Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, θεωρείτε ότι αυτή την στιγμή αξιζει να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο; Ποια είναι η γνώμη σας;

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες κάτι ακόμη...

Η gcam μόνο σε εμένα κάνει επανεκκινησεις στο κινητό;

Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες κάτι ακόμη...

Η gcam μόνο σε εμένα κάνει επανεκκινησεις στο κινητό;

Μετά την αναβάθμιση σε android 8 δεν παίζει σωστά και κάνει σε όλους. Εγώ δεν βρήκα έκδοση να μην κάνει και το παράτησα..

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα, θεωρείτε ότι αυτή την στιγμή αξιζει να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο; Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα έλεγα να περιμένεις το V30s που θα έχει 6gb ram αλλά δεν ξέρω αν θα έρθει άμεσα και σε τι τιμή. Έπρεπε να έχει βγει εδώ και μήνες. Κατά τα άλλα το v30 στα λεφτά του είναι ότι πιο πλήρες

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μετά την αναβάθμιση σε android 8 δεν παίζει σωστά και κάνει σε όλους. Εγώ δεν βρήκα έκδοση να μην κάνει και το παράτησα..

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα έλεγα να περιμένεις το V30s που θα έχει 6gb ram αλλά δεν ξέρω αν θα έρθει άμεσα και σε τι τιμή. Έπρεπε να έχει βγει εδώ και μήνες. Κατά τα άλλα το v30 στα λεφτά του είναι ότι πιο πλήρες

Καί εγώ θα το παρατήσω..

Με κάνει επανεκκινησεις το κινητό και δεν γουστάρω καθόλου.

Νίκο δεν είχες ούτε πρόγραμμα για να σου κόβει διαφημίσεις από το κινητό; γιατί νομίζω αυτό είναι απαραίτητο.

Ούτε κ εγώ έχω. Που σου βγάζει διαφημίσεις;

Με Samsung browser πάντως είμαι κομπλέ..

Καί εγώ θα το παρατήσω..

Νίκο δεν είχες ούτε πρόγραμμα για να σου κόβει διαφημίσεις από το κινητό; γιατί νομίζω αυτό είναι απαραίτητο.

Δεν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα ντε και καλά, σχεδόν όλοι οι browsers(πλην του chrome) δεν επιτρέπουν διαφημίσεις

Βρε παιδιά και στις εφαρμογές δεν έχετε;

Πχ παιχνίδια η οτιδήποτε;

Μία απλή εφαρμογή αν βάλετε από το playstore δεν σας εμφανίζονται pop up παράθυρα κτλ;

Μόνο στο aqua mail επειδή έχω τη free έκδοση..πουθενα αλλού διαφημίσεις...

Βρε παιδιά και στις εφαρμογές δεν έχετε;

Πχ παιχνίδια η οτιδήποτε;

Μία απλή εφαρμογή αν βάλετε από το playstore δεν σας εμφανίζονται pop up παράθυρα κτλ;

Καλημέρα. Για ίντερνετ τι χρησιμοποιείτε?μιας και πιάσαμε την κουβέντα? Μέχρι τώρα ήμουν με chrome και πρόσφατα το γύρισα σε samsung.. παίζει τίποτα καλύτερο?

samsung beta!Απόλυτα ευχαριστημένος!

Καλημέρα. Για ίντερνετ τι χρησιμοποιείτε?μιας και πιάσαμε την κουβέντα? Μέχρι τώρα ήμουν με chrome και πρόσφατα το γύρισα σε samsung.. παίζει τίποτα καλύτερο?

Βροχερή μέρα σήμερα.. Σπίτι κλεισμένος με το LG να το σκαλίζω όλη την ώρα.. 86% μπαταρία με πάνω από δύο ώρες οθόνη κοντά ανοιχτό. Έχω πάθει την πλάκα μου. Κυριολεκτικά έχω ξεχάσει που είναι ο φορτιστής. Τρομερή αυτονομία. Έχω πάθει σοκ. Το πρώτο μου κινητό μετά από πολλά χρόνια που δεν ασχολούμαι με φορτιστή δεύτερες μπαταρίες κτλ 2c6800576d704d007b6ed1fc2d31c5d4.jpg

Καί εγώ θα το παρατήσω..

Τίποτα δεν είχα γιατί δεν έχω διαφημίσεις. Γενικα δεν έχω παιχνίδια μέσα ή πάρα πολλές εφαρμογές, πέρα από τις social, τραπεζικές, αθλητικές tracking, και μερικές ακόμα..

Οπότε αν μου πετάξει καμία διαφήμιση ο chrome δε δίνω σημασία. Δεν έχω pop ups εξάλλου.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Κατάφερα τελικά να κάνω μετά από αρκετά βάλε βγάλε κτλ κτλ την gcam να δουλέψει σωστά..

Οι σελφι είναι πολύ ανώτερες με την gcam πρώτο και βασικό αυτό..

Τα άλλα θα επανέλθω οτσν τα δω και στο PC αλλά στην σελφι η διαφορά κάνει μπαμ και στο κινητό..

Απίστευτο τι μπορεί να κάνει το software σε μια συσκευή.

Κατάφερα τελικά να κάνω μετά από αρκετά βάλε βγάλε κτλ κτλ την gcam να δουλέψει σωστά..

Οι σελφι είναι πολύ ανώτερες με την gcam πρώτο και βασικό αυτό..

Τα άλλα θα επανέλθω οτσν τα δω και στο PC αλλά στην σελφι η διαφορά κάνει μπαμ και στο κινητό..

Απίστευτο τι μπορεί να κάνει το software σε μια συσκευή.

Εκανες καμια ρυθμιση στο developer settings η ετσι απλα εκατσε κ δουλευει;

Ποια εκδοση εχεις;

Ειναι πραγματικα πολυ περιεργο γιατι δε δουλευει σε μερικους ενω σε αλλους ειναι μια χαρα.

Εκανες καμια ρυθμιση στο developer settings η ετσι απλα εκατσε κ δουλευει;

Ποια εκδοση εχεις;

Ειναι πραγματικα πολυ περιεργο γιατι δε δουλευει σε μερικους ενω σε αλλους ειναι μια χαρα.

ακου να δεις τωρα τι εγινε ..

τις 3 πρωτες φορες που το εβαλα δεν δουλευε με τιποτα ...

restart και αγιος ο θεος ..

το εβαλα ακομη μια φορα χθες και δεν το πειραξα καθολου ..ξανα ...

επαιξα με την κανονική καμερα κτλ κτλ κτλ ..

σημερα το ανοιξα απο περιεργεια και δουλευε ρολοι ...

ουτε ενα restart στην πένα ολα ..(φτου φτου φτου μην το ματιάσω ..)

ρυθμισεις αυτο που εκανα ειναι οτι ηθελα την photo σε 16/9

τιποτα αλλο ...!

οπως ειπα και πανω η σελφι εχει αισθητή διαφορα ..

στο μανισιο βγαινεις λιγο "κέρινος" εδω κανονικα ..με τις τριχες απο τα μουσια τις ρυτιδες σου και ολα χαχαχα

ps 5 ωρες οθονη και ειμαι στο 47% μπαταρια ..δεν ειμαστε στα καλα μας ..

θα παω αυριο δουλεια και θα το φορτισω το μεσημερι ξανα !!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έκδοση gcam έχω αυτή..

e59b709521b9966f653675ae9b4ed4e3.jpg

ακου να δεις τωρα τι εγινε ..

τις 3 πρωτες φορες που το εβαλα δεν δουλευε με τιποτα ...

restart και αγιος ο θεος ..

το εβαλα ακομη μια φορα χθες και δεν το πειραξα καθολου ..ξανα ...

επαιξα με την κανονική καμερα κτλ κτλ κτλ ..

σημερα το ανοιξα απο περιεργεια και δουλευε ρολοι ...

ουτε ενα restart στην πένα ολα ..(φτου φτου φτου μην το ματιάσω ..)

ρυθμισεις αυτο που εκανα ειναι οτι ηθελα την photo σε 16/9

τιποτα αλλο ...!

οπως ειπα και πανω η σελφι εχει αισθητή διαφορα ..

στο μανισιο βγαινεις λιγο "κέρινος" εδω κανονικα ..με τις τριχες απο τα μουσια τις ρυτιδες σου και ολα χαχαχα

ps 5 ωρες οθονη και ειμαι στο 47% μπαταρια ..δεν ειμαστε στα καλα μας ..

θα παω αυριο δουλεια και θα το φορτισω το μεσημερι ξανα !!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έκδοση gcam έχω αυτή..

e59b709521b9966f653675ae9b4ed4e3.jpg

Ωχ θα διαβασει ο Νικος αυτα που εγραψες για την gcam κ θα βγαζει αφρους..χαχαχα!!

Τοσο καιρο το παλευε το παλικαρι κ δεν του εκατσε..κριμα..

Δεν ξερω τι παιζει παντως γενικα με το συγκεκριμενο μοντελο κ τη gcam..στο xda που διαβαζω,σε αλλους παει ρολοι με την πρωτη κ σε αλλους κανει τα ιδια που εκανε κ σε εσενα.

Στο θεμα μπαταριας παντως απο οτι αναφερεις φαινεται σκυλος ε;

Εγω με το G6 βγαζω 5 με 5.30 ωρες οθονης κ φορτιση καθε 2ο βραδυ..τα σαββατοκυριακα μπορει να βγαλω κ παραπανω ωρες αλλα με συχνοτερη φορτιση.

Φαινεται οτι τελικα εκανε πολυ καλη δουλεια στο θεμα αυτονομιας η LG με το V30..δωστου να καταλαβει.

Ωχ θα διαβασει ο Νικος αυτα που εγραψες για την gcam κ θα βγαζει αφρους..χαχαχα!!

Δεν ξερω τι παιζει παντως γενικα με το συγκεκριμενο μοντελο κ τη gcam..στο xda που διαβαζω,σε αλλους παει ρολοι με την πρωτη κ σε αλλους κανει τα ιδια που εκανε κ σε εσενα.

Εγω με το G6 βγαζω 5 με 5.30 ωρες οθονης κ φορτιση καθε 2ο βραδυ..τα σαββατοκυριακα μπορει να βγαλω κ παραπανω ωρες αλλα με συχνοτερη φορτιση.

Φαινεται οτι τελικα εκανε πολυ καλη δουλεια στο θεμα αυτονομιας η LG με το V30..δωστου να καταλαβει.

Χαχα, όχι οκ, δεν έκατσα να ασχοληθώ πολύ. Την έβαλα 2 φορές, είδα ότι κάνει επανεκκινησεις και το παράτησα.. Η μπαταρία είναι αλλού, αν πάρεις v30 θα δεις ότι είναι πολύ πιο πάνω από g6.

Φίλε η μπαταρία δεν το πιστεύω απλά..

Είμαι 5,30 οθόνη ανοιχτή σήμερα και ακόμη στο 42 %..

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα..ειδικά εγώ που έρχομαι από v10 και v4 έχω χαζέψει..

Θα πάω αύριο δουλειά θα γυρίσω και μετά θα το φορτίσωac6b5aff1391a6895ad8262453055bd1.jpg

Φίλε η μπαταρία δεν το πιστεύω απλά..

Είμαι 5,30 οθόνη ανοιχτή σήμερα και ακόμη στο 42 %..

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα..ειδικά εγώ που έρχομαι από v10 και v4 έχω χαζέψει..

Θα πάω αύριο δουλειά θα γυρίσω και μετά θα το φορτίσωac6b5aff1391a6895ad8262453055bd1.jpg

Πφφφ..ενταξει απιστευτες επιδοσεις μπαταριας που μονο με το G2 συγκρινονται ετσι;

Να σου ζητησω μια χαρη;μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot με τα ποσοστα αδρανειας κ οθονης;ειμαι πραγματικα περιεργος να δω διαφορες..

Εμενα αυτη τη στιγμη με 25% υπολοιπο,εχω 5 ωρες και 20 λεπτα οθονη με 24% ποσοστο καταναλωσης,και 24% επισης ποσοστο αδρανειας..νομιζω στο τελευταιο το εχει τερματισει η LG.

Πφφφ..ενταξει απιστευτες επιδοσεις μπαταριας που μονο με το G2 συγκρινονται ετσι;

Να σου ζητησω μια χαρη;μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot με τα ποσοστα αδρανειας κ οθονης;ειμαι πραγματικα περιεργος να δω διαφορες..

Εμενα αυτη τη στιγμη με 25% υπολοιπο,εχω 5 ωρες και 20 λεπτα οθονη με 24% ποσοστο καταναλωσης,και 24% επισης ποσοστο αδρανειας..νομιζω στο τελευταιο το εχει τερματισει η LG.

που το βρισκεις αυτο με την αδράνεια που λες ?

στις ρυθμισεις μπαταρια κτλ >?

που το βρισκεις αυτο με την αδράνεια που λες ?

στις ρυθμισεις μπαταρια κτλ >?

Αν εχεις το ιδιο μενου με το G6 πας ρυθμισεις-μπαταρια κ πανω δεξια εχει 3 τελιτσες..πατας πανω τους κ βγαζει επιλογη "εμφανιση συνολου χρησης" κ το επιλεγεις..εκει σου βγαζει τα καθαρα ποσοστα χρησης ολων των εφαρμογων κ μαζι της μπαταριας κ της αδρανειας.

Αν εχεις το ιδιο μενου με το G6 πας ρυθμισεις-μπαταρια κ πανω δεξια εχει 3 τελιτσες..πατας πανω τους κ βγαζει επιλογη "εμφανιση συνολου χρησης" κ το επιλεγεις..εκει σου βγαζει τα καθαρα ποσοστα χρησης ολων των εφαρμογων κ μαζι της μπαταριας κ της αδρανειας.

7% λεει με 2 ωρες και 16 λεπτα αδράνεια ...

7% λεει με 2 ωρες και 16 λεπτα αδράνεια ...

Καλα ενταξει καμια σχεση με το δικο μου..αρα οντως εχουν δικιο οσοι διαμαρτυρονται για τα πολυ υψηλα ποσοστα αδρανειας αρα κ καταναλωσης μπαταριας..

Εχω αρχισει τελευταια να γλυκοκοιταζω το v30 αλλα δυστυχως μου ειναι λιγο δυσκολο να βρω αγοραστη για το G6 εδω στην Κυπρο.

Ισως μελλοντικα αν πεσει κι αλλο η τιμη να το τιμησω κ να κρατησω το δικο μου ως δευτερο.

Καλα ενταξει καμια σχεση με το δικο μου..αρα οντως εχουν δικιο οσοι διαμαρτυρονται για τα πολυ υψηλα ποσοστα αδρανειας αρα κ καταναλωσης μπαταριας..

Εχω αρχισει τελευταια να γλυκοκοιταζω το v30 αλλα δυστυχως μου ειναι λιγο δυσκολο να βρω αγοραστη για το G6 εδω στην Κυπρο.

Ισως μελλοντικα αν πεσει κι αλλο η τιμη να το τιμησω κ να κρατησω το δικο μου ως δευτερο.

φιλε επειδη το εχω στο στρώσιμο ακομη ..ουσιαστικά αυριο θα κανω την 4η φόρτιση ..θα σε ενημερώσω πανω εδω ..:)

θελω να το δω και στην δουλεια πανω πως θα μου βγαλει γιατι ειναι μερες που ειμαι εκει απο το πρωι μεχρι το βράδυ ..!

θα σε κραταω ενήμερο ...

παντως σε γενικες γραμμες η μπαταρια ειναι δυναμίτης ..

ναι κινηταρα ...απλα ψαξου λιγο ..

εγω το πετυχα εδω μεσα σε αγγελια σε καλυτερη τιμη ...

πανεμορφο κινητο ...

φοβερη αυτονομια ... (δεν το περιμενα εδω επαθα σ ο κ ...)

τρομερη οθονη ...

αρτιο στο να το κρατας στο χέρι ...!

για μενα κινητο που κρατας χρονια ...άνετα ....

και καμερα επισης παρα πολυ δυνατη ..

• The title was changed to LG V30