JimV60 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Κι εγώ πέρασα του Σεπτεμβρίου, είναι μόνο security patch, τίποτε άλλο. Όλα καλά προς το παρόν, συνεχίζουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Όπως φαίνεται θα πάρουμε και το Android 10!! ;) https://forum.xda-developers.com/mi-a1/help/mi-a1-android-q-10-t3937773/post80253096#post80253096 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parlapipas25 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Το κινητό το έχω κοντά 2 χρόνια αλλά δυστυχώς έχει κάποια θέματα. 1. Το gps του χάνει αρκετές φορές το σήμα 2.Οταν έχεις ανοιχτά μαζί wifi Bluetooth και τοποθεσία η ταχύτητα του wifi πέφτει δραματικά.Αν κλείσεις η το Bluetooth η την τοποθεσία η ταχύτητα επανέρχεται στα κανονικά επίπεδα. 3.Στην sim slot 1 δεν κάνει WiFi tethering(βασικά κάνει αλλά χωρίς internet) ενώ στην sim slot 2 κάνει κανονικά! Γρήγορο κινητό μετά από τόσο καιρό μάλλον λόγω pure android αλλά έχει κάποια σοβαρά θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Το κινητό το έχω κοντά 2 χρόνια αλλά δυστυχώς έχει κάποια θέματα. 1. Το gps του χάνει αρκετές φορές το σήμα 2.Οταν έχεις ανοιχτά μαζί wifi Bluetooth και τοποθεσία η ταχύτητα του wifi πέφτει δραματικά.Αν κλείσεις η το Bluetooth η την τοποθεσία η ταχύτητα επανέρχεται στα κανονικά επίπεδα. 3.Στην sim slot 1 δεν κάνει WiFi tethering(βασικά κάνει αλλά χωρίς internet) ενώ στην sim slot 2 κάνει κανονικά! Γρήγορο κινητό μετά από τόσο καιρό μάλλον λόγω pure android αλλά έχει κάποια σοβαρά θέματα. από τα παραπάνω που λες μόνο το θέμα με το gps είχα και μάλιστα φορές που το ήθελα σοβαρά και έμπαινε άμεσα το κινητό άλλου να κάνει τη δουλειά δεν ξέρω τι φταίει και το έκανε σε τελείως άκυρες φάσεις, δεν ξέρω αν υπήρχε θέμα με την εφαρμογή του maps Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Πέρασα και εγώ το update του Σεπτεμβρίου και θέλω να δω αν λύθηκε το θέμα που είχα με battery drain Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 καλημερα, ο αδερφος μου εχει το m1a1 και χρεωνεται 5€ το μηνα εξτρα. παιρνοντας την voda του ειπανε οτι ειναι καποια εφαρμογη και οχι 5ψηφιος (που τους εχουν απενεργοποιησει) πως μπορει να βρει ακρη πριν το hard reset? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Αν είναι εφαρμογή στην ROM της Vodafone δεν θα σβηστεί με το hard reset Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Αν είναι εφαρμογή στην ROM της Vodafone δεν θα σβηστεί με το hard reset Δεν νομίζω ότι υπάρχει branded Α1 λόγω Android one, ο φίλος απλά είπε ότι χρεώνεται 5 ευρώ στην Vodafone. Σε τι ακριβώς πάνε τα 5 ευρώ, μηνύματα, κλήσεις, ίντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Δεν νομίζω ότι υπάρχει branded Α1 λόγω Android one, ο φίλος απλά είπε ότι χρεώνεται 5 ευρώ στην Vodafone. Σε τι ακριβώς πάνε τα 5 ευρώ, μηνύματα, κλήσεις, ίντερνετ; Καλημερα, κανει καθε εβδομαδα εγγραφη σε μια υπηρεσια metart. καθε εβδομαδα χρεωνουν τα 5 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Καλημερα, κανει καθε εβδομαδα εγγραφη σε μια υπηρεσια metart. καθε εβδομαδα χρεωνουν τα 5 ευρω. αυτό σίγουρα δεν ανήκει στα 5ψηφια; σίγουρα έχουν μπλοκαριστεί αυτά; Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 ετσι του ειπαν απο την voda ... τι να πω δεν υπαρχει καποιος τροπος ελεγχου των εφαρμογων που τρεχουν σε παρασκηνιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Λύθηκε τ θέμα με το batery brain?? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 ετσι του ειπαν απο την voda ... τι να πω δεν υπαρχει καποιος τροπος ελεγχου των εφαρμογων που τρεχουν σε παρασκηνιο? κάτσε ρε φίλε.. επειδή έχει τύχει και σε δικούς μου η φάση με τα 5ψηφια , πήγε να τύχει και σε μένα και τράβηξα μπλοκάρισμα ευτυχώς εγκαίρως.. να το πάρουμε λογικά.. υπάρχουν 2 τρόποι να χρεωθείς από το κινητό σου... ο ένας είναι από τις κάρτες σου που το θεωρούμε σχετικά απίθανο με τις εφαρμογές ebanking των τραπεζών, επιβεβαιωτικά sms κτλ.. και ο άλλος είναι να χρεωθείς από τον πάροχό σου κάπως κάπου μπαίνεις σε περίεργη σελίδα ναι οκ.. και σου τραβάει το νούμερό σου, άντε έχεις μια κακή εφαρμογή σου λέω εγώ και από playstore σου λέω εγώ (γιατί και εκεί είχαν σκάσει διάφορες εφαρμογές και δημοφιλείς που τελικά τις κατέβασαν γιατί είχαν malware ) από αυτά δε μπορείς να προστατευτείς μάλλον, το νούμερό σου θα το βρουν, θα το πάρουν και θα σου στέλνουν ότι γράφτηκες κάπου συνδρομητής και θα αρχίσει το πάρτυ σε αυτό το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μπλοκάρεις τις σχετικές χρεώσεις από τον πάροχό σου, εγώ στη wind το έκανα με ένα sms και κανονικά δεν γίνεται να μου έρθουν πάλι, αν μου έρθουν και χρεωθώ θα γίνει χαμός, έχω κρατήσει και τα μηνύματα άρα αν σε χρεώνει ο πάροχος απευθύνσου σε αυτόν και απαίτησε να μην χρεώνεσαι για οτιδήποτε άλλο εκτός από τηλέφωνα και data , τι πάει να πει έχουν μπλοκάρει τις χρεώσεις αλλά δεν τις έχουν μπλοκάρει;;; για ψάξτε το πιο αναλυτικά αυτό.. :confused: αν σου τρώνε λεφτά από καμιά τραπεζοκάρτα λεφτά , τότε έχεις σοβαρά θέματα και εννοείται format και επικοινωνία με την τράπεζα, αλλαγή όλων των κωδικών και τα ρέστα αλλά αν χρεώνεσαι μέσω παρόχου και μου λές ότι ο πάροχος έχει μπλοκάρει από δικό σου αίτημα τις χρεώσεις, αλλά αυτές συνεχίζονται, τότε κάτι δεν έχει γίνει σωστά ή έχει χαθεί στη μετάφραση Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimV60 Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Εγώ ρε παιδιά googlαρα αυτό το metart που έγραψε ο φίλος με τις χρεώσεις και μου έβγαλε τσοντοσελίδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 (edited) ναι το θέμα είναι από πού σου τραβάει λεφτά. από τον πάροχο ή την χρεωστική/πιστωτική κάρτα.. και αν είναι από τον πάροχο, πόσο δύσκολο είναι να του πεις να μπλοκάρει όλες τις περίεργες ή εκτός συνηθισμένου τελοσπάντων χρεώσεις και όντως να το κάνει αν είναι κάτι άλλο από τον πάροχο, εμένα θα είχε λούσει κρύος ιδρώτας θα ξεκινούσα να ακυρώνω κάρτες και να αλλάζω κωδικούς. και όχι factory reset, καινούρια πλακέτα θα πήγαινα να αγοράσω στο κινητό :lol: Edited September 20, 2019 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apogee Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Το κινητό το έχω κοντά 2 χρόνια αλλά δυστυχώς έχει κάποια θέματα. 1. Το gps του χάνει αρκετές φορές το σήμα 2.Οταν έχεις ανοιχτά μαζί wifi Bluetooth και τοποθεσία η ταχύτητα του wifi πέφτει δραματικά.Αν κλείσεις η το Bluetooth η την τοποθεσία η ταχύτητα επανέρχεται στα κανονικά επίπεδα. 3.Στην sim slot 1 δεν κάνει WiFi tethering(βασικά κάνει αλλά χωρίς internet) ενώ στην sim slot 2 κάνει κανονικά! Γρήγορο κινητό μετά από τόσο καιρό μάλλον λόγω pure android αλλά έχει κάποια σοβαρά θέματα. Το κινητο το εχω 18 μηνες και τιποτα από τα παραπανω δεν εχουν συμβει στη δικη μου συσκευή. Ειχα όπως πολλοι αλλοι το θεμα με την ποιοτητα ομιλιας εν μεσω αναβαθμισεων αλλα όλα εχουν λυθει με τις επομενες. Αυτή τη στιγμη, δεν αντιμετωπίζω καποιο πρόβλημα. Να σου πω επισης ότι εχω κανει 3 φορες επαναφορά συσκευης μετα από τα μεγαλα updates και ολες τις μηνιαίες. Αυτά που αναφέρεις πιθανα αφορουν ελλατωμα συσκευης. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να μοιραστω και μια εμπειρια αρκετα αστεια. πριν ένα μηνα παρατηρησα μια πολύ μεγαλη ελλατωση της σταθμης ηχου στο ακουστικο τηλεφωνου κατά την διαρκεια κλησεων. Ησταθμη τερμα και νομιζα ότι δεν βαζω σωστα το τηλεφωνο στο αυτι. Αρχισα την αναζητηση στο google και διαπιστωνω ότι αρκετοι εχουν το ιδιο πρόβλημα. Λυσεις που εβρισκα ηταν από χρηση appς από play store για ενισχυση σταθμης και αλλα συναφή τα οποια δυναμωναν τελικα μονο το ηχειο και όχι το ακουστικο, μεχρι root και μεταβολες αρχειων συστηματος με ότι συνεπειες μπορει να εχει κατι τετοιο. Ωπα λεω αμα είναι να γινω hacker και να καταστρεψω το τηλεφωνο, το επομενο θα είναι πονος και ενασχοληση στα βαθεια για ωρες. Συνεχιζω στο youtube και βλεπω έναν Ινδο που δεν καταλαβαινα τι λεει αλλα προχωροντας το βιντεο, παιρνει μια οδοντοβουρτσα και καθαριζει το πλεγμα του ακουστικου. Καποια πραγματα μπορει να είναι τοσο προφανη και απλα που ουτε καν τα σκέφτεσαι. Ένα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο με το τουρμπανι λοιπον:lol: Παράθεση mi a1 / mi a3 / Samsung A52s 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Και ο γιος μου κλείνει 2 χρόνια. Θηριάκι. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Στο τελευταίο update μου φαίνεται πως λύθηκε το θέμα με το battery drain Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Εμένα εδώ και μερικές μέρες σταμάτησε να δουλεύει εντελώς το gps, μηδέν σήμα σε οποιοδήποτε δορυφόρο και τοποθεσία μόνο από δίκτυο. Έκανα τα πάντα εκτός από factory reset χωρίς αποτέλεσμα, βρήκα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα να το αναφέρουν πολλοί άλλοι χρήστες που επίσης έκαναν reset και δεν άλλαξε τίποτε, άρα νομίζω πως έχει να κάνει με hardware πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Η εγγύηση έχει τελειώσει; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Από τότε που έσπασε η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Είναι αυτό που ορίζεται σαν ασύμφορη επισκευή. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Προλιγου άνοιξα την εφαρμογή του τηλεφώνου και δεν υπήρχε το ιστορικό κλήσεων. Είχαν όλα διαγραφεί. Έχει συμβεί σε άλλον αυτό ; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 (edited) https://entermessinia.gr/2019/10/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-google-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%bf/ Προσοχή: Συναγερμός στην Google – Επικίνδυνο κενό ασφαλείας σε δημοφιλείς συσκευές Android Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 7, 2019 by vagelander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Απ'οσο φαίνεται μέχρι στιγμής κατά 90% θα την πάρουμε και την 10!! :D Από τι πιο ωραίες εμπειρίες η σειρά Α της Xiaomi... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts