giannis80x Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Θα το δοκιμάσω. Καλή χρονιά! Να σαι καλα!Καλη χρονια να εχεις με υγεια και εσυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) ... Αλλωστε μετα σχεδον ολοι μας κανουμε ενα factory reset. Με κάπου 100 εφαρμογές, 5 λογαριασμούς email κλπ το factory reset είναι ώρες που δεν υπάρχουν :) Οπότε υπομονή...σε 3-4 μέρες θα έρθει από μόνο του. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited December 31, 2017 by crAss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Με κάπου 100 εφαρμογές, 5 λογαριασμούς email κλπ το factory reset είναι ώρες που δεν υπάρχουν :) Οπότε υπομονή...σε 3-4 μέρες θα έρθει από μόνο του. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Δεν εχεις και αδικο.Και γω επεσαν οι γιορτες και το εκανα μεχρι να πιω τον καφε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Για πείτε μας ρε παιδιά εσείς που πήρατε την αναβάθμιση τι γίνεται με τη φόρτιση? έχει γίνει πλέον γρήγορη όπως αναφέρονταν τις τελευταίες μέρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Για πείτε μας ρε παιδιά εσείς που πήρατε την αναβάθμιση τι γίνεται με τη φόρτιση? έχει γίνει πλέον γρήγορη όπως αναφέρονταν τις τελευταίες μέρες? Λιγο που το εβαλα για φορτιση και κοιταξα με το ampere, με 2 φορτιστες (τον μαμισιο και εναν απο 1+3) το ιδιο μου φανηκε να φορτιζει (1700-1800mah με ανοιχτη οθονη), περιπου 2 ωρες για πληρη φορτιση, ισως λιγο λιγοτερο αν εχουν αλλαξει κατι στο thermal control. Θα το δω καλυτερα αυριο ομως γιατι μπορει απλα να ηταν ζεστο το κινητο οταν το εβαλα μπριζα κλπ Edited December 31, 2017 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sailorobvious Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Λιγο που το εβαλα για φορτιση και κοιταξα με το ampere, με 2 φορτιστες (τον μαμισιο και εναν απο 1+3) το ιδιο μου φανηκε να φορτιζει (1700-1800mah με ανοιχτη οθονη), περιπου 2 ωρες για πληρη φορτιση, ισως λιγο λιγοτερο αν εχουν αλλαξει κατι στο thermal control. Θα το δω καλυτερα αυριο ομως γιατι μπορει απλα να ηταν ζεστο το κινητο οταν το εβαλα μπριζα κλπ Το θεμα ειναι τα volt που φορτιζει πλεον, υποτιθεται οτι το qc 3.0 ειναι ~2A ~10V κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα. Επισης ο φορτιστης 1+3 δεν υποστηριζει μονο dash charge; Edited December 31, 2017 by sailorobvious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 Το θεμα ειναι τα volt που φορτιζει πλεον, υποτιθεται οτι το qc 3.0 ειναι ~2A ~10V κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα. Επισης ο φορτιστης 1+3 δεν υποστηριζει μονο dash charge; Έβαλα και power bank που έχω και υποστηρίζει quick charge και φυσικά, τα ίδια. Σε όποιο κινητό έχω μετρήσει που υποστηρίζει quick charge, τα mah πάνε στα 2600 και πανω κατευθείαν, εδώ δεν παίζει τέτοιο πράγμα. Τρισμεγιστη δημοσιογραφία του κ@λου όσοι έγραψαν ότι θα ενεργοποιηθεί το quick charge με ένα update. Απλά άλλαξε το μήνυμα στην lockscreen και πλέον γράφει 'rapid charging' όταν φορτιζεις όσο πιο γρήγορα πάει το κινητό. Και κάποιοι το πήραν ότι 'ενεργοποιησαν το quick charge', το κακό είναι ότι έφτασε να αναπαράγεται αυτο μέχρι και στο XDA. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δύο πολύ καλά με Oreo είναι ότι έριξαν τη δόνηση στα buttons που έκαναν σαν τρακτερ και μπορείς πλέον να έχεις ποσοστό μπαταρίας στη status bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) στο xda λένε το δοκιμάσανε (στην beta) με τον φορτιστή του 1+ και φόρτισε σε 90λεπτά edit -> η πηγή δεν είναι το xda , αλλά άλλη Edited December 31, 2017 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) παιδιά το κιν το πουλάνε στην ελληνική αγορα? δεν υπαρχει πουθενά sorry αλλού ήθελα να το γράψω Edited December 31, 2017 by panos1985 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλημέρα, χρόνια πολλά με το νέο έτος να πάει καλύτερα. Στα δικά μας, το a1 υποστηρίζει qc2 και όχι 3... Η αναβάθμιση ορεο ουσιαστικά έχει ενεργοποιήσει το qc2 μιας που δεν είχαν το οκ απο Qualcomm για χρήση. Σε εισαγωγικά το ορεο είναι πάλι φτωχό και σου πέταξαν 2 τρικ για να μη γκρινιάζουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Εκτος απο την ρυθμιση για το led αφαιρεσαν και την ρυθμιση για το αποτυπωμα να βλεπεις τις ειδοποιησεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Πάντως εγώ ακόμη Oreo δεν έχω δει... Έκανα και το κόλπο με το Google framework services αλλά τίποτα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Πάντως εγώ ακόμη Oreo δεν έχω δει... Έκανα και το κόλπο με το Google framework services αλλά τίποτα... :( Μπορει να μην γινει με την πρωτη και να χρειαστει δευτερη φορα. Επισης οταν πατας για το update μπορει να στο βγαλει μετα απο 4-5 πατηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Μπορει να μην γινει με την πρωτη και να χρειαστει δευτερη φορα. Επισης οταν πατας για το update μπορει να στο βγαλει μετα απο 4-5 πατηματα. Το έκανα πάνω από 10 φορές... Μάλλον απλά πρέπει να περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Το έκανα πάνω από 10 φορές... Μάλλον απλά πρέπει να περιμένω...[/quote Οταν κανεις το clear data κανεις επαννεκινηση και μετα ψαχνεις για την ενημερωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Το έκανα πάνω από 10 φορές... Μάλλον απλά πρέπει να περιμένω...[/quote Οταν κανεις το clear data κανεις επαννεκινηση και μετα ψαχνεις για την ενημερωση; Ακριβώς όπως μου είπες, φίλε μου. Καλή χρονιά, παρεπιπτόντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Ακριβώς όπως μου είπες, φίλε μου. Καλή χρονιά, παρεπιπτόντως! Επισης,καλη χρονια! Επεμενε και θα σου ρθει.Δεν υπαρχει περιπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Αν την βιάζεσαι κάνε factory , αλλά να ξέρεις τα χάνεις όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaries Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 (edited) Σας ευχαριστώ όλους σας. Δεν έχει νόημα να αγχώνομαι, απλά θα περιμένω! Edit: Τελικά το factory reset έκανε δουλειά! Κατεβαίνει η Oreo! Edited January 1, 2018 by dimaries Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Αν την βιάζεσαι κάνε factory , αλλά να ξέρεις τα χάνεις όλα. Eτσι εκανα εγω και εβαλα το oreo:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Eτσι εκανα εγω και εβαλα το oreo:D καλημερα! χρονια πολλα και καλη χρονια! εβαλες oreo τελικα? εχει βγει???? πως τα καταφερες? θελω να παρω κινητο νεο και εχει σημασια για να διαλεξω μοντελο, αλλα σιγουρα θα ειναι Xiaomi! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis80x Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 καλημερα! χρονια πολλα και καλη χρονια! εβαλες oreo τελικα? εχει βγει???? πως τα καταφερες? θελω να παρω κινητο νεο και εχει σημασια για να διαλεξω μοντελο, αλλα σιγουρα θα ειναι Xiaomi! :happy: Καλη χρονια!Αφου θα ειναι καινουριο μην αγχωνεσαι.Θα σου βγαλει σιγουρα 2-3 ενημερωσεις εκ των οποιων η τελευταια θα ναι η oreo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλη Χρονια, Χρονια Πολλα!! https://xiaomifirmware.com/guides-and-tips/root-mi-a1-android-8-oreo/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Μέτα το update σε Oreo ενώ μου έρχεται η οπτική ειδοποίηση δεν παίζει ο ήχος ειδοποίησης του messenger έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα; Εννοείτε ότι έχω επιλεγμένο ήχο ειδοποίησης στο messenger και ότι το έσβησα και το εγκατέστησα από την αρχή αλλά τα ίδια κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts