mplamplakas Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Διαβάζω ότι τα ΜΒ μετακινούνται στον επόμενο μήνα αν δεν έχουν καταναλωθεί στην ώρα τους. Η ερώτηση μου είναι η εξής: αν ούτε τον επόμενο μήνα καταναλωθούν, μεταφέρονται στο μέθεπόμενο και ούτω καθεξής; Αν πχ κάποιος χαλάει 500 ΜΒ το μήνα, κάθε μήνα, θα βρεθεί να έχει πάνω από 10000 ΜΒ μετά από κάποιους μήνες; Είναι κάπως έτσι ή έχω καταλάβει λάθος; (Τα λεπτά μεταφέρονται; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Τα λεπτά δεν μεταφέρονται, τα μβ όμως ναι, εφόσον ενεργοποιήσεις το πακέτο.να ανεβάσει ο κινγκ μια φωτο με τα μβ που έχει μαζεμένα να ζαλιστείς.σε βοντα έχω δει 40g Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Διαβάζω ότι τα ΜΒ μετακινούνται στον επόμενο μήνα αν δεν έχουν καταναλωθεί στην ώρα τους. Η ερώτηση μου είναι η εξής: αν ούτε τον επόμενο μήνα καταναλωθούν, μεταφέρονται στο μέθεπόμενο και ούτω καθεξής; Αν πχ κάποιος χαλάει 500 ΜΒ το μήνα, κάθε μήνα, θα βρεθεί να έχει πάνω από 10000 ΜΒ μετά από κάποιους μήνες; Είναι κάπως έτσι ή έχω καταλάβει λάθος; (Τα λεπτά μεταφέρονται; ) Αυτό είναι το colpo (στην "εποχή" μας με τα χαρακτηριστικά μας: ανασφάλεια ? ?) των εταιριών για να βάζεις κάθε μήνα πακέτο. Και κάποια στιγμή από αμέλεια (Ας πρόσεχες ! !) να τα χάσεις κ να κλαίγεσαι. Όποια εταιρία το καταλάβει/χρησιμοποιήσει αυτό το colpo ("πιάνει" guarranteed) είναι κερδισμένη: Μόνο 1 μένει ακόμα απέξω (και καταϊδρωμένη). Σάμπως (η συντριπτικότατη πλειοψηφία μας) θα χρησιμοποιήσει (πριν τα χάσει οριστικά πχ από αμέλεια διαρκούς ανανέωσης) έστω το 30% ? 1. Όλα τα ΜΒ στην C-Ote μεταφέρονται (Εκτός ειδικών πακέτων πχ το καλοκαιρινό 10GB με 8€ για 2 μήνες). 2. Τα λεπτά ομιλίας μεταφέρονται πια στην C-Ote αρκεί να ενεργοποιηθεί το ίδιο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Άλλο twin sim και άλλο 2in1Προσωπικά εχω προνομιακό wu μαζί με φοιτητικό wu σε 2in1 και ισχύει κανονικά η προσφορά του προνομιακού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 1. Όλα τα ΜΒ στην C-Ote μεταφέρονται (Εκτός ειδικών πακέτων πχ το καλοκαιρινό 10GB με 8€ για 2 μήνες). Στη Frog μεταφέρονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Από F2G φορητότητα σε what's up γίνεται; και να μπω σε αυτό το πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Όχι, μόνο νέα νούμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Όχι, μόνο νέα νούμερα Άρα τι θα μπορούσα να κάνω για να μη χάσω τον αριθμό που τον έχω πολλά χρόνια; :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Η μονη περιπτωση να πάρεις νεο και να κρατήσεις και τον αλλο σε δικαρτο ή 2ο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Η μονη περιπτωση να πάρεις νεο και να κρατήσεις και τον αλλο σε δικαρτο ή 2ο κινητό. κρίμα... δεν θέλω 2ο κινητό και στο Xiaomi η στη 2η κάρτα έχω την SD αρα μονόδρομος η αλλαγή αριθμού :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Βγάλε την κάρτα και αποθηκεύε τα όλα σε cloud ώστε να χρησιμοποιήσεις 2 νούμερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Εγώ πήρα 2 προνομιακά αλλά δεν είναι στο όνομα μου αλλά σε αλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ε πηγαίνετε να κάνετε μεταβίβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Αυτό γίνεται με το προνομιακό; Πες ότι στέλνω κάποιον που μένει Αθήνα (εγώ είμαι επαρχία), να πάρει ένα πακέτο από τα παιδία στο Σύνταγμα. Θα το πάρει στο όνομα του μιας και θα δώσει την ταυτότητα του. Μετά μπορεί να κάνει μεταβίβαση στο δικό μου όνομα; Κοστίζει κάτι αυτό; Και ποια η διαδικασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Μεταβίβαση γίνεται σε κατάστημα με παρόντες και τους 2 με τις ταυτότητες τους. Δωρεάν είναι. Στην περίπτωση που λες,αν το μόνο απαιτούμενο είναι η ταυτότητα θα μπορούσες να στείλεις φωτοτυπία ταυτότητας στο φίλο σου και να κάνει στο όνομα σου.Ή αν μπορεί παίρνει το πακέτο χωρίς ταυτοποίηση (που δύσκολα γίνεται) και το ταυτοποιείς μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ναι το έκανα το Σάββατο στο προνομιακό. Ατελώς και οι δύο με τις ταυτότητες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ναι το έκανα το Σάββατο στο προνομιακό. Ατελώς και οι δύο με τις ταυτότητες μας. Και χωρίς καμιά αλλαγή (με χρέωση 7€/sim) στην κάρτα sim , έτσι; Απλά: Πήγατε, δηλώσατε Και δώσατε την ίδια sim ο ένας στον άλλο, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 μεταβιβαση κανανε οχι αλλαγη sim. Εχεις καποιο λογο που το ρωτας,εχει πεσει στην αντιληψη σου κατι διαφορετικο οσον αφορα τις μεταβιβασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm26 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Εμένα είναι σε όνομα αγνώστου. Δεν ξέρω καν από που είναι και η COSMOTE δεν μου δίνει τα στοιχεία του και λογικό είναι. Το πακετο το έλαβα από τρίτη εταιρεία. Πλήρωσα 10€ καρτα για το καθένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Αναγκαστικά πρέπει να μιλήσεις με την τρίτη εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ακριβώς. Προωθητική εταιρεία της Cosmote είναι. Τα πακέτα αυτά είναι προ ενεργοποιημένα στο όνομα των πωλητών. Λογικά ή εσύ ή ο φίλος σου πρέπει να έδωσε κάποια ταυτότητα για να γυρίσει στο όνομά σας. Εμένα σε τρεις ημέρες το είχαν μεταβιβάσει στη ταυτότητα που δώσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 (edited) Μεταβίβαση γίνεται σε κατάστημα με παρόντες και τους 2 με τις ταυτότητες τους. Δωρεάν είναι. Στην περίπτωση που λες,αν το μόνο απαιτούμενο είναι η ταυτότητα θα μπορούσες να στείλεις φωτοτυπία ταυτότητας στο φίλο σου και να κάνει στο όνομα σου.Ή αν μπορεί παίρνει το πακέτο χωρίς ταυτοποίηση (που δύσκολα γίνεται) και το ταυτοποιείς μετά. Έτσι όπως τα έχω διαβάσει εδώ μέσα, πέρα από ταυτότητα και ένα 10ευρω, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Απλά φανταζόμουν ότι χρειαζόταν και η φυσική παρουσία, πέρα από την ταυτότητα. Αν δεν χρειάζεται, μου λύνονται τα χέρια... Edited October 3, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Είναι δεδομένο ότι χρειάζεται και η φυσική παρουσία και των δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Φυσικά. Λεμε ομως οτι οταν ο φίλος του παρει για λογαριασμό του πακέτο από το δρομο,μπορεί να δωσει φωτοτυπία της ταυτότητας (του ενδιαφερομένου). Αν φυσικά το δεχτει ο πωλητής. Αλλιώς αν το πάρει ο φίλος στο δικό του όνομα πρέπει μετά να πάνε και οι 2 κατάστημα μετά για την μεταβίβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Οι πωλητές στο Σύνταγμα έχουν στάνταρ ώρες, μέρες και συγκεκριμένο μέρος που βρίσκονται ή απλά πρέπει να είσαι τυχερός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts