Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το wifi adaptive, υποτίθεται ότι όταν πηγαίνεις σε ένα σημείο που συνήθως χρησιμοποιείς wifi, τότε αυτό ενεργοποιείται αυτόματα?

Δηλαδή το έχω κλειστό και όταν μπαίνω σπίτι ανοίγει από μόνο του και συνδέεται? γιατί αν υποτίθεται ότι κάνει αυτό.....δεν το κάνει. :(

Μάλλον τα έχεις ανοιχτά όλη την ώρα αλλά δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά απτό να τα εχεις ανοιχτα ούτως ή άλλως

Αν κ κανονικά το σωστό είναι αυτό π λες

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πραγματικά έχω διαβάσει και έχω κάνει τα πάντα. Μόνο το ρούτερ μου δεν έχω κάνει επανεκκίνηση μπας και αλλάξει κάτι. Θα το κάνω τώρα και αυτό

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντωμεταξύ έκαναν πολλές μέρες να μου το ενεργοποιήσουν και αφού τους ενόχλησα στο Facebook και μου έλεγαν ότι έχουν κάποιο τεχνικό πρόβλημα κτλ κτλ τότε μου έστειλαν το μήνυμα ενεργοποίησης. Μου παιρναει από το μυαλό να στείλω ένα end Wi-Fi call και να ξανά στείλω για ενεργοποίηση. Μήπως αλλάξει κάτι.

Πρέπει να το έχεις ανοιχτο στο 4g απτις ρυθμίσεις στο αυτόματο και όχι 2 κ 3g αν δεν το βάλεις δεν σ βγάζει την ένδειξη στην κουρτίνα WiFi call

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Μάλλον τα έχεις ανοιχτά όλη την ώρα αλλά δεν ξέρω ποια είναι η διαφορά απτό να τα εχεις ανοιχτα ούτως ή άλλως

Αν κ κανονικά το σωστό είναι αυτό π λες

Δοκίμασα να κλείσω το wifi πρν μπω στο σπίτι (όπου εκεί μου έχει αναγνωρίσει το wifi ως συχνά χρησιμοποιούμενο).

Μπαίνω στο σπίτι, περιμένω 15 λεπτά και τίποτα. Το wifi παρέμενε κλειστό, το κινητό ήταν σε 4g.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δοκίμασα να κλείσω το wifi πρν μπω στο σπίτι (όπου εκεί μου έχει αναγνωρίσει το wifi ως συχνά χρησιμοποιούμενο).

Μπαίνω στο σπίτι, περιμένω 15 λεπτά και τίποτα. Το wifi παρέμενε κλειστό, το κινητό ήταν σε 4g.

Ακόμα να λυθεί αυτό??? :blink::confused:

Απο S σειρά το θυμάμαι το ιδιο bug.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ακόμα να λυθεί αυτό :blink::confused:

Τι εννοείς ακόμη?

Είναι καινούρια λειτουργία , της Oreo, δεν είναι κάποιο παλιό θέμα. (μάλλον εννοείς το ζήτημα που υπήρχε σε πολλές συσκευές ότι δεν συνδέονταν αυτόματα στα γνωστά wifi).

Eδώ, η λειτουργία είναι να ανοίξει μόνο του το wifi και να συνδεθεί.

Μπαίνω στο σπίτι, περιμένω 15 λεπτά και τίποτα. Το wifi παρέμενε κλειστό, το κινητό

Στο δικό μου note αλλά και στο s8 χρειάστηκε να περάσουν 2-3 μέρες μέχρι να αρχίσει να το κάνει.

Τώρα ενεργοποιείται και απενεργοποιείται αυτόματα και στο σπίτι και στο γραφείο.

Τι εννοείς ακόμη?

Είναι καινούρια λειτουργία , της Oreo, δεν είναι κάποιο παλιό θέμα. (μάλλον εννοείς το ζήτημα που υπήρχε σε πολλές συσκευές ότι δεν συνδέονταν αυτόματα στα γνωστά wifi).

Eδώ, η λειτουργία είναι να ανοίξει μόνο του το wifi και να συνδεθεί.

Ειναι Sammy θεμα Γιάννη,οχι Oreo

Σε άλλους δεν συμβαινει.

Μάλλον συνυπάρχει με το παρόν θέμα που έγραψες.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εμένα με Nougat συνδεόταν αυτόματα στα Wi-Fi δίκτυα που όριζα. Είστε σίγουροι πως είναι λειτουργία της Oreo?

Εμένα με Nougat συνδεόταν αυτόματα στα Wi-Fi δίκτυα που όριζα. Είστε σίγουροι πως είναι λειτουργία της Oreo?

Επαναλαμβάνω: Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα είναι να ενεργοποιήσει ΑΥΤΟΜΑΤΑ το wifi και να συνδεθεί. Δηλαδή κανονικά το wifi το έχεις κλειστό και ανοίγει μόνο του όταν πας σε συγκεκριμένα μέρη.

Στις προτιμήσεις κλήσης, επέλεξε το wifi,

Τώρα πρέπει να είναι τσεκαρισμενο το network mobile ~

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οι ρυθμίσεις είναι στην σελίδα 260,

Τα έχω διαβάσει . Ευχαριστώ πολύ. Πιστεύω ότι πλέον δεν είναι δικό μου θέμα αλλά δικό τους .

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στις προτιμήσεις κλήσης, επέλεξε το wifi,

Τώρα πρέπει να είναι τσεκαρισμενο το network mobile ~

Οι ρυθμίσεις είναι στην σελίδα 260,

Όλα είναι όπως πρέπει. e6a900d426b7f4cd5a3f63af75c42504.jpga81150dd66c68fef5e6246dcc5dae77c.jpg

Επαναλαμβάνω: Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα είναι να ενεργοποιήσει ΑΥΤΟΜΑΤΑ το wifi και να συνδεθεί. Δηλαδή κανονικά το wifi το έχεις κλειστό και ανοίγει μόνο του όταν πας σε συγκεκριμένα μέρη.

Αυτό ήθελα να αναφέρω, αλλά κάπου δεν διατυπώθηκε σωστά:p:lol:

Αυτό ακριβώς που λες, γινόταν και με Nougat,αν δεν κάνω λάθος. Κάθε φορά πχ που έμπαινα στο σπίτι, το είχα ορίσει να ενεργοποιείται μόνο του και να συνδέεται.:confused:

Αυτό ήθελα να αναφέρω, αλλά κάπου δεν διατυπώθηκε σωστά:p:lol:

Αυτό ακριβώς που λες, γινόταν και με Nougat,αν δεν κάνω λάθος. Κάθε φορά πχ που έμπαινα στο σπίτι, το είχα ορίσει να ενεργοποιείται μόνο του και να συνδέεται.:confused:

:blink::blink:

Δεν νομίζω να γινόταν με νούγκατ και σίγουρα δεν υπήρχε η επιλογή αυτή στο μενού των ρυθμίσεων.

Αν κάποιος θυμάται καλύτερα, ας βοηθήσει. :)

:blink::blink:

Δεν νομίζω να γινόταν με νούγκατ και σίγουρα δεν υπήρχε η επιλογή αυτή στο μενού των ρυθμίσεων.

Αν κάποιος θυμάται καλύτερα, ας βοηθήσει. :)

Υπήρχε στην 7άρα,υπάρχει και στην 8άρα και δουλεύει κανονικά.

Πρέπει να είναι και αυτή η ρύθμιση ενεργή.

"Σάρωση wifi"

Edited by varonos80

Υπήρχε στην 7άρα,υπάρχει και στην 8άρα και δουλεύει κανονικά.

Πρέπει να είναι και αυτή η ρύθμιση ενεργή.

"Σάρωση wifi"

Αυτό δεν το ήξερα.

Όμως η ρύθμιση αυτή τρώει μπαταρία και μάλιστα πολύ, από όσο ξέρω (από άλλες συσκευές).

Ρε παιδιά με έχετε μπερδέψει. Το wifi call δουλεύει μόνο στην Cosmote;

Αυτό δεν το ήξερα.

Όμως η ρύθμιση αυτή τρώει μπαταρία και μάλιστα πολύ, από όσο ξέρω (από άλλες συσκευές).

Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην κατανάλωση στο δικό μου.

Και με 2G εχει wifi call.το 3 /4 G απαιτειται για το volte βασικα μονο οταν κλειδωσει το κινητο σε δικτυο 4G λειτουργει το volte

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ακομα και σε λειτουργια πτησης αν ενεργοποιηθει το wifi δουλευει μια χαρα το wifi call.δεν εχει σχεση με τις κεραιες ειναι μεσω ιντερνετ

Ναι την κάρτα cosmote Έχω για data . Πραγματικά έχω κανει τα πάντα. Και ξέρω ότι δουλεύει γιατί το πήρα ίδια μέρα με την αδελφή μου. Είναι ίδια χώρα κτλ .αυτής έπιασε με την πρώτη. Εμένα τρόμαξαν να μου στείλουν το μήνυμα ενεργοποίησης μετά από πόσες φορές που τους ενόχλησα στο Facebook και πάλι δεν δουλεύει.

Sorry τωρα είδα οτι τα έχεις ολα ενταξει... πάρε τηλ την cosmote... θα περιμένεις λίγο αλλά είναι πολυ εξυπηρετικοί... Όχι από facebook...

Επίσης εάν κατεβάσεις τη γραμμή ειδοποιήσεων (την κουρτίνα) 2 φορές ώστε να εμφανιστουν όλα τα εικονίδια, υπάρχει το εικονιδιο για wifi caling όπου το ενεργοποιείς ή το απενεργοποιείς...

Edited by IKAL

Sorry τωρα είδα οτι τα έχεις ολα ενταξει... πάρε τηλ την cosmote... θα περιμένεις λίγο αλλά είναι πολυ εξυπηρετικοί... Όχι από facebook...

Επίσης εάν κατεβάσεις τη γραμμή ειδοποιήσεων (την κουρτίνα) 2 φορές ώστε να εμφανιστουν όλα τα εικονίδια, υπάρχει το εικονιδιο για wifi caling όπου το ενεργοποιείς ή το απενεργοποιείς...

Και που παίρνω τηλέφωνο αν επιτρέπεται?? Γιατί 13888 που δοκίμασα είναι μόνο τηλεφωνητής.

Δεν ειναι τηλεφωνητης.θα σε ρωτησει τι ψαχνεις ακριβως εσυ απλα πες συνδεση με την εξυπηρετηση αν και εχω πανω απο ενα χρονο να χρειαστω κατι αλλα ετσι ειναι και χρεωνεσαι 20 λεπτα περιπου ανεξαρτητως διαρκειας

Και που παίρνω τηλέφωνο αν επιτρέπεται?? Γιατί 13888 που δοκίμασα είναι μόνο τηλεφωνητής.

Στον τηλεφωνητή θα ζητήσεις εκπρόσωπο.... θα σε συνδέσει...

Και σε εμένα, φαίνεται το εικονίδιο του wifi call, δεν το ήξερα.( Στην κουρτίνα).

Στο τηλέφωνο στο 13888, ζητά εκπρόσωπος, και μπορεί να περιμένει ώρα, είναι Παρασκευή απόγευμα, και παίρνουν τηλέφωνο πολλοί.

Αυτό δεν το ήξερα.

Εγώ δεν είχα καμία διαφορά στην κατανάλωση, ακόμη και με Nougat

Στο 13888 δεν υπάρχει δυνατότητα να μιλήσεις με εκπρόσωπο . Μόνο πατήστε 1 πατήστε 2 κτλ κτλ

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά με τα πολλά πολλά βρήκα άκρη. Στη γραμμή μου δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα το αίτημα για το wificall και ούτε μπορούσε να μου πει ποτέ. Και μου είχαν στείλει και μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε . Τουλάχιστον να μην ψάχνω άδικα .Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν μαζί μου.

Εχει βρει κανεις λυση στον περιορισμο των 10 λεπτων σε εγγραφη βιντεο;οπου και να εψαξα οπου και να διαβασα αλλοι γραφουν λογω υπερθερμανσης αλλοι για λογους μεγεθους αρχειων κτλ.ουτε στην εσωτερικη μνημη ουτε στην καρτα sd 128gb δεν αφηνει πανω απο 10 λεπτα.

Εννοω για 1080 60fps και πανω.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8