουν να απαντήσουν. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited June 28, 2018 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Εγώ πάντως λεω, πως κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχουν με πολλά bugs στην 8.1 και την καθυστερούν.Αμα είναι έτσι όπως τα λέω τοτες καλά κάνουν και την καθυστερούν. Τον Δεκέμβριο όταν λέγαμε ποτέ θα έρθει η 8 την βριζαμε την xiaomi, και όταν αυτή ήρθε εξακολουθουσαμε να την βρίζουμε γιατί έλειπαν απλές λειτουργίες. Οπότε αν ζητάμε να έχουμε ενα ενημερωμένο και και χωρίς τρύπες λειτουργικό που λείπουν λειτουργίες καλό είναι να περιμένουμε και λίγο, εξάλλου δεν χάνουμε κάι κάτι το σημαντικό Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Η xiaomi έχει στα χέρια της το 8.1 απο το Δεκέμβρη, αν δεν μπορεί μια Xiaomi με την υποστήριξη της Google να κυκλοφορήσει την αναβάθμιση 6 μήνες μετά αλλά να έχουν κυκλοφορήσει την 8.1 αψεγάδιαστη οι developers τότε κάτι έχω καταλάβει λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Η 8.1 δεν είχε βγει στους beta tester πριν κάνα μήνα; υπήρχαν προβλήματα τι ακούστηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Η 8.1 δεν είχε βγει στους beta tester πριν κάνα μήνα; υπήρχαν προβλήματα τι ακούστηκε;Άλλοι λένε μήνα άλλοι δύο εβδομάδες,κανείς δεν ξέρει τι γίνεται με τους beta testers Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts