Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φανταζομαι μιλαμε για ευρωπαικη εκδοση (EU) που καλυπτεται απ την LG Hellas με εγγυηση. Σωστα; Ρωτω γιατι στο σαιτ του εν λογω καταστηματος δεν αναφερει ρητα οτι ειναι ευρωπαικη συσκευή.

Επισης, αν τυχον γνωριζεις, υπαρχει δυνατοτητα παραγγελιας απ το σαιτ και πληρωμη μεσω καρτας στο καταστημα; Παλι δεν ειναι ξεκαθαρο αυτο στο σαιτ, ενω 2 τηλεφωνα που καλεσα (αυτα που δινει το καταστημα στο σαιτ) για διευκρινισεις, δεν απαντουσαν πριν λιγο.

Αν πας να πληρώσεις στο κατάστημα θα πληρώσεις τιμή καταστήματος, αυτά τα τρικ δεν περνάνε παίδες!

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν ξερω αν με αυτο οι κατοχοι v30 θα χαρουν(που μαλλον δεν αξιζει η μεταβαση στο v40)ή θα στεναχωρηθουν(που το v40 δεν ειναι στα επιπεδα του v30),αλλα εβλεπα σημερα review για το v40 και κυριολεκτικα ηταν σκετη απογοητευση,ειδικα αν ισχυει η τιμη στο 1000ρικο και ειδικα με καμερες με αυτο το αποτελεσμα.

Και κριμα που πλεον και η σειρα V ειναι με notch και στην ουσια μιλαμε για το ιδιο κινητο με το g7 απλα με λιγο διαφορετικες καμερες και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια.

Και την amoled οθόνη...

Για μένα καλύτερα , έτσι δεν θα έχω και την ώθηση να πάρω το καινούργιο (κρατάω τις συσκευές μου 3 χρόνια)

Για την εταιρία αν είναι έτσι είναι fail αν και η τιμή του θα πέσει γρήγορα ( όπως σε όλα τα lg)

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πήρα και μίλησα με το κατάστημα για την τιμή που λέγαμε χθες, είναι 373,00 με απλή απόδειξη αγοράς κανονικά. Οπότε αν δεν υπάρχει κάποιο κακό προηγούμενο με το συγκεκριμένο κατάστημα η τιμή είναι σούπερ και αξίζει

Αν πας να πληρώσεις στο κατάστημα θα πληρώσεις τιμή καταστήματος, αυτά τα τρικ δεν περνάνε παίδες!

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και την amoled οθόνη...

Για μένα καλύτερα , έτσι δεν θα έχω και την ώθηση να πάρω το καινούργιο (κρατάω τις συσκευές μου 3 χρόνια)

Για την εταιρία αν είναι έτσι είναι fail αν και η τιμή του θα πέσει γρήγορα ( όπως σε όλα τα lg)

Εχεις δικιο και η amoled οθονη. Τωρα για την τιμη σιγουρα θα πεσει,βεβαια δεν ξερω ποσο λογω g7 και v30.

Απογοητευση επισης για αλλη μια φορα που το V40 δεν ερχεται με android 9 out of the box,εκει συνεχιζει τα ιδια που εκανε και με το V30 που το κυκλοφορησε τελη του 2017 με android 7.1....

Το αποτελεσμα ειναι συσκευη του 2018 οπως το V40(και το note 9 μια απο τα ιδια)να παρει μεχρι Android 10,ενω το Pixel 2 xl συσκευη του 2017 να παρει μεχρι και android 11....

Εχεις δικιο και η amoled οθονη. Τωρα για την τιμη σιγουρα θα πεσει,βεβαια δεν ξερω ποσο λογω g7 και v30.

Απογοητευση επισης για αλλη μια φορα που το V40 δεν ερχεται με android 9 out of the box,εκει συνεχιζει τα ιδια που εκανε και με το V30 που το κυκλοφορησε τελη του 2017 με android 7.1....

Το αποτελεσμα ειναι συσκευη του 2018 οπως το V40(και το note 9 μια απο τα ιδια)να παρει μεχρι Android 10,ενω το Pixel 2 xl συσκευη του 2017 να παρει μεχρι και android 11....

Μη συγκρίνετε τις άλλες συσκευές με τις συσκευές της Google, αυτό είναι το συν τους , παίρνουν πρώτα τα update και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Νομίζω ότι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι η έκδοση λογισμικού.. Λες και αν έρθει με 9 θα δούμε διαφορά. Ας είχε λογικό μέγεθος, μεγάλη μπαταρία κλπ και ας ερχόταν και με 7αρα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δεν ξερω αν με αυτο οι κατοχοι v30 θα χαρουν(που μαλλον δεν αξιζει η μεταβαση στο v40)ή θα στεναχωρηθουν(που το v40 δεν ειναι στα επιπεδα του v30),αλλα εβλεπα σημερα review για το v40 και κυριολεκτικα ηταν σκετη απογοητευση,ειδικα αν ισχυει η τιμη στο 1000ρικο και ειδικα με καμερες με αυτο το αποτελεσμα.

Και κριμα που πλεον και η σειρα V ειναι με notch και στην ουσια μιλαμε για το ιδιο κινητο με το g7 απλα με λιγο διαφορετικες καμερες και λιγο μεγαλυτερη μπαταρια.

εγω που ειμαι σε αναζητηση και αναμονη των νεων συσκευων αν εβλεπα μπαταρια στα 3700 η ακομα και 4αρι θα εδινα οσα οσα για να παω στο v40 πραγματικα! με τοσες θετικες κριτικες για το V30 ημουν σχεδον σιγουρος οτι η επομενη σειρα θα εκανε παπαδες,,με 3300 δυστηχως το προσπερναμε και περιμενουμε τα αλλα! παιδια μην γραφεται αλλα θετικα για το v30 γιατι θα με κανετε να δωσω το s8+ για το v30 :lol::lol::lol:

Τραγική η LG αντι να πατήσει στο ισορροπημένο v30 πήγε και το κατέστρεψε απο την μια με την μικρη μπαταρία και απο την άλλη τα 64gb μόνο(κάποιος να της πει οτι δεν ειμαστε 2016) και του φορεσε το μεγαλοπρεπείς δρακουλοδοντα να παρει λίγο απο την δόξα της Apple και ολων των κινεζικών ξεδιάντροπων αντιγραφέων:down:

Και απο οτι ακούγεται Ευρώπη δεν θα κυκλοφορήσει,καλύτερα και στα τσακίδια:mad:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

εγω που ειμαι σε αναζητηση και αναμονη των νεων συσκευων αν εβλεπα μπαταρια στα 3700 η ακομα και 4αρι θα εδινα οσα οσα για να παω στο v40 πραγματικα! με τοσες θετικες κριτικες για το V30 ημουν σχεδον σιγουρος οτι η επομενη σειρα θα εκανε παπαδες,,με 3300 δυστηχως το προσπερναμε και περιμενουμε τα αλλα! παιδια μην γραφεται αλλα θετικα για το v30 γιατι θα με κανετε να δωσω το s8+ για το v30 :lol::lol::lol:

Κοίτα, δε μπορώ να πω ότι είναι μάπα το s8+, ίσως είναι ισάξιο σε κάποια πράγματα αλλά σίγουρα το v30 είναι πιο όμορφο, έχει τη wide κάμερα που λέει και έχει καλύτερη αυτονομία. Άρα στα λεφτά του αξίζει. Όμως δε θα δεις καμία τρομερή αλλαγή.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Κοίτα, δε μπορώ να πω ότι είναι μάπα το s8+, ίσως είναι ισάξιο σε κάποια πράγματα αλλά σίγουρα το v30 είναι πιο όμορφο, έχει τη wide κάμερα που λέει και έχει καλύτερη αυτονομία. Άρα στα λεφτά του αξίζει. Όμως δε θα δεις καμία τρομερή αλλαγή.

ναι το ξερω,γιαυτο ειναι στο μυαλο ολο αυτο το παρε δωσε και δεν κανω κινηση,περιμενα το v40,τα ρημαξε και παμε παρακατω!μαζευω απο τωρα παντως ευρω ευρω για τις επομενες νεες συσκευες!

ναι το ξερω,γιαυτο ειναι στο μυαλο ολο αυτο το παρε δωσε και δεν κανω κινηση,περιμενα το v40,τα ρημαξε και παμε παρακατω!μαζευω απο τωρα παντως ευρω ευρω για τις επομενες νεες συσκευες!

Δεν έχω δει μέγεθος αισθητήρα για 40αρι αλλά θεωρώ πάλι 1/3,1 ότι θα πάει. Αν βάλεις ότι η wide πήγε στις 100 περίπου μοίρες από 120 περίπου ενώ το s10 θα βγει με πάνω από 120..σίγουρα δε θα είναι ευκαιρία καθώς δε θα το πάρεις φθηνά. Αντίθετα το s10 πάλι θα έχει καλύτερη μπαταρία λογικά πάντα, άρα με πιο wide κάμερα και χωρίς άλλη έλλειψη, δε νομίζω ότι αξίζει το v40 περισσότερο από το 30...καθώς το τελευταίο θα το πάρεις φθηνά και θα το δώσεις λίγο πιο κάτω όταν θα θες το επόμενο ενώ από το 40 θα χάσεις πολλά και θα έχεις ελάχιστο όφελος..

Δεν έχω δει μέγεθος αισθητήρα για 40αρι αλλά θεωρώ πάλι 1/3,1 ότι θα πάει. Αν βάλεις ότι η wide πήγε στις 100 περίπου μοίρες από 120 περίπου ενώ το s10 θα βγει με πάνω από 120..σίγουρα δε θα είναι ευκαιρία καθώς δε θα το πάρεις φθηνά. Αντίθετα το s10 πάλι θα έχει καλύτερη μπαταρία λογικά πάντα, άρα με πιο wide κάμερα και χωρίς άλλη έλλειψη, δε νομίζω ότι αξίζει το v40 περισσότερο από το 30...καθώς το τελευταίο θα το πάρεις φθηνά και θα το δώσεις λίγο πιο κάτω όταν θα θες το επόμενο ενώ από το 40 θα χάσεις πολλά και θα έχεις ελάχιστο όφελος..

ετσι οπως τα λες ακριβως για τα V! το mate 20 αν το εχουν φτιαξει λιγακι το λειτουργικο του και το λογισμικο,,μπορει και να το δοκιμασω μεχρι το s10 διοτι η samsung αν δεν κανω λαθος απριλιο βγαζει την σειρα s! περα απο αυτες τις δυο συσκευες δεν βλεπω κατι αλλο ενδιαφερον! sorry για το Off topic

Νομίζω ότι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι η έκδοση λογισμικού.. Λες και αν έρθει με 9 θα δούμε διαφορά. Ας είχε λογικό μέγεθος, μεγάλη μπαταρία κλπ και ας ερχόταν και με 7αρα

Το κομματι των αναβαθμισεων και της εκδοσης που ερχεται γιαυτο το ανεφερα.

Γιατι και στους αλλους τομεις δεν ξεχωριζει σε κατι,και απο οτι φαινεται στην Αμερικη ζητα σχεδον οσα το Iphone X,και ερχεται και με android 8.1 αντι για 9.Οτι εγινε και με το V30 που και εκει εκανε παραπονα ο κοσμος,αλλα η LG δυστηχως συνεχιζει τα ιδια με περυσι.

Τελος ο λογος που το ανεφερα περι V40 ειναι γιατι πλεον μπορουν αρκετοι ενδιαφερομενοι να πανε στα φθηνοτερα V30/G7 ή φυσικα να ψαξουν να βρουν το V30 used που αποκταει τρελο value με την οπως φαινεται απογοητευση απο το V40.

Παντως αυτο που παει να περασει τα δικα της η LG δεν θα της βγει σε καλο.

Και στο G7 για αγνωστο λογο εβαλε μικροτερη μπαταρια απο το G6...

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τραγική η LG αντι να πατήσει στο ισορροπημένο v30 πήγε και το κατέστρεψε απο την μια με την μικρη μπαταρία και απο την άλλη τα 64gb μόνο(κάποιος να της πει οτι δεν ειμαστε 2016) και του φορεσε το μεγαλοπρεπείς δρακουλοδοντα να παρει λίγο απο την δόξα της Apple και ολων των κινεζικών ξεδιάντροπων αντιγραφέων:down:

Και απο οτι ακούγεται Ευρώπη δεν θα κυκλοφορήσει,καλύτερα και στα τσακίδια:mad:

Καλα και στο G7 τα ιδια και χειροτερα εκανε(με μικροτερη μπαταρια)αλλα τουλαχιστον αυτο ειχε λογικη τιμη,χαμηλοτερη απο τους αλλους.

Το v40 απο οτι ακουγεται θα εχει τιμη επιπεδου Note 9!

Όποιος ψήνεται για δερμάτινη θηκούλα εγώ παρήγγειλα αυτή. Φαίνεται τίμια, πήρα μία μαύρη και μια καφέ. Θα ενημερώσω μόλις έρθουν..

https://s.click.aliexpress.com/e/cDI5PUks

Έχω τη μαύρη σιλικόνης της ίδιας εταιρίας και είναι πολύ καλή.

αν θέλει κανής κάλο τζαμη για την οθονη να εφαρμόζει τέλεια μου λέει.
Για πες...

Για πες..

.

λέγεται soineed TM PROTECTOR αλλά μόνο στο ebey θα το βρείτε δεν πιάνει μέχρη την άκρη αλλά όμως όσο πρέπει να

βάζετε θήκη και γήρο γήρο εχει το χρώμα του πλεσίου μάυρο δηλαδή ειναι δοκίμασμενη κάθετε καλά και 3 η συσκευασια μεσα...

ρε παιδες, με την αναβαθμιση του Σεπτεμβριου εχετε δει καμια αλλαγη στην Αυτονομια? να την κανω?

ρε παιδες, με την αναβαθμιση του Σεπτεμβριου εχετε δει καμια αλλαγη στην Αυτονομια? να την κανω?

Η αναβάθμιση στη συσκευή δεν εχει να κάνει ουτε με αυτονομία ουτε με βελτίωση. Είναι απλά μια ενημέρωση ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της GOOGLE

Αν δεν την κάνεις θα είσαι απλά ποιο ευάλωτος , καμμια άλλη διαφορά που μπορείς να καταλάβεις.

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause

Η αναβάθμιση στη συσκευή δεν εχει να κάνει ουτε με αυτονομία ουτε με βελτίωση. Είναι απλά μια ενημέρωση ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της GOOGLE

Αν δεν την κάνεις θα είσαι απλά ποιο ευάλωτος , καμμια άλλη διαφορά που μπορείς να καταλάβεις.

Το οτι λεει οτι ειναι ενημερωση ασφαλειας, δε σημαινει οτι δεν εχουν κανει αλλες βελτιωσεις ή το αντιθερο. Εχουμε δει πολλες φορες το ιδιο εργο, με απλη ενημερωση ασφαλειας να επηρεαζεται κατι αλλο οπως η αυτονομια. Οσο για το θεμα ασφαλειας, την google Περιμενα να με σωσει..προσωπικα δε με απασχολει, δεν το εχω καν κλειδωμενο.

Εξαλλου, μια ενημερωση ασφαλειας, μπορει να επηρεασει αυτονομια επειδη ακριβως αλλαξε κατι στην ασφαλεια και θελει παραπανω πορους, αυτα ειναι αυτονοητα..

Edited by Nikos_Mpl

αν ειναι απο 40 μεχρι 80 mb ι ενημεροση τοτε ειναι μονο για την ασφαλεια αν ομως ξεπερνα τα 80 mb τοτε περιεχει και κατη αλλο και ας γραφη οτι ειναι μονο για την ενημερωση ασφαλειας..

αν ειναι απο 40 μεχρι 80 mb ι ενημεροση τοτε ειναι μονο για την ασφαλεια αν ομως ξεπερνα τα 80 mb τοτε περιεχει και κατη αλλο και ας γραφη οτι ειναι μονο για την ενημερωση ασφαλειας..

ειναι 250++ ΜΒ.. γιαυτο ρωτησα, σιγουρα τα λιγα ΜΒ ειναι πιο σιγουρο οτι δε θα επηρεαζουν κατι, αν και ολα ειναι πιθανα αλλα με πανω απο 250 ειναι μεγαλο Update μονο για security..

ειναι 250++ ΜΒ.. γιαυτο ρωτησα, σιγουρα τα λιγα ΜΒ ειναι πιο σιγουρο οτι δε θα επηρεαζουν κατι, αν και ολα ειναι πιθανα αλλα με πανω απο 250 ειναι μεγαλο Update μονο για security..

νικο εγω δεν ειδα καμια διαφορα μεχρι τωρα ...

ειμαι σε μετακόμιση τωρα βεβαια και ειμαι συνεχως με 3g (οποτε μια πτωση την εχω ) αλλα θα το τσεκαρω τωρα που μου το ειπες καλυτερα και θα σου πω ...

δεν πηρα χαμπαρι καν οτι ηταν τοσο μεγαλο το udpate ..:blink::blink::blink:

Το 9μισαωρο το έβγαλα μετά το update (πριν το περισσότερο ήταν 8:40) , νομίζω ότι σίγουρα ένα κλικ έχει βελτιωθεί η μπαταρία

Αν εκτός της αναβάθμισης ασφαλείας είχε και άλλες βελτιώσεις , θα το έγραφε στην περιγραφή της ενημέρωσης, όπως το κάνει κατακαιρούς.

πχ.

https://www.google.gr/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Ftechingreek.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F09%2Fregre.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Ftechingreek.com%2Fi-teleftaia-enimerosi-tou-galaxy-s8-epitrepei-tin-katagrafi-super-slow-motion%2F&docid=prhVjAC0IiHQoM&tbnid=a0iRg3S2dV76IM%3A&vet=10ahUKEwi8rqSf9O7dAhXML1AKHQJUB38QMwhEKAcwBw..i&w=300&h=616&bih=969&biw=1920&q=%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%20%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82%20lg%20screenshot&ved=0ahUKEwi8rqSf9O7dAhXML1AKHQJUB38QMwhEKAcwBw&iact=mrc&uact=8

το ξερω αλλα μου φανηκε αρκετα μεγαλη για να ειναι ασφαλειας μονο. Τελος παντων θα δειξει..ακομα και ετσι να ειναι αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι επηρεαζει την αυτονομια ενα τετοιο update καμια φορα, γιαυτο ρωτησα. anyway θα το κανω και βλεπουμε.

• The title was changed to LG V30