vazos Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Ας πει και κανένας άλλος που έχει περάσει gcam αν έχει πρόβλημα με ota updates. Σε εμένα δεν είχα προβλήματα με το update και έχω βάλει την gcam Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Ας πει και κανένας άλλος που έχει περάσει gcam αν έχει πρόβλημα με ota updates. Έχω αναφέρει μόλις χθες ότι πέρασα την αναβάθμιση χωρίς κανένα πρόβλημα με τη gcam. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Troll mode on: Πήρε κανένας αναβάθμιση Μαρτίου;Με την αναβάθμιση Μαρτίου τι θα γίνει; ακόμα; Σόρρυ αλλά πάντα ήθελα να γράψω πρώτος μια τέτοια κουταμαρα. Χαχαχαχα! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Λοιπόν έκανα φλασάρισμα και πλέον έχω κανονικά το update . Για τους φίλους που ειχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα ακολουθούμε τα εξής. Κατεβάζουμε το tool από εδώ: https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/tool-xiaomi-mi-a1-tool-drivers-unlock-t3742857 και ακολουθούμε τα βήματα Quote: Originally Posted by luxerinolt Really nice to know! Step-to-step tutorial if anyone needs it: 1. Download the tool 2. Plug in your phone 3. Enable USB Debugging 4. Press "Flash Stock ROM" 5. Press "Download ROM" 6. Wait 9. After download press "Keep UserData" 10. Wait Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Καλησπέρα παιδιά Σκέφτομαι σοβαρά το Mi A1 για δεύτερη συσκευή και ήθελα να ρωτήσω από που προτείνετε να αγοραστεί; Σκέφτομαι οτι είναι πολλα τα 270 που ζητάνε οι επίσημοι μεταπωλητές της για τη συσκευή καθώς στα ίδια λεφτά βρίσκεις καλύτερες συσκευές. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Καλησπέρα παιδιά Σκέφτομαι σοβαρά το Mi A1 για δεύτερη συσκευή και ήθελα να ρωτήσω από που προτείνετε να αγοραστεί; Σκέφτομαι οτι είναι πολλα τα 270 που ζητάνε οι επίσημοι μεταπωλητές της για τη συσκευή καθώς στα ίδια λεφτά βρίσκεις καλύτερες συσκευές. Ευχαριστώ Αν δεν καιγεσαι για την επισημη εγγυηση παρτο απο το πιο φθηνο καταστημα στο σκρουτζ, οπου εχει περιπου 185 ευρω. Προσωπικα δε θα εδινα +85ευρω για ενα χρονο εγγυηση παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 https://www.honorbuy.com/1249-touch-screen-and-lcd-for-xiaomi-mi-5x-mi-a1.html 49€ με μεταφορικά Ευρώπη. Σε ευχαριστώ, το βρήκα τελικά από Αγγλία στις £60 και θα το έχω σε τρεις μέρες. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με θήκη ή χωρίς;;; Με θήκη σιλικόνης, όμως η οθόνη λόγω κυρτότητας νομίζω εξέχει λίγο. Μονόδρομος το tempered glass τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Καλημέρα.για κάποιο περίεργο λόγο δεν δημιουργείται στο googke drive αντίγραφο ασφαλείας.οι επαφές,το ημερολόγιο και οι φωτός συγχρονίζονται κανονικά.αλλα τα δεδομένα εφαρμογών,οι κλήσεις,οι ρυθμίσεις συσκευής γράφουν "σε αναμονή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας". Παλιότερα δούλευε κανονικά....καμία ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Τρώει σκαλωματα που και που. Δεν φταίει το κινητό, αλλά η google. Μου τυχαίνει σε διάφορα κινητά. Προσπάθησε αργότερα ή κάνε ένα restart Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Τρώει σκαλωματα που και που. Δεν φταίει το κινητό, αλλά η google. Μου τυχαίνει σε διάφορα κινητά. Προσπάθησε αργότερα ή κάνε ένα restart Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν λες restart?ποιο να κάνω restart? Δοκίμασα και με άλλο λογαριασμό google το ίδιο κάνει.....παλιότερα δούλευε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Λοιπόν έκανα φλασάρισμα και πλέον έχω κανονικά το update . Για τους φίλους που ειχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα ακολουθούμε τα εξής. Κατεβάζουμε το tool από εδώ: https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/tool-xiaomi-mi-a1-tool-drivers-unlock-t3742857 και ακολουθούμε τα βήματα Quote: Originally Posted by luxerinolt Really nice to know! Step-to-step tutorial if anyone needs it: 1. Download the tool 2. Plug in your phone 3. Enable USB Debugging 4. Press "Flash Stock ROM" 5. Press "Download ROM" 6. Wait 9. After download press "Keep UserData" 10. Wait Η google cam παραμένει μετά το flashαρισμα ή θέλει πάλι από την αρχή εγκατάσταση; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Η google cam παραμένει μετά το flashαρισμα ή θέλει πάλι από την αρχή εγκατάσταση; Μένει κανονικα και δουλεύει όπως και όλα τα data σου παραμενουν.απλα παίρνει λίγη ώρα μέχρι να κατεβασει τη rom και μετά πάλι λίγη ώρα όσο την περνάει στο τηλέφωνο.στο λέω για να μην ανησυχήσεις ότι κόλλησε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
julia4506 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Troll mode on: Πήρε κανένας αναβάθμιση Μαρτίου;Με την αναβάθμιση Μαρτίου τι θα γίνει; ακόμα; Σόρρυ αλλά πάντα ήθελα να γράψω πρώτος μια τέτοια κουταμαρα. Χαχαχαχα! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και σε λίγο θα βγει ο nickris και θα σου πει ''180 ευρώ τηλέφωνο τι άλλο περιμένεις;'' :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Είσαι κορυφή! Δουλευει τελεια! Πηρα κανονικα το update! Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 (edited) και σε λίγο θα βγει ο nickris και θα σου πει ''180 ευρώ τηλέφωνο τι άλλο περιμένεις;'' :lol::lol::lol: Εγραψες αδερφε! Edited March 5, 2018 by giannis80x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Νεος κατοχος και εγω Μετα απο πολυ διαβασμα κατεληξα να γυρισω στην 7.1.2 Πλεον εχω φανταστικη μπαταρια κατι που ηταν απο τα ζητουμενα Το κινητο ειναι αψογο, σφαιρατο, δεν κολλαει πουθενα και το μονο που με χαλαει ειναι που δεν εχουν βγαλει εφαρμογη για το ραδιοφωνο οπως εχουν βγαλει για το τηλεχειριστηριο Θα περιμενω οταν βγαλουν επιτελους μια σωστη και ολοκληρωμενη oreo θα κανω την αναβαθμιση Προς το παρον αν εξαιρεσεις το μεγεθος που θελει συνηθεια και οπωσδηποτε και τα 2 χερια για να μη σου πεσει ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Καλημέρα.για κάποιο περίεργο λόγο δεν δημιουργείται στο googke drive αντίγραφο ασφαλείας.οι επαφές,το ημερολόγιο και οι φωτός συγχρονίζονται κανονικά.αλλα τα δεδομένα εφαρμογών,οι κλήσεις,οι ρυθμίσεις συσκευής γράφουν "σε αναμονή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας". Παλιότερα δούλευε κανονικά....καμία ιδεα; Τρώει σκαλωματα που και που. Δεν φταίει το κινητό, αλλά η google. Μου τυχαίνει σε διάφορα κινητά. Προσπάθησε αργότερα ή κάνε ένα restart Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω πάθει κι εγώ (το έχω αναφέρει μάλιστα εδώ). Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι για να ξεκολλήσει (ίσως μια αναζήτηση στο google να σε βοηθήσει). Παρ' όλα αυτά εγώ το ξέχασα, δεν ασχολούμουν, είχα μάλιστα κάνει καινούργια εγκατάσταση stock rom και θυμήθηκε να κάνει αντίγραφο πρώτη φορά μπορεί και 10 μέρες μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milgr Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Troll mode on: Πήρε κανένας αναβάθμιση Μαρτίου;Με την αναβάθμιση Μαρτίου τι θα γίνει; ακόμα; Σόρρυ αλλά πάντα ήθελα να γράψω πρώτος μια τέτοια κουταμαρα. Χαχαχαχα! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε έγω πήρα την αναβαθμηση, κάνουν διακρίσεις:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Ούτε έγω πήρα την αναβαθμηση, κάνουν διακρίσεις:lol::pΟύτε και εγώ δεν έχω πάρει αναβάθμιση ακομα Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Έχει περάσει κάνεις το port της gcam? Έχει καμιά διάφορα το βράδυ να μας δείξει κανα δείγμα; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 (edited) σε χαμηλό φωτισμό έχει τεράστια διαφορά, στο φλας έχω λίγο τις αμφιβολίες μου αλλά γενικά αξίζει να βάλεις gcam μην το σκέφτεσαι σε τελείως point and shoot φάση χωρίς φλας με μια λάμπα δωματίου μοναδική πηγή φωτός με ακριβώς την ίδια ελάχιστη προσπάθεια (όχι να τραβάω και να ξανατραβάω μέχρι να βγει σωστά.. η διαφορά είναι αυτού του επιπέδου και εδώ η ανάλυση είναι και πεσμένη για να την ανεβάσω, στα original αρχεια είναι ακόμα πιο εμφανής, σε χαμηλό φωτισμό δεν εστιάζει με τίποτα η κάμερα της xiaomi, γενικά δηλαδή αλλά σε χαμηλό φωτισμό είναι γάμα τα.. ) http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20180219_232409_zpshmcbfkso.jpg http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20180219_232421_zps96he3aa7.jpg σε άλλα νέα.. αποφάσισα να περάσω την αναβάθμιση του φεβρουαρίου να δω προς τι όλος ο χαμός και αυτό που παρατηρώ αρχικά είναι όντως κακή μπαταρία από ΄κει που με του ιανουαρίου ήταν μια χαρά με λίγα λόγια από ΄κει που στόχευα στις 6-6.5 ώρες sot τώρα μου φαίνεται πάει μέχρι 5.. οπότε για αυτό και μόνο δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς Edited March 6, 2018 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 σε χαμηλό φωτισμό έχει τεράστια διαφορά, στο φλας έχω λίγο τις αμφιβολίες μου αλλά γενικά αξίζει να βάλεις gcam μην το σκέφτεσαι σε τελείως point and shoot φάση χωρίς φλας με μια λάμπα δωματίου μοναδική πηγή φωτός με ακριβώς την ίδια ελάχιστη προσπάθεια (όχι να τραβάω και να ξανατραβάω μέχρι να βγει σωστά.. η διαφορά είναι αυτού του επιπέδου και εδώ η ανάλυση είναι και πεσμένη για να την ανεβάσω, στα original αρχεια είναι ακόμα πιο εμφανής, σε χαμηλό φωτισμό δεν εστιάζει με τίποτα η κάμερα της xiaomi, γενικά δηλαδή αλλά σε χαμηλό φωτισμό είναι γάμα τα.. ) http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20180219_232409_zpshmcbfkso.jpg http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20180219_232421_zps96he3aa7.jpg σε άλλα νέα.. αποφάσισα να περάσω την αναβάθμιση του φεβρουαρίου να δω προς τι όλος ο χαμός και αυτό που παρατηρώ αρχικά είναι όντως κακή μπαταρία από ΄κει που με του ιανουαρίου ήταν μια χαρά με λίγα λόγια από ΄κει που στόχευα στις 6-6.5 ώρες sot τώρα μου φαίνεται πάει μέχρι 5.. οπότε για αυτό και μόνο δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείςΜε αναβάθμιση Φεβρουαρίου έχω 3,5 ώρες sot και υπόλοιπο μπαταρίας 46%. Θα το παρακολουθώ... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Με αναβάθμιση Φεβρουαρίου έχει ελαφρώς λίγο μπαταρία. Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 άρα ο,τι χειρότερο όσοι δεν την έχουν κάνει μακριά! Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Τελικά τι παίζει με τα μηνιαία updates; Είναι μόνο security updates ή είναι και feature updates; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts