pavlosdks Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 (edited) Από αυτό το λινκ (όπως και από αυτό που λέει η λέξη) δεν υπάρχει καμία απάντηση σε αυτό που ρωτάω, οπότε κοίταξα το safety net api κατευθείαν από τη google και καταλαβαίνω αυτό που υποψιαζόμουν, ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση. Η συσκευή δε γίνεται πιο ευάλωτη σε malware, εφαρμογές που ενδιαφέρονται να ξέρουν αν το κινητό έχει πειραχτεί νομίζουν ότι έχει πειραχτεί. Όχι ότι είναι ευχάριστο αυτό για τον κάτοχο, αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο.Μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος το Netflix ήταν απλά ένα παράδειγμα όπως λέει και το άρθρο με το safetynet σε κατάσταση fail ούτε τραπεζικές συναλλαγές είναι ασφαλείς ούτε και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με κωδικούς από την στιγμή που κάποιος αποκτήσει έλεγχο στην συσκευή σου. Επίσης το safetynet βγάζει fail και όταν έχεις root χωρίς να σημαίνει ότι έχεις τσιμπήσει κάτι χωρίς όμως βέβαια να σημαίνει ότι αν δεν είσαι προσεκτικός δεν θα τσιμπήσεις. απλά είσαι πιο προσεκτικός και είναι όλα καλά. Δεν είναι τυχαίο που όταν έχει η συσκευή safetynet fail δεν δουλεύει πχ το Google pay εφαρμογή που έχει άμεση σχέση με συναλλαγές οικονομικές και όχι ταινίες όπως το Netflix. Από κει και πέρα υπάρχουν διάφορα άρθρα και ο καθένας πράττει ανάλογα. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited July 2, 2018 by pavlosdks Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Μια ερώτηση...μπορώ να συνδέσω το κινητό με το PC μέσω καλωδίου usb και να συνδέομαι στο Internet μέσω της σύνδεσης στο PC αντι για Wifi?? pls help me....(κοιταξα στο yt αλλά δεν έβγαλα άκρη... :wacko: ) Θες να χει ο υπολογιστής ίντερνετ ή το κινητό; Δεν καταλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Μισό λεπτό γιατί σκαλωσα. Κατέβασα μια εφαρμογή safety net checkκαι μου λέει fail. Πώς το βλέπω αλλιώς; Τι παπαρα είναι αυτή; Εδώ έχουμε bankingκλπ. Επειδή δεν το γνωρίζω καλά το θέμα ας με διαφωτίσει κάποιος κ ας πει αν υπάρχει πραγματικά κίνδυνος. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 (edited) Το να μη περνάει ο έλεγχος του safety net έχει τις επιπλοκές που αναφέρθηκαν για τις εφαρμογές που το χρησιμοποιούν, δε διαφώνησα ποτέ σε αυτό. Είναι σαν τη ταινία ασφάλειας σε ένα προϊόν. Αν δε μπει σωστά από το εργοστάσιο δε σημαίνει ότι αφού το αγόρασες και κανείς δεν το έχει πειράξει μέχρι τότε είναι πιο ευάλωτο από οποιοδήποτε άλλο ίδιο προϊόν. Αυτό που υποστηρίχτηκε είναι ότι το κινητό είναι πιο ευάλωτο σε malware. Πιο ευάλωτο σημαίνει ότι μπορώ να κολλήσω malware με περισσότερους τρόπους ή πιο εύκολα από πριν, το οποίο είναι εντελώς λάθος συμπέρασμα. Συνεπώς για να μη γραφτούν άλλες τρεις σελίδες άσχετα επιχειρήματα ή θα βαφτίσουμε τις λέξεις διαφορετικά ή θα δειχθεί πως γίνεται πιο ευάλωτο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε έχει δειχθεί καμία σύνδεση μεταξύ του ενός και του άλλου. Edited July 2, 2018 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Ευχαριστώ spiliot Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 (edited) Το να μη περνάει ο έλεγχος του safety net έχει τις επιπλοκές που αναφέρθηκαν για τις εφαρμογές που το χρησιμοποιούν, δε διαφώνησα ποτέ σε αυτό. Είναι σαν τη ταινία ασφάλειας σε ένα προϊόν. Αν δε μπει σωστά από το εργοστάσιο δε σημαίνει ότι αφού το αγόρασες και κανείς δεν το έχει πειράξει μέχρι τότε είναι πιο ευάλωτο από οποιοδήποτε άλλο ίδιο προϊόν. Αυτό που υποστηρίχτηκε είναι ότι το κινητό είναι πιο ευάλωτο σε malware. Πιο ευάλωτο σημαίνει ότι μπορώ να κολλήσω malware με περισσότερους τρόπους ή πιο εύκολα από πριν, το οποίο είναι εντελώς λάθος συμπέρασμα. Συνεπώς για να μη γραφτούν άλλες τρεις σελίδες άσχετα επιχειρήματα ή θα βαφτίσουμε τις λέξεις διαφορετικά ή θα δειχθεί πως γίνεται πιο ευάλωτο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε έχει δειχθεί καμία σύνδεση μεταξύ του ενός και του άλλου.Είσαι δύσκολος πελάτης αν και ούτε αυτό το άρθρο δεν σε καλύπτει οκ αλλά μην λες ότι με safetynet fail είναι οκ να κάνεις συναλλαγές. https://www.google.com/amp/s/www.howtogeek.com/241012/safetynet-explained-why-android-pay-and-other-apps-dont-work-on-rooted-devices/amp/ και μέσα στο άρθρο λέει ξεκάθαρα "This SafetyNet API is designed to*check whether a device has been tampered with–whether it’s been rooted by a user, is running a custom ROM, or HAS BEEN INFECTED with low-level malware, for example." Και ούτε τρεις σελίδες θα γραφτουνε...τρεις σελίδες θα γραφτούν αν συνεχίσεις να επιμένεις για κάτι το οποίο προφανώς και δεν γνωρίζει τώρα αν θες να σου πω και τους τρόπους που γίνεται πήγαινε σε μαθήματα για hackers. Και άρθρο από την ίδια την GOOGLE...https://developer.android.com/training/safetynet/ όταν πχ κατεβάσεις μια εφαρμογή εκτός play store με fail το safetynet είσαι εκτεθειμένος γιατί δεν θα μπορεί να τσεκαρει με το play protect αν είναι οκ η εφαρμογή η όχι. Ένα ακόμα άρθρο που λέει γιατί αποσύρθηκε η αναβάθμιση https://www.gizchina.com/2018/07/02/android-8-1-oreo-update-canceled-for-mi-a1-due-to-sms-bug/ και σε αυτό μέσα για το safetynet fail λέει ξεκάθαρα "SafetyNet provides APIs that allow developers to check whether a device was tampered with, runs a custom ROM, or infected with low-level malware." Το infected with low level malware μόνο εγώ το βλέπω;;; Επιτρέπει να τσεκαρει ποτέ η συσκευή έχει προσβληθεί με κατώτερο βαθμού malware και όπως είπα και ποιο πριν αν θες τον τρόπο deep web dark web ψαξου. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited July 2, 2018 by pavlosdks Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 και σε αυτό μέσα για το safetynet fail λέει ξεκάθαρα "SafetyNet provides APIs that allow developers to check whether a device was tampered with, runs a custom ROM, or infected with low-level malware." Το infected with low level malware μόνο εγώ το βλέπω;;; Ναι. Λεει οτι μπορει να συμβαινει ενα απο τα τρια, οχι οτι εχεις ηδη παθει το infection. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 (edited) Ναι. Λεει οτι μπορει να συμβαινει ενα απο τα τρια, οχι οτι εχεις ηδη παθει το infection.Εννοείται φίλε μου αυτό έχω που το λέω από το πρώτο ποστ...το ότι είναι fail δεν σημαίνει ότι έχεις κάτι και πρόσθεσα ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί ΜΠΟΡΕΙ να αρπάξεις κάτι...ούτε είπα θα σου πάρουν τα λεφτά αν κάνεις συναλλαγές εγώ έχω root και custom rom σαφώς το safetynet είναι fail και κάνω συναλλαγές μέσω web αλλά και των εφαρμογών που έχουν οι τράπεζες απλά είμαι προσεκτικός τι mail και από που ανοίγω τι μηνύματα και τι εφαρμογές κάνω εγκατάσταση εντός και εκτος play store. :) Edited July 2, 2018 by pavlosdks Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 αν θες να σου πω και τους τρόπους που γίνεται πήγαινε σε μαθήματα για hackers Έκανα αίτηση αλλά δε με παίρνουν γιατί δε ξέρω να σπινάρω το φίντζετ μου καλά. Επιτρέπει να τσεκαρει ποτέ η συσκευή έχει προσβληθεί με κατώτερο βαθμού malware και όπως είπα και ποιο πριν αν θες τον τρόπο deep web dark web ψαξου. Πήγα να μπω αλλά είχε πολύ σκοτάδι και φοβήθηκα μη σκοντάψω. Ειλικρινά ξέρω ότι έχω ήδη χάσει τον χρόνο μου που προσπαθώ να εξηγήσω πολιτισμένα σε κάποιον που πετάει buzzwords και έχει τέτοιο ύφος και δεν το κάνω για σένα αλλά για τον κόσμο που τρόμαξες χωρίς λόγο. Αυτό είναι αυτό που είπες στο πρώτο post: Πάντως όλοι ασχολήθηκαν με το ότι έχασαν τα μηνύματα απλά να ξέρετε ότι η 8.1 που έδωσε έδινε το safetynet fail πράγμα που το κινητό σε low danger malware ήταν ελβετικό τυρί... και αυτό είναι αυτό που λες τώρα: Εννοείται φίλε μου αυτό έχω που το λέω από το πρώτο ποστ...το ότι είναι fail δεν σημαίνει ότι έχεις κάτι και πρόσθεσα ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί ΜΠΟΡΕΙ να αρπάξεις κάτι... Βλέπεις τι αυτοσυγκράτηση έχω. Αντί να πεις έκανα λάθος ή το διατύπωσα λάθος προσπαθείς να βγάλεις τους άλλους ότι δε ξέρουν και ότι ήσουν σωστός. Αλλά μη σε κρατάω από το μάθημα χάκερ και σε βάλουν να αθροίσεις το blockchain με κομπιουτεράκι για τιμωρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 (edited) Μου έπαθε το λεγόμενο Burn screen στο ύψος των πλήκτρων (δεύτερο Xiaomi που παθαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα). Αγορασμένο από τον Γερμανό τις πρώτες μέρες του Μαρτίου και με μέτρια έως λίγη χρήση. Τους το πήγα και μου είπαν ότι αν ήταν μέσα στο 3μηνο θα μου το αντικαθιστούσαν, τώρα που είναι 4 μήνες δε γίνεται και αναγκαστικά πάμε για αλλαγή οθόνης. :confused: Δεν ξέρουν πόσο καιρό θα πάρει, δεν έχουν να μου δώσουν κάποιο άλλο για να κάνω τη δουλειά μου μέχρι να είναι έτοιμο και γενικώς το service τους λίγο :X Δεν το άφησα. Έχει κάποιος να μου δώσει καμιά πληροφορία για το τι ισχύει με την εγγύηση σε τέτοια ζητήματα; Edited July 2, 2018 by katergaris1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 (edited) Έκανα αίτηση αλλά δε με παίρνουν γιατί δε ξέρω να σπινάρω το φίντζετ μου καλά. Πήγα να μπω αλλά είχε πολύ σκοτάδι και φοβήθηκα μη σκοντάψω. Ειλικρινά ξέρω ότι έχω ήδη χάσει τον χρόνο μου που προσπαθώ να εξηγήσω πολιτισμένα σε κάποιον που πετάει buzzwords και έχει τέτοιο ύφος και δεν το κάνω για σένα αλλά για τον κόσμο που τρόμαξες χωρίς λόγο. Αυτό είναι αυτό που είπες στο πρώτο post: και αυτό είναι αυτό που λες τώρα: Βλέπεις τι αυτοσυγκράτηση έχω. Αντί να πεις έκανα λάθος ή το διατύπωσα λάθος προσπαθείς να βγάλεις τους άλλους ότι δε ξέρουν και ότι ήσουν σωστός. Αλλά μη σε κρατάω από το μάθημα χάκερ και σε βάλουν να αθροίσεις το blockchain με κομπιουτεράκι για τιμωρία...Όταν είπα το κάνει ελβετικό τυρί εσύ κατάλαβες ότι είπα ότι ήδη έχει κολλήσει κατι; Αν ναι πάσο. Ούτε εγώ θα ασχοληθώ άλλο είχε πει κάτι καλό ο Αϊνστάιν για το σύμπαν και το άπειρο το άλλο δεν το θυμάμαι γιατί με έβαλαν τελικά να υπολογίσω με κομπιουτεράκι και δεν προλαβαίνω. Όσο για το σκοτάδι έχω φακό led πες μου να σου στείλω. Εγώ τρόμαξα κόσμο εσύ που τους λες κάνετε κανονικά συναλλαγές και κλπ αν γίνει κάτι δώσε ρε παιδί μου και μια διεύθυνση να ξέρουν από που θα έρθουν να εισπράξουν...καλά μην συγκρατησε πολύ θα πάθεις τίποτα. Και επειδή κάνεις παράθεση μόνο ότι σε συμφέρει αυτό εδώ το ποστ γιατί δεν το έβαλες που λέω ακριβώς αυτό που είπα πιο πάνω; Ότι το ότι είναι fail δεν σημαίνει ότι έχεις κάτι αλλά θέλει προσοχή. Αλλά προφανώς ότι σε συμφέρει πραγματικά εγώ χάνω το χρόνο μου. Μείνετε με αυτούς που αξίζετε εδώ μέσα. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited July 2, 2018 by pavlosdks Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Εφόσον υπάρχει το θέμα με το safety net, θα μας έρθει όλους νέα αναβάθμιση; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Εφόσον υπάρχει το θέμα με το safety net, θα μας έρθει όλους νέα αναβάθμιση; Sent from my Mi A1 using TapatalkΘα μας πει ο φίλος πιο πάνω μην φοβάσαι... Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Να μιλήσω και γω για το safetyνα τις κάνουμε 7 τις σελίδες; Σχετικά με την εγγύηση, απ τη στιγμή που περνάει το χρονικό περιθώριο του DOA και είναι στην εγγύηση το κινητό ΔΕΝ αντικαταστήστε παρά μόνο επισκευάζεται ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξει μέχρι και την τελευταία βίδα. Το οτι έγινε πρώτη φορά αντικατάσταση είναι αξιοσημείωτο και εδώ κολλάει το "και ευχαριστώ να λες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Να μιλήσω και γω για το safetyνα τις κάνουμε 7 τις σελίδες; Σχετικά με την εγγύηση, απ τη στιγμή που περνάει το χρονικό περιθώριο του DOA και είναι στην εγγύηση το κινητό ΔΕΝ αντικαταστήστε παρά μόνο επισκευάζεται ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξει μέχρι και την τελευταία βίδα. Το οτι έγινε πρώτη φορά αντικατάσταση είναι αξιοσημείωτο και εδώ κολλάει το "και ευχαριστώ να λες"Την γνώμη σου την σέβομαι απεριόριστα οπότε σε μέσες άκρες εγώ προσωπικά την θέλω και ας με βγάζει εκτός. Και αν θες στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα τι πιστεύεις. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 (edited) Μου έπαθε το λεγόμενο Burn screen στο ύψος των πλήκτρων (δεύτερο Xiaomi που παθένει ακριβώς το ίδιο πράγμα). Αγορασμένο από τον Γερμανό τις πρώτες μέρες του Μαρτίου και με μέτρια έως λίγη χρήση. Τους το πήγα και μου είπαν ότι αν ήταν μέσα στο 3μηνο θα μου το αντικαθιστούσαν, τώρα που είναι 4 μήνες δε γίνεται και αναγκαστικά πάμε για αλλαγή οθόνης. :confused: Δεν ξέρουν πόσο καιρό θα πάρει, δεν έχουν να μου δώσουν κάποιο άλλο για να κάνω τη δουλειά μου μέχρι να είναι έτοιμο και γενικώς το service τους λίγο :X Δεν το άφησα. Έχει κάποιος να μου δώσει καμιά πληροφορία για το τι ισχύει με την εγγύηση σε τέτοια ζητήματα;https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/how-to/fix-display-burn-issue-redmi-note-4-t3703996/page1 Δεν ξέρω αν είναι βλακείες αλλά εδώ λέει πως ίσως είναι software πρόβλημα. Αυτός βέβαια άλλαξε ρομ. Είναι θέμα καλιμπραρίσματος οθόνης. Εκτός και αν μιλάμε για άλλο πρόβλημα. https://forum.xda-developers.com/mi-a1/help/problem-display-t3753692 Επίσης εδώ μιλάει κάποιος για διαφορετικούς τύπους οθόνης ,εμένα έχει ilitek αν αυτό παίζει ρόλο. Tianma είναι ο άλλος τύπος που εμφανίζει πρόβλημα (αυτό λέει αυτός ) Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΥΓ. Προφανώς το τι "ισχύει" το "οριζει" η "εγγύηση",αυτό που σου είπαν. Τρεις μήνες αντικατάσταση ,μετά επισκευή ,όσο πάει. ... Το θέμα είναι τι γίνεται αν συμβεί ξανά. .... Edited July 2, 2018 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Σχετικά με την εγγύηση, απ τη στιγμή που περνάει το χρονικό περιθώριο του DOA και είναι στην εγγύηση το κινητό ΔΕΝ αντικαταστήστε παρά μόνο επισκευάζεται ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξει μέχρι και την τελευταία βίδα. Το οτι έγινε πρώτη φορά αντικατάσταση είναι αξιοσημείωτο και εδώ κολλάει το "και ευχαριστώ να λες" Γιατί ποιος είπε ότι έγινε αντικατάσταση την πρώτη φορά; Το είχε πάθει το Redmi Note 3 μετά από έναν χρόνο και μου άλλαξαν την οθόνη. Εκεί είχε περάσει ένας ολόκληρος χρόνος, δε με έπαιρνε για αντικατάσταση. Μετά από 14 περίπου μήνες έπαθε ακριβώς το ίδιο και ήταν πια εκτός εγγύησης. Το άλλαξα με το M1 A1 και έπαθε ακριβώς το ίδιο στο 4μηνο. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/how-to/fix-display-burn-issue-redmi-note-4-t3703996/page1 Δεν ξέρω αν είναι βλακείες αλλά εδώ λέει πως ίσως είναι software πρόβλημα. Αυτός βέβαια άλλαξε ρομ. Είναι θέμα καλιμπραρίσματος οθόνης. Εκτός και αν μιλάμε για άλλο πρόβλημα. https://forum.xda-developers.com/mi-a1/help/problem-display-t3753692 Επίσης εδώ μιλάει κάποιος για διαφορετικούς τύπους οθόνης ,εμένα έχει ilitek αν αυτό παίζει ρόλο. Tianma είναι ο άλλος τύπος που εμφανίζει πρόβλημα (αυτό λέει αυτός ) Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΥΓ. Προφανώς το τι "ισχύει" το "οριζει" η "εγγύηση",αυτό που σου είπαν. Τρεις μήνες αντικατάσταση ,μετά επισκευή ,όσο πάει. ... Το θέμα είναι τι γίνεται αν συμβεί ξανά. .... Ευχαριστώ για την απάντηση. ilitek έχει κι εμένα άρα δεν είναι μόνο της Tianma το πρόβλημα. Δοκίμασα διάφορες εφαρμογές που υποτίθεται ότι καλιμπράρουν κλπ. αλλά δεν είδα βελτίωση. Μονόδρομο για αλλαγή οθόνης το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το safetynet; Από τη στιγμή που οι περισσότεροι έχετε ξεκλειδωτη συσκευή (αφού γράφετε για gcam) δεν έχετε ήδη εκτεθειμενη συσκευή; Τι αλλάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το safetynet; Από τη στιγμή που οι περισσότεροι έχετε ξεκλειδωτη συσκευή (αφού γράφετε για gcam) δεν έχετε ήδη εκτεθειμενη συσκευή; Τι αλλάζει;Κλειδώνει ξανά η συσκευή Αντρέα. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WhiteStorM Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 (edited) Θες να χει ο υπολογιστής ίντερνετ ή το κινητό; Δεν καταλαβα. Το κινητό να έχει σύνδεση ιντερνετ από το PC μέσω USB καλωδίου...γίνεται?? ( Κινητό~~>καλώδιο usb και σύνδεση με usb θυρα PC~~>Αναγνώριση από το PC και σύνδεση στο Internet. Αυτό ρωτάω αν γίνεται.) Edited July 2, 2018 by WhiteStorM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdks Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το safetynet; Από τη στιγμή που οι περισσότεροι έχετε ξεκλειδωτη συσκευή (αφού γράφετε για gcam) δεν έχετε ήδη εκτεθειμενη συσκευή; Τι αλλάζει;Υπάρχουν δύο περιπτώσεις το συνειδητά που όπως λες πχ εγώ έχω ξεκλειδώσει bootloader και έχω βάλει άλλη rom άρα προσέχω τι κάνω ώστε να μπορώ να κάνω και συναλλαγές με ασφάλεια κλπ και η άλλη μεριά είναι βγαίνει ένα επίσημο update το οποίο θεωρείς ότι είσαι οκ αλλά στην ουσία χωρίς να έχεις root κλπ έχεις την ίδια ευπάθεια με κάποιον που έχει χωρίς να σημαίνει ότι θα είσαι και ο τυχερός άτυχος να σου τύχει κάτι. Αλλά θεωρείς ότι είσαι οκ όμως δεν είσαι. Επίσης gcam μέχρι το update του Απριλίου μπορούσε να μπει με ένα εργαλείο χωρίς να ξεκλειδώσει ο bootloader χωρίς να χάσεις safetynet χωρίς να χάσεις update επίσημα. Τώρα απλά κάνεις downgrade στον Απρίλιο παίρναμε κάμερα και κάνεις τα update κανονικά. Εγώ βέβαια για άλλους λόγους έχω βάλει Pixel experience rom. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Knowledge Is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stempi Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Το κινητό να έχει σύνδεση ιντερνετ από το PC μέσω USB καλωδίου...γίνεται?? ( Κινητό~~>καλώδιο usb και σύνδεση με usb θυρα PC~~>Αναγνώριση από το PC και σύνδεση στο Internet. Αυτό ρωτάω αν γίνεται.) Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά γιατί θέλεις να το κανεις αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Δεν ειναι εδω το θεμα να συζηταμε για την ασφαλεια στο κινητο, λες και ειναι 2008 Εβγαλε ενα απαραδεκτο update η Xiaomi, το εκανε recall και θα το ξαναδωσει σωστο. Να μεινετε και μια βδομαδα χωρις να περναει το safety net, δεν εγινε και τιποτα, δεν σας περιμενουν στη γωνια οι χακερ να σας παρουν τα λεφτα. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- In other news, εχω βαλει AOSIP στο εργαλειο και η μπαταρια εχει παει σε άλλο επιπεδο, σημερα μου εβγαλε 5 ωρες οθονη με παρα πολυ χρηση σε δεδομενα, βιντεοκληση ~40 λεπτα και 1 ωρα guns of boom. Δεν ξερω αν θα ξαναπαω στοκ μολις βγει η 8.1, λογικα θα την δοκιμασω και θα συγκρινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 θέλω να πιστεύω πως θα δώσουν γρήγορα το σωστό update,ήδη πολλοί τους περιμένουν στην γωνία και κράζουν αβέρτα. εμένα ενώ μου ήρθε η ειδοποίηση δεν την έκανα,γιατί ήθελα να διαβάσω πρώτα κριτικές και να είμαι σχετικά σίγουρη πότε θα την περάσω. πάντα αυτό κάνω δηλαδή. πάλι καλά που έσβησε μηνύματα,φαντάζεστε να έσβηνε φωτό;;; :lol::chair: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts