konstantinos77 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Με το root ρε παιδιά τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο smartphone? Ακυρώνεται η εγγύηση; Το επιτρέπει η Xiaomi? (αγορασμένο από banggood) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Με το root ρε παιδιά τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο smartphone? Ακυρώνεται η εγγύηση; Το επιτρέπει η Xiaomi? (αγορασμένο από banggood)Φίλε Κώστα καλησπέρα. Έχω πάρει τηλέφωνο infoquest και είπαν ότι ρουτ και ξεκλείδωμα ακυρώνουν την εγγύηση. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Το πλαίσιο της κάμερας το έχετε 4:3 ή 16:9 πλήρης οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Καλησπέρα. Ναι αυτή είναι η απάντηση της Infoquest που δίνει 2 χρόνια εγγύηση, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την Infoquest... ;) Το θέμα είναι ποια είναι η επίσημη απάντηση της Xiaomi για αγορές από εξωτερικό; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Αν επαναφέρεις το κινητό και κλειδώσεις τον boot loader δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουν ότι έχει γίνει οτιδήποτε, οπότε δε θα μπορούν να σου ακυρώσουν και την εγγύηση. Το 4:3 είναι η φυσική αναλογία της κάμερας οπότε σου δίνει όσα pixel είναι διαθέσιμα, το 16:9 κάνει crop, οπότε δε το προτιμώ, αν θέλω αυτή την αναλογία για κάποιο λόγο τις κόβω και μόνος μου. Edited February 22, 2018 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Προσπαθώ να βάλω την κάμερα της google και ακολουθαω τα βήματα που έχει περιγράψει το παλικάρι (kastorakos) αλλά φτάνω μέχρι το σημείο που έχω βγάλει την φώτο...κάποια βοήθεια??? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Προσπαθώ να βάλω την κάμερα της google και.. Τσεκαρεις allow -> ok και δεν γίνεται? Δοκιμασες να συνδέσεις το κινητό όσο είναι ανοιχτό κανονικά (οχι σε fastboot mode) με το debugging ενεργοποιημένο (πρέπει να εμφανίσει αντίστοιχη επιλογή στο κινητό όπως αυτή του screenshot και να κάνεις το ιδιο allow->ok , για να επιτρέπεται στο pc σου να συνδεθεί μεσω adb στη συσκευή) ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited February 22, 2018 by noobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Τσεκαρεις allow -> ok και δεν γίνεται? Δοκιμασες να συνδέσεις το κινητό όσο είναι ανοιχτό κανονικά (οχι σε fastboot mode) με το debugging ενεργοποιημένο (πρέπει να εμφανίσει αντίστοιχη επιλογή στο κινητό όπως αυτή του screenshot και να κάνεις το ιδιο allow->ok , για να επιτρέπεται στο pc σου να συνδεθεί μεσω adb στη συσκευή) ? Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΔε με αφήνει να κάνω τσεκ στο πλαίσιο που γράφει allow σαν να έχει κολλήσει...όσο για το κινητό Μ βγάζει κάποιες επιλογές φόρτιση,μεταφορά αρχείων και άλλες 2 Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Προσπαθώ να βάλω την κάμερα της google και ακολουθαω τα βήματα που έχει περιγράψει το παλικάρι (kastorakos) αλλά φτάνω μέχρι το σημείο που έχω βγάλει την φώτο...κάποια βοήθεια??? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εφόσον έχεις ενεργοποιήσει στο κινητό USB Debugging και OEM Unlocking, το συνδέεις με το pc σου (με το κινητό να είναι ενεργοποιημένο), και αυτό το παράθυρο που σου δείχνει θα εμφανιστεί στο κινητό σου. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Εφόσον έχεις ενεργοποιήσει στο κινητό USB Debugging και OEM Unlocking, το συνδέεις με το pc σου (με το κινητό να είναι ενεργοποιημένο), και αυτό το παράθυρο που σου δείχνει θα εμφανιστεί στο κινητό σου.Ίσως κάνω λάθος στο usb debugging στο κλικ ..στα ελληνικά πως είναι? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Ίσως κάνω λάθος στο usb debugging στο κλικ ..στα ελληνικά πως είναι? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντοπισμός Σφαλμάτων USB. Επίσης πρέπει να είναι τσεκαρισμένο και το "Ξεκλείδωμα ΟΕΜ". Να ελέγξεις όταν το συνδέεις το κινητό, ότι το βλέπει στην διαχείριση συσκευών. Μόνο τότε θα σου εμφανίσει την επιλογή "Allow" στο κινητό για να προχωρήσει η διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 είναι κρίμα βέβαια που χάνουμε το ζουμ του τηλεφακού.. αλλά τι να κάνουμε.. Και εμένα με ενοχλεί αυτό, αχρηστεύεται η μία κάμερα ρε ****το επίσης το portrait του είναι πολύ καλύτερα εκτελεσμένο από ότι στην στοκ camera Αυτό δεν ξέρω ακόμα αν έχω καταλήξει ποιο από τα 2 είναι καλύτερο. Χρησιμοποιούν διαφορετικό φακό οπότε σίγουρα η σύγκριση δεν είναι δίκαια. Η gcam βγάζει λιγότερο blur Κάτι άλλο παιδιά, ενώ είχα δει ότι δούλευε το να κάνεις select πχ στο chrome έναν αριθμό τηλεφώνου και να αναγνωρίζει ότι είναι τηλ και να βγάζει κατευθείαν call με το phone app. Πλέον δεν μου το κάνει, ξέρετε γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Μια βοήθεια αν ξέρει κανείς. Στο S7 που είχα, είχε το samsung pass και σε ρωτάγε κάθε φορά που έβαζες κάπου κωδικούς αν θες να τους αποθηκεύσει. Εννοείται ήταν δεμένο με το αποτύπωμα σου, έτσι όταν ξαναμπαινες στο σάιτ αυτό έβαζες μόνο αποτύπωμα. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι στο στοκ. Καμία ιδέα; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) Επειδή είδα κάπου στο Υtube ενα βίντεο ότι περνάει η Gcam και χωρίς root; Ισχύει ή πρέπει οπωσδήποτε να ρουταρω και να ακολουθήσω τα βήματα του kastorakou; Και μια ερώτηση για όσους έχουν περάσει την Gcam που μπορεί να γίνομαι κουραστικός. Αξίζει να περαστεί; Μερα νύχτα; Edited February 23, 2018 by Sotirisglns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 WiFi calling υποστηρίζει το εργαλείο; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Μια βοήθεια αν ξέρει κανείς. Στο S7 που είχα, είχε το samsung pass και σε ρωτάγε κάθε φορά που έβαζες κάπου κωδικούς αν θες να τους αποθηκεύσει. Εννοείται ήταν δεμένο με το αποτύπωμα σου, έτσι όταν ξαναμπαινες στο σάιτ αυτό έβαζες μόνο αποτύπωμα. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι στο στοκ. Καμία ιδέα; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό το lastpass, φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο είναι. Δοκίμασε το, εμένα με ικανοποιεί αν και κάποια apps ,τα όχι τόσο δημοφιλή μάλλον, δεν τα υποστηρίζει (το yellowday π.χ.) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Κάτι άλλο παιδιά, ενώ είχα δει ότι δούλευε το να κάνεις select πχ στο chrome έναν αριθμό τηλεφώνου και να αναγνωρίζει ότι είναι τηλ και να βγάζει κατευθείαν call με το phone app. Πλέον δεν μου το κάνει, ξέρετε γιατί; Απ'ότι είδα αυτό το feature είναι της Oreo και λέγετε Smart text Selection, αλλά πλέον δεν μου δουλεύει, ξέρει κανείς πως το διορθώνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Παίδες, γιατί όταν δημιουργώ καινούργιες επαφές πρέπει ντε και καλά να αποθηκευτούν στο gmail? Καταλαβαίνω την πρακτικότητα αλλά θέλω να αποθηκεύονται στο τηλέφωνο Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Επειδή είδα κάπου στο Υtube ενα βίντεο ότι περνάει η Gcam και χωρίς root; Ισχύει ή πρέπει οπωσδήποτε να ρουταρω και να ακολουθήσω τα βήματα του kastorakou; Και μια ερώτηση για όσους έχουν περάσει την Gcam που μπορεί να γίνομαι κουραστικός. Αξίζει να περαστεί; Μερα νύχτα; Ο οδηγός που έχω παραθέσει δεν κάνει root. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Εντοπισμός Σφαλμάτων USB. Επίσης πρέπει να είναι τσεκαρισμένο και το "Ξεκλείδωμα ΟΕΜ". Να ελέγξεις όταν το συνδέεις το κινητό, ότι το βλέπει στην διαχείριση συσκευών. Μόνο τότε θα σου εμφανίσει την επιλογή "Allow" στο κινητό για να προχωρήσει η διαδικασία.Από ότι είδα τώρα το συνδέω με τον υπολογιστή και δεν μου το βλέπει τ κινητό Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Από ότι είδα τώρα το συνδέω με τον υπολογιστή και δεν μου το βλέπει τ κινητό Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάτι δεν πάει καλά τότε. Δοκίμασε σε άλλη θύρα USB μήπως φταίει αυτό και εφ'όσον αναγνωριστεί σαν συσκευή δοκίμασε πάλι (αν εμφανίζεται σαν συσκευή με κίτρινο θαυμαστικό πρέπει να περάσεις τους drivers όσο έχεις συνδεδεμένη τη συσκευή και να αναγνωριστεί κανονικά, είτε σαν fastboot είτε σαν adb συσκευή, ανάλογα με το mode στο οποίο είναι εκείνη τη στιγμή το κινητό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) Ευχαριστώ πολύ noobas Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit: γκλουγκλαροντας το λίγο είδα στα γρήγορα ότι έχει χακαριστει δύο φορές. Θα προτιμούσα μια native λύση από google. Edited February 23, 2018 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Παιδιά μια βοήθεια. Με τα πολλά τα κατάφερα να κάνω όλη την διαδικασία με επιτυχία και να φτάσω στο Finalized. Κι εκεί που λέω "μια χαρά", μόλις αποσυνδέω το usb και πάω να ανοίξω την εφαρμογή, ΚΡΑΣΑΡΕΙ!!!! Δεν ξέρω τι να κάνω. Έσβησα την προσωρινή μνήμη, τα δεδομένα της εφαρμογής, τίποτα. Την απεγκαθιστώ και την εγκαθιστώ χειροκίνητα μέσω του apk, τίποτα! Reboot το κινητό, τίποτα! Ξανακάνω όλη την διαδικασία από την αρχή , πάλι κρασάρει! Δώστε μου σας παρακαλώ μια βοήθεια πως να κάνω την εφαρμογή να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Κάτι δεν πάει καλά τότε. Δοκίμασε σε άλλη θύρα USB μήπως φταίει αυτό και εφ'όσον αναγνωριστεί σαν συσκευή δοκίμασε πάλι (αν εμφανίζεται σαν συσκευή με κίτρινο θαυμαστικό πρέπει να περάσεις τους drivers όσο έχεις συνδεδεμένη τη συσκευή και να αναγνωριστεί κανονικά, είτε σαν fastboot είτε σαν adb συσκευή, ανάλογα με το mode στο οποίο είναι εκείνη τη στιγμή το κινητό).Δεν Μ κατέβασε του οδηγούς ... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Δεν Μ κατέβασε του οδηγούς ... Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν τους πέρασε θες να πεις? Αν είσαι σε windows 10, googlαρε πως να κανείς disable driver signature, κάντο και δοκίμασε ξανά να περάσεις drivers. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts