Jump to content

Meizu M6 Note

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας και πάλι..πρώτες στιγμές με το κινητό φαίνεται γρήγορο με ωραία κάμερα και οθόνη.Εχει ζεσταθεί πίσω όση ώρα κατεβάζει και κάνει τα δικά του ενώ η μπαταρία πέφτει γρήγορα(φανταζομαι ότι πρέπει να στρώσει).Αυτα προς το παρόν.

Edit:Η μπαταρια σταθεροποιηθηκε,το ζεσταμα εφυγε,παει πολυ καλα.Το μονο μειον που ειδα ειναι οτι σε διαστημα 2 ωρων απο ολες τις φορες που πηγαινα να μπω στην εφαρμογη του Facebook,2 φορες με πεταξε εξω στην αρχικη οθονη(δεν ξερω αν ειναι θεμα εφαρμογης)

Edited by George6633

• Απαντήσεις 719
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας και πάλι..πρώτες στιγμές με το κινητό φαίνεται γρήγορο με ωραία κάμερα και οθόνη.Εχει ζεσταθεί πίσω όση ώρα κατεβάζει και κάνει τα δικά του ενώ η μπαταρία πέφτει γρήγορα(φανταζομαι ότι πρέπει να στρώσει).Αυτα προς το παρόν.

Edit:Η μπαταρια σταθεροποιηθηκε,το ζεσταμα εφυγε,παει πολυ καλα.Το μονο μειον που ειδα ειναι οτι σε διαστημα 2 ωρων απο ολες τις φορες που πηγαινα να μπω στην εφαρμογη του Facebook,2 φορες με πεταξε εξω στην αρχικη οθονη(δεν ξερω αν ειναι θεμα εφαρμογης)

Και εγώ το πήρα,αλλά ακόμα δεν το έχω ανοίξει...Παντός.η εφαρμογή του FB ακόμα και στο 1+3Τ που έχω,πολλές φορές με πετάει έξω κατευθείαν...

Βασικά η εφαρμογή έχει θέμα...

Από πού το πήρες,και πόσο;;;;;

Και εγώ το πήρα,αλλά ακόμα δεν το έχω ανοίξει...Παντός.η εφαρμογή του FB ακόμα και στο 1+3Τ που έχω,πολλές φορές με πετάει έξω κατευθείαν...

Βασικά η εφαρμογή έχει θέμα...

Από πού το πήρες,και πόσο;;;;;

Κάτι άλλο που παρατηρώ είναι μια καθυστέρηση σε κάποιες εφαρμογές...πχ στο vradio ενώ ανοίγει ο σταθμός αρχίζει και παίζει μετά από 10" όπως επίσης και στο messenger παταω να απαντήσω σε ένα μήνυμα και δεν ανοίγει αμέσως το πληκτρολόγιο θέλει ξανά πάτημα..θελω να τα παρακολουθησω αυτά τις επόμενες μέρες που θα στρώσει το κινητό να δω αν έτσι λειτουργεί.190€ σε προσφορά το ασημί από my gad.

Κάτι άλλο που παρατηρώ είναι μια καθυστέρηση σε κάποιες εφαρμογές...πχ στο vradio ενώ ανοίγει ο σταθμός αρχίζει και παίζει μετά από 10" όπως επίσης και στο messenger παταω να απαντήσω σε ένα μήνυμα και δεν ανοίγει αμέσως το πληκτρολόγιο θέλει ξανά πάτημα..θελω να τα παρακολουθησω αυτά τις επόμενες μέρες που θα στρώσει το κινητό να δω αν έτσι λειτουργεί.190€ σε προσφορά το ασημί από my gad.

Ποιο μοντέλο είναι;;; Το 721 Q??Το γράφει πίσω στο κουτί στο αυτοκόλλητο....

Εμένα είναι;ι το 721 Η....

Ποιο μοντέλο είναι;;; Το 721 Q??Το γράφει πίσω στο κουτί στο αυτοκόλλητο....

Εμένα είναι;ι το 721 Η....

Ναι 721Q λεει

Είναι περασμένη η τελευταία έκδοση λογισμικού? Όταν ανοίγεις την εφαρμογή update, σου βγάζει ενημέρωση? Αν ναι, το καλύτερο θα ήταν να την κάνεις σε συνδυασμό με clear data! Επίσης ποια έκδοσει λογισμικού έχει? την G ή την Α? Edited by Avadonmod

Είναι περασμένη η τελευταία έκδοση λογισμικού? Όταν ανοίγεις την εφαρμογή update, σου βγάζει ενημέρωση? Αν ναι, το καλύτερο θα ήταν να την κάνεις σε συνδυασμό με clear data! Επίσης ποια έκδοσει λογισμικού έχει? την G ή την Α?

Καλημέρα.Την G έχω.Λέει ότι είναι ενημερωμένη.Μονο στο messenger μου το κάνει αυτό,στο Google πατάω πάνω στην μπάρα να γράψω και εμφανίζετε κανονικά το πληκτρολόγιο.Εκτός των άλλων παρατηρήσα και καθυστέρηση στο notification Led...έρχεται ένα μήνυμα και μετά από περίπου 10" αρχίζει και αναβοσβήνει.

Edited by George6633

Καλημέρα,εγώ ακόμα δεν το έχω ανοίξει μιας και περιμένω τζαμακι και θήκη...

Εγώ το πήρα την Μεγάλη Δευτέρα από My Gad στα 199,90 και είδα ότι χθες το βάλανε 189,90...Παντός σαν πρώτη ματιά είναι σαν κατασκευή αρκετά καλή,και θυμίζει πιο ακριβά τηλέφωνα...Βασικά το τζαμακι εμένα με καίει,γιατί το γυαλί είναι ευαίσθητο και επειδή έχω και μικρά παιδιά,αν και δεν τα αφήνω να πιάνουν κινητό,ποτέ δεν ξέρεις....

Εντυπώσεις μόλις ερθει το τζαμακι και η θήκη...Το κακό είναι ότι και αυτά τα παραγγειλα Μ.Δευτερα αλλά θα έρθουν με ΕΛΤΑ..Ενώ το κινητό Μ.Τριτη μεσημέρι είχε έρθει Άνδρο με ACS...

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από την άλλη έχω και ένα 1+3Τ,κ;ι εχθές το βράδυ που τα είχα δίπλα δίπλα είδα ότι μπορεί το τζαμακι του 3Τ να κάνει στο M 6 Note,μιας και έχουν ίδιο κουμπί μπροστά,φυσικά οι κάμερα είναι δεξιά στο Μ6 αλλά από την άλλη έχει μεγάλο άνοιγμα το τζαμακι....Έχω δύο τζαμακια για 3Τ,το απόγευμα θα τα δοκιμάσω...

Καλημέρα.Την G έχω.Λέει ότι είναι ενημερωμένη.Μονο στο messenger μου το κάνει αυτό,στο Google πατάω πάνω στην μπάρα να γράψω και εμφανίζετε κανονικά το πληκτρολόγιο.Εκτός των άλλων παρατηρήσα και καθυστέρηση στο notification Led...έρχεται ένα μήνυμα και μετά από περίπου 10" αρχίζει και αναβοσβήνει.

Τότε μπορεί να είναι πρόβλημα της εφαρμογής ή μπορεί και του πληκτρολογίου. Στη θέση σου δεν θα χρησιμοποιούσα το πληκτρολόγιο αυτό (ακόμα και αν δεν το έκανε αυτό που λες) και θα έβαζα το swiftkey. Είναι πιο καλό κατά τη γνώμη μου, εγκατέστησε το αν θες.

Τώρα όσον αφορά το notification, έχω την εντύπωση ότι έτσι γίνεται σε κάθε meizu. Είναι δηλαδή προγραμματισμένο για να γίνεται αυτό. Γιατί γίνεται, δεν ξέρω. Αλλά αν το σκεφτείς, το notification το θες κυρίως για όταν δεν χρησιμοποιείς τη συσκευή. Συνεπώς δεν σε επηρεάζει κάπως αυτό.

Τότε μπορεί να είναι πρόβλημα της εφαρμογής ή μπορεί και του πληκτρολογίου. Στη θέση σου δεν θα χρησιμοποιούσα το πληκτρολόγιο αυτό (ακόμα και αν δεν το έκανε αυτό που λες) και θα έβαζα το swiftkey. Είναι πιο καλό κατά τη γνώμη μου, εγκατέστησε το αν θες.

Τώρα όσον αφορά το notification, έχω την εντύπωση ότι έτσι γίνεται σε κάθε meizu. Είναι δηλαδή προγραμματισμένο για να γίνεται αυτό. Γιατί γίνεται, δεν ξέρω. Αλλά αν το σκεφτείς, το notification το θες κυρίως για όταν δεν χρησιμοποιείς τη συσκευή. Συνεπώς δεν σε επηρεάζει κάπως αυτό.

Μάλιστα ωραία τοτε για το led...ε εφαρμογή ισως να χει θέμα γιατί έχω βάλει και το αρχικό και το swiftkey και το go και τα ιδια.Μονο στο messenger γίνεται.

Μπορούμε να απενεργοποιηθεί ο ήχος κλείστρου στην κάμερα;;;

Ναι, πήγαινε:

"Ρυθμίσεις"> "Ηχοι και Δόνηση"> "Άλλοι ήχοι"> "Κλείστρο Κάμερας"

Ναι, πήγαινε:

"Ρυθμίσεις"> "Ηχοι και Δόνηση"> "Άλλοι ήχοι"> "Κλείστρο Κάμερας"

Σε ευχαριστώ...Βασικά μου φαίνεται περίεργο το Flyme,,ως άσχημο...

Ελπίζω να το συνηθίσω,γιατί σε κάτι φωτό που έβγαλα στα γρήγορα είναι πολύ καλή η κάμερα του...

Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει φωτογραφίες νυχτερινές σε κανενα flickr ή google photos? Κατά προτίμηση κάποιον καλά φωτισμένο δρόμο και indoor.

Εγω λίγο δύσκολο,ελπίζω να μπορέσω να βγάλω όμως κάποια στιγμή.Κατα τ άλλα εντυπώσεις πολύ θετικές παρόλο τα ψιλοθεματακια με το messenger πχ που το συνήθισα..μετα απο 2η φόρτιση είμαι στο 25% τωρα και γράφει

Χρόνος σβηστης οθόνης: 5:25 ώρες

Χρόνος ενεργής οθόνης: 4:55 ώρες

Δεν το εχω αφήσει σε ησυχία και απο αυτές τις ώρες το 53% το εχω φάει σε ένα παιχνίδι.Δεν ξερω αν έχει στρώσει η μπαταρία ή εχω και άλλα περιθώρια βελτίωσης.Οι φωτογραφίες εξαιρετικές ήδη κέρδισε για πλάκα ενα p9 lite φίλου που ήρθε να το παίξει ιστορία λέγοντας μου τι βλακείες αγοράζεις,τι meizu είναι αυτο...επειδή ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία στο τέλος είπε ότι μπορεί να το χρειαστεί για κάποιες λήψεις και έπαθε πλακα με το σταθερό και καθαρό 4Κ βίντεο.

Edit:Ειναι στο 3% και ετοιμάζεται για φόρτιση.

Χρόνος σβηστης οθόνης: 6 ώρες

Χρόνος ενεργής οθόνης: 7 ώρες και 10'

Edited by George6633

Το δακτυλικό αποτύπωμα με σβηστή οθόνη δεν άνοιγει...Πρέπει να την ανοίξεις για να ξεκλειδωσει...Εκτός και αν κάνω κάποιο λάθος η μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση...

Με το που το άνοιξες σου έβγαλε αμέσως αναβάθμιση λογισμικού;;;;

Οχι ενημερωμένο μου έβγαλε ότι είναι.

Το δακτυλικό αποτύπωμα με σβηστή οθόνη δεν άνοιγει...Πρέπει να την ανοίξεις για να ξεκλειδωσει...Εκτός και αν κάνω κάποιο λάθος η μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση...

Φαίνεται σαν να "κοιμάται" η συσκευή. Είσαι με official stock kernel?

Φαίνεται σαν να "κοιμάται" η συσκευή. Είσαι με official stock kernel?

Ναι όλα μαμά... Τελικά πρέπει να πατήσεις το κουμπί και ξεκλειδωνει αμέσως...

Πολύ καλή συσκευή, αρκετά καλή φωτογραφική μηχανή, το μόνο που δεν έχω βρει πως βγάζω όταν ανοίγω τον chrome τα κουμπιά στην οθόνη, αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα...

Ναι όλα μαμά... Τελικά πρέπει να πατήσεις το κουμπί και ξεκλειδωνει αμέσως...

Πολύ καλή συσκευή, αρκετά καλή φωτογραφική μηχανή, το μόνο που δεν έχω βρει πως βγάζω όταν ανοίγω τον chrome τα κουμπιά στην οθόνη, αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα...

Αν το δαχτυλικό είναι κουμπι (τύπου samsung) τότε ναι θελει πάτημα.

Πως τη βλέπεις τη κάμερα σε σχέση με το op3t σου; Μηπως μπορεις να ανεβάσεις ενα συγκριτικό των 2 κινητών να δουμε τι ψάρια πιάνει; Είτε google photos είτε flickr. Μιλάω για βραδυνές κυρίως και κατά προτίμηση καλά φωτισμένο δρόμο και Indoor (ή και ότι άλλο θελεις).

Αν το δαχτυλικό είναι κουμπι (τύπου samsung) τότε ναι θελει πάτημα.

Πως τη βλέπεις τη κάμερα σε σχέση με το op3t σου; Μηπως μπορεις να ανεβάσεις ενα συγκριτικό των 2 κινητών να δουμε τι ψάρια πιάνει; Είτε google photos είτε flickr. Μιλάω για βραδυνές κυρίως και κατά προτίμηση καλά φωτισμένο δρόμο και Indoor (ή και ότι άλλο θελεις).

Φίλε στα δικά μου τα μάτια, και σε γρήγορες λήψεις που έκανα χθες βράδυ σε δωμάτιο και σήμερα το πρωί, είναι καλύτερη του Μ6,και πιο καθαρές... Αλλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ να ασχοληθώ... Το πρωί πήγα τον γιο μου σε παιδική χαρά, και τον έβγαλα μια φωτογραφία με ζουμ και είναι απίστευτα καλή...

Φίλε στα δικά μου τα μάτια, και σε γρήγορες λήψεις που έκανα χθες βράδυ σε δωμάτιο και σήμερα το πρωί, είναι καλύτερη του Μ6,και πιο καθαρές... Αλλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ να ασχοληθώ... Το πρωί πήγα τον γιο μου σε παιδική χαρά, και τον έβγαλα μια φωτογραφία με ζουμ και είναι απίστευτα καλή...

Αμα καποια στιγμη μπορεσεις να ανεβασεις έστω δείγματα χωρις συγκριτικό θα είσαι άρχοντας ;):)

Αμα καποια στιγμη μπορεσεις να ανεβασεις έστω δείγματα χωρις συγκριτικό θα είσαι άρχοντας ;):)

Απλά αυτές τις μέρες λόγω Πάσχα έχω τρελή δουλειά στην Άνδρο...

Αν θες στείλε μου ένα mail σου με pm και θα σου στείλω μερικές και από τα δύο και αν θες τις ανεβάζεις....

Οταν βλέπω βίντεο στο YouTube καθε 1-2' σταματάει (κάνει παύση) και το ξαναπαταω να αρχίσει...δεν τίθεται θέμα συνδεσιμότητας στο Wifi (αν και δεν είναι και το πιο δυνατό σ αυτό το κομμάτι) γιατί το δοκιμάζω στο ίδιο δωμάτιο και πάλι κόβει.Ξέρει κανείς τι παίζει;

• The title was changed to [Meizu M6 Note] Custom roms