saxtou Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Το κινητό το έφερε ο κωτσόβολος το 16gb στα 199.00 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Το κινητό το έφερε ο κωτσόβολος το 16gb στα 199.00 € Και με φάνηκε καλή τιμή αρχικά, αλλά τελικά είναι το 16αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos20126 Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορείτε να με βοηθήσετε είμαι ανάμεσα στο meizu m6 note και στο xiaomi 4x note. Πιο είναι ποιο καλό για φωτογραφίες και οθόνη και αν υποστηρίζει το meizu OTG ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Φωτογραφίες ειναι σίγουρα καλύτερο το meizu m6 note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. February 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2018 (edited) Τελικά με την Β20/800Μhz τι παίζει; Φανταζομαι η έκδοση του κωτσοβολου θα την εχει. Η 3/32 του mygad όμως; Υπάρχει κάποιο διακριτικό ή κάποιος τρόπος να επιβεβαιώσουμε έστω τηλεφωνικά με το καταστημα; Ενημέρωση: Το mygad ανέφερε στο live chat πως προμηθεύεται την κινεζική έκδοση. Edited February 5, 2018 by elektronaut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Του Κωτσόβολου είναι όντως η 16 Gb έκδοση....Φυσικά με τρώει το χέρι μου να το δοκιμάσω,αλλά επειδή θέλω δύο κάρτες,θεωρώ πολύ μικρή την χωρητικότητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Επειδή η έκδοση του Κωτσόβολου είναι η μικρή,16 GB ούτε για πλάκα,και το mygad φέρνει την Κινεζική χωρίς την Β20(800) μπάντα,σκέφτομαι να το φέρω από Κίνα,και συγκεκριμένα από το banggood.com Επειδή παίζει πολύ τελωνείο,πως μπορούμε να την γλυτώσουμε;;; Από την άλλη βλέπω ότι έχει αποστολή από UK... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themispower Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Απο bangood με priority direct εχει μια εξτρα χρεωση κ δεν περναει τελωνειο! Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Απο bangood με priority direct εχει μια εξτρα χρεωση κ δεν περναει τελωνειο! Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είδα και εγώ,και είμαι για το 4/64.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Νομίζω το 64αρη του banggood δεν έχει 800αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 (edited) Νομίζω το 64αρη του banggood δεν έχει 800αρα. Πάντως γράφει στο 4G:B1/3/7/8/20 https://m.banggood.com/Meizu-M6-NOTE-5_5-Inch-Dual-Rear-Camera-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1190360.html?rmmds=search Για ρίξε μια ματιά,νομίζω έχει Β20(800)μπάντα...Φυσικά είναι και λίγο ακριβό,ίσως πάω στο 3/32... Edited February 6, 2018 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Νομιζω τα meizu θεωρούνται πιο πολυτελείας συσκευές στη Κίνα οπότε και για αυτό κοστίζουν λίγο παραπάνω. Σωστά γράφει 800αρα. Απλά στο kimovil το γραφείο ως china. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Εγώ πιστεύω ότι μέχρι 210€ η συγκεκριμένη έκδοση είναι αρκετά καλή.... Έτσι και αλλιώς δοκιμή θα κάνω... Πάντως από σχόλια που έχω διαβάσει σε διάφοραsites,γενικά γράφουν καλά λόγια και για την συσκευή και γενικά για την εταιρεία...Το μόνο ρίσκο είναι η εγγύηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 220 δολλάρια δεν ειναι 210 ευρώ. :) Κάπου 190 ευρώ θα σου βγει μαζί με το priority. Απλά στο paypal φροντισε να μην μετατρέπει αυτόματα την ισοτιμια σε ευρω γιατί παίρνει ποσοστό. Πλήρωσε σε δολλάρια και άσε τη μετατροπή στη τράπεζά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkrousto Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Εχει βαλει κανει σας καποια απο αυτες τις 2 rom https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=886117 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrynick33 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 σημερα το παραγγειλα απο banggood 4/64 στα 192 ευρω παντως σε ερωτηση που ειχε ποιο κατω αν ειναι η global version ελεγε ναι ελπιζω να ειναι ετσι η τιμη ειναι πολυ καλη οταν στα ιδια λεφτα απο ελλαδα παιρνεις το 3/32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 (edited) σημερα το παραγγειλα απο banggood 4/64 στα 192 ευρω παντως σε ερωτηση που ειχε ποιο κατω αν ειναι η global version ελεγε ναι ελπιζω να ειναι ετσι η τιμη ειναι πολυ καλη οταν στα ιδια λεφτα απο ελλαδα παιρνεις το 3/32 Χρησιμοποίησε το κουπόνι MZNOTE6. Edit Κρίμα, τώρα είδα ότι το πήρες ήδη. Ας μείνει μήπως το χρειαστεί κάνεις άλλος. Edited February 10, 2018 by giorgos_gti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisfl Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 θα το παραγγειλω για την αδερφη μου το 4 64.θα εχει global rom η θα μπλεξουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 θα το παραγγειλω για την αδερφη μου το 4 64.θα εχει global rom η θα μπλεξουμε? και να μην έχει την περνάς εύκολα http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=94&type=1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisfl Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 γραφει καπου τον τροπο πωσ την περναμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 γραφει καπου τον τροπο πωσ την περναμε? http://forum.flymeos.com/thread-34006-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Ξέρουμε αν η global στο m6 note έχει και ελληνικά; Το κοιτάω για συγγενή που δεν τα πάει και πολύ καλά με αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Ξέρουμε αν η global στο m6 note έχει και ελληνικά; Το κοιτάω για συγγενή που δεν τα πάει και πολύ καλά με αγγλικά. η global flyme έχει σωστά ελληνικά από όσο θυμάμαι σε προηγούμενες εκδόσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maestros85 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 (edited) Παιδιά σήμερα παρέλαβα το κινητό από το banggood την έκδοση 4/64. Παρόλο που γράφουν στα χαρακτηριστικά ότι υποστηρίζει την 800 και είχα την εντύπωση πως θα παραλάβω το m721h τελικά μου ήρθε το m721q με κινέζικο φορτιστή και μάλλον με περασμένη την διεθνή έκδοση του flyme. Αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την στιγμή που δεν θα έχω την 800. Γνωρίζει κάποιος αν θα έχω θέματα μαζί τους ή θα βγάλω μια νορμάλ συνεννόηση μαζί τους? Επίσης άνοιξα την συσκευή και στα χαρακτηριστικά της μου λέει ότι είναι το m721h μοντέλο. Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν αυτό φαίνεται έτσι επειδή έχει περαστεί απλά έξτρα η διεθνή rom? Απογοητεύτηκα παιδιά γιατί το περίμενα πως και πως.... Edited February 28, 2018 by maestros85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Κατέβασε την εφαρμογή network cell info lite και τσεκαρε αν συνδέεται με την b20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts