ddr2 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Τι να παρεξηγηθείς βρε Γιάννη? Πλάκα κάνουμε. Άλλωστε εγώ είμαι άσχημος..... :lol:Αχαχαχαχαχα!!! Ευχαριστω, με βγαζεις απο το διλημμα!! :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros312 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Καλησπέρα σε όλους είμαι ο Αλέξανδρος κάτοχος note 8 και εδώ και 2 μήνες μου έχει βγάλει κάποια προβλήματα και ήθελα να δω αν το κάνει μόνο σε εμένα (αν ναι να το πάω για σερβις) η αν είναι πρόβλημα αναβάθμισης. 1) το GPS δεν μου δουλεύει σωστά δεν δίνει στίγμα 2) η περιστροφή οθόνης δεν ανταποκρίνεται 3) έχω κατεβάσει το cpu-z και οι σενσορες δεν δείχνουν νούμερα άρα δεν λειτουργούν Βοήθεια παρακαλώ και σας ευχαριστώ εκ'των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Καλησπέρα φίλε μου δοκίμασε να κατεβάσει αρχικά ένα GPS tester να δεις αν σου κλειδώνει δορυφόρους και πόσους. Αν δεν κλειδώνει κάνε πρώτα ένα factory reset μπας και επανέλθει. Αν δεν δουλέψουν και έτσι έφυγες για σέρβις. Αν και εκτιμήσει μου είναι ότι έχει θέμα με τους σενσορες και δεν είναι software το θέμα σου Στάλθηκε από το Oneplus 6 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros312 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Έχω κατεβάσει και gps tester όταν είμαι ακίνητος μου δίνει στίγμα αλλά εν κινήσει με δείχνει αλλού για αλλού. Εννοείτε πως έχω κάνει και hard reset αλλά και πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Καλησπέρα σε όλους είμαι ο Αλέξανδρος κάτοχος note 8 και εδώ και 2 μήνες μου έχει βγάλει κάποια προβλήματα και ήθελα να δω αν το κάνει μόνο σε εμένα (αν ναι να το πάω για σερβις) η αν είναι πρόβλημα αναβάθμισης. 1) το GPS δεν μου δουλεύει σωστά δεν δίνει στίγμα 2) η περιστροφή οθόνης δεν ανταποκρίνεται 3) έχω κατεβάσει το cpu-z και οι σενσορες δεν δείχνουν νούμερα άρα δεν λειτουργούν Βοήθεια παρακαλώ και σας ευχαριστώ εκ'των προτέρων Και ο sosimple είχε το ίδιο πρόβλημα, μετά από την προτελευταία αναβάθμιση και πήγε σέρβις. Μάλλον είναι κάπως γενικευμένο το θέμα. Και μόνο που δεν δουλεύει η περιστορφή, θα σου αλλάξουν πλακέτα. Μην το ψάχνεις περισσότερο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Έχω κατεβάσει και gps tester όταν είμαι ακίνητος μου δίνει στίγμα αλλά εν κινήσει με δείχνει αλλού για αλλού. Εννοείτε πως έχω κάνει και hard reset αλλά και πάλι τίποτα.Έφυγες για smartec. Αν είσαι Αθήνα σε μια ώρα στο έχουν έτοιμο εφόσον υπάρχει διαθέσιμοτητα στο ανταλλακτικό Στάλθηκε από το Oneplus 6 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros312 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Το έστειλα Samsung και να δω τι θα μου πούνε Ευχαριστώ πολύ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros312 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Από την στιγμή που δεν δουλεύουν οι σενσορες πώς θα έκανε calibration το gps σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Θέλω να δώσω το δικό μου. Όποιος το θέλει, να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros312 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Τελικά ήταν πλακέτα αλλαχτηκε και όλα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Τελικά ήταν πλακέτα αλλαχτηκε και όλα οκΤσακα τσακα!! Απροβληματιστο να ειναι στο εξης. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Μήπως ο φορτιστής σου εκτός από ασύρματος είναι και μαγνητικός ή κάτι τέτοιο? Ή μήπως έχεις καμία θήκη που έχει μαγνήτη? Γιατί το S Pen έχει θέμα με τους μαγνήτες Στάλθηκε από το Oneplus 6 Φιλε μου οντως ο φορτιστης ειναι και μαγνητικος...Οκ καταλαβα,ευχαριστω πολυ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros312 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Τελικά ήταν πλακέτα αλλαχτηκε και όλα οκ ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μακάρι να είναι το πρώτο και το τελευταίο που βγάζει σαν βλάβη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Θα ρωτήσω κάτι που σίγουρα έχει απαντηθεί,αλλά επειδή για πρώτη φορα ενεργοποίησα την αναγνώριση προσώπου,και δουλεύει τέλεια,απλά υπάρχει τρόπος να ανοίγει η οθόνη χωρίς να πατάω το κουμπι,???Πάντα είχα η μοτίβο η δαχτυλίκο αποτύπωμα,αλλά βρίσκω αυτόν τον τρόπο καλύτερο και πιο γρήγορο..Απλά να ενεργοποιηθεί η οθόνη χωρίς να πατάω το κουμπί...Κάτι σαν .double tap to wake..Ίσως έχει απλά δεν έχω ασχοληθεί.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Θα ρωτήσω κάτι που σίγουρα έχει απαντηθεί,αλλά επειδή για πρώτη φορα ενεργοποίησα την αναγνώριση προσώπου,και δουλεύει τέλεια,απλά υπάρχει τρόπος να ανοίγει η οθόνη χωρίς να πατάω το κουμπι,???Πάντα είχα η μοτίβο η δαχτυλίκο αποτύπωμα,αλλά βρίσκω αυτόν τον τρόπο καλύτερο και πιο γρήγορο..Απλά να ενεργοποιηθεί η οθόνη χωρίς να πατάω το κουμπί...Κάτι σαν .double tap to wake..Ίσως έχει απλά δεν έχω ασχοληθεί.. ΕυχαριστώΟχι δεν εχει. Επισης θα διαπιστωσεις οτι η αναγνωριση προσωπου δεν λειτουργει στο σκοταδι (αντιθετα με την ιριδα). Στην αρχη και εμενα μου αρεσε, αλλα μετα ξενερωσα και εχω κατασταλαξει σε δακτυλικο και ιριδα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Θα ρωτήσω κάτι που σίγουρα έχει απαντηθεί,αλλά επειδή για πρώτη φορα ενεργοποίησα την αναγνώριση προσώπου,και δουλεύει τέλεια,απλά υπάρχει τρόπος να ανοίγει η οθόνη χωρίς να πατάω το κουμπι,???Πάντα είχα η μοτίβο η δαχτυλίκο αποτύπωμα,αλλά βρίσκω αυτόν τον τρόπο καλύτερο και πιο γρήγορο..Απλά να ενεργοποιηθεί η οθόνη χωρίς να πατάω το κουμπί...Κάτι σαν .double tap to wake..Ίσως έχει απλά δεν έχω ασχοληθεί.. Ευχαριστώ Ρυθμίσεις > εμφάνιση > Γραμμή πλοήγησης > ξεκλείδωμα με κεντρικό κουμπί Αν δεν έχεις ενεργοποιημένο το always on display δεν φαίνεται, αλλά δουλεύει στο κάτω μέρος της οθόνης. Είναι το "virtual home button" Και συμφωνώ με τον προλαλήσαντα το ξεκλείδωμα ίριδας είναι σαφώς ανώτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Μετά απο 5χρόνια με note2 πέρασα στο note 8. Προτείνετε να κάνω την αναβάθμιση που εμφανίζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Οχι δεν εχει. Επισης θα διαπιστωσεις οτι η αναγνωριση προσωπου δεν λειτουργει στο σκοταδι (αντιθετα με την ιριδα). Στην αρχη και εμενα μου αρεσε, αλλα μετα ξενερωσα και εχω κατασταλαξει σε δακτυλικο και ιριδα. Ρυθμίσεις > εμφάνιση > Γραμμή πλοήγησης > ξεκλείδωμα με κεντρικό κουμπί Αν δεν έχεις ενεργοποιημένο το always on display δεν φαίνεται, αλλά δουλεύει στο κάτω μέρος της οθόνης. Είναι το "virtual home button" Και συμφωνώ με τον προλαλήσαντα το ξεκλείδωμα ίριδας είναι σαφώς ανώτερο... Ευχαριστώ για τις απαιτήσεις σας,και εγώ το γύρισα σε ίριδα τελικά,είναι πιο αποτελεσματικό... ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά απο 5χρόνια με note2 πέρασα στο note 8. Προτείνετε να κάνω την αναβάθμιση που εμφανίζεται? Ναι σου προτείνω να την κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Ναι σου προτείνω να την κανεις... Ευχαριστω το https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note8/SM-N950F/EUR/ δίνει τελευταια την N950FXXS5CRJ6 (2018-11-11) ενώ με το ΟΤΑ παίρνω την N950FXXU3CRCB. Ποιά να περάσω γιατι διαβάσα για προλήματα hardware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Ευχαριστω το https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note8/SM-N950F/EUR/ δίνει τελευταια την N950FXXS5CRJ6 (2018-11-11) ενώ με το ΟΤΑ παίρνω την N950FXXU3CRCB. Ποιά να περάσω γιατι διαβάσα για προλήματα hardware... Εγω έχω την Ν950FXXS5CRJ6,και δεν έχω θέμα...Τι ακριβώς προβλήματα διαβάζεις;;; Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Και ο sosimple είχε το ίδιο πρόβλημα, μετά από την προτελευταία αναβάθμιση και πήγε σέρβις. Μάλλον είναι κάπως γενικευμένο το θέμα. Και μόνο που δεν δουλεύει η περιστορφή, θα σου αλλάξουν πλακέτα. Μην το ψάχνεις περισσότερο. αυτο για παραδειγμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Εγω έχω την Ν950FXXS5CRJ6,και δεν έχω θέμα...Τι ακριβώς προβλήματα διαβάζεις;;; Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα... Την περασες με OTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Την περασες με OTA? Ναι ΟΤΑ την πέρασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Ναι ΟΤΑ την πέρασα... Μετά από 4 απανωτές αναβαθμίσεις έφθασα στην RJ6.Ολα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DETTTT Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Μπορει να μου πει καποιος αν η γλωσσα στο Note 8 ειναι στα ελληνικα, μπορει να λειτουργησει ο google assistant στα αγγλικα?Γιατι οταν παταω ρυθμισεις βοηθου κρασαρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts