Vrasidas Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Απο αγγελία έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Εχω σύνδεση στην Vodafone με τρεις αριθμους... Σε 1.5 μηνες τελειώνει το συμβόλαιο μου πως μπορώ να τα κανω whats up? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Εχω σύνδεση στην Vodafone με τρεις αριθμους... Σε 1.5 μηνες τελειώνει το συμβόλαιο μου πως μπορώ να τα κανω whats up? Πας Γερμανό-cosmote και πληρώνοντας 30€ για κάθε νούμερο σου το κάνουν cosmote εάν όμως ενοεις προνομιακό δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Πας Γερμανό-cosmote και πληρώνοντας 30€ για κάθε νούμερο σου το κάνουν cosmote εάν όμως ενοεις προνομιακό δεν γίνεται Γιατί δεν γίνεται? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Προνομιακό μόνο με νέα αριθμοδοτηση και πλέον μόνο από αγγελίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Προνομιακό μόνο με νέα αριθμοδοτηση και πλέον μόνο από αγγελίες Ευχαριστώ... Που μπορώ να βρω σε αγγελία? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Ευχαριστώ... Που μπορώ να βρω σε αγγελία? http://www.xe.gr/tilefonia/syndeseis-kinitis-tilefonias,80368.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTEGEIA Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Λοιπόν, ενεργοποίησα πριν τέσσερις μέρες προνομιακό what's up που είχε πάρει ο αδερφός μου τον Οκτώβριο του 17. Αφού είδα ότι δεν υπήρχε η προσφορά του ενάμιση γίγα και τα 1500 λεπτά μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και τους το ανέφερα. Σήμερα έλαβα μήνυμα προσφορά μόνο για σένα στείλε Ζ8 κτλ. μέχρι τέλος του μήνα. Δηλαδή αν τελειώσει ο μήνας και δεν το ενεργοποιήσω χάνεται το προνομιακό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Λοιπόν, ενεργοποίησα πριν τέσσερις μέρες προνομιακό what's up που είχε πάρει ο αδερφός μου τον Οκτώβριο του 17. Αφού είδα ότι δεν υπήρχε η προσφορά του ενάμιση γίγα και τα 1500 λεπτά μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και τους το ανέφερα. Σήμερα έλαβα μήνυμα προσφορά μόνο για σένα στείλε Ζ8 κτλ. μέχρι τέλος του μήνα. Δηλαδή αν τελειώσει ο μήνας και δεν το ενεργοποιήσω χάνεται το προνομιακό? οχι δεν χανετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 οχι δεν χανετε Για καλό και για κακο κάνε μία ενεργοποίηση ποτέ δεν ξέρεις εγώ πάντως αυτό έκανα για ασφάλεια και πλέον θα δουλεύει με το z8 και όχι με το z9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Για καλό και για κακο κάνε μία ενεργοποίηση ποτέ δεν ξέρεις εγώ πάντως αυτό έκανα για ασφάλεια και πλέον θα δουλεύει με το z8 και όχι με το z9 Σωστά, ας κάνει μια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTEGEIA Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Οκ παιδιά ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpap78 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Σε σταθμούς του μετρό πόσα λεπτά και MB δίνουν σε νέα νούμερα;Γνωρίζει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Σε σταθμούς του μετρό πόσα λεπτά και MB δίνουν σε νέα νούμερα;Γνωρίζει κανείς; τι ενοεις? αν καταλαβα καλα μιλας για κατι αλλο και οχι για προνομιακο γιατι πλεον προνομιακο μονο ισως απο αγγελειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taicom Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Να ρωτήσω. Μου είχαν στείλει και μένα πριν καιρό 2 νούμερα Προνομιακο whats up αλλά έχω χάσει τις κάρτες Sim. Μπορώ να πάω σε έναν Γερμανό και να μου δώσουν καινούργιες Sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Να ρωτήσω. Μου είχαν στείλει και μένα πριν καιρό 2 νούμερα Προνομιακο whats up αλλά έχω χάσει τις κάρτες Sim. Μπορώ να πάω σε έναν Γερμανό και να μου δώσουν καινούργιες Sim? Εάν οι κάρτες είναι στο όνομα σου βεβαίως να γνωρίζεις όμως εάν οι κάρτες δεν ειτανε ενεργοποιημένες από 28\3 χάσανε το προνομιακό που είχανε και έγιναν απλό whatsup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taicom Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Στο όνομα μου είναι αλλά δεν τις είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Δηλαδή θα είναι απλές whats up? Ξέρετε εάν θα με χρεώσουν νέες Sim? Τις θέλω πιο πολύ γιατί είναι συνεχόμενα νούμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Στο όνομα μου είναι αλλά δεν τις είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Δηλαδή θα είναι απλές whats up? Ξέρετε εάν θα με χρεώσουν νέες Sim? Τις θέλω πιο πολύ γιατί είναι συνεχόμενα νούμερα Θα σε χρεώσουν 7.5 ευρώ την μία. Λογικά έχουν χάσει την προσφορά, αλλά με ένα τηλ στην εξυπηρέτηση για ποράπονο, όσοι από το δοκίμασαν το πήραν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Στο όνομα μου είναι αλλά δεν τις είχα χρησιμοποιήσει ποτέ. Δηλαδή θα είναι απλές whats up? Ξέρετε εάν θα με χρεώσουν νέες Sim? Τις θέλω πιο πολύ γιατί είναι συνεχόμενα νούμερα Εάν τα νούμερα είναι ταυτοποιημενα λογικά είναι ενεργά το τσεκαρεις κάνοντας μια κλήση στα νούμερα εάν πέσει μόνο δεν είναι ενεργά αλλιώς θα ακούσεις ένα μήνυμα που λέει ότι ο συνδρομητής είναι ανενεργός η κάθε κάρτα εάν θυμάμαι καλά στοιχίζει 7.5 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taicom Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Όταν καλώ τα νούμερα λέει ότι ο συνδρομητής εχει φραγη εισερχομενων κλήσεων. Λογικά έχουν χάσει και την προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 (edited) Την προσφορα την έχεις τα νουμ3ρα ειναι ενεργα βαλε καρτα και θα ανοιξει κανονικα με την προσφορα μπορεις για σηγουρια να μας πεις την κατασταση του προνομιακου? ποτε το αγορασες? να γνωριζεις οτι η φραγη μπαινει στους 4 μηνες και χανεις το νουμερο απο το ονομα σου στους 13 Edited May 18, 2018 by Viper1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taicom Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Την προσφορα την έχεις τα νουμ3ρα ειναι ενεργα βαλε καρτα και θα ανοιξει κανονικα με την προσφορα μπορεις για σηγουρια να μας πεις την κατασταση του προνομιακου? ποτε το αγορασες? να γνωριζεις οτι η φραγη μπαινει στους 4 μηνες και χανεις το νουμερο απο το ονομα σου στους 13 Δεν τα αγόρασα. Μου τα έστειλε ο Cosmote. Είναι από τον Οκτώβριο. Σήμερα θα πάω να πάρω νέες κάρτες και θα δω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 (edited) Δεν τα αγόρασα. Μου τα έστειλε ο Cosmote. Είναι από τον Οκτώβριο. Σήμερα θα πάω να πάρω νέες κάρτες και θα ... αναμενουμε!!! εισαι ο μονος που εχει προνομιακο ανενεργο τοσο καιρο Edited May 18, 2018 by Vasileios Μορφοποίηση παραπομπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taicom Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Τις πήρα έβαλα την μια στο κινητό και έκανα ανανέωση αλλά δεν βλέπω κάτι για προνομιακο. Πρεπε να κάνω κάτι? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper1974 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 (edited) Τις πήρα έβαλα την μια στο κινητό και έκανα ανανέωση αλλά δεν βλέπω κάτι για προνομιακο. Πρεπε να κάνω κάτι? Sent from my iPhone using Tapatalk μεσα στο App whatsup τωρα Υπηρεσειες -ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και βρισκεις αυτο που θες αλιως στελνεις μηνημα z9 στο 1330 εαν υπαρχει το πακετο θα σε ενημερωσει αλιως η απαντηση θα ειναι δεν υπαρχει προσφορα εαν την εχασε μηλα με cosmote να σου την ξαναβαλει σαν z8 το τελευταιο μην τους το πεις Edited May 18, 2018 by Vasileios μορφοποιηση παραπομπής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts