geokat1291 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Παιδια ακομα δεν εχει βγει με global flyme 6. Προς το παρον τα κινεζομαγαζα το πουλανε με custom χωρις ΟΤΑ. Αυτα τα τηλεφωνα ειναι για Κινα. Οταν βγει με global θα κυκλοφορησουν και εκεινα με την 800αρα. Ελπιζω μεχρι τις γιορτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Γειά σας... Ήρθε το meizu m6 note 6 της κοπέλας μου.Πολύ καλό φαίνεται σαν κινητό αλλά έχω ένα πρόβλημα... Πήρα την Αμερικάνικη έκδοση καταλάθος.Θα έχω κάποιο πρόβλημα στην πορεία? Επίσης όταν πάμε να ανοίξουμε το google playstore βγάζει:"Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα με τους διακομιστές της Google. Δοκιμάστε ξανά αργότερα." Εν τω μεταξύ από ένα infocus m808 που έχουμε όλα είναι μια χαρά.Πείτε μου βρε παιδιά...Τί μπορώ να κάνω?Έχει στεναχωρηθεί πολύ η κοπέλα. Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxtou Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Γειά σας... Ήρθε το meizu m6 note 6 της κοπέλας μου.Πολύ καλό φαίνεται σαν κινητό αλλά έχω ένα πρόβλημα... Πήρα την Αμερικάνικη έκδοση καταλάθος.Θα έχω κάποιο πρόβλημα στην πορεία? Επίσης όταν πάμε να ανοίξουμε το google playstore βγάζει:"Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα με τους διακομιστές της Google. Δοκιμάστε ξανά αργότερα." Εν τω μεταξύ από ένα infocus m808 που έχουμε όλα είναι μια χαρά.Πείτε μου βρε παιδιά...Τί μπορώ να κάνω?Έχει στεναχωρηθεί πολύ η κοπέλα. απο που το αγόρασες? δες λίγο αυτό '''If the flyme OS version is (I) International Version, you can get the Google Play Store fully on operation. On the other hand, if your flyme OS version is (A) chinese version you may download the "GMS Installer" in the app of Flyme and get the Google Play Store and its also fully on operation. :) It gets updates.'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Αγοράστηκε από Fasttech.... Διάβασα ότι θέλει να κάνεις update την καινούργια έκδοση λογισμικού την 1.4.5 κάπως έτσι. Θα δω και αυτό που λες... Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Αγοράστηκε από Fasttech.... Διάβασα ότι θέλει να κάνεις update την καινούργια έκδοση λογισμικού την 1.4.5 κάπως έτσι. Θα δω και αυτό που λες... Ειναι το international με OTA...εχει ελληνικά και EU φορτιστή; Την 800 μπάντα την έχει; Απο μπαταρία πως τα πάει; Από κει που το πήρες πέρασε απο τελωνείο η έχει επιλογή για αποφυγή τελωνείου; Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά τώρα που σε βρήκαμε να μας δώσεις τα φώτα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 (edited) Ειναι το international με OTA...εχει ελληνικά και EU φορτιστή; Την 800 μπάντα την έχει; Απο μπαταρία πως τα πάει; Από κει που το πήρες πέρασε απο τελωνείο η έχει επιλογή για αποφυγή τελωνείου; Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά τώρα που σε βρήκαμε να μας δώσεις τα φώτα σου! Η κοπέλα μου ήθελε το μάυρο χρώμα οπότε μονόδορμος το μαγαζί αυτό. Πέρασα τελωνείο με χρέωση 34€ που δεν τα βρήκα εξωφρενικά.Δεν ξέρω αν έχει αποφυγή,διότι είχαν κάνει να φαίνεται οτι κόστιζε 80€.Αν δεν είχαμε θέμα χρωματικό θα το έπαιρνα από banggood.Με priority 40€ κάτω και χωρίς να περάσω τελωνείο. Όχι πως δεν μιλάμε για καλό μαγαζί αλλά είναι πιο πολύ για e-cigarrettes. Φορτιστή δεν έχει eu,OTA κινέζικο μάλλον και τα Ελληνικά τα έχει κανονικά.Τους είχα τονίσει νομίζω πως θέλω Ελληνικά και είχα. Απο μπαταρία τα πάει πε-ρί-φη-μα!!! Είχα ένα infocus m808 με mediatek και 2500 mah περίπου και κρατάει μία μέρα. Αυτό όμως κρατάει 1,5-2 μέρες με καλή χρήση και 3 με ελαφριά χρήση. Δυστυχώς δεν ξέρω αν έχει την 800άρα ή b20(δεν το έχω δεί ακόμα),γιατί δεν με απασχόλησε.Να σε ενημερώσω οτι ένα s7 edge,iphone 6s και 2 infocus m808 έχουν πολύ λιγότερο σήμα μέσα στο σπίτι. Και μια και σου απαντάω σε διάφορα,να σου πώ οτι η κάμερα(ειδικά η selfie) είναι μπόμπα μεγάλη. Μιλάμε για πολύ καλό κινητό με μόνο μειονέκτημα την μη λειτουργία του playstore.Βέβαια και αυτό λύνεται με το update διάβασα,οπότε υπομονή! Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω... Edited December 2, 2017 by rhtoras Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxtou Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Το έχω παραγγείλει από Ελλάδα για δώρο κατόπιν παραγγελίας αλλά ακόμα περιμένω, είδα υπάρχει όμως στο γερμανικό αμαζον ξέρετε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Η κοπέλα μου ήθελε το μάυρο χρώμα οπότε μονόδορμος το μαγαζί αυτό. Πέρασα τελωνείο με χρέωση 34€ που δεν τα βρήκα εξωφρενικά.Δεν ξέρω αν έχει αποφυγή,διότι είχαν κάνει να φαίνεται οτι κόστιζε 80€.Αν δεν είχαμε θέμα χρωματικό θα το έπαιρνα από banggood.Με priority 40€ κάτω και χωρίς να περάσω τελωνείο. Όχι πως δεν μιλάμε για καλό μαγαζί αλλά είναι πιο πολύ για e-cigarrettes. Φορτιστή δεν έχει eu,OTA κινέζικο μάλλον και τα Ελληνικά τα έχει κανονικά.Τους είχα τονίσει νομίζω πως θέλω Ελληνικά και είχα. Απο μπαταρία τα πάει πε-ρί-φη-μα!!! Είχα ένα infocus m808 με mediatek και 2500 mah περίπου και κρατάει μία μέρα. Αυτό όμως κρατάει 1,5-2 μέρες με καλή χρήση και 3 με ελαφριά χρήση. Δυστυχώς δεν ξέρω αν έχει την 800άρα ή b20(δεν το έχω δεί ακόμα),γιατί δεν με απασχόλησε.Να σε ενημερώσω οτι ένα s7 edge,iphone 6s και 2 infocus m808 έχουν πολύ λιγότερο σήμα μέσα στο σπίτι. Και μια και σου απαντάω σε διάφορα,να σου πώ οτι η κάμερα(ειδικά η selfie) είναι μπόμπα μεγάλη. Μιλάμε για πολύ καλό κινητό με μόνο μειονέκτημα την μη λειτουργία του playstore.Βέβαια και αυτό λύνεται με το update διάβασα,οπότε υπομονή! Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσω... Σε ρώτησα γιατί έλεγε global rom και eu φορτιστή στο site. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Το έχω παραγγείλει από Ελλάδα για δώρο κατόπιν παραγγελίας αλλά ακόμα περιμένω, είδα υπάρχει όμως στο γερμανικό αμαζον ξέρετε τίποτα; Καλύτερα από amazon να το έπαιρνες.Η αναμονή συνήθως μικρή είναι από Γερμανία. Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Βρε παιδιά γιατί να μην έχει την 800άρα το κινητακι; Νομίζω μια έκδοση έχει κυκλοφορήσει και είναι global κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Βρε παιδιά γιατί να μην έχει την 800άρα το κινητακι; Νομίζω μια έκδοση έχει κυκλοφορήσει και είναι global κανονικά. Δεν νομίζω οτι έχουν όλα την συγκεκριμένη μπάντα ούτε όλα ειναι global! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Αν δεν σου ναι πολύ κόπος μπορείς να ανεβάσεις κάπου κανένα βραδυνό δείγμα (πχ κάποιο δρόμο) σε υψηλή ανάλυση (πχ google photos, flickr κλπ) ; Θα εκτιμηθούν και άλλα δείγματα αλλά κλασσικά τη νύχτα ειναι τα περισσότερα ζόρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Αν δεν σου ναι πολύ κόπος μπορείς να ανεβάσεις κάπου κανένα βραδυνό δείγμα (πχ κάποιο δρόμο) σε υψηλή ανάλυση (πχ google photos, flickr κλπ) ; Θα εκτιμηθούν και άλλα δείγματα αλλά κλασσικά τη νύχτα ειναι τα περισσότερα ζόρια. Φυσικά θα ανεβάσω 2-3 φωτογραφίες και νύχτα και μέρα. Θέλεις να πατήσω κάποια ρύθμιση συγκεκριμένη ή όπως βγουν απλά. Μάλιστα θα βγάλω την ίδια φωτογραφία και με το infocus m808 για σύγκριση. Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Φυσικά θα ανεβάσω 2-3 φωτογραφίες και νύχτα και μέρα. Θέλεις να πατήσω κάποια ρύθμιση συγκεκριμένη ή όπως βγουν απλά. Μάλιστα θα βγάλω την ίδια φωτογραφία και με το infocus m808 για σύγκριση. Θέλουμε σίγουρα αυτόματο και επίσης δοκίμασε σε manual να μας πεις πόσο εύκολο ειναι να βγάλεις sharp φωτογραφία με πχ 1/8 ή 1/4. Όσον αφορά τις νυχτερινές, τράβα οπωσδήποτε και μια σε καλά φωτισμένο δρόμο το βράδυ ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε τις συνθήκες. Την συσκευή την άλλη δεν τη γνωρίζω αλλά φαντάζομαι μπορεί να βοηθήσει άλλους που την ξέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyra_main Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Καλησπέρα! Με ενδιαφέρει πολύ το κινητό και το παρακολουθώ εδώ και καιρό, αλλά περιμένω να έρθει επίσημα Ευρώπη. Με χει κερδίσει στο φουλ γιατί είναι τουμπανάκι και με πολύ καλή κάμερα που είναι σημαντικό για μένα. Έχει κανεις καμια εικόνα για το πότε θα έρθει από τα μέρη μας; Στο banggood το έχει με global firmware εδώ και λίγες μέρες για προπαραγγελία. Σημαίνει αυτό ότι θα αρχίσει η διάθεση του και εκτος Κίνας σιγά σιγά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Καλησπέρα! Με ενδιαφέρει πολύ το κινητό και το παρακολουθώ εδώ και καιρό, αλλά περιμένω να έρθει επίσημα Ευρώπη. Με χει κερδίσει στο φουλ γιατί είναι τουμπανάκι και με πολύ καλή κάμερα που είναι σημαντικό για μένα. Έχει κανεις καμια εικόνα για το πότε θα έρθει από τα μέρη μας; Στο banggood το έχει με global firmware εδώ και λίγες μέρες για προπαραγγελία. Σημαίνει αυτό ότι θα αρχίσει η διάθεση του και εκτος Κίνας σιγά σιγά; Υπαρχει στο aliexpress και η global με Β20 πολυ πιο φθηνα απ'οτι στο σκρουτζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyra_main Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Το ξέρω, αλλά δεν έχω ξανά παραγγείλει από Κίνα και το φοβάμαι λίγο. Αν θα έρθει όντως, τελωνείο και τα σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Με αναμμένη τη λάμπα. Χωρίς φλάς! Με φλάς! Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Αν ανεβασεις αυτες τις φωτο στο διπλανο νημα για το Huawei mate 10 lite, θα ερθουν ολοι απο εδω. :lol::lol::lol:. Καταπληκτικες ειναι. Ειδικα εκεινη χωρις φλας. Μπραβο μου εφυγε καθε αμφιβολια για το πιο ειναι το απολυτο mid-range!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Σε ευχαριστούμε. :) Να καταχραστω λίγο της καλοσύνης σου και να σου ζητήσω αν μπορείς να τα βάλεις κάπου με υψηλή ανάλυση (πχ flickr, google photos κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos76 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Τελικά υπάρχει το 4 64gb σε global M721H δηλαδή με την 20 band ξερει κανείς η βγάνει μονο σε 3 32gb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Σε ευχαριστούμε. :) Να καταχραστω λίγο της καλοσύνης σου και να σου ζητήσω αν μπορείς να τα βάλεις κάπου με υψηλή ανάλυση (πχ flickr, google photos κλπ) Δεν έχω λογαριασμό στο flickr και δεν ξέρω πως να το κάνω στο google.Αν μπορώ όμως,μπορώ να ανεβάσω μία με καλύτερη ανάλυση.Να δοκιμάσω? Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Βασικά και σε dropbox ή site με δωρεάν upload να τις βάλεις μια χαρά είναι. Όπου σε βολεύει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxtou Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Τα είχα αγοράσει πριν έρθει το κινητό αλλά ακύρωσα την παραγγελία,ενδιαφέρεται κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 (edited) Παιδιά έχει κανένας άλλο προβλήματα με το playstore/google play services? edit:Όσοι έχετε πρόβλημα με τα google play services δοκιμάστε αυτή τη λύση: 1)Πάτε στις ρυθμίσεις τηλεφώνου και στα αντίγραφα ασφαλείας.Εκεί θα δείτε οτι δεν υπάρχει κάποιο αντίγραφο λογικά.Δημιουργείστε ένα αντίγραφο ασφαλείας! 2)Κατεβάστε αυτό το αρχείο στον υπολογιστή σας:https://drive.google.com/file/d/1SvUn1dPkRJ85DwmOWtxbhtso5MH6fJM6/view (πάνω δεξιά έχει ένα βελάκι που κατεβάζετε).Ξεζιπάρετε το αρχείο!!! 3)Συνδέστε το κινητό σας και πηγαίντε στο φάκελο με τα backup.Εκεί αντιγράψτε το αρχείο που ξεζιπάρατε πρίν στον υπολογιστή σας. 4)Πηγαίνετε πάλι στις ρυθμίσεις>αντίγραφα ασφαλείας και θα πρέπει να δείτε δύο αρχεία πλέον(εκεί που στην αρχή δεν είχε κανένα).Ανοίξτε το δεύτερο και ανακτήστε τα αρχεία απο αυτό.Θα σας πάρει πέντε λεπτά περίπου και θα πρέπει να φτάσετε στο 6/6. 5.Στην επιφάνεια εργασίας του κινητού θα έχουν ανακατευθεί τα εικονίδια.Το google και οι εφαρμογές του δουλεύουν κανονικά!!! Το δοκίμασα και δουλεύει κανονικά!!! Edited January 22, 2018 by rhtoras Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts