konstantinos77 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Κορυφαία συσκευή και από εμένα!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimV60 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Κορυφαία συσκευή και από εμένα!! ;) Συμφωνώ, +άπειρο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Και για μένα κορυφαία είναι, αλλά στην τσέπη μου πατάει ένα κάρο πράγματα! χαχαχαχα! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Κάτι έχει η τσέπη σου μάλλον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasfab Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Μάλλον έχουμε διαφορετικό τηλεφωνο. Προσωπικά είναι το πιο τίμιο που είχα, σε τιμή χωμα. Κι ερχομαι από Samy s9, iPhone 8 plus, lg g6 κλπ. Κι εδω μερικές φώτο από πρόσφατο ταξίδι στο Λονδίνο, με την άθλια κάμερα του. https://flic.kr/s/aHskCrsKbw Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το τηλέφωνο είναι άψογο για τα λεφτά του . Ίσως το μόνο θέμα που έχω είναι στην καταγραφή βίντεο δεν είναι καθαρή ( Η κάμερα κάνει συνεχώς εστίασης) φαίνεται δηλαδή να μην μπορεί να εστιάσει με συνέπεια να θολώνει και να καθαρίζει στιγμιαία. Για το θέμα με τον proximity sensor μετά την τελευταία αναβάθμιση η οθόνη δεν άναψε ούτε μία φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Αγαπητέ Τοξότη,μετοχε της xiaomi, ίσως σου είναι αδιανόητο, όμως προσπάθησε να καταλάβεις ότι δεν είμαστε από τον σύλλογο "Εξω η Xiaomi από την Ελλάδα", αλλά είμαστε αληθινοί χρήστες του myphone που όντως έχουμε προβλήμα με το συγκεκριμένο θέμα. Τώρα αν φταίει η τσέπη μας, όπως παρά πολύ έξυπνα μας τονισες ή αν φταίει η έλξη από τους μαγνητικούς πόλους της γης, δεν το ξέρω. Υ.γ Για το θέμα της κάμερας, είναι καθαρά software το πρόβλημα.Με Google cam δεν έχει τίποτε το βίντεο. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Προσωπικά με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το proximity. Επίσης υπάρχει λόγος να μην είναι κλειδωμένο το κινητό από τι στιγμή που έχουμε την ευχέρεια του δακτυλικου; Πιο γρήγορα ανάβει από το να πατήσεις το κουμπί κ μετά scroll στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Προσωπικά με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το proximity. Επίσης υπάρχει λόγος να μην είναι κλειδωμένο το κινητό από τι στιγμή που έχουμε την ευχέρεια του δακτυλικου; Πιο γρήγορα ανάβει από το να πατήσεις το κουμπί κ μετά scroll στην οθόνη.Εγώ προσωπικά που έχω πρόβλημα,το έχω κλειδωμένο με αποτύπωμα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Επίσης υπάρχει λόγος να μην είναι κλειδωμένο το κινητό από τι στιγμή που έχουμε την ευχέρεια του δακτυλικου; Πιο γρήγορα ανάβει από το να πατήσεις το κουμπί κ μετά scroll στην οθόνη. Υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του scroll. Πατας power button ανοίγει η οθονη. Προσωπικά δεν με βολεύει ο σενσορας πισω, τον προτιμώ μπροστά Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas7 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Εμένα παλι δεν μ ανοιγει μόνο του μόνο μια φορά το βρήκα να κάνει κλήση το πρόβλημα είναι ότι πατώντας το power button αρκετές φορές με παραπέμπει στην κάμερα επίσης και το πιο σημαντικό μια με δύο στις δέκα εισερχόμενες δεν μπορώ να το ανοίξω.. τώρα για τον σχεδιασμό παντόφλας και ποιότητας κάμερας είναι αστείο να μιλάμε και μόνο όσοι νομίζετε ότι πήρατε κινηταρα που χτυπάει στο κεφάλι ναυαρχίδες καλά κάνετε τα όνειρα είναι ευπρόσδεκτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Προφανώς και υπάρχει κάποιο θέμα αλλά ίσως σε μερικές παρτίδες. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά συνάδελφος έχασε τα πάντα (factory reset) γιατί μέσα στην τσέπη του μπήκε πάνω από 8 φορές λάθος pin και έκανε μόνο του factory reset το τηλέφωνο. Ναι είναι ένα τίμιο τηλέφωνο για τα λεφτά του, αλλά προφανώς και έχει κάποια θεματάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 το πρόβλημα είναι ότι πατώντας το power button αρκετές φορές με παραπέμπει στην κάμερα Ρυθμίσεις, σύστημα,γλώσσες και εισαγωγή, συνθέτες ρυθμίσεις, μετάβαση στην κάμερα και το κάνεις ανενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Παιδιά το έχουμε πει αρκετές φορές, έχει πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας, και πιο συγκεκριμένα, με το λογισμικό του. Δεν σημαίνει πως επειδή σε κάποιους δεν έτυχε να το εμφανίσει οι υπόλοιποι είναι τρελοί, ή ότι οι πρώτοι είναι fan της xiaomi και δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα. Έχουμε αναλωθεί σε πολλές σελίδες με αυτό το θέμα. Ως προς την απενεργοποίηση της οθόνης κατά την κλήση έχει υπάρξει μία μικρή βελτίωση αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται. Εγώ θεωρώ ότι πέραν από το λογισμικό, έχει να κάνει και με τη θέση του αισθητήρα στη συσκευή, είναι αρκετά μακριά από το ακουστικό οπότε όταν έχουμε τη συσκευή στο αυτί ο αισθητήρας κάποιες φορές ενδέχεται να είναι εκτός αυτού. Αυτό θα μπορούσε να βελτιωθεί αν μπορούσαν να τον κάνουν να ανιχνεύει σε μεγαλύτερη απόσταση. Τώρα ως προς την ενεργοποίηση στη τσέπη είναι καθαρό φάουλ της xiaomi, που (όπως ανέφερε και ένας φίλος σε προηγούμενη σελίδα) δεν το έχουν να κάνει έλεγχο ο αισθητήρας όταν πιέζεται το πλήκτρο ενεργοποίησης ή το δακτυλικό αποτύπωμα. Εγώ, αν και χρησιμοποιώ κυρίως Bluetooth έχω αποθέσει τις τελευταίες μου ελπίδες στην 8.1. Αν δεν διορθωθεί, η συσκευή φεύγει την επόμενη μέρα. Είναι μία πολύ καλή mid-range συσκευή, αλλά για εμάς που τη χρησιμοποιούμε επαγγελματικά, και κυρίως για κλήσεις, το παραπάνω είναι σοβαρό πρόβλημα. Edited June 17, 2018 by kastorakos84 Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas7 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Ευχαριστώ φίλε karamazof μήπως υπάρχει και καμία ρύθμιση που να έχει σχέση με τις εισερχόμενες για να μην χάνουμε κλήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Ευχαριστώ φίλε karamazof μήπως υπάρχει και καμία ρύθμιση που να έχει σχέση με τις εισερχόμενες για να μην χάνουμε κλήση? Τι πρόβλημα έχεις με τις κλήσεις?γιατί από το προηγούμενο σου ποστ δεν καταλαβαίνω ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas7 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Τι πρόβλημα έχεις με τις κλήσεις?γιατί από το προηγούμενο σου ποστ δεν καταλαβαίνω ακριβώς Σε μερικές εισερχόμενες δεν με εμφανίζει στην μπάρα ειδοποιήσεων την επιλογή για να κάνω απάντηση με αποτέλεσμα να μην μπορώ να απαντήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Σε μερικές εισερχόμενες δεν με εμφανίζει στην μπάρα ειδοποιήσεων την επιλογή για να κάνω απάντηση με αποτέλεσμα να μην μπορώ να απαντήσω Στην μπάρα ειδοποιήσεων το εμφανίζει όταν η οθόνη είναι ανοιχτή και κάνεις κάτι στο τηλέφωνο.οταν είναι σβηστή η οθόνη Και έχεις κλήση όλη η οθόνη καταλαμβάνεται από την ειδοποίηση της κλήσης.να υποθέσω πως στην πρώτη περίπτωση έχεις θέμα.... δοκίμασε να κάνεις φέρεις τον dialer στην εργοστασιακή του μορφή και δες αν άλλαξε κάτι.αλλιως δοκίμασε κάποιον άλλον.δε νομίζω πως είναι πρόβλημα του τηλέφωνο αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas7 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Στην μπάρα ειδοποιήσεων το εμφανίζει όταν η οθόνη είναι ανοιχτή και κάνεις κάτι στο τηλέφωνο.οταν είναι σβηστή η οθόνη Και έχεις κλήση όλη η οθόνη καταλαμβάνεται από την ειδοποίηση της κλήσης.να υποθέσω πως στην πρώτη περίπτωση έχεις θέμα.... δοκίμασε να κάνεις φέρεις τον dialer στην εργοστασιακή του μορφή και δες αν άλλαξε κάτι.αλλιως δοκίμασε κάποιον άλλον.δε νομίζω πως είναι πρόβλημα του τηλέφωνο αυτό... Και στις δύο περιπτώσεις έχω θέμα απλά ανάβει η οθόνη χωρίς να μπορώ να απαντήσω δεν βγάζει καθολου επιλογή ούτε βλέπω και Ποιος παίρνει μια δύο στις δέκα φορές περιπου μου το κάνει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Παιδιά το έχουμε πει αρκετές φορές, έχει πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας, και πιο συγκεκριμένα, με το λογισμικό του. Δεν σημαίνει πως επειδή σε κάποιους δεν έτυχε να το εμφανίσει οι υπόλοιποι είναι τρελοί, ή ότι οι πρώτοι είναι fan της xiaomi και δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα. Έχουμε αναλωθεί σε πολλές σελίδες με αυτό το θέμα. Ως προς την απενεργοποίηση της οθόνης κατά την κλήση έχει υπάρξει μία μικρή βελτίωση αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται. Εγώ θεωρώ ότι πέραν από το λογισμικό, έχει να κάνει και με τη θέση του αισθητήρα στη συσκευή, είναι αρκετά μακριά από το ακουστικό οπότε όταν έχουμε τη συσκευή στο αυτί ο αισθητήρας κάποιες φορές ενδέχεται να είναι εκτός αυτού. Αυτό θα μπορούσε να βελτιωθεί αν μπορούσαν να τον κάνουν να ανιχνεύει σε μεγαλύτερη απόσταση. Τώρα ως προς την ενεργοποίηση στη τσέπη είναι καθαρό φάουλ της xiaomi, που (όπως ανέφερε και ένας φίλος σε προηγούμενη σελίδα) δεν το έχουν να κάνει έλεγχο ο αισθητήρας όταν πιέζεται το πλήκτρο ενεργοποίησης ή το δακτυλικό αποτύπωμα. Εγώ, αν και χρησιμοποιώ κυρίως Bluetooth έχω αποθέσει τις τελευταίες μου ελπίδες στην 8.1. Αν δεν διορθωθεί, η συσκευή φεύγει την επόμενη μέρα. Είναι μία πολύ καλή mid-range συσκευή, αλλά για εμάς που τη χρησιμοποιούμε επαγγελματικά, και κυρίως για κλήσεις, το παραπάνω είναι σοβαρό πρόβλημα.Λειτουργία τσέπης δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις της συσκευής; Αν υπάρχει λογικά λύνεται το πρόβλημα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Προφανώς και υπάρχει κάποιο θέμα αλλά ίσως σε μερικές παρτίδες. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά συνάδελφος έχασε τα πάντα (factory reset) γιατί μέσα στην τσέπη του μπήκε πάνω από 8 φορές λάθος pin και έκανε μόνο του factory reset το τηλέφωνο. Ναι είναι ένα τίμιο τηλέφωνο για τα λεφτά του, αλλά προφανώς και έχει κάποια θεματάκια. Παιδιά το έχουμε πει αρκετές φορές, έχει πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας, και πιο συγκεκριμένα, με το λογισμικό του. Δεν σημαίνει πως επειδή σε κάποιους δεν έτυχε να το εμφανίσει οι υπόλοιποι είναι τρελοί, ή ότι οι πρώτοι είναι fan της xiaomi και δεν αναγνωρίζουν το πρόβλημα. Έχουμε αναλωθεί σε πολλές σελίδες με αυτό το θέμα. Ως προς την απενεργοποίηση της οθόνης κατά την κλήση έχει υπάρξει μία μικρή βελτίωση αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται. Εγώ θεωρώ ότι πέραν από το λογισμικό, έχει να κάνει και με τη θέση του αισθητήρα στη συσκευή, είναι αρκετά μακριά από το ακουστικό οπότε όταν έχουμε τη συσκευή στο αυτί ο αισθητήρας κάποιες φορές ενδέχεται να είναι εκτός αυτού. Αυτό θα μπορούσε να βελτιωθεί αν μπορούσαν να τον κάνουν να ανιχνεύει σε μεγαλύτερη απόσταση. Τώρα ως προς την ενεργοποίηση στη τσέπη είναι καθαρό φάουλ της xiaomi, που (όπως ανέφερε και ένας φίλος σε προηγούμενη σελίδα) δεν το έχουν να κάνει έλεγχο ο αισθητήρας όταν πιέζεται το πλήκτρο ενεργοποίησης ή το δακτυλικό αποτύπωμα. Εγώ, αν και χρησιμοποιώ κυρίως Bluetooth έχω αποθέσει τις τελευταίες μου ελπίδες στην 8.1. Αν δεν διορθωθεί, η συσκευή φεύγει την επόμενη μέρα. Είναι μία πολύ καλή mid-range συσκευή, αλλά για εμάς που τη χρησιμοποιούμε επαγγελματικά, και κυρίως για κλήσεις, το παραπάνω είναι σοβαρό πρόβλημα. Εχω το Α1 από τον Δεκέμβριο με το τελευταίο security patch και χωρίς να κάνω hard reset όταν πήραμε την 8.0. Δεν έχω ίδιαίτερα προβλήματα και λόγω δουλειάς μιλάω πάνω από 2-3 ώρες κάθε μέρα κυρίως με b/t. Δεν έχω χάσει καμία εισερχόμενη κλήση Για το πρόβλημα του σένσορα έχετε σκεφτεί να μην το βάζετε στην τσέπη ; Με οθόνη 5,5 δεν είναι καθόλου βολικό αυτό Είναι ένα πολύ τίμιο τηλέφωνο και αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω Σίγουρα έχει κάποια θεματάκια αλλά για μένα δεν είναι τόσο σημαντικά έτσι ώστε να σκέφτομαι να το πετάξω στον τοίχο Edited June 17, 2018 by bathan Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Για το πρόβλημα του σένσορα έχετε σκεφτεί να μην το βάζετε στην τσέπη ; Με οθόνη 5,5 δεν είναι καθόλου βολικό αυτό Πραγματικά και με ολο το σεβασμό, ώρες ωρες πραγματικα τα σκέφτεστε αυτα που λέτε ρε παιδιά. Δηλαδή τώρα τι είναι αυτο; Λύση; Για να καταλάβω; Και τι να το κάνουμε δηλαδή; Να το κρατάμε στο χέρι συνέχεια ή να πάρουμε και ενα τσαντάκι για το κινητό; Πραγματικά δε σας καταλαβαίνω. Αν ειναι ετσι και γω λεω παλι μηπως να προσλαβω καποιον να μου το κραταει εκείνος για μην δέχομαι και την ακτινοβολία του που ειναι υψηλή... Μηπως να σοβαρευτούμε... Και για μην παρεξηγουμε και γω θεωρώ οτι ειναι τίμια συσκευή στα λεφτά της, δεν τραβαω κανένα ζόρι με τις αργές αναβάθμισης (τουλάχιστον υπαρχουν και ειναι σημαντικό), η κάμερα με τη gcam είναι άψογη, αλλά έχει αυτο το πρόβλημα... Άλλοτε υποχωρεί και άλλοτε εμφανίζεται εντονότερα σε μένα, ανάλογος το update, αλλα ειναι εκνευριστικο, πως να το κάνουμε δλδ. Και για να κλεινω και να μην θεωρείτε οτι έχω κάτι με τη xiaomi, αν το αλλαξω σε xiaomi θα παω και πάλι. Και για να μην καταντάω κουραστικός κλεινω εδω και δεν επανέρχομαι στο θεμα και ζητω συγνώμη προκαταβολικά! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Εφόσον έχεις σοβαρό θέμα, καλό είναι να το δώσεις και να παρεις κάποιο άλλο. Ούτε εγώ θα κράταγα κάποιο τηλέφωνο που μου σπάει τα νεύρα. Απλά τυχαίνει σε κάποιους να μην κάνει αυτό το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) Εφόσον έχεις σοβαρό θέμα, καλό είναι να το δώσεις και να παρεις κάποιο άλλο. Ούτε εγώ θα κράταγα κάποιο τηλέφωνο που μου σπάει τα νεύρα. Απλά τυχαίνει σε κάποιους να μην κάνει αυτό το πρόβλημα... Τι να δώσει ? Μιλάμε για ένα κινητό που σήμερα καινούριο το βρίσκεις στην Ελλάδα κάτω από 170. Αποκλείοντας το γεγονός να αποκρύψει κάποιος σωστός άνθρωπος το πρόβλημα, πόσο μπορεί να πουληθεί λοιπόν ένα τέτοιο μεταχειρισμένο ΜΕ πρόβλημα ? Πάνω από 60-70 δεν το κόβω να πιάνει και σε αυτό το ποσό καλύτερα να το κρατήσει για μπακαπ, δεν αξίζει να το δώσει κανείς. Εκτός βέβαια και αν βρει κανένα θύμα να κοροϊδέψει... Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς που δεν έχει παρουσιαστεί κάτι τέτοιο γιατί θα έκλαιγα μεγάλο ποσό, το πήρα με όλες τις εξτρά εγγυήσεις από τον Κωτσόβολο (για δώρο στη γυναίκα) και σούμα μου κόστισε 350 ευρώ περίπου !!! Όσοι έχετε το πρόβλημα, Flip θήκη έχετε δοκιμάσει ? Ίσως είναι λίγο άβολη για κάποιους, αλλά είναι κάτι που συνηθίζεται εύκολα και πιστεύω λύνει το συγκεκριμένο θέμα. Edited June 17, 2018 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Λίγο off-topic, αλλά γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να ρυθμίσουμε 3G/4G Only, γιατί θα χρειαστεί να πάω σε περιοχή με χαμηλό σήμα ,που με πετάει κατευθείαν σε 2G που το browsing είναι αδύνατον. Παρόλα αυτά σε εκείνη την περιοχή το κινητό μπορώ να πω πως συγκρατεί πιο εύκολα το σήμα από το παλιό μου Lumia 550,και γενικότερα η κεραία του είναι πάρα πολύ καλή και αξίζει το sar του. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Λίγο off-topic, αλλά γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να ρυθμίσουμε 3G/4G Only, γιατί θα χρειαστεί να πάω σε περιοχή με χαμηλό σήμα ,που με πετάει κατευθείαν σε 2G που το browsing είναι αδύνατον. Παρόλα αυτά σε εκείνη την περιοχή το κινητό μπορώ να πω πως συγκρατεί πιο εύκολα το σήμα από το παλιό μου Lumia 550,και γενικότερα η κεραία του είναι πάρα πολύ καλή και αξίζει το sar του. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμίσεις,δίκτυο και διαδίκτυο,δίκτυο κινητής τηλεφωνίας,preferred network type Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts