alextrela Δημοσιεύτηκε August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2017 (edited) Ενόψει αυριανής παρουσίασης(10 πρωί ώρα Ελλάδας) της νέας ναυαρχίδας της LG ας ανοίξουμε το επίσημο νήμα όπου θα συζητάμε για τα πάντα που αφορούν τα της συσκευής.:) Να συμπληρώσω τα τεχνικά χαρακτηριστικα της νεας εντυπωσιακής πρότασης απο την εταιρία μετά την παρουσίαση προ λίγων ωρών στο Βερολίνο στα πλαίσια της IFA 2017 http://www.lg.com/uk/mobile-phones/lg-H930-v30-moroccan-blue Και εδω ιδιαίτερα κατατοπιστικα και αναλυτικα review στα της συσκευής και γνωριμία με το μενού,UI customization και όλα τα feature που παρέχει η LG out of the box . https://www.youtube.com/watch?v=0e_iIp-8m_w LG V30 Οθόνη 6.0” QHD+ OLED FullVision (2880 x 1440, 538ppi, 18:9) Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 835 Επεξεργαστής γραφικών Adreno 540 GPU 32bit Hi-Fi Quad DAC Μνήμη RAM 4GB LPDDR4x Αποθηκευτικός χώρος 64GB UFS 2.0 / 128GB UFS 2.0 (επέκταση με microSD έως 2TB) Dual κάμερα 16MP f/1.6 με φακό 71° + 13MP f/1.9 με ευρυγώνιο φακό 120º Εμπρόσθια κάμερα 5MP f/2.2 με ευρυγώνιο φακό 90º Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0,AptX HD support, NFC, GPS, 4G LTE Λειτουργικό σύστημα Android 7.1.2 Nougat με LG UX 6.0+ Μπαταρία 3300mAh με τεχνολογία Quick Charge 3.0 (ασύρματη φόρτιση) Υποδοχές USB Type-C 2.0 (3.1 compatible) Single SIM (Nano-SIM) or Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) Διαστάσεις 151.7 x 75.4 x 7.3mm Βάρος 158gr Μεταλλική κατασκευή πιστοποιημένη στα πρωτόκολλα MIL-STD 810G και IP68 για προστασία από σκόνη και νερό http://cdn.pocket-lint.com/r/s/970x/assets/images/141087-phones-feature-lg-v30-release-date-rumours-and-everything-you-need-to-know-image1-aoruszh7db.jpg Edited September 3, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Είμαι περίεργος να δω πόσο καλή θα είναι η κάμερα με f-stop 1.6! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Για να δούμε τι θα κάνει η LG με το V30..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Απλα πρεπει να ναι κινητάρα Και καμερα και ηχος και design και specs.. Αναμονή να δουμε τι θα δούμε Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 αντε βρε lg, αντε και περιμενω τοσο καιρο να βρω καλο κινητο μετα το G2 ειτε ειναι μεγαλα, ειτε εχουν τερστια περιθωρια αρα μικροτερη οθονη .. Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Απλά τα σπάει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 !:cool: Επιτέλους δεν έβαλαν πάλι την κατάρα που ονομάζεται Quantum IPS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εξαιρετικά καλή και υποσχόμενη συσκευή φαίνεται:) Το πιο ισορροπημενο συνολο εως σημερα χωρις τρανταχτα μειον θα ελεγα. Με την πιο γλυκιά αναλογία υψος X πλατος σε 18:9 aspect.(μου αρεσει περισσότερο και απο s8 σειρα και Note 8) Βασικά οπως έπρεπε να ειναι το G6 με 6 μηνες καθυστέρηση. Μενει να δούμε διαθεσιμοτητα σε χρώματα σε Ευρώπη και τιμολόγηση LG V30 hands-on: The phone the G6 should've been We're cautiously optimistic, but it's been ages since LG built a phone this good. https://www.engadget.com/2017/08/31/lg-v30-hands-on-preview/ LG’S V30 LOSES THE GIMMICKS AND GAINS A BEAUTIFUL OLED SCREEN This might be the nicest smartphone LG has ever made — even if you can’t swap out the battery https://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/8/31/16221978/lg-v30-announced-features-pricing-release-date Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Το νέο UX φαίνεται εξαιρετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ωραία πραγματάκια στο V30. Προσθήκη δυνατότητας αλλαγής ανάλυσης της οθόνης. http://i.imgur.com/fm3XqRN.png Η floating bar ανοίγει και σε full screen εργασίες για γρήγορες λειτουργίες ώστε να μη διακόπτεις τη "δουλειά" σου. Στην AOD μπορείς να προσθέσεις toggle shortcuts συν μπορείς να προσθέσεις έγχρωμα στοιχεία και όχι το μονότονο ασπρόμαυρο και μη παραμετροποιήσιμο του G6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Τρελό τουμπανελι φάνηκε..!!!! Sent from my LG-D802 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Τρομερή συσκευή. Ελπίζω να έχει τις καμεροεπιδόσες που όλοι φανταζόμαστε και ποθούμε :). Ευτυχώς επίπεδη οθόνη. Βασικά οπως έπρεπε να ειναι το G6 με 6 μηνες καθυστέρηση. Η σειρά V προφανώς εξελίχθηκε σε σειρά "Plus" για την LG. Η G έχει περάσει σε "2η μοίρα" και η V πλέον βασιλεύει ξεκάθαρα!:cool: Υ.Γ είναι σίγουρο οτι θα το δούμε επίσημε σε Ευρώπη - Ελλάδα; Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ευρώπη θα ήταν περίεργο να μη κυκλοφορήσει. Τέτοιο κινητό δε το έχεις περιορισμένο. Ελπίζω να έχει κάνα μείον... καμιά μπαταρία, κάνα ηχείο... Γιατί αν είναι τόσο γαμάτο όχι μόνο θα αφήσω το 1+3... αλλά με βλέπω να αγοράζω κινητό κάνα το 2020. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 The LG V30 release date is Thursday, September 21 in South Korea, followed by North America, Asia, Europe, Africa, and the Middle East. Unfortunately LG hasn’t given us release date details for any other region yet. http://www.androidauthority.com/lg-v30-price-release-date-deals-796669/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Μου θυμίζει το S8 που έκανε παιδί με πατέρα το G6 Δυστυχώς έχασε Removable battery και ir blaster και αυτό εχει στενέψει πολύ, ακόμα πιο στένο από το G6 Να αλλάξω το S8 plus μου; δεν νομίζω ότι κάνω μεγάλο βήμα Να δούμε Camera comparison μόνο, τίποτα άλλο θα με κέρδιζε προσωπικά Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Οι διαστάσεις της συσκευής είναι πάρα πολύ καλές για 6 ιντσες, είναι σχεδόν ίδιες με του op3 που έχω τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 αν και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το μολις 2 ημερων μου g6 αυτο ειναι το κατι αλλο,το περιμενω πως και πως ,καμμια προβλεψη αρχικη τιμης και τιμης μετα το περας του τριμηνου?επειδη τα lg εχουν τις τασεις να πεφτουν πολυ και αποτομα,500-550 θα ηταν μια τιμια τιμη κοντρα στον ανταγωνισμο Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 τόσο θα είναι αρχές του χρόνου ίσως και πιο κάτω στο σκρουτζζζζζζζ αν ξεκινήσει στα 700€+ επίσημα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εν τω μεταξύ έβγαλαν ότι πολυτιμότερο είχε η LG στις ναυαρχίδες... Το FM Radio...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Τρομερή συσκευή. Ελπίζω να έχει τις καμεροεπιδόσες που όλοι φανταζόμαστε και ποθούμε :). Ευτυχώς επίπεδη οθόνη. Η σειρά V προφανώς εξελίχθηκε σε σειρά "Plus" για την LG. Η G έχει περάσει σε "2η μοίρα" και η V πλέον βασιλεύει ξεκάθαρα!:cool: Υ.Γ είναι σίγουρο οτι θα το δούμε επίσημε σε Ευρώπη - Ελλάδα; Ελλάδα και επίσημα χμ... Ευρώπη σίγουρα στα σκρουτζομαγαζα σίγουρα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εν τω μεταξύ έβγαλαν ότι πολυτιμότερο είχε η LG στις ναυαρχίδες... Το FM Radio...:( είναι σίγουρο? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ελλάδα και επίσημα χμ... Ελλάδα και επίσημα...αυτό θα ήθελα εγώ προσωπικά για να επενδύσω σε μία τέτοιου κόστους συσκευή.:) Η LG προσωπικά μου έχει φερθεί (προς το παρόν) πολύ σωστά. Ότι θέμα είχα...κούριερ από το σπίτι...επισκευή σε 5-6 ημέρες...ξανά με κούριερ στο σπίτι...ε δεν το λές και λίγο αυτό...όταν λειτουργεί σωστά...;) Εάν δεν έρθει Ελλάδα επίσημα, αυτό θα σημαίνει αυτόματα ότι δεν καλύπτεται από την Ελληνική LG....σωστά; Ή μήπως τα λέω λάθος; :worry: Δεν γνωρίζω εάν ισχύει η Πανευρωπαϊκή εγγύηση και στην LG Ελλάδος γι'αυτό ρωτάω. Δεν το έψαξα ποτέ το θέμα με τα LG αλλά αυτό το V30 θα με βάλει σε βαθιές αναζητήσεις μάλλον :rolleyes: Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εν τω μεταξύ έβγαλαν ότι πολυτιμότερο είχε η LG στις ναυαρχίδες... Το FM Radio...:( Πισωγύρισμα πάλι, μην μου πεις, πάει και αυτό?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Μου θυμίζει το S8 που έκανε παιδί με πατέρα το G6 Δυστυχώς έχασε Removable battery και ir blaster και αυτό εχει στενέψει πολύ, ακόμα πιο στένο από το G6 Να αλλάξω το S8 plus μου; δεν νομίζω ότι κάνω μεγάλο βήμα Να δούμε Camera comparison μόνο, τίποτα άλλο θα με κέρδιζε προσωπικά Λαθος κανεις. Ραδιόφωνο έβγαλαν. Υπέρυθρες έχει. Και δεν ειναι πιο στενό σε πλάτος απο το g6. Απεναντίας ειναι και ελάχιστα πιο πλάτη απο s8 plus. Κατ εμε πιο όμορφο και ισορροπημένο απο το s8 plus μου. Πολυ ευσχτοχο και το παρακατω αρθρο. G6 + GS8 = V30 ❤️ The LG V30 is the phone the G6 should've been from the start The LG V30 rivals the Samsung Galaxy S8 on all fronts. https://www.androidcentral.com/lg-v30-is-what-g6-should-have-been-start Dimensions: V30: 151.7 x 75.4 x 7.4 mm G6 :148.9 x 71.9 x 7.9 mm S8 Plus :159.5 x 73.4 x 8.1 mm Εδω και μια συγκριση V30 vs G6 http://cdn.wccftech.com/wp-content/uploads/2017/08/LG-V30-vs-LG-G6-1.png Edited August 31, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ελλάδα και επίσημα...αυτό θα ήθελα εγώ προσωπικά για να επενδύσω σε μία τέτοιου κόστους συσκευή.:) Η LG προσωπικά μου έχει φερθεί (προς το παρόν) πολύ σωστά. Ότι θέμα είχα...κούριερ από το σπίτι...επισκευή σε 5-6 ημέρες...ξανά με κούριερ στο σπίτι...ε δεν το λές και λίγο αυτό...όταν λειτουργεί σωστά...;) Εάν δεν έρθει Ελλάδα επίσημα, αυτό θα σημαίνει αυτόματα ότι δεν καλύπτεται από την Ελληνική LG....σωστά; Ή μήπως τα λέω λάθος; :worry: Δεν γνωρίζω εάν ισχύει η Πανευρωπαϊκή εγγύηση και στην LG Ελλάδος γι'αυτό ρωτάω. Δεν το έψαξα ποτέ το θέμα με τα LG αλλά αυτό το V30 θα με βάλει σε βαθιές αναζητήσεις μάλλον :rolleyes: καλύπτεται κανονικά αρκεί να είναι EU αυτό που δεν καλύπτεται είναι η άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση που δεν μπορούν να το επισκευάσουν πάντως σε αντίστοιχη περίπτωση όπως το v10 του έδωσαν το G5 Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Συμπληρώθηκε το αρχικό post με αναλυτικά χαρακτηριστικα και φωτογραφίες.;) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts