Jump to content

varonos80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by varonos80

  1. Αλλαγή προστασίας της εσωτερικής οθόνης σήμερα στη Microtech στη Θεσσαλονίκη, χωρίς χρέωση. Με ενημέρωσαν πως με εντολή Samsung η πρώτη αντικατάσταση είναι δωρεάν.
  2. Η βασική βελτίωση που περιμένω σε επόμενο fold για να αλλάξω το 3άρι, είναι slot για το πενάκι. Και να εξαφανιστεί η τσάκιση. Μέχρι τότε με το 3άρι είμαι μια χαρά!
  3. Μπορεί να ρυθμιστεί από το bixby routines.
  4. https://www.sammobile.com/news/pro-grade-expert-raw-camera-app-available-galaxy-z-fold-3/ Ήρθε!
  5. Το Scene Optimiser στην κάμερα, δουλεύει σε εσάς;
  6. Εγώ για backup κωδικών χρησιμοποιώ το Samsung Pass. Παίρνει τους κωδικούς είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα και μπορείς να τους συμπληρώσεις κατευθείαν από το πληκτρολόγιο επιτόπου στην εφαρμογή κατά το log in.
  7. Ναι. Η καινούργια μπαίνει λιγότερο στην οθόνη από εκείνη την πλευρά.
  8. Και γω αυτή φορούσα πριν!
  9. Πιθανόν. Αν και έχω την αίσθηση πως η καινούργια θήκη αφήνει περισσότερο χώρο και δε συμβαίνει τόσο συχνά πλέον. Αυτό το κείμενο γράφτηκε χωρίς να προκύψει το πρόβλημα!
  10. Το παθαίνω και γω.
  11. Με το s-pen στη θήκη. Θέλει προσεκτική τοποθέτηση στον φορτιστή, δεν εφάπτεται αλλά φορτίζει κανονικά.
  12. Την είχα δει στο skroutz σε ένα κατάστημα που την είχε μόνο σε πράσινη. Μετά την έψαξα και τη βρήκα στο mythiki σε μαύρη. Πιθανόν ο @vfragosνα πήρε την τελευταία μαύρη! Πλαστική είναι. Αυτό που δεν σκέφτηκα πριν την πάρω και μου προέκυψε στην πορεία, είναι η ασύρματη φόρτιση. Λόγω της θήκης για το πενάκι, δεν εφάπτεται καλά στον φορτιστή. Παρόλα αυτά φορτίζει. Έχω τον Samsung dual wireless.
  13. Μόλις τσίμπησα αυτήν τη θήκη από το Mythiki. Κόστος €19.8 Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Καλό κράτημα, δεν προσθέτει όγκο και κρατάει σφιχτά, πιο σφιχτά από ότι ίσως θα έπρεπε, το πενάκι.
  14. Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα, αλλά μετά το update με το patch Ιανουαρίου, φαίνεται να λύθηκε.
  15. Και γω το παθαίνω αυτό.
  16. Μία κάρτα sim, bt με Buds pro και watch4, 1,5 ώρα internet radio και όλα ανοιχτά. Το τηλέφωνο το έχω day 1, αλλά μεγάλη βελτίωση έχω δει τις τελευταίες μέρες.
  17. Εγώ κάνω δύο φορτίσεις την ημέρα από το 40-45% εώς το 85% και μια φορά την εβδομάδα μέχρι 100%. Έχω περίπου 5 ώρες SoT σχεδόν εξ ολοκλήρου με 4G/5G. Αρκετά ευχαριστημένος.
  18. Και γω την έβγαλα την Flip cover και κράτησα τη silicon. Ευτυχώς που η υποδοχή του s-pen αφαιρείται από τη θήκη και μπορώ να το κουβαλάω με κάποια ασφάλεια. Το Samsung keyboard αλλάζει διάταξη πάντως. Και αιωρούμενο και σε πλήρη οθόνη.
  19. Και γω αυτήν πήρα μέχρι να έρθει το note pack. Τώρα χρησιμοποιώ τη flip cover που έχει και τη θήκη για το πενάκι. Δίνει όγκο και δυσκολεύει το άνοιγμα, αλλά από την άλλη έχει τη θέση για το s-pen και το stand mode.
  20. Ήρθε το Security Patch Σεπτεμβρίου!
  21. 27/08 έστειλα την αίτηση και 7/09 πήρα την έγκριση. Στο ενδιάμεσο πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω και μου είπαν 7-8 εργάσιμες για επιβεβαίωση.
  22. Και γω σήμερα παρέλαβα. Την Τρίτη πήρα email επιβεβαίωσης και σήμερα ήρθε το ασφαλιστήριο και το πακέτο. Ωραία κυλάει το πενάκι πάνω στην οθόνη. Η θήκη αν και δίνει όγκο, ταιριάζει πολύ στο τηλέφωνο.
  23. Στις προπαραγγελίες μέχρι 27/8 τα δώρα ήταν θήκη με s-pen, φορτιστής και ασφάλεια οθόνης για ένα χρόνο. Αυτή η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά μέσω samsung members. Για αγορές μετά τις 27/8, το δώρο είναι θήκη με s-pen, απευθείας από τα καταστήματα. Αυτό ήταν γνωστό από την αρχή. Δε νομίζω κάποιος να δίνει 1800€ αλλά να μην έχει "ψαχτεί"!!
×
×
  • Create New...