Jump to content

All about Mercedes-Benz

geotech22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για εμενα αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για μια Mercedes τοτε παρε μια AMG εστω και αν αυτη ειναι η C-class! H S-class ναι μεν ειναι πολυ καλο αυτοκινητο αλλα 1.Ειναι τεραστια 2. Ειναι πανακριβη! Τετοιο αυτοκινητο θα επαιρνα μονο αν ηταν να με οδηγουν και οχι να το οδηγω...

Με 130.000€ μια Μ5 θεωρω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη! Και πολυτελεια, και χωροι και τρελο γκαζι...

Αν τωρα θελεις με το ζορι το "αστερι" στο καπω σου θα σου ελεγα να δεις την CLS! Ειναι -αισθητικα τουλαχιστον- απιστευτα ανωτερη απο την Ε-class και απλα ανωτερη απο την S-Class!

• Απαντήσεις 557
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοίτα, η νέα CLK - Class δεν νομίζω να έρθει Ελλάδα πριν το 2009 το νωρίτερο. Οπότε εάν ψήνεσαι για την υπάρχουσα, παρ' την, είναι πολύ όμορφο και αξιοπρεπές αμάξι.

Αναφορικά με τις φωτογραφίες, κοιτάζω και επανέρχομαι.

ευχαριστω για το ΤΙΡ αρχηγε μου.ημουνα που ημουνα ψημενος για το εν λογο αμαξι με εφτιαξες τωρα και με αυτο που μου ειπες.ναι πιστευω και εγω οτι ειναι πολυ ομορφο και αξιοπρεπες αμαξι.βασικα το πλανο μου ειναι να το παρω τωρα να το κρατησω 6-7 χρονακια(τα πρωτα 3-4 σαν το τελευταιο μοντελο που κυκλοφοραει)και μετα να χτυπησω το καινουργιο μοντελο CLK που ελπιζω και ευχομαι να ειναι CC...!!!;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Για εμενα αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα για μια Mercedes τοτε παρε μια AMG εστω και αν αυτη ειναι η C-class! H S-class ναι μεν ειναι πολυ καλο αυτοκινητο αλλα 1.Ειναι τεραστια 2. Ειναι πανακριβη! Τετοιο αυτοκινητο θα επαιρνα μονο αν ηταν να με οδηγουν και οχι να το οδηγω...

Με 130.000€ μια Μ5 θεωρω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη! Και πολυτελεια, και χωροι και τρελο γκαζι...

Αν τωρα θελεις με το ζορι το "αστερι" στο καπω σου θα σου ελεγα να δεις την CLS! Ειναι -αισθητικα τουλαχιστον- απιστευτα ανωτερη απο την Ε-class και απλα ανωτερη απο την S-Class!

Μα ο άνθρωπος δεν ρώτησε τι του προτείνουμε γενικά, ή τι του προτείνουμε από Mercedes. Ρώτησε για δύο συγκεκριμένα μοντέλα, τα οποία σίγουρα τον καλύπτουν και δεν ενδιαφέρεται για το μέγεθος. Όσο για το πανάκριβη, γράφεις μετά για M5 στα 130 χιλιάρικα. Με τόσα χρήματα, παίρνει S350 με όλα τα πιθανά extras που μπορεί να σκεφτεί.

ευχαριστω για το ΤΙΡ αρχηγε μου.ημουνα που ημουνα ψημενος για το εν λογο αμαξι με εφτιαξες τωρα και με αυτο που μου ειπες.ναι πιστευω και εγω οτι ειναι πολυ ομορφο και αξιοπρεπες αμαξι.βασικα το πλανο μου ειναι να το παρω τωρα να το κρατησω 6-7 χρονακια(τα πρωτα 3-4 σαν το τελευταιο μοντελο που κυκλοφοραει)και μετα να χτυπησω το καινουργιο μοντελο CLK που ελπιζω και ευχομαι να ειναι CC...!!!;)

Να το πάρεις. Είναι ένα πολύ καλό αμάξι, εξαιρετικό μοντέλο με όμορφο σχεδιασμό και γενικά αποτελεί μία "τίμια" πρόταση.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

έχει σημασία τι μετράει για τον καθέναν!

Με 130 χιλιάρικα πέρνεις Ferrari 360 metaxeirismeni kai sizitate gia S-class?

τι σχεση εχει αυτο τωρα????ο ανθρωπος ρωτησε για αλλο μοντελο και του εχετε αραδιασει 10 διαφορετικες προτασεις...by the way μια Ferrari 360 ειναι καλη για καποιον που οχι μονο μπορει να δωσει τοσα λεφτα για να την αποκτησει αλλα αλλα τοσα για να την συντηρησει.+ οτι το αμαξι αυτο δεν ειναι για τους δρομους της αθηνας και δεν αποτελει οικογενειακη προταση.ασε που νομιζω οτι και η μεταπωληση του θα ειναι ενα ξεχωριστο και παρα παρα πολυ δυσκολο κεφαλαιο..

τεσπα ακουγοντας μια εκμπομπη στο supersportFM την κυριακη με θεμα το αυτοκινητο ακουσα κατι που πραγματικα με αφησε εκπληκτο.....Νο.1 εταιρεια αυτη την στιγμη σε βλαβες αυτοκινητων(κυριως οσοσν αφορα τα ηλεκτρονικα)ειναι........................η MERCEDES!!!!Εμεινα με το στομα ανοιχτο!!:X ο παρουσιαστης της εκπομπης δεν εδειξε να εκπλησετε και ειπε οτι αυτο ειναι αναμενομενο απο την στιγμη που εδωσε τα ηλεκτρολογικα-ηλεκτρονικα της η εταιρεια σε αλλο εργοστασιο σε αλλη χωρα(δεν θυμαμαι ποια..)για να τα συναρμολογει...ξερει κανεις τπτ επαυτου???εμεις παντως που εχουμε απο το '91 ενα 124 δεν μας εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα...τωρα βεβαια θα μου πεις οσα περισσοτερα ηλεκτρονικα καλουδια εχει το αμαξι τοσο πιο επιφοβο ειναι.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Μα ο άνθρωπος δεν ρώτησε τι του προτείνουμε γενικά, ή τι του προτείνουμε από Mercedes. Ρώτησε για δύο συγκεκριμένα μοντέλα, τα οποία σίγουρα τον καλύπτουν και δεν ενδιαφέρεται για το μέγεθος. Όσο για το πανάκριβη, γράφεις μετά για M5 στα 130 χιλιάρικα. Με τόσα χρήματα, παίρνει S350 με όλα τα πιθανά extras που μπορεί να σκεφτεί.

Και τι σχεση εχει αυτο...?? Εγω την αποψη μου ειπα, σε οποιον αρεσει την διαβαζει, σε οποιον δεν αρεσει απλα την προσπερναει...

Ε, ας παρει τοτε την S350 με ολα τα πιθανα εξτρα που μπορει να βαλει, η Μ5 παλι θα ειναι καλυτερο αυτοκινητο! ;) :rolleyes:

telika tha paroume s class:)

enoite oti tha ine mayri pistevo oti oles oi mercedes prepi na ine mayres h asimenies!!!!!:) :)

teliki timi 132.516:cry: :cry: panakriva kai ayta ta extras ala ti na kanis mercedes ine ayti;) ;)

pantos exo akousi oti e-class ine proti se polisis:worry: :worry:

enoite oti tha ine mayri pistevo oti oles oi mercedes prepi na ine mayres h asimenies!!!!!:) :)

teliki timi 132.516:cry: :cry: panakriva kai ayta ta extras ala ti na kanis mercedes ine ayti;) ;)

Πως η Ε να μην είναι πρώτη σε πωλήσεις αφού είναι από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του; Η S είναι πολύ ακριβότερη οπότε δεν την επιλέγουν πολλοί. Παίρνουν μια Ε180 με 184 άλογα και αυτό ήταν.

CLS μαύρη και AMG παίρνεις με 130κ

ΑΠΛΗ

http://www.germancarfans.com/news/2060502.007/2060502.007.mini19L.jpg

http://www.germancarfans.com/news/2060502.007/2060502.007.mini16L.jpg

http://www.germancarfans.com/news/2060502.007/2060502.007.mini11L.jpg

AMG 63

http://www.germancarfans.com/news/2060502.008/2060502.008.mini7L.jpg

sorry για τις μεγάλες φώτο

Egw pali pistevw oti prepei epitelous na yparksoun kai Mercedes pou na MHN einai mavres i asimenies....eleos! ta sixathika avta ta xrwmata pia...tosi sintiritikoura pia

Για να πω την αλήθεια, η S - Class είναι πολύ όμορφη σε βαθύ κόκκινο χρώμα. Χωρίς πλάκα, εμένα μου αρέσει, αλλά αν θα έπαιρνα εγώ, πάλι μαύρη θα την ήθελα...

εδιτ:

http://img55.imageshack.us/img55/8158/06zd4.th.jpg

ΠΑΝΑΣΧΗΜΗ είναι! Κι εγώ που νόμιζα ότι οι νέες BMW είναι άσχημες... Τι να πεις

gia poio montelo milas jackdaniels?

egw tha koitaga kai ligo thn cls350 exei idiaiterh omorfia sport alla kai kyrile

twra ean epimenete stis e kai s egw lew s dagkwto giati kai apo omorfia den paizetai alla kai apo aneseis, xwris na xreiastei na ksefygeis kai me ta extra pou shnythws sth telikh ayta plhrwneis akriva!

Clk 1800άρα πεπιεσμένου αέρος!:lol:

Μιά που θα κοιτάξεις CLS κοίτα και την CSL, την λέει σε κάτι ψώρο-Μ5:whistle:

Μιά που θα κοιτάξεις CLS κοίτα και την CSL, την λέει σε κάτι ψώρο-Μ5:whistle:

Ποιά είναι αυτή; :blink: :confused:

ΠΑΝΑΣΧΗΜΗ είναι! Κι εγώ που νόμιζα ότι οι νέες BMW είναι άσχημες... Τι να πεις

Ασχημη η CLS?!?! Ειναι ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ το ωραιοτερο σχεδιο που εχει βγει απο τους σχεδιαστες στην Στουτγκαρδη!! Ασχημες οι BMW?!?! O Χριστος, η Παναγια και οι Αγιοι Αποστολοι...

Απο αισθητικη παντως δεν τα πας και πολυ καλα,ε?

H M3.

Kαλά η CLS AMG τα σπάει.

Ίσως το πιο όμορφο στην κατηγορία, άντε και η quattroporte!:p

Μολις την ειδα....:cry:

Την εχει εδω ενας στο Bari και ρτην βλεπω συχνα πυκνα...

Μια αυτη, μια μια αλλη Μ6 που κυκλοφορει...χαλια γινομαι καθε μερα!

Αφηνουμε εξω Μαζερατι,Πορσε,μια Viper και κατι αλλα...Τα παραπανω τα βλεπω καθε μερα...Αχ...:love: :love:

αν τα τζαμια ειναι φιμε απο το εργοστασιο τοτε ειναι νομιμα πιστευω επειδη πληρουν τις προδιαγραφες..

κατα τα αλλα καλοταξιδη να ειναι ειναι η s class η οποια τωρα με το νεο μοντελο ειναι καλυτερη απο ποτε, με φοβερη αναβαθμιση σε πολλους τομεις

το προηγουμενο μοντελο ηταν μακραν το πιο αδυναμο τουλαχιστον απο εμφανιση εντος και εκτος.

σε αυτην την κατηγορια η s πιστευω ειναι μονοδρομος σε σχεση με a8 και 7 series

Ασχημη η CLS?!?! Ειναι ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ το ωραιοτερο σχεδιο που εχει βγει απο τους σχεδιαστες στην Στουτγκαρδη!! Ασχημες οι BMW?!?! O Χριστος, η Παναγια και οι Αγιοι Αποστολοι...

Απο αισθητικη παντως δεν τα πας και πολυ καλα,ε?

Αυτά τα design φαίνεται είναι πολύ προχωρημένα για μένα...

motorola τελικά την S350 long παίρνετε? με τι εξτρά αν δεν είμαι αδιάκριτος.

Συμφωνώ για το μαύρο, πάει πολύ στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, πολύ περισσότερο απο το ασημί

το προηγουμενο μοντελο ηταν μακραν το πιο αδυναμο τουλαχιστον απο εμφανιση εντος και εκτος.

σε αυτην την κατηγορια η s πιστευω ειναι μονοδρομος σε σχεση με a8 και 7 series

Γι' αυτό και ήταν το πιο πετυχημένο στην κατηγορία του; Εσωτερικά δεν μπορείς να μην σου αρέσει, γιατί ήταν το καλύτερο εσωτερικό από όλες τις Mercedes της αντίστοιχης χρονικής περιόδου. Εξωτερικά, προσωπική άποψη του καθενός.

Αυτά τα design φαίνεται είναι πολύ προχωρημένα για μένα...

Ισως... Αλλα για την CLS να σου πω την αληθεια δεν περιμενα οτι θα ακουγα αρνητικα σχολια! Αντε για τις νεες BMW, θελει λιγο χρονο για να τις συνηθισεις... Αλλα η Merc αισθητικα θεωρω οτι εκανε πολυ δουλεια! ;)