Jump to content

Τα πάντα για το Προνομιακο What'sUp 1500', 1.5GB

cmvr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαβάζω ότι τα ΜΒ μετακινούνται στον επόμενο μήνα αν δεν έχουν καταναλωθεί στην ώρα τους. Η ερώτηση μου είναι η εξής: αν ούτε τον επόμενο μήνα καταναλωθούν, μεταφέρονται στο μέθεπόμενο και ούτω καθεξής;

Αν πχ κάποιος χαλάει 500 ΜΒ το μήνα, κάθε μήνα, θα βρεθεί να έχει πάνω από 10000 ΜΒ μετά από κάποιους μήνες;

Είναι κάπως έτσι ή έχω καταλάβει λάθος;

(Τα λεπτά μεταφέρονται; )

Τα λεπτά δεν μεταφέρονται, τα μβ όμως ναι, εφόσον ενεργοποιήσεις το πακέτο.να ανεβάσει ο κινγκ μια φωτο με τα μβ που έχει μαζεμένα να ζαλιστείς.σε βοντα έχω δει 40g

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Διαβάζω ότι τα ΜΒ μετακινούνται στον επόμενο μήνα αν δεν έχουν καταναλωθεί στην ώρα τους. Η ερώτηση μου είναι η εξής: αν ούτε τον επόμενο μήνα καταναλωθούν, μεταφέρονται στο μέθεπόμενο και ούτω καθεξής;

Αν πχ κάποιος χαλάει 500 ΜΒ το μήνα, κάθε μήνα, θα βρεθεί να έχει πάνω από 10000 ΜΒ μετά από κάποιους μήνες;

Είναι κάπως έτσι ή έχω καταλάβει λάθος;

(Τα λεπτά μεταφέρονται; )

Αυτό είναι το colpo (στην "εποχή" μας με τα χαρακτηριστικά μας: ανασφάλεια ? ?) των εταιριών για να βάζεις κάθε μήνα πακέτο.

Και κάποια στιγμή από αμέλεια (Ας πρόσεχες ! !) να τα χάσεις κ να κλαίγεσαι.

Όποια εταιρία το καταλάβει/χρησιμοποιήσει αυτό το colpo ("πιάνει" guarranteed) είναι κερδισμένη: Μόνο 1 μένει ακόμα απέξω (και καταϊδρωμένη).

Σάμπως (η συντριπτικότατη πλειοψηφία μας) θα χρησιμοποιήσει (πριν τα χάσει οριστικά πχ από αμέλεια διαρκούς ανανέωσης) έστω το 30% ?

1. Όλα τα ΜΒ στην C-Ote μεταφέρονται (Εκτός ειδικών πακέτων πχ το καλοκαιρινό 10GB με 8€ για 2 μήνες).

2. Τα λεπτά ομιλίας μεταφέρονται πια στην C-Ote αρκεί να ενεργοποιηθεί το ίδιο πακέτο.

Άλλο twin sim και άλλο 2in1
Προσωπικά εχω προνομιακό wu μαζί με φοιτητικό wu σε 2in1 και ισχύει κανονικά η προσφορά του προνομιακού.

1. Όλα τα ΜΒ στην C-Ote μεταφέρονται (Εκτός ειδικών πακέτων πχ το καλοκαιρινό 10GB με 8€ για 2 μήνες).

Στη Frog μεταφέρονται;

Όχι, μόνο νέα νούμερα

Άρα τι θα μπορούσα να κάνω για να μη χάσω τον αριθμό που τον έχω πολλά χρόνια; :(:(

Η μονη περιπτωση να πάρεις νεο και να κρατήσεις και τον αλλο σε δικαρτο ή 2ο κινητό.

Η μονη περιπτωση να πάρεις νεο και να κρατήσεις και τον αλλο σε δικαρτο ή 2ο κινητό.

κρίμα... δεν θέλω 2ο κινητό και στο Xiaomi η στη 2η κάρτα έχω την SD

αρα μονόδρομος η αλλαγή αριθμού :(

Αυτό γίνεται με το προνομιακό; Πες ότι στέλνω κάποιον που μένει Αθήνα (εγώ είμαι επαρχία), να πάρει ένα πακέτο από τα παιδία στο Σύνταγμα. Θα το πάρει στο όνομα του μιας και θα δώσει την ταυτότητα του. Μετά μπορεί να κάνει μεταβίβαση στο δικό μου όνομα; Κοστίζει κάτι αυτό; Και ποια η διαδικασία;

Μεταβίβαση γίνεται σε κατάστημα με παρόντες και τους 2 με τις ταυτότητες τους. Δωρεάν είναι. Στην περίπτωση που λες,αν το μόνο απαιτούμενο είναι η ταυτότητα θα μπορούσες να στείλεις φωτοτυπία ταυτότητας στο φίλο σου και να κάνει στο όνομα σου.Ή αν μπορεί παίρνει το πακέτο χωρίς ταυτοποίηση (που δύσκολα γίνεται) και το ταυτοποιείς μετά.

Ναι το έκανα το Σάββατο στο προνομιακό. Ατελώς και οι δύο με τις ταυτότητες μας.

Ναι το έκανα το Σάββατο στο προνομιακό. Ατελώς και οι δύο με τις ταυτότητες μας.

Και χωρίς καμιά αλλαγή (με χρέωση 7€/sim) στην κάρτα sim , έτσι;

Απλά:

Πήγατε, δηλώσατε

Και δώσατε την ίδια sim ο ένας στον άλλο, έτσι;

μεταβιβαση κανανε οχι αλλαγη sim. Εχεις καποιο λογο που το ρωτας,εχει πεσει στην αντιληψη σου κατι διαφορετικο οσον αφορα τις μεταβιβασεις?

Εμένα είναι σε όνομα αγνώστου. Δεν ξέρω καν από που είναι και η COSMOTE δεν μου δίνει τα στοιχεία του και λογικό είναι. Το πακετο το έλαβα από τρίτη εταιρεία. Πλήρωσα 10€ καρτα για το καθένα.

Ακριβώς. Προωθητική εταιρεία της Cosmote είναι. Τα πακέτα αυτά είναι προ ενεργοποιημένα στο όνομα των πωλητών. Λογικά ή εσύ ή ο φίλος σου πρέπει να έδωσε κάποια ταυτότητα για να γυρίσει στο όνομά σας. Εμένα σε τρεις ημέρες το είχαν μεταβιβάσει στη ταυτότητα που δώσαμε.

Μεταβίβαση γίνεται σε κατάστημα με παρόντες και τους 2 με τις ταυτότητες τους. Δωρεάν είναι. Στην περίπτωση που λες,αν το μόνο απαιτούμενο είναι η ταυτότητα θα μπορούσες να στείλεις φωτοτυπία ταυτότητας στο φίλο σου και να κάνει στο όνομα σου.Ή αν μπορεί παίρνει το πακέτο χωρίς ταυτοποίηση (που δύσκολα γίνεται) και το ταυτοποιείς μετά.

Έτσι όπως τα έχω διαβάσει εδώ μέσα, πέρα από ταυτότητα και ένα 10ευρω, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, διορθώστε με αν κάνω λάθος.

Απλά φανταζόμουν ότι χρειαζόταν και η φυσική παρουσία, πέρα από την ταυτότητα. Αν δεν χρειάζεται, μου λύνονται τα χέρια...

Edited by mplamplakas

Είναι δεδομένο ότι χρειάζεται και η φυσική παρουσία και των δύο.

Φυσικά. Λεμε ομως οτι οταν ο φίλος του παρει για λογαριασμό του πακέτο από το δρομο,μπορεί να δωσει φωτοτυπία της ταυτότητας (του ενδιαφερομένου). Αν φυσικά το δεχτει ο πωλητής. Αλλιώς αν το πάρει ο φίλος στο δικό του όνομα πρέπει μετά να πάνε και οι 2 κατάστημα μετά για την μεταβίβαση.

Οι πωλητές στο Σύνταγμα έχουν στάνταρ ώρες, μέρες και συγκεκριμένο μέρος που βρίσκονται ή απλά πρέπει να είσαι τυχερός;