mynick Δημ. November 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2023 Καλημέρα! Αν γίνει φοιτητικό το νούμερο χάνεται η προσφορά των 8,5 (1,5 +1,5); 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2023 7 ώρες πριν, mynick said: Καλημέρα! Αν γίνει φοιτητικό το νούμερο χάνεται η προσφορά των 8,5 (1,5 +1,5); Νομίζω ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. November 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2023 (edited) Θεωρητικά ναι. Το φοιτητικό είναι καλύτερο αλλά θεωρητικά για συγκεκριμένο χρόνο. Βέβαια και το προνομιακό δεν ξέρεις πότε θα πει ο ΟΤΕ οκ μέχρι εδώ. Πάρτε άλλο πρόγραμμα ή ότι άλλο. Edited November 10, 2023 by ippotis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Κανένα θέμα δεν υπάρχει...μόλις ανανέωσα το φοιτητικό της κόρης μου...και μάλιστα συμφέρει καλύτερα καθώς είναι φθηνότερο από το νέο φοιτητικό με ακριβώς τις ίδιες παροχές😀 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 Τα χρήματα που περισσεύουν σε κάθε ανανέωση που τα χρησιμοποιείται παιδιά;;; 1 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaR1z Δημ. November 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2023 Βάζω μια φορά το δίμηνο κάρτα να τα τρώωΣτάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. December 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2023 (edited) Ξερουμε αν το προγραμμα (1,5 &1,5 )ισχυει για χωρες εντος Ε.Ε η κι εκτος Ε.Ε. Σερβια π.χ ?(περιαγωγη χρονου ομιλιας και δεδομενων) Και αν ΝΑΙ ενεργοποιειται αυτοματα ? Edited December 6, 2023 by powerup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2023 Ξερουμε αν το προγραμμα (1,5 &1,5 )ισχυει για χωρες εντος Ε.Ε η κι εκτος Ε.Ε. Σερβια π.χ ?(περιαγωγη χρονου ομιλιας και δεδομενων) Και αν ΝΑΙ ενεργοποιειται αυτοματα ?Γράφει στο πακέτο,μόνο η ομιλία σε ροαμινγκ. Σερβία αμφιβάλλω καθώς είναι πανάκριβο το ροαμινγκ Sent from my Pixel 6 using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 (edited) Καποιο συμφερων προγραμμα για δεδομενα στην Ε.Ε για 3 μερες ? Αυτο το giga week δινει 6gb με 4 € για μια βδομαδα και σε ΕΕ/ΕΟΧ Edited December 9, 2023 by powerup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 Καποιο συμφερων προγραμμα για δεδομενα στην Ε.Ε για 3 μερες ? Αυτο το giga week δινει 6gb με 4 € για μια βδομαδα και σε ΕΕ/ΕΟΧΝομίζω μια χαρά οικονομικό δεν είναι; Άμα τα τελειώσεις τα mbs, ενεργοποιείς ξανά το πακέτο. Απ ο, τι βλέπω, δεν έχει περιορισμό στη χρήση του. Δεν σου είναι αρκετά και ψάχνεις για κάτι άλλο; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerup Δημ. December 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2023 5 ώρες πριν, johnny_htc said: Νομίζω μια χαρά οικονομικό δεν είναι; Άμα τα τελειώσεις τα mbs, ενεργοποιείς ξανά το πακέτο. Απ ο, τι βλέπω, δεν έχει περιορισμό στη χρήση του. Δεν σου είναι αρκετά και ψάχνεις για κάτι άλλο; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομιζω ειναι πολυ καλο 6 giga για 4 μερες απο πρωι εως το βραδυ για να δεχομε μηνυματα και browser nea κι το βραδυ εως το πρωι ιντερνετ απο το ξενοδοχειο και ομλια απο το προνομιακο που εχει δωρεαν περιαγωγη στην Ε.Ε.? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου Εχει αλλαξει καποιος το προνομιακο σε Neo? Οπως γινει το προνομιακο που θελει μονιμα 13€ για να παρεις τo Rollover ...και παντα το ενα αγχος μη γινει κατι και χασεις την "μπανκα" (εχει γινει 2-3 φορες) των data με βαζει σε σκεψεις .... 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου 3 ώρες πριν, anergos13 said: Εχει αλλαξει καποιος το προνομιακο σε Neo? Οπως γινει το προνομιακο που θελει μονιμα 13€ για να παρεις τo Rollover ...και παντα το ενα αγχος μη γινει κατι και χασεις την "μπανκα" (εχει γινει 2-3 φορες) των data με βαζει σε σκεψεις .... Αν έχεις και σταθερο COSMOTE το 16 ευρώ πρόγραμμα ΝΕΟ θα πάει στα 14,40 👌👌👌👌👌 8 minutes ago, ANAGNPANA said: Αν έχεις και σταθερο COSMOTE το 16 ευρώ πρόγραμμα ΝΕΟ θα πάει στα 14,40 👌👌👌👌👌 Και εγώ το προνομιακό είχα και το έκανα NEO 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου 1 ώρα πριν, ANAGNPANA said: Αν έχεις και σταθερο COSMOTE το 16 ευρώ πρόγραμμα ΝΕΟ θα πάει στα 14,40 👌👌👌👌👌 Και εγώ το προνομιακό είχα και το έκανα NEO το πληρωνεις ηδη στα 14,40 ή θα γινει το επομενο διαστημα? οπως αναφερει ενας φιλος στο νημα για τα καρτοκινητα?( 10% εκπτωση) 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 3 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουνίου 46 minutes ago, anergos13 said: το πληρωνεις ηδη στα 14,40 ή θα γινει το επομενο διαστημα? οπως αναφερει ενας φιλος στο νημα για τα καρτοκινητα?( 10% εκπτωση) Από 17/06 και μετά θα γίνει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_who Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου (edited) Από το πρωί προσπαθώ να ανανεώσω το καρτοκινητό μου και να βάλω το πακέτο 1500 λεπτά και 1,5Gb για ένα μήνα και ενώ μπορώ να ενεργοποιήσω οποιοδήποτε πακέτο αυτό έχει με κόκκινα γράμματα "Προσπάθησε ξανά σε λίγο" έχει γίνει κάτι; Έχει λήξει το πρόγραμμα; Όλα τα άλλα πακέτα είναι διαθέσιμα για ενεργοποίηση, μόνο αυτό βγάζει σφάλμα τελικά μετά από ώρες επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι μπορώ να το ενεργοποιήσω στέλνοντας Ζ9 στο 1330 Edited 23 Ιουλίου by john_who 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 20 minutes ago, john_who said: Από το πρωί προσπαθώ να ανανεώσω το καρτοκινητό μου και να βάλω το πακέτο 1500 λεπτά και 1,5Gb για ένα μήνα και ενώ μπορώ να ενεργοποιήσω οποιοδήποτε πακέτο αυτό έχει με κόκκινα γράμματα "Προσπάθησε ξανά σε λίγο" έχει γίνει κάτι; Έχει λήξει το πρόγραμμα; Όλα τα άλλα πακέτα είναι διαθέσιμα για ενεργοποίηση, μόνο αυτό βγάζει σφάλμα τελικά μετά από ώρες επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι μπορώ να το ενεργοποιήσω στέλνοντας Ζ9 στο 1330 Έχει μάλλον το app θέμα γιατί φίλος μου πάλι με προνομιακό πήγε να ενεργοποιήσει άλλο πακέτο και πατάει ενεργοποίηση δεν αφαιρείται το ποσό και κάνει κύκλους όταν πατάει το κουμπί ενεργοποίησης. Ήρθε κανονικά το sms,αλλά το ποσό άργησε να αφαιρεθεί 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts