freddaras Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 xaxaxaxaxa θα το στειλω τις επομενες μερες παιδια ... περιμενω να μου φερουν το παλιο samsung galaxy note edge (το εχει ο αδερφος μου) για να εχω κινητο (κινηταρα για τοτε) και το στελνω αμεσως! οπως ειπα και πανω εφοσον υπαρχει εγγύηση δεν τους την "χαριζω" αυτη τη φορα :) κατα τα αλλα εγω με το κινητο ειμαι ερωτευμένος δεν το βλεπω να το αλλαζω γρηγορα ... (αν και για να πω ετσι οπως επεσε η τιμη του note 9 με πεφτουν τα σαλια ..απλα χωρις wide μου ειναι αδύνατον πλεον :lol::lol::lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 xaxaxaxaxa θα το στειλω τις επομενες μερες παιδια ... περιμενω να μου φερουν το παλιο samsung galaxy note edge (το εχει ο αδερφος μου) για να εχω κινητο (κινηταρα για τοτε) και το στελνω αμεσως! οπως ειπα και πανω εφοσον υπαρχει εγγύηση δεν τους την "χαριζω" αυτη τη φορα :) κατα τα αλλα εγω με το κινητο ειμαι ερωτευμένος δεν το βλεπω να το αλλαζω γρηγορα ... (αν και για να πω ετσι οπως επεσε η τιμη του note 9 με πεφτουν τα σαλια ..απλα χωρις wide μου ειναι αδύνατον πλεον :lol::lol::lol: ) το κινητο ειναι υπερπληρες, αν ειχε λιγη παραπανω ραμ και λιγο πιο καλη καμερα οπως το G5, στην κυρια καμερα, θα ηταν τελειο. Κανονισε να σου πασαρω νοτε 9 τωρα που θα παω σε σ10 :P Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 το κινητο ειναι υπερπληρες, αν ειχε λιγη παραπανω ραμ και λιγο πιο καλη καμερα οπως το G5, στην κυρια καμερα, θα ηταν τελειο. Κανονισε να σου πασαρω νοτε 9 τωρα που θα παω σε σ10 :PΜην με ανάβεις φωτιές χαχαχαχαχα Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Πίκρα...Το έχω δώσει στη γυναίκα μου γιατί δεν μπορούσα να φύγει το κινητό από το σπίτι και της έπεσε... Στο κάτω μέρος χάλια η οθόνη.... Και με γυαλί και με θήκη πλάτης... Απαγορευτικό το κόστος από procordia...Θα κοιτάξω από ebay μεριά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Εμένα αντιθέτως ένα lg g2 που είχε εμφανίσει burn in πριν χρόνια μου το είχε επισκευάσει αμέσως η procordia. Μέχρι και τέλη 2015 τα κάλυπτε κανονικά όλα τα κινητά της από burn in. Μετά από τα πολλά κρούσματα έκοψε τις αλλαγές γιατί το πάθαιναν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Μέχρι και τέλη 2015 τα κάλυπτε κανονικά όλα τα κινητά της από burn in. Μετά από τα πολλά κρούσματα έκοψε τις αλλαγές γιατί το πάθαιναν όλα. και εγω φιλε αυτο ηξερα για αυτο ημουν επιφυλακτικός πανω .. ειχα διαβασει και εδω παλιοτερα οτι το burn in δεν το αναγνωρίζει σαν προβλημα ... ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πίκρα...Το έχω δώσει στη γυναίκα μου γιατί δεν μπορούσα να φύγει το κινητό από το σπίτι και της έπεσε... Στο κάτω μέρος χάλια η οθόνη.... Και με γυαλί και με θήκη πλάτης... Απαγορευτικό το κόστος από procordia...Θα κοιτάξω από ebay μεριά... αμαν ρε φιλε ποοοοοο! πως εγινε αυτο με θηκη κιολας βρε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Πίκρα...Το έχω δώσει στη γυναίκα μου γιατί δεν μπορούσα να φύγει το κινητό από το σπίτι και της έπεσε... Στο κάτω μέρος χάλια η οθόνη.... Και με γυαλί και με θήκη πλάτης... Απαγορευτικό το κόστος από procordia...Θα κοιτάξω από ebay μεριά... Αδερφέ, ενώθηκαν οι πλανήτες ή κάποιος σου έκανε βουντού. Το συγκεκριμένο κινητό είναι πραγματικά βράχος στις πτώσεις --->> Κρίμα!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλημέρα παιδιά. Έχει βάλει κάποιος μεμβράνη προστασίας ή υγρό στα media markt για να μου πει τη γνώμη του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Άστο... Ήταν άσχημη πτώση. 1.5 μέτρο περίπου αλλά στο κρασπεδακι που είναι το πατζουρι στο μπαλκόνι... Αδερφέ, ενώθηκαν οι πλανήτες ή κάποιος σου έκανε βουντού. Το συγκεκριμένο κινητό είναι πραγματικά βράχος στις πτώσεις --->> Κρίμα!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Κρίμα ρε φίλε, πολύ κρίμα. Είναι πως θα κάτσει η ζημιά...Ο γιος μου είχε ένα κινητό παλιότερα που το έριχνε συνέχεια κάτω και δεν είχε σπάσει ποτέ, μόνο εξωτερικά σημάδια. Έπεσε και μια φορά από το κρεβάτι και έγινε θρύψαλα η οθόνη σε βαθμό που δεν έβλεπες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Ευτυχώς είναι λειτουργικό. Θα το φτιάξω όμως γιατί είναι πραγματικά κόσμημα και ολοκληρωμένο κινητό. Κρίμα ρε φίλε, πολύ κρίμα. Είναι πως θα κάτσει η ζημιά...Ο γιος μου είχε ένα κινητό παλιότερα που το έριχνε συνέχεια κάτω και δεν είχε σπάσει ποτέ, μόνο εξωτερικά σημάδια. Έπεσε και μια φορά από το κρεβάτι και έγινε θρύψαλα η οθόνη σε βαθμό που δεν έβλεπες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλημέρα παιδιά. Έχει βάλει κάποιος μεμβράνη προστασίας ή υγρό στα media markt για να μου πει τη γνώμη του;Είχα βάλει εγώ. Καλύπτει καλά χωρίς κενά αλλά είναι μεμβράνη, όχι τζάμι. Αυτό σημαίνει ότι κάνει σημάδια σαν βαθουλώματα κάπως. Δεν μου άρεσε εν τέλει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areace Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Είχα βάλει εγώ. Καλύπτει καλά χωρίς κενά αλλά είναι μεμβράνη, όχι τζάμι. Αυτό σημαίνει ότι κάνει σημάδια σαν βαθουλώματα κάπως. Δεν μου άρεσε εν τέλει.. Οπότε ξαναβάζω το κλασικό τζάμι. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Εγώ δεν του έχω προστασία οθόνης, παρά μόνο την λεπτη διάφανη θήκη της NILLKIN. Ότι προστασία και να βάλω μου χαλούσε την αίσθηση. μέχρι στιγμής εδώ και κανα 6μηνο δεν έχω ούτε μια γρατζουνιά, αλλά προσέχω (όχι υπερβολικά) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Εγώ δεν του έχω προστασία οθόνης, παρά μόνο την λεπτη διάφανη θήκη της NILLKIN. Ότι προστασία και να βάλω μου χαλούσε την αίσθηση. μέχρι στιγμής εδώ και κανα 6μηνο δεν έχω ούτε μια γρατζουνιά, αλλά προσέχω (όχι υπερβολικά) Και γω χωρίς προστασία μπροστά και μόνο προστατευτικα αυτοκόλλητα γύρω γύρω δεν έχω γρατζουνιές μέχρι στιγμής μην το ματιάσουμε. Προσέχω σχετικά αλλά όχι και υπερβολικά. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Και γω χωρίς προστασία μπροστά. Άλλη αίσθηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpha34 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Οι εντυπώσεις μετά από χρήση μερικών εβδομάδων: Μπαταρία καλή. Συνήθως μου βγάζει διήμερο. Οθόνη δυσανάγνωστη στον ήλιο. Επίσης με την αυτόματη φωτεινότητα είναι λίγο σκούρα για τα δικά μου γούστα. Το τρεμόπαιγμα στην φωτεινότητα μάλλον τελικά οφειλόταν στον κλιμακωτό τρόπο που προσαρμόζετε στο φως του περιβάλλοντος. Σήμα επαρκές συνήθως αλλά πολλές φορές στο όριο εκεί που με άλλη συσκευή έπιανα. Μιλάμε για μέσα την πόλη. Ήχος κλίσεων σχετικά χαμηλός. Όταν είμαι στο κέντρο ζορίζομαι να ακούσω (γεράματα; :) ) Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι οι κάμερες όπου περίμενα κάτι καλύτερο. Τα jpeg έχουν τόσο πολύ sharpening που όταν υπάρχει πυκνή πληροφορία (κλαδιά δέντρων, φύλλα, τρίχωμα, κύματα) το αποτέλεσμα είναι αισχρό ειδικά αν το δει κανείς σε μεγέθυνση 100%. Μήπως φταίει το auto HDR; Δεν είμαι σίγουρος. Πειραματίζομαι με τα DNG αρχεία αλλά ακόμα δεν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία να επεξεργάζομαι μία μία όλες τις φωτογραφίες. Επίσης η αποθορυβοποίηση κάνει τα πρόσωπα πλαστικά. Για την μπροστινή κάμερα δεν το συζητάω. Είναι αισθητά χειρότερης ποιότητας. ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει κάποιο άλλο app που να ρυθμίζεται ή να απενεργοποιείται το sharpening στις φωτογραφίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis1 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης όλα καλά, εκτός από την ποιότητα σήματος που είναι και σε μένα όχι καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Εγώ ρε παίδες σήμα έχω τρομερό, ειδικά σε σχέση με samsung κινητά πολύ καλύτερο. Με mate 10 pro παρόμοιο.. Μόνο κάμερα συμφωνώ ότι σε δύσκολες συνθήκες με μέτριο ή κακό φωτισμό κάνει πολλή επεξεργασία. Με gcam πάντως καλύπτει και αυτο το κομμάτι Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpha34 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Δεν θέλω να το θάψω το κινητό. Επικεντρώθηκα σε αυτά που με ενόχλησαν και όχι στα καλά του που τα έχετε πει νωρίτερα στο νήμα. Απλά μετά από πολλά χρόνια με την ίδια συσκευή περίμενα πως η αλλαγή θα μου φανεί εντυπωσιακή, και μέχρι στιγμής δεν... Έβαλα και εγώ την gcam. Στα πρώτα τεστς φαίνεται να έχει λιγότερο sharpening αλλά υπάρχει αρκετός θόρυβος. Δεν έχω βρει ακόμα την χρυσή τομή. Θα πειράξω και άλλο τις ρυθμίσεις και θα κάνω κάποιες δοκιμές με τρίποδο να είμαι σίγουρος ότι δεν τρέμει το χέρι. Θα δείξει. Πάντως για την ώρα δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες που να έχουν την αίσθηση φωτογραφικής μηχανής ακόμα και με άπλετο φως. Και σε μάκρο ζορίζομαι να εστιάσω στο σωστό σημείο. Κάτι γίνεται με τα DNG αρχεία αλλά είναι πολύ χρονοβόρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Δεν θέλω να το θάψω το κινητό. Επικεντρώθηκα σε αυτά που με ενόχλησαν και όχι στα καλά του που τα έχετε πει νωρίτερα στο νήμα. Απλά μετά από πολλά χρόνια με την ίδια συσκευή περίμενα πως η αλλαγή θα μου φανεί εντυπωσιακή, και μέχρι στιγμής δεν... Έβαλα και εγώ την gcam. Στα πρώτα τεστς φαίνεται να έχει λιγότερο sharpening αλλά υπάρχει αρκετός θόρυβος. Δεν έχω βρει ακόμα την χρυσή τομή. Θα πειράξω και άλλο τις ρυθμίσεις και θα κάνω κάποιες δοκιμές με τρίποδο να είμαι σίγουρος ότι δεν τρέμει το χέρι. Θα δείξει. Πάντως για την ώρα δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες που να έχουν την αίσθηση φωτογραφικής μηχανής ακόμα και με άπλετο φως. Και σε μάκρο ζορίζομαι να εστιάσω στο σωστό σημείο. Κάτι γίνεται με τα DNG αρχεία αλλά είναι πολύ χρονοβόρο. οχι δεν ειπε κανεις οτι το θαβεις..απλα οτι σε αυτα που λες, νομιζω ως προς το σημα οτι δεν ισχυει. εκτος αν εχεις κοψει σιμ ή γενικα ειναι παλια και θελεις νεα και γιαυτο εχεις θεμα. εγω τουλαχιστον εχω αισθητη διαφορα με ολα τα samsung που εχω δοκιμασει γιατι στο σπιτι μου ειναι στανταρ τα πραγματα, καισε σημα και σε wifi και το v30 ειναι πολυ καλο. Τωρα για καμερα, οπως ειχαμε πει, στα λεφτα του, ηταν αρκετα καλη. Βεβαια οσο περναει ο καιρος θα βγαινουν και αλλα καλυτερα ή θα πεφτουν και θα συμφερουν. Ομως το να περιμενεις να πλησιαζει ψηφιακη ενα κινητο δε νομιζω οτι ειναι κατι λογικο. Σε συγκριτικα που ειχα κανει με νοτε 8 και σ9, το v30 ειχε πολυ καλη λεπτομερεια τη μερα. το βραδυ ζοριζοταν και εκει βαλαμε Gcam η οποια δεν βοηθαει παντα. Βοηθαει κυριως σε θεμα dynamic range, μιας και το hdr του κινητου δεν κανει τρομερη δουλεια ή σε διαχειριση φωτεινων πηγων κλπ. Αλλα εχει και μειονεκτηματα οπως οτι μπλεδιζει. αν θες δες στο flickr μου, εχω δειγματα απο v30 και ταυτοχρονα αν δεις στα διπλανα αλμπουμ θα δεις την ιδια φωτο και απο πιο ακριβες ναυαρχιδες.. Θα καταλαβεις οτι κερδιζει σε πολλα σημεια και χανει σε αλλα, οπως σε μετριο φωτισμο, προσωπα κλπ..αλλα με μικρη διαφορα. https://www.flickr.com/photos/137065131@N08/albums τα ειχα βαλει στο θεμα των συγκρισεων καμερων , να τις βλεπεις μαζι, αλλα τωρα αντε βγαλε ακρη. πρεπει να ψαχνεις τις σελιδες μια μια. Για τον ηχο δεν εχω αποψη, ως προς την ενταση μου φαινονται ολα δυνατα αλλα δε ζω Αθηνα με καθημερινη βαβουρα κλπ να το μελετησω.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Παίδες κάτι που πραγματικά μου σπάει τα νεύρα σε αυτό το κινητό είναι όταν κινούμε σε ένα μεγάλο χώρο, που έχει 2 wifi δίκτυα όταν είσαι στο 1ο κ μετά περπατάς κ πας στην μεριά που είναι το 2ο, δεν αντιλαμβάνεται ότι έχεις αμυδρό σήμα απο το 1ο να πάει στο 2ο που έχει τούμπανο σήμα. Το έχω πιάσει πολλές φορές που χάθηκε εντελώς το σήμα απο το 1ο να μένει αποσυνδεδεμένο χωρίς να συνδέετε πουθενά κ να μην πάει στο 2ο κ να πρέπει να το κάνω χεράτα. Κ τούμπαλιν όλα αυτά. Γενικώς δεν επιλέγει το καλύτερο δίκτυο αλλα ότι να'ναι. Καμια ιδέα?? Δεν συμβαίνει σε 4 κινητά που έχω δοκιμάσει........ Samsung S4mini, Samsung S4, Samsung a5 2017, Huawei Mate 10lite Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Παίδες κάτι που πραγματικά μου σπάει τα νεύρα σε αυτό το κινητό είναι όταν κινούμε σε ένα μεγάλο χώρο, που έχει 2 wifi δίκτυα όταν είσαι στο 1ο κ μετά περπατάς κ πας στην μεριά που είναι το 2ο, δεν αντιλαμβάνεται ότι έχεις αμυδρό σήμα απο το 1ο να πάει στο 2ο που έχει τούμπανο σήμα. Το έχω πιάσει πολλές φορές που χάθηκε εντελώς το σήμα απο το 1ο να μένει αποσυνδεδεμένο χωρίς να συνδέετε πουθενά κ να μην πάει στο 2ο κ να πρέπει να το κάνω χεράτα. Κ τούμπαλιν όλα αυτά. Γενικώς δεν επιλέγει το καλύτερο δίκτυο αλλα ότι να'ναι. Καμια ιδέα?? Δεν συμβαίνει σε 4 κινητά που έχω δοκιμάσει........ Samsung S4mini, Samsung S4, Samsung a5 2017, Huawei Mate 10lite αυτο που λες δεν το εχω δει να γινεται σε καποιο αλλο κινητο. Εννοω το να αντιληφθει οτι εχει κακο wifi και να παει σε καλυτερο. εκτος αν εχει να επιλεξεις αποσυνδεση απο κακα δικτυα...νομιζω καποια κινητα το εχουν. Επειδη στο σπιτι μου πιανω απο τον πανω οροφο των γονιων μου και εχω ενα extender κατω..οταν μπαινω σπιτι πιανει απο πανω. Το σημα ειναι αριστο καθως ειναι ακριβως απο πανω. Οταν παω υπνοδωματιο, το σημα ειναι οριακο, ενω το extender τελειο καθως το εχω απο εκει. Ουτε τα samsung Που ειχα/εχω (Δες υπογραφη) ουτε το V30 εκαναν εναλλαγη. Αν τωρα χασει το σημα, παει στο πιο δυνατο..αλλα νομιζω οτι αν καθε φορα που μπαινεις στο χωρο, επιλεγεις το ενα απο τα 2 δικτυα, αυτο κανει εκμαθηση και προτιμαει το συγκεκριμενο ακομα και αν ειναι πιο ασθενες.. το ιδιο παρατηρω και στο note 9. Παντως σε εμβελεια ειναι καλυτερο, ειδικα στα 5ghz το note 9 εχει πολυ μικρη εμβελεια. επισης το v30 κανει ακαριαια συνδεση ενω τα νοτε 9 οχι (εχω 2) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 αυτο που λες δεν το εχω δει να γινεται σε καποιο αλλο κινητο. Εννοω το να αντιληφθει οτι εχει κακο wifi και να παει σε καλυτερο. εκτος αν εχει να επιλεξεις αποσυνδεση απο κακα δικτυα...νομιζω καποια κινητα το εχουν. Επειδη στο σπιτι μου πιανω απο τον πανω οροφο των γονιων μου και εχω ενα extender κατω..οταν μπαινω σπιτι πιανει απο πανω. Το σημα ειναι αριστο καθως ειναι ακριβως απο πανω. Οταν παω υπνοδωματιο, το σημα ειναι οριακο, ενω το extender τελειο καθως το εχω απο εκει. Ουτε τα samsung Που ειχα/εχω (Δες υπογραφη) ουτε το V30 εκαναν εναλλαγη. Αν τωρα χασει το σημα, παει στο πιο δυνατο..αλλα νομιζω οτι αν καθε φορα που μπαινεις στο χωρο, επιλεγεις το ενα απο τα 2 δικτυα, αυτο κανει εκμαθηση και προτιμαει το συγκεκριμενο ακομα και αν ειναι πιο ασθενες.. το ιδιο παρατηρω και στο note 9. Παντως σε εμβελεια ειναι καλυτερο, ειδικα στα 5ghz το note 9 εχει πολυ μικρη εμβελεια. επισης το v30 κανει ακαριαια συνδεση ενω τα νοτε 9 οχι (εχω 2) Δεν κάνω καμία επιλογή. Απλά λόγο εισόδου πάντα συνδέετε στο 1ο...... ΠΟλλές φορές είμαι τέρμα άκρη στο 2ο , έχει χάσει εντελώς το σήμα απο το 1ο αλλά το βλαμμένο δεν κάνει σύνδεση στο 2ο. Μένει απλά νεκρό. Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Δεν κάνω καμία επιλογή. Απλά λόγο εισόδου πάντα συνδέετε στο 1ο...... ΠΟλλές φορές είμαι τέρμα άκρη στο 2ο , έχει χάσει εντελώς το σήμα απο το 1ο αλλά το βλαμμένο δεν κάνει σύνδεση στο 2ο. Μένει απλά νεκρό. μηπως φταιει τιποτα με τα μοντεμ? εμενα αν χασει αλλαζει..αλλα εχει και δυνατο σημα γενικα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts