Jump to content

Meizu M6 Note

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To Meizu Μ6 Note στα 145 Ευρά στο παζάρι του Κοτσώβολου !!!!

Ειναι το 3 /32 όμως; δεν αναφέρει πουθενά εσωτερικό χωρο

Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

• Απαντήσεις 719
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

16gb εν έτη 2018 είναι πολύ λίγα τουλάχιστον 32, για μένα είναι ακριβό δεν αξίζει.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

https://m.lightinthebox.com/p/meizu-m6-note-5-5inch-4g-smartphone-4gb-64gb-5mp-12mp-qualcomm-snapdragon-625-4000mah_p6676183.html?irgwc=1&litb_from=affiliate_admitad&utm_medium=affiliate&utm_source=admitad&subid1=ac0bf6c13023b16ce565ccee601b2b26&utm_campaign=634859

Σούπερ τιμή. Είναι αξιόπιστο το site?

Με την ασφάλεια τελωνείου είναι σίγουρο ότι θα περάσει και θα στα επιστρέψουν?

Καλά σαν τιμή είναι απίστευτη... Απλά δεν αναφέρει αν είναι το Μ721Η με την Β20(800) η το Μ721Q που δεν την έχει....

Καλά σαν τιμή είναι απίστευτη... Απλά δεν αναφέρει αν είναι το Μ721Η με την Β20(800) η το Μ721Q που δεν την έχει....

ναι δες ξερω αν ειναι το global ή όχι

Τι διαφορα υπάρχει ?

ναι δες ξερω αν ειναι το global ή όχι

Τι διαφορα υπάρχει ?

Το Η υποστηρίζει 800 μπάντα για 4G που είναι απαραίτητη αν μένεις επαρχία, το Q είναι η Κινέζικη έκδοση χωρίς την συγκεκριμένη μπάντα....

Εγώ έχω το πρώτο, μένω επαρχία έχω και Wind Και έχω μια χαρά 4G....

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και μενα εκανε αναβαθμιση του ημερολογιου...μπηκα πρωτα στο app store και υστερα ανοιξα το ημερολογιο και ζητησε αναβαθμιση.

Ποια είναι η έκδοση του ημερολογίου μετά την αναβάθμιση;;;

Το Η υποστηρίζει 800 μπάντα για 4G που είναι απαραίτητη αν μένεις επαρχία, το Q είναι η Κινέζικη έκδοση χωρίς την συγκεκριμένη μπάντα....

Εγώ έχω το πρώτο, μένω επαρχία έχω και Wind Και έχω μια χαρά 4G....

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποια είναι η έκδοση του ημερολογίου μετά την αναβάθμιση;;;

6.8.1 και διορθωθηκε η Κυριακη.

6.8.1 και διορθωθηκε η Κυριακη.

Εμένα η έκδοση που έχω είναι 6.8.1 2017122616

Την ίδια έχεις;;; Λογαριασμό Flyme έχεις φτιάξει;;;

Εμένα η έκδοση που έχω είναι 6.8.1 2017122616

Την ίδια έχεις;;; Λογαριασμό Flyme έχεις φτιάξει;;;

Ξεχασα τα υπολοιπα...6.8.1 2018022611 γραφει...λογαριασμο δεν εκανα..

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυστυχως το προβλημα με τις 2 καρτες wind με οδηγει να επιστρεψω στο παλιο μου τηλ...

edit θα το κρατησει η κορη μου τελικα..

Edited by iliasleon40

[/color]Δυστυχως το προβλημα με τις 2 καρτες wind με οδηγει να επιστρεψω στο παλιο μου τηλ...

Αν καποιος ενδιαφερεται για αγορα ας μου στειλει πμ...

Αν ένα δίκαρτο τηλ δεν μπορεί να κάνει απροβληματιστα χρήση και των 2 sim είναι λόγος για επίσκεβη-αντικατάσταση . Γιατί δεν τους το πας στον κοτσοβολο?

Προφανές αλλά έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις θέση στις κάρτες έτσι? Το κάνει και στις δύο?

https://t.me/hellasmobiles

Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους.

Ξεχασα τα υπολοιπα...6.8.1 2018022611 γραφει...λογαριασμο δεν εκανα..

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυστυχως το προβλημα με τις 2 καρτες wind με οδηγει να επιστρεψω στο παλιο μου τηλ...

Αν καποιος ενδιαφερεται για αγορα ας μου στειλει πμ...

Εγώ έχω την παλιά έκδοση... Περίεργο άνοιξα και το App Store αλλα τπτ... Το App Store της Meizu εννοώ... Τι ακριβώς έκανες και σου ήρθε η αναβάθμιση;;;;

Μπα, δοκιμασα με cosmote και ειναι οκ...με μια καρτα wind παλι οκ..

----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ έχω την παλιά έκδοση... Περίεργο άνοιξα και το App Store αλλα τπτ... Το App Store της Meizu εννοώ... Τι ακριβώς έκανες και σου ήρθε η αναβάθμιση;;;;

Ανοιξα το app store της meizu και υστερα ανοιξα το ημερολογιο και ζητησε αναβαθμιση..

Αυτό που κάθε φορά με εντυπωσιάζει είναι η μπαταρία του...

Δυο σιμ, δεδομένα ανοικτά, τρία mail, Bluetooth headset 08:00-17:00 ,ομιλία 1 ώρα σήμερα κανένα μήνυμα, πλοήγηση με δεδομένα δυο ώρες, Wi-Fi πάντα ανοικτό, και είμαι στο 46%με

5ωρες και 32 λεπτά οθόνη....

Καλησπέρα στη παρέα , καινούργιος στο φόρουμ..:D:D:D

Κάτοχος του meizu m6 note από κοτσόβολο πριν 3 μέρες και έχω να πω τα καλύτερα για το κινητό.

Υπάρχει μόνο ένα προβληματάκι.

Στο ημερολόγιο οι μέρες δεν εμφανίζονται σωστά , έκανε update η εφαρμογή και έφτιαξε το πρόβλημα αλλά πάλι μετά από λίγο οι μέρες εμφανίζονται όπως να ναι και μου βγάζει το ίδιο update και το κάνω και φτιάχνει το πρόβλημα και γίνεται συνέχεια το ίδιο.. :wacko::wacko:

(6.8.1 είναι η έκδοση του ημερολογίου)

Επίσης στο app store της meizu μου βγάζει ότι είναι διαθέσιμες 3 ενημερώσεις εφαρμογών (update , calendar και browser) αλλά όταν πατάω ενημέρωση όλων , απλά ανοίγουν οι εφαρμογές χωρίς να κάνουν ενημέρωση..

Γνωρίζει κάποιος για πιο λόγο γίνονται αυτά;;

(Το μοντέλο του κινητού είναι Μ721Η , flyme 6.1.4.1G και έχω κάνει και λογαριασμό στη meizu)

Ευχαριστώ πολύ...:):):)

Καλησπέρα στη παρέα , καινούργιος στο φόρουμ..:D:D:D

Κάτοχος του meizu m6 note από κοτσόβολο πριν 3 μέρες και έχω να πω τα καλύτερα για το κινητό.

Υπάρχει μόνο ένα προβληματάκι.

Στο ημερολόγιο οι μέρες δεν εμφανίζονται σωστά , έκανε update η εφαρμογή και έφτιαξε το πρόβλημα αλλά πάλι μετά από λίγο οι μέρες εμφανίζονται όπως να ναι και μου βγάζει το ίδιο update και το κάνω και φτιάχνει το πρόβλημα και γίνεται συνέχεια το ίδιο.. :wacko::wacko:

(6.8.1 είναι η έκδοση του ημερολογίου)

Επίσης στο app store της meizu μου βγάζει ότι είναι διαθέσιμες 3 ενημερώσεις εφαρμογών (update , calendar και browser) αλλά όταν πατάω ενημέρωση όλων , απλά ανοίγουν οι εφαρμογές χωρίς να κάνουν ενημέρωση..

Γνωρίζει κάποιος για πιο λόγο γίνονται αυτά;;

(Το μοντέλο του κινητού είναι Μ721Η , flyme 6.1.4.1G και έχω κάνει και λογαριασμό στη meizu)

Ευχαριστώ πολύ...:):):)

ισως να δοκιμάσεις χειροκίνητη εγκατάσταση των εφαρμογών

τα apk ειναι εδω

http://forum.flymeos.com/thread-10586-1-1.html

δε ξερω βεβαια σε πια εκδοση ειναι το ημερολογιο...25/5 παντως η ημερομηνια του αρθρου

Ότι αφορά τα κινητά τηλέφωνα, το user interface τους, τις custom ROMs, τα Google camera ports , τα mods και γενικά ότι έχει να κάνει με την εμπειρία χρήσης τους.

ισως να δοκιμάσεις χειροκίνητη εγκατάσταση των εφαρμογών

τα apk ειναι εδω

http://forum.flymeos.com/thread-10586-1-1.html

δε ξερω βεβαια σε πια εκδοση ειναι το ημερολογιο...25/5 παντως η ημερομηνια του αρθρου

Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση..

Προς το παρόν έκανα εκκαθάριση της εφαρμογής ημερολόγιο , έκλεισα τις αυτόματες ενημερώσεις του app store της meizu και δεν μου το ξαναέκανε αυτό το πρόβλημα.Αν το κάνει ξανά θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου.

Για να κάνω root το κινητό απλά ακολουθώ αυτά τα βήματα ;

Σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντησή σου..:D:D:D

Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση..

Προς το παρόν έκανα εκκαθάριση της εφαρμογής ημερολόγιο , έκλεισα τις αυτόματες ενημερώσεις του app store της meizu και δεν μου το ξαναέκανε αυτό το πρόβλημα.Αν το κάνει ξανά θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου.

Για να κάνω root το κινητό απλά ακολουθώ αυτά τα βήματα ;

Σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντησή σου..:D:D:D

αν εισαι με global rom ναι . διαφορετικα υπαρχει δυνατοτητα ενεργοποιησης/απενεργοποιησης στις ρυθμισεις

στο προυγουμενο ποστ τα apk ειναι παλια . ευκολας βρισκεις τα ποιο προσφατα ομως

http://forum.flymeos.com/search.php?mod=forum&kw=Stock+apps&orderby=dateline&ascdesc=desc&special=&srchfilter=all&searchsubmit=yes&srchtype=title

Edited by ippossss

αν εισαι με global rom ναι . διαφορετικα υπαρχει δυνατοτητα ενεργοποιησης/απενεργοποιησης στις ρυθμισεις

στο προυγουμενο ποστ τα apk ειναι παλια . ευκολας βρισκεις τα ποιο προσφατα ομως

http://forum.flymeos.com/search.php?mod=forum&kw=Stock+apps&orderby=dateline&ascdesc=desc&special=&srchfilter=all&searchsubmit=yes&srchtype=title

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...:D:D

πάω να το rootarw αμέσως..:lol::lol::lol:

ανεβασα το audio config του m6 note με screenshots απο το hardware output της εφαρμογης στο φορουμ του poweramp και πηρα επιβεβαιομενη απαντηση απο moderator του φορουμ οτι η συσκευη υποστηριζει ηχο υψηλής ποιότητας

http://forum.powerampapp.com/topic/8736-list-of-android-devices-with-hi-res-audio-support-internal-dac/?do=findComment&comment=50518

ακομη ενα μεγαλο + σε μια budget συσκευη που ουτε καν αναφερετε στα review , ουτε καν απο την ιδια την εταιρια .

Edited by ippossss

ανεβασα το audio config του m6 note με screenshots απο το hardware output της εφαρμογης στο φορουμ του poweramp και πηρα επιβεβαιομενη απαντηση απο moderator του φορουμ οτι η συσκευη υποστηριζει ηχο υψηλής ποιότητας

http://forum.powerampapp.com/topic/8736-list-of-android-devices-with-hi-res-audio-support-internal-dac/?do=findComment&comment=50518

ακομη ενα μεγαλο + σε μια budget συσκευη που ουτε καν αναφερετε στα review , ουτε καν απο την ιδια την εταιρια .

πολύ μεγάλο + για το κινητό αυτό.. μάλλον ούτε η ίδια η meizu ξέρει τι κινητάρα έφτιαξε..:lol::lol::lol:

Άσχετο αλλά μου φαίνεται σε βιντεάκια που έχω δει ότι η κινέζικη ρομ πηγαίνει πιο γρήγορα από τη global..

Η global θα πάει σε flyme 7;

Αυτό που κάθε φορά με εντυπωσιάζει είναι η μπαταρία του...

Δυο σιμ, δεδομένα ανοικτά, τρία mail, Bluetooth headset 08:00-17:00 ,ομιλία 1 ώρα σήμερα κανένα μήνυμα, πλοήγηση με δεδομένα δυο ώρες, Wi-Fi πάντα ανοικτό, και είμαι στο 46%με

5ωρες και 32 λεπτά οθόνη....

Εμένα με 2G μόνιμα και ανοιχτό WiFi πάνω από 7 ώρες sot δεν μου βγάζει ποτέ και γενικά έχω παρατηρήσει στα σημεία ότι υπάρχουν κάποια ψιλοθεματακια στο δικό μου σε σχέση με τα Global Rom.. Εγώ έχω το 721Q.κατα τ άλλα είμαι ευχαριστημένος απόλυτα ακόμα και αυτά που μου δίνει με καλύπτουν.

Εμένα με 2G μόνιμα και ανοιχτό WiFi πάνω από 7 ώρες sot δεν μου βγάζει ποτέ και γενικά έχω παρατηρήσει στα σημεία ότι υπάρχουν κάποια ψιλοθεματακια στο δικό μου σε σχέση με τα Global Rom.. Εγώ έχω το 721Q.κατα τ άλλα είμαι ευχαριστημένος απόλυτα ακόμα και αυτά που μου δίνει με καλύπτουν.

Για ποιο λόγο το έχεις σε 2G ?

πολύ μεγάλο + για το κινητό αυτό.. μάλλον ούτε η ίδια η meizu ξέρει τι κινητάρα έφτιαξε..:lol::lol::lol:

Άσχετο αλλά μου φαίνεται σε βιντεάκια που έχω δει ότι η κινέζικη ρομ πηγαίνει πιο γρήγορα από τη global..

Η global θα πάει σε flyme 7;

σιγουρα θα παρει . το περιεργο ειναι οτι το flyme 7 global beta εχει ανοιξει και ενω παλιοτερες συσκευες οπως το m5 note συμετεχουν στο προγραμμα το m6n οχι .

Για ποιο λόγο το έχεις σε 2G ?

Επειδή τυχαίνει να χρησιμοποιώ μόνο WiFi για το ίντερνετ το κρατάω σε 2G με τη λογική της χαμηλότερης κατανάλωσης της μπαταρίας..αν δεν ισχύει να ξέρω να μην το έχω τζάμπα!!Απλά έτσι μου βγάζει γύρω στις 7 ώρες...το περισσότερο που βλέπω.

Επειδή τυχαίνει να χρησιμοποιώ μόνο WiFi για το ίντερνετ το κρατάω σε 2G με τη λογική της χαμηλότερης κατανάλωσης της μπαταρίας..αν δεν ισχύει να ξέρω να μην το έχω τζάμπα!!Απλά έτσι μου βγάζει γύρω στις 7 ώρες...το περισσότερο που βλέπω.

Νομίζω ότι δεν καταναλώνει λιγότερη μπαταρία... Αλλά δεν είμαι και σίγουρος

• The title was changed to [Meizu M6 Note] Custom roms