Jump to content

Τα πάντα για το Προνομιακο What'sUp 1500', 1.5GB

cmvr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω σύνδεση στην Vodafone με τρεις αριθμους... Σε 1.5 μηνες τελειώνει το συμβόλαιο μου πως μπορώ να τα κανω whats up?
Oneplus 6

Εχω σύνδεση στην Vodafone με τρεις αριθμους... Σε 1.5 μηνες τελειώνει το συμβόλαιο μου πως μπορώ να τα κανω whats up?

Πας Γερμανό-cosmote και πληρώνοντας 30€ για κάθε νούμερο σου το κάνουν cosmote εάν όμως ενοεις προνομιακό δεν γίνεται

Πας Γερμανό-cosmote και πληρώνοντας 30€ για κάθε νούμερο σου το κάνουν cosmote εάν όμως ενοεις προνομιακό δεν γίνεται

Γιατί δεν γίνεται?

Oneplus 6

Προνομιακό μόνο με νέα αριθμοδοτηση και πλέον μόνο από αγγελίες

Ευχαριστώ...

Που μπορώ να βρω σε αγγελία?

Oneplus 6

Λοιπόν, ενεργοποίησα πριν τέσσερις μέρες προνομιακό what's up που είχε πάρει ο αδερφός μου τον Οκτώβριο του 17. Αφού είδα ότι δεν υπήρχε η προσφορά του ενάμιση γίγα και τα 1500 λεπτά μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και τους το ανέφερα. Σήμερα έλαβα μήνυμα προσφορά μόνο για σένα στείλε Ζ8 κτλ. μέχρι τέλος του μήνα. Δηλαδή αν τελειώσει ο μήνας και δεν το ενεργοποιήσω χάνεται το προνομιακό?

Λοιπόν, ενεργοποίησα πριν τέσσερις μέρες προνομιακό what's up που είχε πάρει ο αδερφός μου τον Οκτώβριο του 17. Αφού είδα ότι δεν υπήρχε η προσφορά του ενάμιση γίγα και τα 1500 λεπτά μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και τους το ανέφερα. Σήμερα έλαβα μήνυμα προσφορά μόνο για σένα στείλε Ζ8 κτλ. μέχρι τέλος του μήνα. Δηλαδή αν τελειώσει ο μήνας και δεν το ενεργοποιήσω χάνεται το προνομιακό?

οχι δεν χανετε

οχι δεν χανετε

Για καλό και για κακο κάνε μία ενεργοποίηση ποτέ δεν ξέρεις εγώ πάντως αυτό έκανα για ασφάλεια και πλέον θα δουλεύει με το z8 και όχι με το z9

Για καλό και για κακο κάνε μία ενεργοποίηση ποτέ δεν ξέρεις εγώ πάντως αυτό έκανα για ασφάλεια και πλέον θα δουλεύει με το z8 και όχι με το z9

Σωστά, ας κάνει μια

• 2 weeks later...
Σε σταθμούς του μετρό πόσα λεπτά και MB δίνουν σε νέα νούμερα;Γνωρίζει κανείς;

τι ενοεις? αν καταλαβα καλα μιλας για κατι αλλο και οχι για προνομιακο γιατι πλεον προνομιακο μονο ισως απο αγγελειες

Να ρωτήσω. Μου είχαν στείλει και μένα πριν καιρό 2 νούμερα Προνομιακο whats up αλλά έχω χάσει τις κάρτες Sim. Μπορώ να πάω σε έναν Γερμανό και να μου δώσουν καινούργιες Sim?

Να ρωτήσω. Μου είχαν στείλει και μένα πριν καιρό 2 νούμερα Προνομιακο whats up αλλά έχω χάσει τις κάρτες Sim. Μπορώ να πάω σε έναν Γερμανό και να μου δώσουν καινούργιες Sim?

Εάν οι κάρτες είναι στο όνομα σου βεβαίως να γνωρίζεις όμως εάν οι κάρτες δεν ειτανε ενεργοποιημένες από 28\3 χάσανε το προνομιακό που είχανε και έγιναν απλό whatsup

Στο όνομα μου είναι αλλά δεν τις είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Δηλαδή θα είναι απλές whats up?

Ξέρετε εάν θα με χρεώσουν νέες Sim?

Τις θέλω πιο πολύ γιατί είναι συνεχόμενα νούμερα

Στο όνομα μου είναι αλλά δεν τις είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Δηλαδή θα είναι απλές whats up?

Θα σε χρεώσουν 7.5 ευρώ την μία.

Λογικά έχουν χάσει την προσφορά, αλλά με ένα τηλ στην εξυπηρέτηση για ποράπονο, όσοι από το δοκίμασαν το πήραν.

Εάν τα νούμερα είναι ταυτοποιημενα λογικά είναι ενεργά το τσεκαρεις κάνοντας μια κλήση στα νούμερα εάν πέσει μόνο δεν είναι ενεργά αλλιώς θα ακούσεις ένα μήνυμα που λέει ότι ο συνδρομητής είναι ανενεργός η κάθε κάρτα εάν θυμάμαι καλά στοιχίζει 7.5 ευρώ

Όταν καλώ τα νούμερα λέει ότι ο συνδρομητής εχει φραγη εισερχομενων κλήσεων.

Λογικά έχουν χάσει και την προσφορά

Την προσφορα την έχεις τα νουμ3ρα ειναι ενεργα βαλε καρτα και θα ανοιξει κανονικα με την προσφορα μπορεις για σηγουρια να μας πεις την κατασταση του προνομιακου? ποτε το αγορασες? να γνωριζεις οτι η φραγη μπαινει στους 4 μηνες και χανεις το νουμερο απο το ονομα σου στους 13 Edited by Viper1974

Την προσφορα την έχεις τα νουμ3ρα ειναι ενεργα βαλε καρτα και θα ανοιξει κανονικα με την προσφορα μπορεις για σηγουρια να μας πεις την κατασταση του προνομιακου? ποτε το αγορασες? να γνωριζεις οτι η φραγη μπαινει στους 4 μηνες και χανεις το νουμερο απο το ονομα σου στους 13

Δεν τα αγόρασα. Μου τα έστειλε ο Cosmote. Είναι από τον Οκτώβριο. Σήμερα θα πάω να πάρω νέες κάρτες και θα δω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν τα αγόρασα. Μου τα έστειλε ο Cosmote. Είναι από τον Οκτώβριο. Σήμερα θα πάω να πάρω νέες κάρτες και θα ...

αναμενουμε!!! εισαι ο μονος που εχει προνομιακο ανενεργο τοσο καιρο

Edited by Vasileios
Μορφοποίηση παραπομπής.

Τις πήρα έβαλα την μια στο κινητό και έκανα ανανέωση αλλά δεν βλέπω κάτι για προνομιακο. Πρεπε να κάνω κάτι?

Τις πήρα έβαλα την μια στο κινητό και έκανα ανανέωση αλλά δεν βλέπω κάτι για προνομιακο. Πρεπε να κάνω κάτι?

μεσα στο App whatsup τωρα Υπηρεσειες -ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και βρισκεις αυτο που θες αλιως στελνεις μηνημα z9 στο 1330 εαν υπαρχει το πακετο θα σε ενημερωσει αλιως η απαντηση θα ειναι δεν υπαρχει προσφορα εαν την εχασε μηλα με cosmote να σου την ξαναβαλει σαν z8 το τελευταιο μην τους το πεις

Edited by Vasileios
μορφοποιηση παραπομπής.