harrisxan Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 New Security update. 1st April 2020 Αυτό το έχω κάνει πριν καμιά βδομάδα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Αυτό το έχω κάνει πριν καμιά βδομάδα :p Εμένα σήμερα έσκασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Security Update Μαΐου! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Παιδιά, εσείς που έχετε Cosmote, το VoLTE και το WiFi Calling παίζει στις συσκευές σας; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Παιδιά, εσείς που έχετε Cosmote, το VoLTE και το WiFi Calling παίζει στις συσκευές σας;Σε μένα το VoLTE παίζει και φαίνεται ως HD δίπλα στο σήμα στην επάνω μπάρα, το WiFi calling δεν το κατάφερα ποτέ να λειτουργήσει Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Σε μένα το VoLTE παίζει και φαίνεται ως HD δίπλα στο σήμα στην επάνω μπάρα, το WiFi calling δεν το κατάφερα ποτέ να λειτουργήσει Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υποθέτω βέβαια ότι μιλάς για κανονικό συμβόλαιο Cosmote και όχι καρτοκινητό.Σωστά? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Υποθέτω βέβαια ότι μιλάς για κανονικό συμβόλαιο Cosmote και όχι καρτοκινητό.Σωστά?Καρτοκινητό whatsup έχω, όχι συμβόλαιο Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Κάθε μέρα που περνάει όλο και κάποιο feature απο το κινητό μου γίνεται άχρηστο. Το real-time GPS δεν δουλεύει την μια μέρα,και την επόμενη δεν τραβάει ούτε φωτογραφίες ούτε βίντεο. Σιγά σιγά το τραβάει για αντικατάσταση, εσείς τι προτείνετε;; Καλό το Samsung galaxy A51 για αλλαγή με το A1;; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carcaroth Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Πριν ένα χρόνο ακριβώς πήγα από το MiA1 στο A50. Προχώρα άφοβα. Το Α50 (πόσο μάλλον το A51) είναι συνολικά καλύτερο κινητό. Πάντως το Xiaomi μετά από 2,5 σκληρής χρήσης λειτουργεί Α-Ψ-Ο-Γ-Α. Παράθεση WOLFGUARD OF ANGBAND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 (edited) Πριν ένα χρόνο ακριβώς πήγα από το MiA1 στο A50. Προχώρα άφοβα. Το Α50 (πόσο μάλλον το A51) είναι συνολικά καλύτερο κινητό. Πάντως το Xiaomi μετά από 2,5 σκληρής χρήσης λειτουργεί Α-Ψ-Ο-Γ-Α. Προσωπικά δεν θα πήγαινα σε Samsung, και δεν την θεωρώ και δεν είναι κατασκευαστικά τόσο ποιοτική όσο ήταν παλαιότερα!! Έχει χάσει πολύ κόσμο γι'αυτό τον λόγο και ένας από αυτούς είμαι και εγώ. Αν μπορεί να βρει ένα άλλο κινητό να κάνεις την δουλειά του για μερικές μήνες, εγώ θα περίμενα για το Mi A4!! ;) Edited May 21, 2020 by konstantinos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Προσωπικά δεν θα πήγαινα σε Samsung, και δεν την θεωρώ και δεν είναι κατασκευαστικά τόσο ποιοτική όσο ήταν παλαιότερα!! Έχει χάσει πολύ κόσμο γι'αυτό τον λόγο και ένας από αυτούς είμαι και εγώ. Αν μπορεί να βρει ένα άλλο κινητό να κάνεις την δουλειά του για μερικές μήνες, εγώ θα περίμενα για το Mi A4!! ;) Μπορείς να κάνεις μετάβαση στην Nokia. Έχει αξιοπρεπές συσκευές σε καλές τιμές, στις ενημερώσεις συνεπής (ειδικά σε μεγάλες αναβαθμίσεις) και βέβαια η εμπειρία μένει ίδια (στο θέμα του λειτουργικού). Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Μπορείς να κάνεις μετάβαση στην Nokia. Έχει αξιοπρεπές συσκευές σε καλές τιμές, στις ενημερώσεις συνεπής (ειδικά σε μεγάλες αναβαθμίσεις) και βέβαια η εμπειρία μένει ίδια (στο θέμα του λειτουργικού). Ακριβώς αυτό!! Γενικά να προτιμάτε Android (Pixel) και Android One συσκευές και να αποφεύγεται όσο μπορείτε τα customs user interfaces της κάθε εταιρίας!! (Samsung, LG etc...) μόνο κακό κάνουν στο λειτουργικό και γενικά να προτρέπεται ανθρώπους για τα παραπάνω!! Εγώ το έχω πράξει άπειρες φορές και σε ανθρώπους που δεν ασχολούνται με τεχνολογία ιδιαίτερα και τα έχουν διαπιστώσει άμεσα τα παραπάνω όσο "άσχετοι" και να είναι... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Ναι, οπωσδήποτε και τα Nokia είναι μια πολύ καλή επιλογή. Δεν νομίζω να ξαναακουμπησω τα χέρια μου σε Xiaomi ειδικά με MIUI, αλλά και με την A σειρά μόνο το Α1 βγήκε καλό, τα άλλα κινητά ήταν αρκετά χλιαρά και με κομμένα features. Ανάμεσα σε Samsung και Νοkia μου φαίνεται θα ψαχτω, που φαίνονται ότι υποστηρίζουν τα κινητά τους για καιρό, και δεν τα χαλάνε με updates, ειδικά στα Nokia (λέγε με apple) Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Ναι, οπωσδήποτε και τα Nokia είναι μια πολύ καλή επιλογή. Δεν νομίζω να ξαναακουμπησω τα χέρια μου σε Xiaomi ειδικά με MIUI, αλλά και με την A σειρά μόνο το Α1 βγήκε καλό, τα άλλα κινητά ήταν αρκετά χλιαρά και με κομμένα features. Ανάμεσα σε Samsung και Νοkia μου φαίνεται θα ψαχτω, που φαίνονται ότι υποστηρίζουν τα κινητά τους για καιρό, και δεν τα χαλάνε με updates, ειδικά στα Nokia (λέγε με apple) Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με το post σου σε όλα εκτός για την Nokia!! :) To A2 και Α3 είναι το ίδιο αξιόλογες συσκευές με το A1 και το Α3 θα ήταν το επόμενο μου Android One αν δεν είχε κάνει την επιλογή να βάλει OLED οθόνη σε HD ανάλυση και όχι Full HD (εδώ θα μου πεις η "Κορυφαία :lol: " Apple επιλέγει την συγκεκριμένη ανάλυση για συσκευές της... ;) Όσο για Samsung μακριά!! Για πάρα πολλούς λόγους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με το post σου σε όλα εκτός για την Nokia!! :) To A2 και Α3 είναι το ίδιο αξιόλογες συσκευές με το A1 και το Α3 θα ήταν το επόμενο μου Android One αν δεν είχε κάνει την επιλογή να βάλει OLED οθόνη σε HD ανάλυση και όχι Full HD (εδώ θα μου πεις η "Κορυφαία :lol: " Apple επιλέγει την συγκεκριμένη ανάλυση για συσκευές της... ;) Όσο για Samsung μακριά!! Για πάρα πολλούς λόγους... Οι συσκευές μεν αξιόλογες, αλλά στο θέμα των αναβαθμίσεων, ήταν πέρα τραγικές. Το Α3 ήθελε 4 ή 5 ενημερώσεις για να συνέλθει από τα bugs. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Το Α1 ήταν χειρότερο στη ποιότητα των αναβαθμίσεων, απλά τα ξεχάσαμε. Εδώ είναι τα μηνύματα για όποιον έχει όρεξη να διαβάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Οι συσκευές μεν αξιόλογες, αλλά στο θέμα των αναβαθμίσεων, ήταν πέρα τραγικές. Το Α3 ήθελε 4 ή 5 ενημερώσεις για να συνέλθει από τα bugs. Μα δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στην Xiaomi το συγκεκριμένο, κοίταξε προς πλευράς Microsoft Windows 10 και Apple που εκεί τις έχουν ακριβοπληρωμένες τις αναβαθμίσεις... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Μα δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στην Xiaomi το συγκεκριμένο, κοίταξε προς πλευράς Microsoft Windows 10 και Apple που εκεί τις έχουν ακριβοπληρωμένες τις αναβαθμίσεις... ;) Τα Windows 10 στην αρχή ήταν τραγικά αλλά τώρα έστω δεν είναι τραγικά όπως παλιά. Το iOS 13 πράγματι, δεν είχε την τιμητική του. Αλλά να έχεις 4 μοντέλα, και τα 4 σε μεγάλες αναβαθμίσεις να τα κάνει μαντάρα, αντι να μαθαίνει από τα λάθη της, κάνει τα ίδια και τα ίδια. Δεν πάει άλλο έτσι. Ή μαθαίνει από τα λάθη της, χωρίς να βιάζεται και να πιέζεται από κάποιους ανόητους που κάνουν παράπονα στο Twitter και Reddit. Αλλιώς καλύτερα να σταματήσει και να εστιάσει στο MIUI. Από εμένα, η Nokia έχει καλύτερη υποστήριξη σε θέμα ενημερώσεων και αναβαθμίσεων από όλους στο κομμάτι του Android. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Εγώ πάντως έχοντας εμπειρία και από το mi a1 και από το mi8 στη συνέχεια έχω να πω ότι στα updates του miui η xiaomi είναι πολύ πιο συνεπής και δεν συνοδεύονται από τόσα πολλά bugs όπως μου εμφάνιζε το mi a1 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 (edited) Το Α1 ήταν χειρότερο στη ποιότητα των αναβαθμίσεων, απλά τα ξεχάσαμε. Εδώ είναι τα μηνύματα για όποιον έχει όρεξη να διαβάζει. Χειρότερο το a1 από το a3 με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν ήταν ποτέ. Μια χαρά πήγαινε το a1 για πρώτη μάλιστα προσπάθεια Αυτή τη στιγμή πάντως έχει στρώσει σε γενικές γραμμές το θέμα 10 στο a3, μέχρι να ανησυχήσουμε για το 11 μάλλον θα έχουμε μια αρκετά απροβληματιστη συσκευή Edited May 23, 2020 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Χειρότερο το a1 από το a3 με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν ήταν ποτέ. Μια χαρά πήγαινε το a1 για πρώτη μάλιστα προσπάθεια Αυτή τη στιγμή πάντως έχει στρώσει σε γενικές γραμμές το θέμα 10 στο a3, μέχρι να ανησυχήσουμε για το 11 μάλλον θα έχουμε μια αρκετά απροβλημάτιστη συσκευή 11 δεν θα πάρει επίσημα το τηλέφωνο. Έκλεισε ο κύκλος του. Επίσης το Α1 συγκριτικά με τα αδέρφια του Α2-3 ήταν πολύ ποιοτικότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 11 δεν θα πάρει επίσημα το τηλέφωνο. Έκλεισε ο κύκλος του. Επίσης το Α1 συγκριτικά με τα αδέρφια του Α2-3 ήταν πολύ ποιοτικότερο. Εδώ ούτε το 10 δεν πήρε το Α1 επίσημα. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 (edited) Μιλούσα για το α3 για 10 και 11 , το οποίο σε αντίθεση με το α1 μας επρηξε τα συκώτια για να πάρει την πρώτη του μεγάλη αναβάθμιση Την έχει πάρει στην Ευρώπη ούτε ένα μήνα τώρα, εν αντιθέσει με το α1 που είχε πάρει την πρώτη του μεγάλη αναβάθμιση (από 7 σε 8 ) με την αλλαγή του τότε χρόνου Για μένα αναλογικά το α1 είχε καλύτερη υποστήριξη ή τουλάχιστον προσπαθούσαν περισσότερο, στο α3 δεν ξέρω τι τους έπιασε Πάντως ναι αν εξαιρέσουμε την ανάλυση της οθόνης το α3 από άποψη λοιπής ποιότητας ήταν τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με το α1 νιώθεις ότι πιάνεις σαφώς πιο ακριβή συσκευή στα χέρια σου και παρότι δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο σχεδιασμό (είναι το κλασικό σάντουιτς γυαλιού που κάνουν οι Κινέζοι γενικά) τουλάχιστον δεν μοιάζει με αντιγραφή iPhone όπως το α1 και παρότι είναι πιο εύθραυστο το γυαλί από ότι ήταν τι μέταλλο δεν έχει το πρόβλημα να φεύγει σε μερικά σημεία η βαφή όπως μου έκανε εμένα τουλάχιστον στο α1, το γυαλί όσο δεν έχει φάει καμιά καλή σαβουρα σε μάρμαρο να ραγίσει παραμένει χωρίς το παραμικρό σημάδι Edited May 24, 2020 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με το post σου σε όλα εκτός για την Nokia!! :) To A2 και Α3 είναι το ίδιο αξιόλογες συσκευές με το A1 και το Α3 θα ήταν το επόμενο μου Android One αν δεν είχε κάνει την επιλογή να βάλει OLED οθόνη σε HD ανάλυση και όχι Full HD (εδώ θα μου πεις η "Κορυφαία :lol: " Apple επιλέγει την συγκεκριμένη ανάλυση για συσκευές της... ;) Όσο για Samsung μακριά!! Για πάρα πολλούς λόγους...Γιατί τόσο μίσος προς την Samsung; Και εγώ τόσο καιρό αντι-Σαμσουνκικος ήμουν, αλλά βλέπω ότι κάνουν κινήσεις στην mid-range κατηγορία με τρελό ρυθμο και μάλιστα με καλές τιμουλες, ειδικά όλα αυτά στην A σειρά. Μάλιστα το Α50 από ότι διάβασα πρεπει να πήρε πρώτο το Android 10 από το Α3. Και όλα αυτά από μια εταιρεία που παλιά δεν την έλεγες και υποστηρικτική στις mid-range συσκευές της. H Xiaomi ειδικά κατά τον κοροναϊο έπαθε γενικά ένα σοκ πάντως, το θέμα είναι να μην μείνει με αυτό το σοκ. Ειδικά αυτό το στυλ που έχει η Xiaomi να φτιάχνει 5 συσκευές ανά κατηγορία και το ένα από το άλλο κινητό να καλύπτει διαφορετικά features ειναι αρκετά εκνευριστικο. Αυτό το ρημαδι το NFC τόσο ακριβό licensing εχει πια.... Όλα αυτά με κάνουν να αλλάξω προς την θεωρητικα πιο premium επιλογή την Samsung, και ας έχει πλαστικο κάλυμμα από πίσω, καλύτερα κιόλας γιατί το μεταλλικό του Α1 είχε γρατζουνιστει από ένα κλειδι, που γενικά εγώ είμαι προσεκτικός με τις συσκευές μου, να μην έχει γρατζουνιά η οθόνη και να έχει η πλάτη... Υ.Γ.:Προερχόμενος βέβαια πριν από το Α1 να τονίσω ότι ερχόμουν από ένα Microsoft Lumia 550, αν και δεν υπήρχαν εφαρμογές, η ενημέρωση τον μήνα ήταν στάνταρ, μέχρι και σήμερα κάνει. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrisxan Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Ήρθε αναβάθμιση Μαΐου (τουλάχιστον εγώ τώρα την είδα δηλαδή :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts