Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...

Αλλωστε μετα σχεδον ολοι μας κανουμε ενα factory reset.

Με κάπου 100 εφαρμογές, 5 λογαριασμούς email κλπ το factory reset είναι ώρες που δεν υπάρχουν :)

Οπότε υπομονή...σε 3-4 μέρες θα έρθει από μόνο του.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Edited by crAss

Με κάπου 100 εφαρμογές, 5 λογαριασμούς email κλπ το factory reset είναι ώρες που δεν υπάρχουν :)

Οπότε υπομονή...σε 3-4 μέρες θα έρθει από μόνο του.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Δεν εχεις και αδικο.Και γω επεσαν οι γιορτες και το εκανα μεχρι να πιω τον καφε.

Για πείτε μας ρε παιδιά εσείς που πήρατε την αναβάθμιση τι γίνεται με τη φόρτιση? έχει γίνει πλέον γρήγορη όπως αναφέρονταν τις τελευταίες μέρες?

Για πείτε μας ρε παιδιά εσείς που πήρατε την αναβάθμιση τι γίνεται με τη φόρτιση? έχει γίνει πλέον γρήγορη όπως αναφέρονταν τις τελευταίες μέρες?

Λιγο που το εβαλα για φορτιση και κοιταξα με το ampere, με 2 φορτιστες (τον μαμισιο και εναν απο 1+3) το ιδιο μου φανηκε να φορτιζει (1700-1800mah με ανοιχτη οθονη), περιπου 2 ωρες για πληρη φορτιση, ισως λιγο λιγοτερο αν εχουν αλλαξει κατι στο thermal control.

Θα το δω καλυτερα αυριο ομως γιατι μπορει απλα να ηταν ζεστο το κινητο οταν το εβαλα μπριζα κλπ

Edited by nikchris

Λιγο που το εβαλα για φορτιση και κοιταξα με το ampere, με 2 φορτιστες (τον μαμισιο και εναν απο 1+3) το ιδιο μου φανηκε να φορτιζει (1700-1800mah με ανοιχτη οθονη), περιπου 2 ωρες για πληρη φορτιση, ισως λιγο λιγοτερο αν εχουν αλλαξει κατι στο thermal control.

Θα το δω καλυτερα αυριο ομως γιατι μπορει απλα να ηταν ζεστο το κινητο οταν το εβαλα μπριζα κλπ

Το θεμα ειναι τα volt που φορτιζει πλεον, υποτιθεται οτι το qc 3.0 ειναι ~2A ~10V κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα. Επισης ο φορτιστης 1+3 δεν υποστηριζει μονο dash charge;

Edited by sailorobvious

Το θεμα ειναι τα volt που φορτιζει πλεον, υποτιθεται οτι το qc 3.0 ειναι ~2A ~10V κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα. Επισης ο φορτιστης 1+3 δεν υποστηριζει μονο dash charge;

Έβαλα και power bank που έχω και υποστηρίζει quick charge και φυσικά, τα ίδια. Σε όποιο κινητό έχω μετρήσει που υποστηρίζει quick charge, τα mah πάνε στα 2600 και πανω κατευθείαν, εδώ δεν παίζει τέτοιο πράγμα.

Τρισμεγιστη δημοσιογραφία του κ@λου όσοι έγραψαν ότι θα ενεργοποιηθεί το quick charge με ένα update. Απλά άλλαξε το μήνυμα στην lockscreen και πλέον γράφει 'rapid charging' όταν φορτιζεις όσο πιο γρήγορα πάει το κινητό.

Και κάποιοι το πήραν ότι 'ενεργοποιησαν το quick charge', το κακό είναι ότι έφτασε να αναπαράγεται αυτο μέχρι και στο XDA.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δύο πολύ καλά με Oreo είναι ότι έριξαν τη δόνηση στα buttons που έκαναν σαν τρακτερ και μπορείς πλέον να έχεις ποσοστό μπαταρίας στη status bar.

στο xda λένε το δοκιμάσανε (στην beta) με τον φορτιστή του 1+ και φόρτισε σε 90λεπτά

edit -> η πηγή δεν είναι το xda , αλλά άλλη

Edited by kodorevi8ulis

παιδιά το κιν το πουλάνε στην ελληνική αγορα? δεν υπαρχει πουθενά

sorry αλλού ήθελα να το γράψω

Edited by panos1985

Καλημέρα, χρόνια πολλά με το νέο έτος να πάει καλύτερα.

Στα δικά μας, το a1 υποστηρίζει qc2 και όχι 3...

Η αναβάθμιση ορεο ουσιαστικά έχει ενεργοποιήσει το qc2 μιας που δεν είχαν το οκ απο Qualcomm για χρήση.

Σε εισαγωγικά το ορεο είναι πάλι φτωχό και σου πέταξαν 2 τρικ για να μη γκρινιάζουμε...

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Πάντως εγώ ακόμη Oreo δεν έχω δει... Έκανα και το κόλπο με το Google framework services αλλά τίποτα... :(

Πάντως εγώ ακόμη Oreo δεν έχω δει... Έκανα και το κόλπο με το Google framework services αλλά τίποτα... :(

Μπορει να μην γινει με την πρωτη και να χρειαστει δευτερη φορα.

Επισης οταν πατας για το update μπορει να στο βγαλει μετα απο 4-5 πατηματα.

Μπορει να μην γινει με την πρωτη και να χρειαστει δευτερη φορα.

Επισης οταν πατας για το update μπορει να στο βγαλει μετα απο 4-5 πατηματα.

Το έκανα πάνω από 10 φορές... Μάλλον απλά πρέπει να περιμένω...

Το έκανα πάνω από 10 φορές... Μάλλον απλά πρέπει να περιμένω...[/quote

Οταν κανεις το clear data κανεις επαννεκινηση και μετα ψαχνεις για την ενημερωση;

Το έκανα πάνω από 10 φορές... Μάλλον απλά πρέπει να περιμένω...[/quote

Οταν κανεις το clear data κανεις επαννεκινηση και μετα ψαχνεις για την ενημερωση;

Ακριβώς όπως μου είπες, φίλε μου. Καλή χρονιά, παρεπιπτόντως!

Ακριβώς όπως μου είπες, φίλε μου. Καλή χρονιά, παρεπιπτόντως!

Επισης,καλη χρονια!

Επεμενε και θα σου ρθει.Δεν υπαρχει περιπτωση.

Σας ευχαριστώ όλους σας. Δεν έχει νόημα να αγχώνομαι, απλά θα περιμένω!

Edit: Τελικά το factory reset έκανε δουλειά! Κατεβαίνει η Oreo!

Edited by dimaries

Αν την βιάζεσαι κάνε factory , αλλά να ξέρεις τα χάνεις όλα.

Eτσι εκανα εγω και εβαλα το oreo:D

Eτσι εκανα εγω και εβαλα το oreo:D

καλημερα! χρονια πολλα και καλη χρονια!

εβαλες oreo τελικα? εχει βγει???? πως τα καταφερες? θελω να παρω κινητο νεο και εχει σημασια για να διαλεξω μοντελο, αλλα σιγουρα θα ειναι Xiaomi! :happy:

καλημερα! χρονια πολλα και καλη χρονια!

εβαλες oreo τελικα? εχει βγει???? πως τα καταφερες? θελω να παρω κινητο νεο και εχει σημασια για να διαλεξω μοντελο, αλλα σιγουρα θα ειναι Xiaomi! :happy:

Καλη χρονια!Αφου θα ειναι καινουριο μην αγχωνεσαι.Θα σου βγαλει σιγουρα 2-3 ενημερωσεις εκ των οποιων η τελευταια θα ναι η oreo.

Μέτα το update σε Oreo ενώ μου έρχεται η οπτική ειδοποίηση δεν παίζει ο ήχος ειδοποίησης του messenger έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα;

Εννοείτε ότι έχω επιλεγμένο ήχο ειδοποίησης στο messenger και ότι το έσβησα και το εγκατέστησα από την αρχή αλλά τα ίδια κάνει...

• The title was changed to Xiaomi Mi A1