Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το root ρε παιδιά τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο smartphone? Ακυρώνεται η εγγύηση; Το επιτρέπει η Xiaomi? (αγορασμένο από banggood)

Με το root ρε παιδιά τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο smartphone? Ακυρώνεται η εγγύηση; Το επιτρέπει η Xiaomi? (αγορασμένο από banggood)
Φίλε Κώστα καλησπέρα. Έχω πάρει τηλέφωνο infoquest και είπαν ότι ρουτ και ξεκλείδωμα ακυρώνουν την εγγύηση.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Ναι αυτή είναι η απάντηση της Infoquest που δίνει 2 χρόνια εγγύηση, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την Infoquest... ;)

Το θέμα είναι ποια είναι η επίσημη απάντηση της Xiaomi για αγορές από εξωτερικό; ;)

Αν επαναφέρεις το κινητό και κλειδώσεις τον boot loader δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουν ότι έχει γίνει οτιδήποτε, οπότε δε θα μπορούν να σου ακυρώσουν και την εγγύηση.

Το 4:3 είναι η φυσική αναλογία της κάμερας οπότε σου δίνει όσα pixel είναι διαθέσιμα, το 16:9 κάνει crop, οπότε δε το προτιμώ, αν θέλω αυτή την αναλογία για κάποιο λόγο τις κόβω και μόνος μου.

Edited by spiliot

Προσπαθώ να βάλω την κάμερα της google και ακολουθαω τα βήματα που έχει περιγράψει το παλικάρι (kastorakos) αλλά φτάνω μέχρι το σημείο που έχω βγάλει την φώτο...κάποια βοήθεια???47c1a5ebf2e911c04073741fce8f8395.jpg

Προσπαθώ να βάλω την κάμερα της google και..

Τσεκαρεις allow -> ok και δεν γίνεται? Δοκιμασες να συνδέσεις το κινητό όσο είναι ανοιχτό κανονικά (οχι σε fastboot mode) με το debugging ενεργοποιημένο (πρέπει να εμφανίσει αντίστοιχη επιλογή στο κινητό όπως αυτή του screenshot και να κάνεις το ιδιο allow->ok , για να επιτρέπεται στο pc σου να συνδεθεί μεσω adb στη συσκευή) ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Edited by noobas

Τσεκαρεις allow -> ok και δεν γίνεται? Δοκιμασες να συνδέσεις το κινητό όσο είναι ανοιχτό κανονικά (οχι σε fastboot mode) με το debugging ενεργοποιημένο (πρέπει να εμφανίσει αντίστοιχη επιλογή στο κινητό όπως αυτή του screenshot και να κάνεις το ιδιο allow->ok , για να επιτρέπεται στο pc σου να συνδεθεί μεσω adb στη συσκευή) ?

Δε με αφήνει να κάνω τσεκ στο πλαίσιο που γράφει allow σαν να έχει κολλήσει...όσο για το κινητό Μ βγάζει κάποιες επιλογές φόρτιση,μεταφορά αρχείων και άλλες 2

Προσπαθώ να βάλω την κάμερα της google και ακολουθαω τα βήματα που έχει περιγράψει το παλικάρι (kastorakos) αλλά φτάνω μέχρι το σημείο που έχω βγάλει την φώτο...κάποια βοήθεια???

Εφόσον έχεις ενεργοποιήσει στο κινητό USB Debugging και OEM Unlocking, το συνδέεις με το pc σου (με το κινητό να είναι ενεργοποιημένο), και αυτό το παράθυρο που σου δείχνει θα εμφανιστεί στο κινητό σου.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Εφόσον έχεις ενεργοποιήσει στο κινητό USB Debugging και OEM Unlocking, το συνδέεις με το pc σου (με το κινητό να είναι ενεργοποιημένο), και αυτό το παράθυρο που σου δείχνει θα εμφανιστεί στο κινητό σου.
Ίσως κάνω λάθος στο usb debugging στο κλικ ..στα ελληνικά πως είναι?

Ίσως κάνω λάθος στο usb debugging στο κλικ ..στα ελληνικά πως είναι?

Εντοπισμός Σφαλμάτων USB. Επίσης πρέπει να είναι τσεκαρισμένο και το "Ξεκλείδωμα ΟΕΜ".

Να ελέγξεις όταν το συνδέεις το κινητό, ότι το βλέπει στην διαχείριση συσκευών.

Μόνο τότε θα σου εμφανίσει την επιλογή "Allow" στο κινητό για να προχωρήσει η διαδικασία.

είναι κρίμα βέβαια που χάνουμε το ζουμ του τηλεφακού.. αλλά τι να κάνουμε..

Και εμένα με ενοχλεί αυτό, αχρηστεύεται η μία κάμερα ρε ****το

επίσης το portrait του είναι πολύ καλύτερα εκτελεσμένο από ότι στην στοκ camera

Αυτό δεν ξέρω ακόμα αν έχω καταλήξει ποιο από τα 2 είναι καλύτερο.

Χρησιμοποιούν διαφορετικό φακό οπότε σίγουρα η σύγκριση δεν είναι δίκαια.

Η gcam βγάζει λιγότερο blur

Κάτι άλλο παιδιά, ενώ είχα δει ότι δούλευε το να κάνεις select πχ στο chrome έναν αριθμό τηλεφώνου και να αναγνωρίζει ότι είναι τηλ και να βγάζει κατευθείαν call με το phone app. Πλέον δεν μου το κάνει, ξέρετε γιατί;

Μια βοήθεια αν ξέρει κανείς.

Στο S7 που είχα, είχε το samsung pass και σε ρωτάγε κάθε φορά που έβαζες κάπου κωδικούς αν θες να τους αποθηκεύσει. Εννοείται ήταν δεμένο με το αποτύπωμα σου, έτσι όταν ξαναμπαινες στο σάιτ αυτό έβαζες μόνο αποτύπωμα.

Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι στο στοκ.

Καμία ιδέα;

Επειδή είδα κάπου στο Υtube ενα βίντεο ότι περνάει η Gcam και χωρίς root; Ισχύει ή πρέπει οπωσδήποτε να ρουταρω και να ακολουθήσω τα βήματα του kastorakou; Και μια ερώτηση για όσους έχουν περάσει την Gcam που μπορεί να γίνομαι κουραστικός. Αξίζει να περαστεί; Μερα νύχτα; Edited by Sotirisglns

Μια βοήθεια αν ξέρει κανείς.

Στο S7 που είχα, είχε το samsung pass και σε ρωτάγε κάθε φορά που έβαζες κάπου κωδικούς αν θες να τους αποθηκεύσει. Εννοείται ήταν δεμένο με το αποτύπωμα σου, έτσι όταν ξαναμπαινες στο σάιτ αυτό έβαζες μόνο αποτύπωμα.

Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι στο στοκ.

Καμία ιδέα;

Χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό το lastpass, φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο είναι. Δοκίμασε το, εμένα με ικανοποιεί αν και κάποια apps ,τα όχι τόσο δημοφιλή μάλλον, δεν τα υποστηρίζει (το yellowday π.χ.)

Κάτι άλλο παιδιά, ενώ είχα δει ότι δούλευε το να κάνεις select πχ στο chrome έναν αριθμό τηλεφώνου και να αναγνωρίζει ότι είναι τηλ και να βγάζει κατευθείαν call με το phone app. Πλέον δεν μου το κάνει, ξέρετε γιατί;

Απ'ότι είδα αυτό το feature είναι της Oreo και λέγετε Smart text Selection, αλλά πλέον δεν μου δουλεύει, ξέρει κανείς πως το διορθώνω;

Παίδες, γιατί όταν δημιουργώ καινούργιες επαφές πρέπει ντε και καλά να αποθηκευτούν στο gmail? Καταλαβαίνω την πρακτικότητα αλλά θέλω να αποθηκεύονται στο τηλέφωνο

Sent from my iPad using Tapatalk

Επειδή είδα κάπου στο Υtube ενα βίντεο ότι περνάει η Gcam και χωρίς root; Ισχύει ή πρέπει οπωσδήποτε να ρουταρω και να ακολουθήσω τα βήματα του kastorakou; Και μια ερώτηση για όσους έχουν περάσει την Gcam που μπορεί να γίνομαι κουραστικός. Αξίζει να περαστεί; Μερα νύχτα;

Ο οδηγός που έχω παραθέσει δεν κάνει root.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Εντοπισμός Σφαλμάτων USB. Επίσης πρέπει να είναι τσεκαρισμένο και το "Ξεκλείδωμα ΟΕΜ".

Να ελέγξεις όταν το συνδέεις το κινητό, ότι το βλέπει στην διαχείριση συσκευών.

Μόνο τότε θα σου εμφανίσει την επιλογή "Allow" στο κινητό για να προχωρήσει η διαδικασία.

Από ότι είδα τώρα το συνδέω με τον υπολογιστή και δεν μου το βλέπει τ κινητό

Από ότι είδα τώρα το συνδέω με τον υπολογιστή και δεν μου το βλέπει τ κινητό

Κάτι δεν πάει καλά τότε. Δοκίμασε σε άλλη θύρα USB μήπως φταίει αυτό και εφ'όσον αναγνωριστεί σαν συσκευή δοκίμασε πάλι (αν εμφανίζεται σαν συσκευή με κίτρινο θαυμαστικό πρέπει να περάσεις τους drivers όσο έχεις συνδεδεμένη τη συσκευή και να αναγνωριστεί κανονικά, είτε σαν fastboot είτε σαν adb συσκευή, ανάλογα με το mode στο οποίο είναι εκείνη τη στιγμή το κινητό).

Ευχαριστώ πολύ noobas

Edit: γκλουγκλαροντας το λίγο είδα στα γρήγορα ότι έχει χακαριστει δύο φορές. Θα προτιμούσα μια native λύση από google.

Edited by skatzivas

Παιδιά μια βοήθεια. Με τα πολλά τα κατάφερα να κάνω όλη την διαδικασία με επιτυχία και να φτάσω στο Finalized.

Κι εκεί που λέω "μια χαρά", μόλις αποσυνδέω το usb και πάω να ανοίξω την εφαρμογή, ΚΡΑΣΑΡΕΙ!!!!

Δεν ξέρω τι να κάνω. Έσβησα την προσωρινή μνήμη, τα δεδομένα της εφαρμογής, τίποτα.

Την απεγκαθιστώ και την εγκαθιστώ χειροκίνητα μέσω του apk, τίποτα! Reboot το κινητό, τίποτα!

Ξανακάνω όλη την διαδικασία από την αρχή , πάλι κρασάρει!

Δώστε μου σας παρακαλώ μια βοήθεια πως να κάνω την εφαρμογή να δουλέψει.

Κάτι δεν πάει καλά τότε. Δοκίμασε σε άλλη θύρα USB μήπως φταίει αυτό και εφ'όσον αναγνωριστεί σαν συσκευή δοκίμασε πάλι (αν εμφανίζεται σαν συσκευή με κίτρινο θαυμαστικό πρέπει να περάσεις τους drivers όσο έχεις συνδεδεμένη τη συσκευή και να αναγνωριστεί κανονικά, είτε σαν fastboot είτε σαν adb συσκευή, ανάλογα με το mode στο οποίο είναι εκείνη τη στιγμή το κινητό).
Δεν Μ κατέβασε του οδηγούς ...

Δεν Μ κατέβασε του οδηγούς ...

Δεν τους πέρασε θες να πεις? Αν είσαι σε windows 10, googlαρε πως να κανείς disable driver signature, κάντο και δοκίμασε ξανά να περάσεις drivers.

• The title was changed to Xiaomi Mi A1