Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους . Βρήκα μια εφαρμογή για το ράδιο FM που δεν χρειάζεται ρουτ για να λειτουργήσει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ceyhan.sets . Πατάμε την επιλογή QMMI και μετά επιλέγουμε το FM. Το ράδιο λειτουργεί κανονικά και η ένταση του ήχου. Το μοναδικό που δεν έχει είναι η αποθήκευση σταθμού επίσης μπορεί να παίξει στο παρασκήνιο και με κλειστή την οθόνη βγαίνοντας από την εφαρμογή μόνο με το home button ( κεντρικό πλήκτρο αφής του τηλεφώνου) . Δεν είναι τέλειο είναι όμως λειτουργικό και κάνει την δουλειά του σωστά . Edited by kostasfab

Καλησπέρα σε όλους . Βρήκα μια εφαρμογή για το ράδιο FM που δεν χρειάζεται ρουτ για να λειτουργήσει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ceyhan.sets . Πατάμε την επιλογή QMMI και μετά επιλέγουμε το FM. Το ράδιο λειτουργεί κανονικά και η ένταση του ήχου. Το μοναδικό που δεν έχει είναι η αποθήκευση σταθμού επίσης μπορεί να παίξει στο παρασκήνιο και με κλειστή την οθόνη βγαίνοντας από την εφαρμογή μόνο με το home button ( κεντρικό πλήκτρο αφής του τηλεφώνου) . Δεν είναι τέλειο είναι όμως λειτουργικό και κάνει την δουλειά του σωστά .
Επιβεβαιώνω το βρήκα και εγώ πριν μερικές μέρες και λειτουργεί όπως ακριβώς λέει ο φίλος.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σε όλους . Βρήκα μια εφαρμογή για το ράδιο FM που δεν χρειάζεται ρουτ για να λειτουργήσει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ceyhan.sets . Πατάμε την επιλογή QMMI και μετά επιλέγουμε το FM. Το ράδιο λειτουργεί κανονικά και η ένταση του ήχου. Το μοναδικό που δεν έχει είναι η αποθήκευση σταθμού επίσης μπορεί να παίξει στο παρασκήνιο και με κλειστή την οθόνη βγαίνοντας από την εφαρμογή μόνο με το home button ( κεντρικό πλήκτρο αφής του τηλεφώνου) . Δεν είναι τέλειο είναι όμως λειτουργικό και κάνει την δουλειά του σωστά .

Μόλις το κατέβασα κι εγώ, από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό. Αν μπορούσαμε να βάλουμε και χειροκίνητα τους σταθμούς θα ήταν υπέροχο, αλλά... Λέτε να βγει κάποιο πρόγραμμα για ράδιο που να δουλεύει άψογα; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εδώ και καιρό σνομπάρουν τόσο το ραδιόφωνο στα κινητα...

Καλησπέρα παιδιά ηθελα να ρωτήσω το εξής (γιατί το κινητό έγινε επαναφορά) ηθελα να περάσω την Google camera στο κινητό όπως είχα κάνει και παλιότερα με αυτό το βίντεο
και ειχε πέτυχει μια χαρά . Τώρα που πήγα να το ξανά περάσω το κινητό έκανε κάτι σαν ρεσετ να το πω επαναφορά ρυθμίσεων και τα σβήσε όλα το δοκίμασα 2 φορές κάποιος άλλος οδηγός υπάρχει ?? Εκανα τα ίδια ακριβως βήματα με προηγούμενη φορά που την είχα περάσει αλλά τώρα..... Και την ξανα θέλω ευχαριστώ

Σόρρυ για το off topic αλλά κι εγώ το έχω απορία,αν και δεν το δουλεύω, γιατί όλοι σχεδόν καταργούν το ραδιόφωνο; Δνε μπορεί να είναι τυχαίο

Μόλις το κατέβασα κι εγώ, από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό. Αν μπορούσαμε να βάλουμε και χειροκίνητα τους σταθμούς θα ήταν υπέροχο, αλλά... Λέτε να βγει κάποιο πρόγραμμα για ράδιο που να δουλεύει άψογα; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εδώ και καιρό σνομπάρουν τόσο το ραδιόφωνο στα κινητα...

Σόρρυ για το off topic αλλά κι εγώ το έχω απορία,αν και δεν το δουλεύω, γιατί όλοι σχεδόν καταργούν το ραδιόφωνο; Δνε μπορεί να είναι τυχαίο

Καθόλου τυχαίο. Google Play Music, Spotify, iTunes κλπ είναι ο λόγος... .

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" 

Ψάχνω ένα παλιότερο ποστ κάποιου φίλου που είχε γράψει ψιλοαναλυτικά για τα διάφορα ports των Gcam (ποια είναι καλύτερη κατά τη γνώμη του κτλπ) αλλά δεν μπορώ να το βρω. Έχει κανείς ιδέα που να στραφούμε; Έχω περάσει LineageOS και θέλω να βάλω μία καλή GCam να βγάζω καμια φωτό της προκοπής.
Έχω περάσει αρκετές αυτή όχι έχεις την τελευταία με το P. Αυτή παίρνει update πάνω στην συσκευή όπως η Pixel Experience; Και μια ερώτηση ακόμα σαν phone message και contact app έχει της Google γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι έχει της AOSP.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Knowledge Is Power

Δωρεάν ο Apex pro:

https://www.androidauthority.com/apex-launcher-pro-free-download-903964/

Δωρεάν ο Apex pro:

https://www.androidauthority.com/apex-launcher-pro-free-download-903964/

Δεν τον είχα δουλέψει ποτέ, μόλις τον εγκατέστησα και μπορώ να πω ενθουσιάστηκα.Μου άρεσε περισσότερο από το nova.

Δεν τον είχα δουλέψει ποτέ, μόλις τον εγκατέστησα και μπορώ να πω ενθουσιάστηκα.Μου άρεσε περισσότερο από το nova.

Δεν τρελάθηκα κ γύρισα στο νόβα.

Δεν τρελάθηκα κ γύρισα στο νόβα.

Μου φαίνεται ότι έχει πιο πολύ πάραμετροποιηση.οπως και να έχει γούστα είναι αυτά

Εχει παρατηρησει και καποιος αλλος να εχουν γινει πιο αχνά τα χρωματα στις ταπετσαριες αρχικης οθονης μετα την αναβαθμιση σε 8.1.0?

Εχει παρατηρησει και καποιος αλλος να εχουν γινει πιο αχνά τα χρωματα στις ταπετσαριες αρχικης οθονης μετα την αναβαθμιση σε 8.1.0?

Προς το κάτω μέρος της οθόνης ναι

Λίγο offtopic....σήμερα είδα από κοντά το mi a2.... όμορφο,γενικά σε κατασκευή ίδιο με το mi a1 αλλά οι κάμερες μιλάμε προεξέχουν παααρα πολύ από το σώμα της συσκευής....σε μέγεθος είναι σχεδόν ίδια, αυτό που θα άλλαζα στο mi a1 είναι τα capacity buttons...κερδίζει πολύ στο mi a2 που βρίσκονται μέσα στην οθόνη...

Edited by karamazof53

Τις τελευταίες μέρες μου κλείνει την μία από τις δύο sim (την πρώτη) και μόνο με επανεκκίνηση επανέρχεται έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Το είχα αυτό πριν πολλούς μήνες, τελικά σταμάτησα να χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο δίκτυο (και τη sim του) και δεν το ξαναέκανε σε όποια άλλη έβαλα.

Μάλλον το αντίθετο θα κάνω με βλέπω να αλλάζω τηλέφωνο και όχι δίκτυο μίας και όταν το δουλεύω μονοκαρτο δεν υπάρχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη sim

άλλο πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε 8.1. πολλές φορές όταν κάνω scroll down στο chrome κολλάει σαν να μην δουλεύει το finger scroll. το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω τα φώτα σας. Έχω στο LG G6 μου την gcam και θέλω να περάσω την εφαρμογή και σε ένα mi a1. Το θέμα είναι ότι ενώ κατεβάζω το apk (έχω δοκιμάσει πολλά), κάνω εγκατάσταση, μολις ξεκινάω την εφαρμογή κρασάρει συνέχεια. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται η διαδικασία γιατί στο G6 απλά έκανα την εγκατάσταση και δούλεψε απροβλημάτιστα.

Παιδιά μπορεί κάποιος να προτείνει ένα αξιόλογο τζαμακι για το κινητό; κάποιο που να μην σπάει με το παραμικρό, έχω αγανακτήσει! Υπάρχει κάποιο που να εφάπτεται καλά και στα πλάγια;

Μάλλον το αντίθετο θα κάνω με βλέπω να αλλάζω τηλέφωνο και όχι δίκτυο μίας και όταν το δουλεύω μονοκαρτο δεν υπάρχει πρόβλημα στη συγκεκριμένη sim

Σε νιώθω, εγώ δε κατάλαβα ποτέ αν έφταιγε η συγκεκριμένη sim, πάντως είχα δοκιμάσει κάθε πιθανό συνδιασμό ρυθμίσεων και θέσεων κάρτας και σταμάτησε μόνο όταν σταμάτησα να χρησιμοποιώ το δίκτυο και την κάρτα του. Επειδή ταξιδεύω αρκετά εξωτερικό μπορώ να σου πω με ασφάλεια ότι δεν το έχει κάνει ξανά σε καμία άλλη sim και το δουλεύω δικαρτο συχνά. Πίστευα ότι μπορεί να ήταν και κάποιο bug στην 7 αλλά άμα κάνεις αναβαθμίσεις και το έχεις τώρα κάτι άλλο σπάνιο είναι.

Τις τελευταίες μέρες μου κλείνει την μία από τις δύο sim (την πρώτη) και μόνο με επανεκκίνηση επανέρχεται έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Το πάθαινα κάι εγώ όταν είχα Cyta και Wind. Τώρα που χρησιμοποιώ Cyta και ΕΕ (Αγγλική sim), δεν μου το κάνει καθόλου.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Δεν την φοράω τώρα. Έχω μόνο την ναμοκ κ στις ρυθμίσεις Nexus 5x. Σχετικά με την Άρθουρ στην μπροστινή κάμερα δεν είχα πείραξει κάτι άλλα υπέφερε λίγο είναι η αλήθεια. Ωστόσο δεν την δουλεύω πολύ κ δεν το έψαξα.

Εχουμε κανενα λινκ με την amok του alro?????

Το πάθαινα κάι εγώ όταν είχα Cyta και Wind. Τώρα που χρησιμοποιώ Cyta και ΕΕ (Αγγλική sim), δεν μου το κάνει καθόλου.

Μήπως και υπάρχει κάποιο pattern το λέω, εμένα μου το έκανε σε ξένο δίκτυο και wind, αλλά με την wind σε roaming. Την ίδια sim wind όμως χρησιμοποιώ και από τότε με άλλα δίκτυα, σε roaming και εκτός και δεν έχω πρόβλημα, οπότε θεώρησα ότι έφταιγε το ξένο δίκτυο ή η sim του με κάποιο τρόπο. Επίσης στην ίδια χώρα που είχα το πρόβλημα έχω χρησιμοποιήσει ξανά την wind σε roaming αλλά με άλλο δίκτυο, πάλι χωρίς πρόβλημα.

Edited by spiliot
προσθήκη quote

• The title was changed to Xiaomi Mi A1