Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας πει και κανένας άλλος που έχει περάσει gcam αν έχει πρόβλημα με ota updates.

Σε εμένα δεν είχα προβλήματα με το update και έχω βάλει την gcam

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Ας πει και κανένας άλλος που έχει περάσει gcam αν έχει πρόβλημα με ota updates.

Έχω αναφέρει μόλις χθες ότι πέρασα την αναβάθμιση χωρίς κανένα πρόβλημα με τη gcam.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Troll mode on: Πήρε κανένας αναβάθμιση Μαρτίου;Με την αναβάθμιση Μαρτίου τι θα γίνει; ακόμα;

Σόρρυ αλλά πάντα ήθελα να γράψω πρώτος μια τέτοια κουταμαρα. Χαχαχαχα!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν έκανα φλασάρισμα και πλέον έχω κανονικά το update . Για τους φίλους που ειχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα ακολουθούμε τα εξής.

Κατεβάζουμε το tool από εδώ:

https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/tool-xiaomi-mi-a1-tool-drivers-unlock-t3742857

και ακολουθούμε τα βήματα

Quote:

Originally Posted by luxerinolt

Really nice to know!

Step-to-step tutorial if anyone needs it:

1. Download the tool

2. Plug in your phone

3. Enable USB Debugging

4. Press "Flash Stock ROM"

5. Press "Download ROM"

6. Wait

9. After download press "Keep UserData"

10. Wait

Καλησπέρα παιδιά

Σκέφτομαι σοβαρά το Mi A1 για δεύτερη συσκευή και ήθελα να ρωτήσω από που προτείνετε να αγοραστεί; Σκέφτομαι οτι είναι πολλα τα 270 που ζητάνε οι επίσημοι μεταπωλητές της για τη συσκευή καθώς στα ίδια λεφτά βρίσκεις καλύτερες συσκευές.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά

Σκέφτομαι σοβαρά το Mi A1 για δεύτερη συσκευή και ήθελα να ρωτήσω από που προτείνετε να αγοραστεί; Σκέφτομαι οτι είναι πολλα τα 270 που ζητάνε οι επίσημοι μεταπωλητές της για τη συσκευή καθώς στα ίδια λεφτά βρίσκεις καλύτερες συσκευές.

Ευχαριστώ

Αν δεν καιγεσαι για την επισημη εγγυηση παρτο απο το πιο φθηνο καταστημα στο σκρουτζ, οπου εχει περιπου 185 ευρω. Προσωπικα δε θα εδινα +85ευρω για ενα χρονο εγγυηση παραπανω.

Σε ευχαριστώ, το βρήκα τελικά από Αγγλία στις £60 και θα το έχω σε τρεις μέρες.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με θήκη ή χωρίς;;;

Με θήκη σιλικόνης, όμως η οθόνη λόγω κυρτότητας νομίζω εξέχει λίγο.

Μονόδρομος το tempered glass τελικά...

Καλημέρα.για κάποιο περίεργο λόγο δεν δημιουργείται στο googke drive αντίγραφο ασφαλείας.οι επαφές,το ημερολόγιο και οι φωτός συγχρονίζονται κανονικά.αλλα τα δεδομένα εφαρμογών,οι κλήσεις,οι ρυθμίσεις συσκευής γράφουν "σε αναμονή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας". Παλιότερα δούλευε κανονικά....καμία ιδεα;

Τρώει σκαλωματα που και που. Δεν φταίει το κινητό, αλλά η google. Μου τυχαίνει σε διάφορα κινητά. Προσπάθησε αργότερα ή κάνε ένα restart

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Τρώει σκαλωματα που και που. Δεν φταίει το κινητό, αλλά η google. Μου τυχαίνει σε διάφορα κινητά. Προσπάθησε αργότερα ή κάνε ένα restart

Όταν λες restart?ποιο να κάνω restart? Δοκίμασα και με άλλο λογαριασμό google το ίδιο κάνει.....παλιότερα δούλευε κανονικα

Λοιπόν έκανα φλασάρισμα και πλέον έχω κανονικά το update . Για τους φίλους που ειχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα ακολουθούμε τα εξής.

Κατεβάζουμε το tool από εδώ:

https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/tool-xiaomi-mi-a1-tool-drivers-unlock-t3742857

και ακολουθούμε τα βήματα

Quote:

Originally Posted by luxerinolt

Really nice to know!

Step-to-step tutorial if anyone needs it:

1. Download the tool

2. Plug in your phone

3. Enable USB Debugging

4. Press "Flash Stock ROM"

5. Press "Download ROM"

6. Wait

9. After download press "Keep UserData"

10. Wait

Η google cam παραμένει μετά το flashαρισμα ή θέλει πάλι από την αρχή εγκατάσταση;

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Η google cam παραμένει μετά το flashαρισμα ή θέλει πάλι από την αρχή εγκατάσταση;

Μένει κανονικα και δουλεύει όπως και όλα τα data σου παραμενουν.απλα παίρνει λίγη ώρα μέχρι να κατεβασει τη rom και μετά πάλι λίγη ώρα όσο την περνάει στο τηλέφωνο.στο λέω για να μην ανησυχήσεις ότι κόλλησε....

Troll mode on: Πήρε κανένας αναβάθμιση Μαρτίου;Με την αναβάθμιση Μαρτίου τι θα γίνει; ακόμα;

και σε λίγο θα βγει ο nickris και θα σου πει ''180 ευρώ τηλέφωνο τι άλλο περιμένεις;''

:lol::lol::lol:

Είσαι κορυφή! Δουλευει τελεια! Πηρα κανονικα το update!

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

και σε λίγο θα βγει ο nickris και θα σου πει ''180 ευρώ τηλέφωνο τι άλλο περιμένεις;''

:lol::lol::lol:

Εγραψες αδερφε!

Edited by giannis80x

Νεος κατοχος και εγω

Μετα απο πολυ διαβασμα κατεληξα να γυρισω στην 7.1.2

Πλεον εχω φανταστικη μπαταρια κατι που ηταν απο τα ζητουμενα

Το κινητο ειναι αψογο, σφαιρατο, δεν κολλαει πουθενα και το μονο που με χαλαει ειναι που δεν εχουν βγαλει εφαρμογη για το ραδιοφωνο οπως εχουν βγαλει για το τηλεχειριστηριο

Θα περιμενω οταν βγαλουν επιτελους μια σωστη και ολοκληρωμενη oreo θα κανω την αναβαθμιση

Προς το παρον αν εξαιρεσεις το μεγεθος που θελει συνηθεια και οπωσδηποτε και τα 2 χερια για να μη σου πεσει ειναι ενα παρα πολυ καλο κινητο

Καλημέρα.για κάποιο περίεργο λόγο δεν δημιουργείται στο googke drive αντίγραφο ασφαλείας.οι επαφές,το ημερολόγιο και οι φωτός συγχρονίζονται κανονικά.αλλα τα δεδομένα εφαρμογών,οι κλήσεις,οι ρυθμίσεις συσκευής γράφουν "σε αναμονή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας". Παλιότερα δούλευε κανονικά....καμία ιδεα;

Το έχω πάθει κι εγώ (το έχω αναφέρει μάλιστα εδώ).

Δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι για να ξεκολλήσει (ίσως μια αναζήτηση στο google να σε βοηθήσει). Παρ' όλα αυτά εγώ το ξέχασα, δεν ασχολούμουν, είχα μάλιστα κάνει καινούργια εγκατάσταση stock rom και θυμήθηκε να κάνει αντίγραφο πρώτη φορά μπορεί και 10 μέρες μετά.

Ούτε έγω πήρα την αναβαθμηση, κάνουν διακρίσεις:lol::p

Ούτε έγω πήρα την αναβαθμηση, κάνουν διακρίσεις:lol::p
Ούτε και εγώ δεν έχω πάρει αναβάθμιση ακομα

Έχει περάσει κάνεις το port της gcam? Έχει καμιά διάφορα το βράδυ να μας δείξει κανα δείγμα;

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

σε χαμηλό φωτισμό έχει τεράστια διαφορά, στο φλας έχω λίγο τις αμφιβολίες μου αλλά γενικά αξίζει να βάλεις gcam μην το σκέφτεσαι

σε τελείως point and shoot φάση χωρίς φλας με μια λάμπα δωματίου μοναδική πηγή φωτός με ακριβώς την ίδια ελάχιστη προσπάθεια (όχι να τραβάω και να ξανατραβάω μέχρι να βγει σωστά.. η διαφορά είναι αυτού του επιπέδου και εδώ η ανάλυση είναι και πεσμένη για να την ανεβάσω, στα original αρχεια είναι ακόμα πιο εμφανής, σε χαμηλό φωτισμό δεν εστιάζει με τίποτα η κάμερα της xiaomi, γενικά δηλαδή αλλά σε χαμηλό φωτισμό είναι γάμα τα.. )

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20180219_232409_zpshmcbfkso.jpg

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20180219_232421_zps96he3aa7.jpg

σε άλλα νέα.. αποφάσισα να περάσω την αναβάθμιση του φεβρουαρίου να δω προς τι όλος ο χαμός και αυτό που παρατηρώ αρχικά είναι όντως κακή μπαταρία από ΄κει που με του ιανουαρίου ήταν μια χαρά

με λίγα λόγια από ΄κει που στόχευα στις 6-6.5 ώρες sot τώρα μου φαίνεται πάει μέχρι 5..

οπότε για αυτό και μόνο δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς

Edited by qsis

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

σε χαμηλό φωτισμό έχει τεράστια διαφορά, στο φλας έχω λίγο τις αμφιβολίες μου αλλά γενικά αξίζει να βάλεις gcam μην το σκέφτεσαι

σε τελείως point and shoot φάση χωρίς φλας με μια λάμπα δωματίου μοναδική πηγή φωτός με ακριβώς την ίδια ελάχιστη προσπάθεια (όχι να τραβάω και να ξανατραβάω μέχρι να βγει σωστά.. η διαφορά είναι αυτού του επιπέδου και εδώ η ανάλυση είναι και πεσμένη για να την ανεβάσω, στα original αρχεια είναι ακόμα πιο εμφανής, σε χαμηλό φωτισμό δεν εστιάζει με τίποτα η κάμερα της xiaomi, γενικά δηλαδή αλλά σε χαμηλό φωτισμό είναι γάμα τα.. )

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20180219_232409_zpshmcbfkso.jpg

http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20180219_232421_zps96he3aa7.jpg

σε άλλα νέα.. αποφάσισα να περάσω την αναβάθμιση του φεβρουαρίου να δω προς τι όλος ο χαμός και αυτό που παρατηρώ αρχικά είναι όντως κακή μπαταρία από ΄κει που με του ιανουαρίου ήταν μια χαρά

με λίγα λόγια από ΄κει που στόχευα στις 6-6.5 ώρες sot τώρα μου φαίνεται πάει μέχρι 5..

οπότε για αυτό και μόνο δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς

Με αναβάθμιση Φεβρουαρίου έχω 3,5 ώρες sot και υπόλοιπο μπαταρίας 46%. Θα το παρακολουθώ...

Με αναβάθμιση Φεβρουαρίου έχει ελαφρώς λίγο μπαταρία. Το επιβεβαιώνω κι εγώ.

άρα ο,τι χειρότερο όσοι δεν την έχουν κάνει μακριά!

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

• The title was changed to Xiaomi Mi A1