Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση, δεν κάνω βαριά χρήση πιστεύω ότι εκεί που γυρνούσα με το s8 plus με 40 τα εκατό το βράδυ, να μου πηγαίνει 25 άντε 20 τοις εκατό το Ν8.

Ακόμη κι αν γυρίζεις στο σπίτι με 20% ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Ότι θα αρχίσεις (έστω και υποσυνείδητα) να σκέφτεσαι την μπαταρία. Ας μη κανω αυτό για να μη φάω μπαταρία, ας μη κάνω το άλλο ώστε να με βγάλει μέχρι να γυρίσω κλπ.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κοίτα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις η μπαταρία είναι πολύ καλή...Γενικά το Ν8 είναι ένα πολύ καλό κινητό,χωρίς lag,αλλά είναι ήδη μια γενιά πίσω,και περιμένουμε και την Pie,που δεν ξέρω πως θα συμπεριληφθεί η συσκευή...

Αφού θα μπεις σε έξοδα είμαι της άποψης να πας κατευθείαν στο Ν9,και θα έχεις καινούργια συσκευή,και θα μπορείς να την κρατήσεις και ένα χρόνο παραπάνω από το Ν8...

Φυσικά εσύ ξέρεις τα οικονομικά σου,απλά λέω μια άποψη που σε βάθος χρόνου ίσως βγεις κερδισμένος...

Και θα μπορείς να το πουλήσεις μετά πιο εύκολα σε σχέση με το 8...Όσο αφορά τις διαφορές,ο εσωτερικός χώρος που είναι μεγαλύτερος,το πενάκι με bluetooth,και φυσικά η μπαταρία,είναι λόγοι να πας στο 9...

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά ,τα ζυγίζω και βλέπω με τα οικονομικά περισσότερο...
Konakis.

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα έδωσα το αγαπημένο μου s8 plus, έναν χρόνο σούπερ το ευχαριστήθηκα! Τί λέτε αξίζει η μετάβαση στο Ν8; το Ν9 το θεωρώ πολύ μεγάλο! Δεν μου άρεσε στο χέρι ούτε επίσης η λιγότερο edge οθόνη του. Οι μοναδικές συσκευές που με έχουν εντυπωσιάσει είναι το mate 20 pro κι από παλιά το Ν8. Το Χαβάη απορρίπτεται λόγω τιμής και των γνωστών θεμάτων οθόνης του.

Σκέφτομαι το Ν8 μου βγαίνει καινούριο με τιμολόγιο στα 483 ευρώ.

* δεν καίγομαι για το πενάκι όχι ότι δεν θα πάρει τις ευκαιρίες του φυσικά και που πιθανόν να κολλήσω τελικά...

Οχι δεν αξίζει. Tο Note 8 και το Note 9 έχουν διαφορα 1 νύχι. Αμα για ένα νύχι διαφορα δεν μπορείς να κράτησης το κινητό παο πάσο. Στο χέρι το Νote 8 και το Νote 9 είναι ίδια. Καλητερα να τα δεις απο κοντα. Αν παρεις το Note 8 θα χασεις 600mah μπαταρία που ισούται με 2 ωρες οθόνη. Αλλα θα κερδίσεις ένα νύχι διαφορα. Διαλεγεις τι σου αρεσει αναμεσα στο 1 νυχι διαφορα και στης 2 ωρες οθονη. Αν το ένα νύχι διαφορα το θεωρείς ισότιμο τον 2 ωρων οθόνη τότε πας στο ένα νύχι όπως λες. Στο μονο που αξίζει είναι ότι θα κερδίσεις κάποια χρήματα γιατί το 9 είναι πιο ακριβό. Στο τέλος θα λες έπρεπε να παο στο 9 γιατί δεν έχει όσα έχει το 8. Kαι έτσι είναι. To 8 το χαντάκωσαν με την μπαταρία του που όσα update και να πάρει 3300 θα είναι. Και στις νυχτερινές photos επίσης. Kαι αυτό έγινε επίτηδες από την samsung.

Edited by asdfaster

Σίγουρα έχει πλεονεκτήματα ,το πλάτος του δεν μου κάθεται καλά στο μάτι και φυσικά το μεγάλο εύρος της διαφοράς στην τιμή ... 480 καινούργιο το Ν8 δεν το λες κι άσχημο για ένα χρόνο θα με καλύψει σίγουρα πιστεύω...
Konakis.

Σίγουρα έχει πλεονεκτήματα ,το πλάτος του δεν μου κάθεται καλά στο μάτι και φυσικά το μεγάλο εύρος της διαφοράς στην τιμή ... 480 καινούργιο το Ν8 δεν το λες κι άσχημο για ένα χρόνο θα με καλύψει σίγουρα πιστεύω...

Για ένα χρόνο δεν το συζητάμε καν.....

Περιμένω ένα battery case.

Μάλλον χάθηκε, επικοινώνησα με τον seller, και στην αναζήτηση αποστολής γράφει:

Customer enquiry lodged,

Τι σημαίνει αυτό ; Ότι κάνει αναζήτηση αποστολής ;;;

Με αυτή την λογική παίρνεις το Ν9 που θα σε βγάλει 2 χρονάκια και θα γλυτώσεις τα χρήματα της αλλαγής...

Η διαφορά στο πλάτος είναι 1.6 mm. Πάρε χάρακα να δεις πόσο είναι :) επιπλέον το note 8 είναι πολύ υψηλότερο...κατά 0.6 mm πρακτικά οι συσκευές έχουν ίδιο μέγεθος... μη ξεγελιέσαι.

Η διαφορά στο πλάτος είναι 1.6 mm. Πάρε χάρακα να δεις πόσο είναι :) επιπλέον το note 8 είναι πολύ υψηλότερο...κατά 0.6 mm πρακτικά οι συσκευές έχουν ίδιο μέγεθος... μη ξεγελιέσαι.

Εγώ νομίζω πως τα είπαμε όλα και το θέμα εξαντλήθηκε. Καλύτερα να παρει το Ν8 αφού του κάθεται καλύτερα στο χέρι και σε 1-2 μήνες θα συζητάμε πόσο πιάνει το Ν8 για να πάει στο Ν9.... :lol: :lol:

Κοιτα και εγω αν επαιρνα τωρα κινητο θα πηγαινα στο Ν9. Αλλα αφου λες οτι ειναι μεγαλη η διαφορα στην τιμη για σενα και δεν θες να τα δωσεις πηγαινε στο Ν8. Οι διαστασεις δεν νομιζω να ειναι τοσο αισθητες στο χερι μπορει να σου φαινεται ετσι λογο και της λιγοτερης Edge οθονης ( και εμενα το πρωτο που μου χτυπησε στο ματι οταν τα εβαλα διπλα διπλα αυτο ηταν). Η μπαταρια οπως λενε ειναι μικροτερη απο την s8+ που ειχες αλλα εχει καλη αυτονομια (εχω αναφερει και σε προηγουμενα ποστ ποσο καλυτερη εχει γινει με την τελευταια ενημερωση) Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο κινητο. Εγω προσωπικα δεν θα το αλλαζα τωρα με το Ν9 αλλα με το Ν10 που θα ανακοινωθει τον αυγουστο λογικά. Αν θες ανοιξε και ενα thread για επιλογη συσκευης , αλλα δεν νομίζω να σου προτείνει κανενας κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους ,για άλλη μια φορά, καλή συνέχεια στην ομάδα.
Konakis.

Άνοιξε η OneUI Beta με Android Pie για το Note 8 :D

Για να δούμε... :rolleyes:

Αμα είναι όπως στο Note 9 δεν θα σου δίνη απόλυτος τίποτα :lol::lol::lol::lol: Η google εδωσε νέο android και ούτε boost σε μπαταρία έχει, ούτε σε deepsleep εχει, ούτε σε κάτι άλλο εχει. Μην σου πω θα είναι και χειρότερο από πριν σε ολους μας. Eφόσον η έκδοση 9 είναι ίδια με την 8 στο Note 9. Τότε τίποτα το διαφορετικό δεν θα δείτε στο Νote 8 και εσεις. Το νέο dark ui δεν είναι τίποτα το τρομερό. Υπάρχουν πολύ καλύτερα dark ui στο xda για το Νote 8 και για το Note 9. Kαι με ποικιλία χρωμάτων να διαλέξεις, και χωρίς root. Στο μονο που ποντάρω είναι πως ίσος επέμβει η samsung και δόση αυτή τα boosts στο τελος. Γιατί η google δεν έκανε απόλυτος τίποτα. Τι εχεις android 8 τι εχεις android 9 είναι ολόιδια. Μέχρι και τα ίδια προβλήματα έχουν ουτε αυτα δεν εκανε fix :lol::lol::lol: πρόσθεσε 5 σαχλαμάρες και αυτό είναι όλο το android 9. Eίναι από τις πιο αποτυχημένες versions πριν καν βγει official. Ουτε η Lollipop δεν ηταν τοσο κακια version, ας ηταν η πιο κακογραμμένη version όλον τον εποχών.. Σε λιγες μέρες θα βγει official η 9.... άμα είναι έτσι όπως τώρα θα είναι για γέλια. Eλπίζω σε κάποιο update τις samsung που θα φέρι την αλλαγή.

Edited by asdfaster

Καινούριο update.. με security patch 1 Ιανουαρίου. Μας προσέχει η Sam.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

deleted...

Καινούριο update.. με security patch 1 Ιανουαρίου. Μας προσέχει η Sam.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πέρασα πριν από λίγο...

Το πέρασα πριν από λίγο...

Περιμένουμε εντυπώσεις από τη μπαταρία.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Περιμένουμε εντυπώσεις από τη μπαταρία.

Πολύ νωρίς ακόμα.. Το μόνο περίεργο που είδα είναι ένα ψιλολαγκαρισμα.στην εφαρμογή FB ....Δεν σκρολαρει ομαλά......Φυσικά είναι και κακογραμμένη...

Δεν βλέπω κάτι αντίστοιχο στο chrome, η στο Samsung browser...Αλλά η εφαρμογή του FB ψιλοκολαει....

Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία είναι χειρότερη με την χθεσινή αναβάθμιση...Ένα περιεργ

----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία είναι χειρότερη με την χθεσινή αναβάθμιση...Ένα περίεργο πάλι είχα χαμένες κλήσεις...Ακόμα ενώ υπάρχει σήμα με έβγαλε εκτός σύνδεσης η συσκευή, και με επανεκκίνηση επανήλθε πάλι το σήμα...Πολύ περίεργα πράγματα...

Δεν παρατηρω καποια διαφορα...τελικα μονο ενημερωσεις ασφαλειας δινουν η και κανα ''δωρακι'' βελτιωσης του κινητου??

Αληθεια με το android 9 τι γινεται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν παρατηρω καποια διαφορα...τελικα μονο ενημερωσεις ασφαλειας δινουν η και κανα ''δωρακι'' βελτιωσης του κινητου??

Αληθεια με το android 9 τι γινεται?

Pie κατά Μάρτη να περιμένεις....Εγώ παντος είδα διαφορά στην μπαταρία προς το χειρότερο..

Θα το τσεκαρω και τις επόμενες μέρες...

Pie κατά Μάρτη να περιμένεις....Εγώ παντος είδα διαφορά στην μπαταρία προς το χειρότερο..

Θα το τσεκαρω και τις επόμενες μέρες...

Μάρτιο ε. Καλά δεν τρελαίνομαι και ιδιαίτερα, NOVA χρησιμοποιω. Γενικά πάντως σαν κινητό με τις αναβαθμίσεις έχει περίεργη συμπεριφορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8