Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενημερωτικα, εαν αγορασετε με επαγγελματικο ΑΦΜ, ξεχαστε την μεταπωληση χωρις παραστατικο.

φωτοτυπία?....:confused:

....κι εγγύηση και μεταπώληση...:)

2i6fhs-5.png

Υπάρχει και καλύτερο...Αλλά δεν στέλνει Ελλάδα...Αν έχεις κάποιο φίλο στη γείτονα..

https://www.tigershop.it/shop?filter_memoria=64-gb&product_cat=smartphone&source_id=133&source_tax=product_cat&filter_marca=lg

Πραγματικά πολύ καλή τιμή για ευρωπαϊκό μοντέλο και δείχνει ότι κάτι δεν κάνουν καθόλου καλά τα δικά μας σκρουτζομάγαζα που είναι 200 ευρώ πάνω. Μελλοντικά θα έχουν μεγάλο πρόβλημα

Αυτό το, Αλλά δεν στέλνει Ελλάδα...Θα κοπεί σιγά σιγά http://www.europarl.europa.eu/news/el/press-room/20180202IPR97022/diadiktuakes-agores-khoris-geographikous-apokleismous

Νίκο το ίδιο γίνεται-η αφαίρεση του ΦΠΑ όταν πάς στο καλάθι-και όταν πωλητής δεν είναι το amazon.de αλλά κάποιος άλλος?

Τι εννοώ, Το v30 blue ξεκινάει από 590 ευρώ-κατάστημα Bonnes Electroniques- ενώ στα screenshots που έβαλες η "αγορά" θα γινόταν

από amazon.de.

Ευχαριστώ πολύ!

στον λογαριασμό σου στο άμαζον,βάζεις το αφμ σου κι ελέγχεται αυτόματα.....σου έρχεται μνμ επιβεβαίωσης επαγγελματία αγοραστή αν θυμάμαι κι εφόσον δικαιούσαι ηλεκτρονικό εξοπλισμό....π.χ....τάμπλετ,κινητό κτλ.,στο καλάθι αφαιρείται αυτόματα το VAT....

έβαλα το v30 στο καλάθι με 699 ευρώ και στην πληρωμή θα το πληρώσω 587 ευρώ.

....κάτσε να μπω άμαζον να σε κατευθύνω.

στο amazon.de μπορείς να βάλεις κι αγγλική γλώσσα....πατάς στο my accound θα δεις την παρακάτω σελίδα....πατάς vat registration....και όπου σου ζητήσει θα βάλεις το αφμ σου....αν γίνετε να γίνεις αγοραστής με επαγγελματικό αφμ,θα επιβεβαιωθεί αυτόματα από το σύστημα και ότι δικαιούσαι με αφαίρεση vat(φόροι) θα γίνετε αυτόματα στο check out.

https://flic.kr/p/Etpw6X

Τι διαφορα εχει το CLOUDY SILVER απο το SILVER ?

Εδω... https://www.tigershop.it/shop/?filter_memoria=64-gb&product_cat=smartphone&source_id=133&source_tax=product_cat&filter_marca=lg

λογικες οι τιμες τους παντως,αν το παρω προς τα εκει (Ευρωπαικο καταστημα) θα κινηθω...συγγνωμη αλλα 300αρες που βαζουν ''καπελο'' οι δικοι μας δε θα τις δωσω σε καμια περιπτωση!

Edited by kek

Branded TIM το ένα, το άλλο "ελεύθερο". Όπως και τα morrocan blue.

Edited by NickTSPre

Νίκο το ίδιο γίνεται-η αφαίρεση του ΦΠΑ όταν πάς στο καλάθι-και όταν πωλητής δεν είναι το amazon.de αλλά κάποιος άλλος?

Τι εννοώ, Το v30 blue ξεκινάει από 590 ευρώ-κατάστημα Bonnes Electroniques- ενώ στα screenshots που έβαλες η "αγορά" θα γινόταν

από amazon.de.

Ευχαριστώ πολύ!

οχι....οι μεταπωλητές δεν έχουν σχέση με το αφμ σου...μόνο από αποθήκες αμαζον

2i6fhs-5.png

Υπάρχει κάπου μια λίστα με ευρωπαϊκά καταστήματα τα οποία να προσφέρουν shipping και αν γίνεται να αφαιρούν και το φπα για όσους έχουν επαγγελματικό?

Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD 

Κάπου το έχασα είναι η αλήθεια.Για μένα μιλώντας επειδή το ΦΠΑ το αφαιρώ μέσω γνωστού (δεν έχω επαγγελματικό) και επίσης δεν κοιτάω μεταπώληση (κάτοχος τιμιου g3) και έχω σκοπό να βρω τηλ που να βγάλει 3ετια χοντρικά είμαι μεταξύ v30 και 1+5t (περίπου ίδια τιμή αφαιρώντας ΦΠΑ). Οπότε έχω ένα μπέρδεμα με το v30+ σε σχέση με το ποιά είναι η διαφορά.επίσης παίρνω υπόψη και την ακτινοβολία και γενικά προτιμώ v30 ή v30+ τέλος πάντων σε σύγκριση με το 1+5t .δεκτή κάθε γνώμη και συγγνώμη για το συγκριτικό και το off topic

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To v30+ το αναφέρω και σε σχέση με το αν έχει service εγγύηση κλπ με αγορά από Amazon

Παιδιά από Amazon παίζει κάνα πρόβλημα να αγοράσεις από μεταπωλητή και όχι από το ίδιο το Amazon? Είναι αξιόπιστο?

Γιατί πχ στο amazon.de αυτός που το έχει 590, βγαίνει 615 με μεταφορικά.

To v30+ το αναφέρω και σε σχέση με το αν έχει service εγγύηση κλπ με αγορά από Amazon

Το V30+ δεν θα έχει ευρωπαϊκή εγγύηση ακόμα και αν το έπαιρνες από μαγαζί στην Ελλάδα. Δεν έχει να κάνει επειδή θα το πάρεις μέσω Amazon. Θα σου πει ο πωλητής ότι θα έχεις εγγύηση από αυτόν ως κατάστημα και αν πάθει κάτι να του το στείλεις. Η επίσημη εγγύηση προκύπτει από το μοντέλο και όχι από το κατάστημα πώλησης.

Το V30+ δεν θα έχει ευρωπαϊκή εγγύηση ακόμα και αν το έπαιρνες από μαγαζί στην Ελλάδα. Δεν έχει να κάνει επειδή θα το πάρεις μέσω Amazon. Θα σου πει ο πωλητής ότι θα έχεις εγγύηση από αυτόν ως κατάστημα και αν πάθει κάτι να του το στείλεις. Η επίσημη εγγύηση προκύπτει από το μοντέλο και όχι από το κατάστημα πώλησης.

Για πες όμως και εντυπώσεις μιας και το πήρες..σαν καθημερινή χρήση,ταχύτητα απόκρισης,αν έχει κολλήματα αν ζεσταίνεται με τη χρήση κτλ.φώτο και βίντεο δεν πολυασχολουμαι αλλά όπως το βλέπω σε παρακινεί κιόλας να ασχοληθείς παραπάνω.Γενικά αν εκτιμάς ότι είναι τηλέφωνο 3ετιας ή αν αξίζει με αυτό το σκοπό να πάρεις κάτι τάχα πιο σύγχρονο φετινό για παράδειγμα με 845 επεξεργαστή.όχι ότι παίζει και κανα σπουδαίο ρόλο σ αυτά τα επίπεδα.

Γι αυτό έβαλα σε αντιπαραβολή το 1+5

Edited by angelosp_88

Τι διαφορα εχει το CLOUDY SILVER απο το SILVER ?

Εδω... https://www.tigershop.it/shop/?filter_memoria=64-gb&product_cat=smartphone&source_id=133&source_tax=product_cat&filter_marca=lg

λογικες οι τιμες τους παντως,αν το παρω προς τα εκει (Ευρωπαικο καταστημα) θα κινηθω...συγγνωμη αλλα 300αρες που βαζουν ''καπελο'' οι δικοι μας δε θα τις δωσω σε καμια περιπτωση!

Το πρωτο branded(ΤΙΜ) είναι Λάμπρο.

Παιδιά από Amazon παίζει κάνα πρόβλημα να αγοράσεις από μεταπωλητή και όχι από το ίδιο το Amazon? Είναι αξιόπιστο?

Γιατί πχ στο amazon.de αυτός που το έχει 590, βγαίνει 615 με μεταφορικά.

Κοιτάς αξιολογήσεις φίλε και κρίνεις/αποφασίζεις.

Οπως κάνουμε εδω απο τα σκρουτζομαγαζα και παντού.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Για πες όμως και εντυπώσεις μιας και το πήρες..σαν καθημερινή χρήση,ταχύτητα απόκρισης,αν έχει κολλήματα αν ζεσταίνεται με τη χρήση κτλ.φώτο και βίντεο δεν πολυασχολουμαι αλλά όπως το βλέπω σε παρακινεί κιόλας να ασχοληθείς παραπάνω.Γενικά αν εκτιμάς ότι είναι τηλέφωνο 3ετιας ή αν αξίζει με αυτό το σκοπό να πάρεις κάτι τάχα πιο σύγχρονο φετινό για παράδειγμα με 845 επεξεργαστή.όχι ότι παίζει και κανα σπουδαίο ρόλο σ αυτά τα επίπεδα.

Γι αυτό έβαλα σε αντιπαραβολή το 1+5

Είναι ακαριαία η λειτουργία του δεν χρειάζεται nova ή οτιδήποτε έχει πολύ καλές διαστάσεις και κράτημα για 6" έχει οθόνη που καλύπτει τις ανάγκες όλων μιας και έχει ρυθμίσεις για τα πάντα ακόμα και για την ανάλυση πολύ ζωντανά χρώματα gorilla glass 5 δυνατό gps η κάμερα όρεξη να έχεις μπορείς να κάνεις τα πάντα ειδικά στο βίντεο. Ο ήχος στο ηχείο όχι κάτι ουάου ωστόσο σε ακουστικά ή bt ηχείο κάνει την διαφορά. Επεξεργασία ήχου εικόνας βίντεο ότι μπορεί να θελήσει κάποιος από ένα κινητό.

Η μπροστινή κάμερα μέτρια και κατώτερη του συνόλου του κινητού.

Τις πρώτες μέρες το είχα και 2 ώρες συνέχεια οθόνη δεν έχει ζεσταθεί ποτέ και σε τίποτα. Η εγγραφή οποιοδήποτε ήχου σε επαγγελματικό επίπεδο. Τηλέφωνο 3ετίας με τίποτα, με το που το βλέπεις και με το που το πιάνεις καταλαβαίνεις ότι είσαι στο σήμερα και βέβαια παίζει ρόλο τι έχεις τώρα.

Για τον 845 δεν μπορώ να ξέρω, είναι το σύνολο και όχι ο επεξεργαστής μόνο για το τελικό αποτέλεσμα. Τα LG μου αρέσουν γενικά επειδή δεν έχουν πολύ blodware είναι πιο κοντά σε aosp από ότι άλλες εταιρίες με τα δικά τους φορτωμένα ui. Μεγάλη έλλειψη για εμένα προσωπικά το notification led. Μπορείς βέβαια να έχεις το always on και να φαίνονται οι ειδοποιήσεις αλλά γιατί;

Το πιο σύγχρονο θα είναι πιο ακριβό και πάει λέγοντας... Το θέμα είναι να αγοράζεις κάτι σε τιμή καλή και να ανταποκρίνεται με το παραπάνω στις ανάγκες σου. Και αυτό δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ στο day one. Παίρνεις κάτι κορυφαίο όταν βγει κάτι πιο κορυφαίο και όταν αυτό μεταφράζεται σε σοβαρή διαφορά τιμής μεταξύ τους

Edited by FJ_12

Είναι ακαριαία η λειτουργία του δεν χρειάζεται nova ή οτιδήποτε έχει πολύ καλές διαστάσεις και κράτημα για 6" έχει οθόνη που καλύπτει τις ανάγκες όλων μιας και έχει ρυθμίσεις για τα πάντα ακόμα και για την ανάλυση πολύ ζωντανά χρώματα gorilla glass 5 δυνατό gps η κάμερα όρεξη να έχεις μπορείς να κάνεις τα πάντα ειδικά στο βίντεο. Ο ήχος στο ηχείο όχι κάτι ουάου ωστόσο σε ακουστικά ή bt ηχείο κάνει την διαφορά. Επεξεργασία ήχου εικόνας βίντεο ότι μπορεί να θελήσει κάποιος από ένα κινητό.

Τις πρώτες μέρες το είχα και 2 ώρες συνέχεια οθόνη δεν έχει ζεσταθεί ποτέ και σε τίποτα. Η εγγραφή οποιοδήποτε ήχου σε επαγγελματικό επίπεδο. Τηλέφωνο 3ετίας με τίποτα, με το που το βλέπεις και με το που το πιάνεις καταλαβαίνεις ότι είσαι στο σήμερα και βέβαια παίζει ρόλο τι έχεις τώρα.

Για τον 845 δεν μπορώ να ξέρω, είναι το σύνολο και όχι ο επεξεργαστής μόνο για το τελικό αποτέλεσμα. Τα LG μου αρέσουν γενικά επειδή δεν έχουν πολύ blodware είναι πιο κοντά σε aosp από ότι άλλες εταιρίες με τα δικά τους φορτωμένα ui. Μεγάλη έλλειψη για εμένα προσωπικά το notification led. Μπορείς βέβαια να έχεις το always on και να φαίνονται οι ειδοποιήσεις αλλά γιατί;

Το πιο σύγχρονο θα είναι πιο ακριβό και πάει λέγοντας... Το θέμα είναι να αγοράζεις κάτι σε τιμή καλή και να ανταποκρίνεται με το παραπάνω στις ανάγκες σου. Και αυτό δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ στο day one. Παίρνεις κάτι κορυφαίο όταν βγει κάτι πιο κορυφαίο και όταν αυτό μεταφράζεται σε σοβαρή διαφορά τιμής μεταξύ τους

Σ ευχαριστώ για την αναλυση και για τον κόπο.3ετιας μαλλον για μενα εννοω με τις δικες μου αναγκες.οπως ειπα την παλευω με ενα g3 ακομα εδω και 3 χρονια...blodware και aosp εκει με χανεις δεν ειμαι και πολυ σχετικος..χαχαχα..εχεις δικιο για το ui της lg γενικα και εγω το εκτιμω αυτο.και τελος εμενα πιο πολυ θα μου λειψουν οι υπερυθρες που βολευουν αφανταστα.

Σ ευχαριστώ για την αναλυση και για τον κόπο.3ετιας μαλλον για μενα εννοω με τις δικες μου αναγκες.οπως ειπα την παλευω με ενα g3 ακομα εδω και 3 χρονια...blodware και aosp εκει με χανεις δεν ειμαι και πολυ σχετικος..χαχαχα..εχεις δικιο για το ui της lg γενικα και εγω το εκτιμω αυτο.και τελος εμενα πιο πολυ θα μου λειψουν οι υπερυθρες που βολευουν αφανταστα.

Αν έρχεσαι από G3 θα σου φανεί ότι πήγες σε άλλο πλανήτη. Φαντάσου ότι είχα το G5 και κάπως έτσι ήταν... 3ετίας έτσι όπως το λες θα είναι σίγουρα για σένα.

Πριν ξέχασα να γράψω για την μπροστινή κάμερα. Είναι μέτρια και σίγουρα κατώτερη του συνόλου του κινητού. Το συμπλήρωσα τώρα.

bloatware....εφαρμογές πρεγκατεστημένες χωρίς δυνατότητα απεγκατάστασης....όπως π.χ. evernote,facebook....κοινός φούσκες.

aosp....android open search project....κοινός καθαρό λειτουργικό

2i6fhs-5.png

Ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια.και η μπροστινη καμερα δε με συγκινει..παιζει να μην την εχω χρησιμοποιησει ποτε..το εχω σταμπαρει απο οταν βγηκε και γενικα μου φαινεται πολυ καλο τηλεφωνο. Και ολοκληρωμενο τηρουμενων των αναλογιων.απο οσο εχω δει εχει αφησει πισω και τα θεματακια της lg με τα προηγουμενα μοντελα g4 κλπ..δε χωραει καν συγκριση σε σχεση με g3. σιγουρα ειναι σοβαρη αναβαθμιση για οποιονδηποτε εχει παλιοτερες ναυαρχιδες.και επειδη αναφερθηκαν πιο πισω και καποια reviews στο youtube εγω παρακολουθω εναν τυπο που ειναι πολυ αναλυτικος και με εκτενη κριτικη στις συσκευες που παρουσιαζει. detroitborg λεγεται για οποιον ενδιαφερεται, βοηθαει αρκετα.

Η μπροστινή κάμερα μέτρια και κατώτερη του συνόλου του κινητού.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το φίλο, και πολλά από αυτά που ανέφερε είναι οι λόγοι που με έκαναν και κόλλησα με την LG.

Λόγο επαγγέλματος ταξιδεύω συχνά Ασία και έτσι όλα μου τα κινητά τα αγοράζω από Hong Kong, οι λόγοι αρκετοί, Dual Sim, International Version, και τιμή φυσικά.. Βέβαια πλέον αυτά τα χαρακτηριστικά τα βρίσκεις και σε συσκευές στη Ελλάδα οπότε δεν έχει να κάνει.

Έτσι λοιπόν από το ίδιο μαγαζί αγόρασα το V10 μόλις πρώτο βγήκε, το οποίο αργότερα αντάλλαξα με το G6 και πριν 20 μέρες αγόρασα και ενα V30+. Το G6 δυκαρτο 64Gb το ευχαριστήθηκα πραγματικά και φυσικά θα μπει στο κουτί του αγρατζούνιστο.

Το V30+ Ένα τηλέφωνο που χαίρεσαι να το κρατάς.. και κανένα από τα ελαττώματα που θέλουν να του προσάπτουν τα γνωστά site δεν έχει επιβεβαιωθεί στα χέρια μου..Η πλήρης προκατάληψη και παραπληροφόρηση επειδή δεν είναι Samsung - Apple.

Το V30+ είχε δώρο, ασύρματο φορτιστή, θήκη, κάρτα 64GB, προστασία οθόνης, μπαταριά 10000Mha, και μια κούπα καφέ(άσχετο).

Επίσης καλύπτετε από 2 χρόνια επιπλέον εγγύηση αλλά μόνο στο Hong Kong.

Σε όλες τι παραπάνω συσκευές ήμουν τυχερός και δεν χρειάστηκε εγγύηση η service, όμως σε δυο άλλες αγορασμένες από Κορέα, όταν μου έσπασε η οθόνη, δεν είχα καμιά υποστήριξη..

θεωρώ λοιπόν ότι συσκευές που δεν έρχονται επίσημα από αντιπροσωπία είναι λίγο ζαριά.. Στη περίπτωση μου και τα δυο προ αναφερθέντα, τα επισκεύασα στη Κορέα εκτός εγγύησης ΔΩΡΕΆΝ(HTC - LG), γιατί κατά το σκεπτικό τους, δεν θα έπρεπε να είχε σπάσει.. βέβαια από την άλλη όταν στην Ελλάδα το S3 και το Note 3 τα πέταξα στα σκουπίδια από το γνωστό sadden death, η αντιπροσωπία μου έλεγε ότι είναι εκτός εγγύησης και πρέπει να επωμιστω το κόστος έλεγχου της συσκευής και αν επισκευάζεται και το κόστος επισκευής, λες και είναι δικό μου λάθος που πεθάναν έτσι ακουμπισμένα στο τραπέζι,, στη Κορέα απλά σου έδιναν καινούργιο με την πρώτη επίσκεψή σου..

Έτσι για την Ιστορία..

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

Εγώ το πάτησα.. Δεν άντεξα.. Ασημί. Τελική 600 με μεταφορικά.

Bonnes Electroniques

Εύγε!! Άλλο ένα τίμιο μέλος της κοινωνίας..χαχαχα..περιμένουμε εντυπώσεις με το καλό!

• The title was changed to LG V30