Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2021 24 minutes ago, aras said: 170 ευρω μου είπαν. Πολλά για τη συγκεκριμένη συσκευή τη δεδομένη χρονική στιγμή, δε νομίζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. December 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2021 Το τηλέφωνο είναι άψογο σε όλα του. Για να βρεις ανάλογο,θες καμία 500αρα...Αν το βαρέθηκες, μια χαρά ευκαιρία. Αν όχι,το φτιάχνεις και προχωράς. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. December 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2021 Κ εγώ σε δίλημα είμαι τι να κάνω. Να του αλλαξω μπαταρία ή να πάρω άλλο. Αλλα δεν υπάρχει κάποιο καλύτερο σε αρκετά λεφτά. Λίγο στην κάμερα τη νύχτα χάνει δηλαδή απο τα τρέχων ακριβότερα. Αν δε μου έκανε μερικά κολλήματα, δε ξέρω γιατί, θα το επισκεύαζα...... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2021 Κι εγώ ψήνομαι να το επισκευασω αν και τα χρήματα είναι πολλά 170 ευρω για επισκευή σπασμένης οθόνης γιατί σαν κινητό είναι εξαιρετικό ακόμα και σήμερα. Ίδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 On 11/12/2021 at 1:33 ΠΜ, athanaso77 said: Πολλά για τη συγκεκριμένη συσκευή τη δεδομένη χρονική στιγμή, δε νομίζεις; Κ τι προτύνεις να πάρουμε που να έχει ότι έχει κ αυτό?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 12 ώρες πριν, VaL_Phoenix said: Κ τι προτύνεις να πάρουμε που να έχει ότι έχει κ αυτό?? Μία από τις πάμπολες συσκευές που έχουν ότι δεν έχει αυτό... ασφάλεια! Υπάρχουν πολλοί που νομίζουν ότι τα security updates είναι ανούσια και αδιάφορα, δεν μπορούν να φανταστούν όμως πόσο σημαντικά κενά ασφαλείας βρίσκουν καθημερινά που πρέπει οπωσδήποτε να κλείσουν για να καταστεί μια συσκευή κατάλληλη για χρήση. Πόσο μάλλον σήμερα που έχουν μπει ευρέως στη ζωή μας οι τραπεζικές συναλλαγές κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 Θα το καταλάβουν όταν δουν άδειο τραπεζικό λογαριασμό και θα κλαίνε. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. December 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 (edited) Φίλε είμαι στη πληροφορική απο το 1995. Απο κενά ασφαλείας κάτι σκαμπάζουμε . Δεν είναι ανούσια, αλλα δεν είναι κ τόσο επιτακτικά, τουλάχιστον αν ξέρεις τι κάνεις. Τα κενά ασφαλείας τα έχουν περισσότερο τα πιστωτικά ιδρύματα κ λιγότερο τα κινητά. Εχασα πριν 1 μήνα λεφτά, γιατι΄απλά υποκλέψανε την ίδια την mastercard σαν εταιρία. Κ αρχίσανε να κάνουμε αγορές στα 3 σημεία του πλανήτη με τη χρεωστική μου χωρίς καν να μου ζητηθεί confirmation. Οπότε τα updates είναι το λιγότερο που με ανησηχούν. Κ εσχάτως έχω βγάλει κ το bitdefender που έχω παντού, λόγο διάρκειας της μπαταρίας. Edited December 16, 2021 by VaL_Phoenix Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2021 Ο καθένας όπως τα βλέπει τα πράγματα και με τις προτεραιότητες του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. December 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2021 On 14/12/2021 at 8:04 ΜΜ, athanaso77 said: Ο καθένας όπως τα βλέπει τα πράγματα και με τις προτεραιότητες του... Οπότε απο περιέργεια να σε ρωτήσω εσύ τι προτείνεις? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2021 6 ώρες πριν, VaL_Phoenix said: Οπότε απο περιέργεια να σε ρωτήσω εσύ τι προτείνεις? Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα μιας και ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια. Προσωπικά θα πήγαινα σε κάποιο Pixel από το 4 και μετά, αλλιώς σε κάποιο Sony της σειράς 1 ή 5. Αλλά εγώ είμαι εγώ. Κάποιος μπορεί να βρει πολλά μειονεκτήματα στις προαναφερθείσες επιλογές και κάποιος άλλος άλλα τόσα πλεονεκτήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. December 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2021 On 11/12/2021 at 9:28 ΜΜ, VaL_Phoenix said: Κ εγώ σε δίλημα είμαι τι να κάνω. Να του αλλαξω μπαταρία ή να πάρω άλλο. Αλλα δεν υπάρχει κάποιο καλύτερο σε αρκετά λεφτά. Λίγο στην κάμερα τη νύχτα χάνει δηλαδή απο τα τρέχων ακριβότερα. Αν δε μου έκανε μερικά κολλήματα, δε ξέρω γιατί, θα το επισκεύαζα...... Για μπαταρια ρωτησες στην procordia?Αν ναι,τι κοστος σου ειπαν?Θα χαθει η αδιαβροχοποιηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts