Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σε άλλο φίλο του έβγαζε την Ιουνίου την Παρασκευή αλλά το άφησε γιατί ήταν στην δουλειά και σήμερα δε τη βγάζει, οπότε μάλλον την σταμάτησαν (φαντάζομαι για τα sms).

Ερώτηση τύπου γκάλοπ...άσχετα τι θα έπρεπε να έχει κάνει η xiaomi πιστεύεται ότι το εν λόγω κινητό έστω και στην 9 θα έχει υποστήριξη treble;

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Knowledge Is Power

Υπάρχει μια συζήτηση ότι την έκαναν recall την ενημέρωση για το πρόβλημα με τα SMS

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Μετά την αναβάθμιση δεν μπορώ να κάνω κλήσεις με τον True Dialer. Της Google δουλεύει κανονικά, έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα;

Έχω και εγώ το ιδιο πρόβλημα

Πάτησα παρά πολλές φορές για αναζήτηση και τελικά την έβγαλε. Κανένα θέμα με SMS

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Μόλις δοκίμασα και δε βρίσκει update σε 8.1, πιθανότατα έγινε recall.

Μια από τα ίδια και με εμενα!!! παλεύω από το πρωί να την κατεβάσω και ΔΕΝ την βρίσκει....τι έγινε ρε παιδιά?? γιατί τέτοιο θέμα?? :mad::mad: :angry:

Σήμερα μου ήρθε το update...

Δεν το κάνω ακόμα... Περιμενω να πείτε εσείς... Αλλιώς θα πάω κατευθείαν σε αλλαγή ρομ... Πχ pixel

Μάλιστα πρόσφατα βγήκε από τον ίδιο που έχει βγάλει την Pixel experience και Pixel experience με υποστήριξη treble
Knowledge Is Power

Μια από τα ίδια και με εμενα!!! παλεύω από το πρωί να την κατεβάσω και ΔΕΝ την βρίσκει....τι έγινε ρε παιδιά?? γιατί τέτοιο θέμα?? :mad::mad: :angry:

Μήπως απλά έρχεται σε κύματα;

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Μεγάλο φάουλ η έλλειψη treble. Και το χρεώνω σε βάρος της Google αυτό.

Πάνω κάτω το ίδιο γίνεται σε κάθε update, υπομονή μια δύο μέρες θα έρθει σε όλους, δεν είναι και το τέλος του κόσμου...

Απ' όσο θυμάμαι για το treble οι κατασκευαστές υποχρεώνονται να το βάλουν στο δεύτερο major update, οπότε δε ξέρω γιατί περιμένετε να το κάνει η xiomi νωρίτερα και γιατί είναι τόσο σημαντικό να το έχουμε τώρα. Του χρόνου τέτοια εποχή αν δεν το έχουν δώσει θα έχουμε να το συζητάμε ήρεμα και πολιτισμένα όπως έχει δείξει το νήμα μέχρι στιγμής ότι γίνεται.

Edited by spiliot

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι χάθηκαν τα μηνύματα.

Γενικά δεν βλέπω αλλαγές σε σχέση με 8.0

Μόλις ήρθε και σε εμένα πρώτες εντυπώσεις είναι ωραίο το μαύρο στην μπάρα ειδοποιήσεων και ευτυχώς έφυγε το λευκό από το φόντο τον εφαρμογών οι φάκελοι πλέον τον εφαρμογών είναι πιο μικροί μυνήματα δεν είχα για να δω τι παίζει εκεί αλλά η κάμερα πλέον γράφει καλύτερα ιδιαίτερα η δεύτερη (πορτραίτο) σε χαμηλό φωτισμό έχει βελτιωθεί κατά πολύ στην πορεία θα δείξει αν έχει βελτιωθεί και στα υπόλοιπα στις κλήσεις που είχα και θέματα...

Εγώ πάντως που την έβαλα από τους πρώτους εχτες το απόγευμα δεν είχα κανένα πρόβλημα(πχ sms)

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

ευτυχώς έφυγε το λευκό από το φόντο τον εφαρμογών

Εμένα είναι άσπρο ακόμα όταν ανοίγω το μενού με τις εφαρμογές.μηπως παίζει ρόλο το φόντο που έχεις?

Καλησπέρα. Αγόρασε η αδερφή μου από σκρουτζομαγαζο αυτό το τηλέφωνο και δεν το άνοιξε παρά 9 μέρες μετά. Η οθόνη πάνω αριστερά είναι καμμένη. Τι κάνουμε;

Εμένα είναι άσπρο ακόμα όταν ανοίγω το μενού με τις εφαρμογές.μηπως παίζει ρόλο το φόντο που έχεις?

Ναι έτσι ακριβώς είναι στα σκούρα φόντο είναι σκούρο πλέον και στα φωτεινά λευκό κάτι που δεν έκανε πριν πάντως εμένα ήρθε πιο κοντά στα γούστα μου έτσι

Ναι. Σκούρο γίνεται όταν είναι σκούρο και το φόντο.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Καλησπέρα. Αγόρασε η αδερφή μου από σκρουτζομαγαζο αυτό το τηλέφωνο και δεν το άνοιξε παρά 9 μέρες μετά. Η οθόνη πάνω αριστερά είναι καμμένη. Τι κάνουμε;

Επικοινωνείς με το μαγαζί από το οποίο το πήρες για αντικατάσταση (αν είσαι τυχερός) ή επιδιόρθωση.

Πριν την ενημέρωση, είχα επιλέξει στις ρυθμίσεις του WiFi να αποσυνδέεται όταν μπαίνει σε deep sleep. Τώρα δεν βρίσκω κάποια επιλογή και το WiFi είναι μονίμως ανοιχτό.

Πριν την ενημέρωση, είχα επιλέξει στις ρυθμίσεις του WiFi να αποσυνδέεται όταν μπαίνει σε deep sleep. Τώρα δεν βρίσκω κάποια επιλογή και το WiFi είναι μονίμως ανοιχτό.
Σαν να έχεις δίκιο.

Τελικά το κόλπο με το να πατήσω 4~5 φορές για check for update έπιασε και βρήκε την ενημέρωση...μου έσβησε κι εμένα όλα μου τα μηνύματα....:mad::mad:

• The title was changed to Xiaomi Mi A1