panosf Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Είδα ένα σχόλιο πιο πάνω που έλεγε οτι μπορεί να βάλει δεύτερο λογαριασμό σε μια εφαρμογή στο Note 8 Γέλασα πολυ. Τι MiUi το έχει απο την εποχή του Νώε αυτό, να σύρεις 3 δάκτυλα προς τα κάτω και να βγάλεις screenshot, συν οτι μπορεί να έχεις second space, δλδ σαν να έχεις δεύτερο κινητό, και αλλα πολλά . Οταν ξέρεις μόνο Samsung κινητά αυτά παθαίνεις :p :p :p Μας κοροιδεψανε πάλι.... Τσάμπα το 1000ρικο που δωσαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Μας κοροιδεψανε πάλι.... Τσάμπα το 1000ρικο που δωσαμε. Χαχαχα κλαίω. Χ αχ αχαχαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Είδα ένα σχόλιο πιο πάνω που έλεγε οτι μπορεί να βάλει δεύτερο λογαριασμό σε μια εφαρμογή στο Note 8 Γέλασα πολυ. Τι MiUi το έχει απο την εποχή του Νώε αυτό, να σύρεις 3 δάκτυλα προς τα κάτω και να βγάλεις screenshot, συν οτι μπορεί να έχεις second space, δλδ σαν να έχεις δεύτερο κινητό, και αλλα πολλά . Οταν ξέρεις μόνο Samsung κινητά αυτά παθαίνεις :p :p :p Βολικο ακουγεται αυτο με τα 3 δακτυλα προς τα κατω, αν δεν ειχε dedicated feature το Spen για screenshot ισως να ηταν χρησιμο και στο Note :lol: Καντε κανενα review μπαταριας οσοι το πηρατε αφου το σεταρετε φυσικα :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Βολικο ακουγεται αυτο με τα 3 δακτυλα προς τα κατω, αν δεν ειχε dedicated feature το Spen για screenshot ισως να ηταν χρησιμο και στο Note :lol: Καντε κανενα review μπαταριας οσοι το πηρατε αφου το σεταρετε φυσικα :)Για δεύτερο λογαριασμό σε μια εφαρμογή δεν σχολίασες όμως και για το second space Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Για δεύτερο λογαριασμό σε μια εφαρμογή δεν σχολίασες όμως και για το second space Οντως δεν το σχολιασα, παραληψη. Για το second space υπαρχει το αντιστοιχο feature μεσω Κnox (απ'ο,τι θυμαμαι δηλαδη γιατι δεν το εχω χρησιμοποιησει) και οσο για τον δευτερο λογαριασμο, γινεται με 3rd party εφαρμογη επειδη android :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Οντως δεν το σχολιασα, παραληψη. Για το second space υπαρχει το αντιστοιχο feature μεσω Κnox (απ'ο,τι θυμαμαι δηλαδη γιατι δεν το εχω χρησιμοποιησει) και οσο για τον δευτερο λογαριασμο, γινεται με 3rd party εφαρμογη επειδη android :)Τι λες!! Δεν το ήξερα!! Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Είδα ένα σχόλιο πιο πάνω που έλεγε οτι μπορεί να βάλει δεύτερο λογαριασμό σε μια εφαρμογή στο Note 8 Γέλασα πολυ. Τι MiUi το έχει απο την εποχή του Νώε αυτό, να σύρεις 3 δάκτυλα προς τα κάτω και να βγάλεις screenshot, συν οτι μπορεί να έχεις second space, δλδ σαν να έχεις δεύτερο κινητό, και αλλα πολλά . Οταν ξέρεις μόνο Samsung κινητά αυτά παθαίνεις :p :p :p Αδερφέ άσε το Miui & και την xiaomi εκτός θέματος μιας και όπως προείπα έκανε μεγάλο δώρο στην Samsung (S8+, NOTE 8) φέτος με την πατάτα που έκανε να αφήσει τις ναυαρχίδες τις με οθόνες κάτω των 6.2 ιντσών...τι κάτω των 6.2....ουτε καν 6.0 ίντσες... Δυστυχώς ή ευτυχώς (για εμένα δυστυχώς) και φέτος την πρωτιά στο θέμα της τεχνολογίας το κατέχει και πάλι η Samsung... Και όπως προείπα έρχεται και άλλο ένα δώρο (και άλλη πατάτα) από την Huawei με το Mate 10 που δεν το βλέπω να ξεπερνάει της 6 ίντσες έστω και αν παρουσιάσει 3 μοντέλα....και αν δεις την υπογραφή μου θα καταλάβεις ότι δεν είμαι κολλημένος με την Samsung πάρα μόνο με το καλύτερο Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Αδερφέ άσε το Miui & και την xiaomi εκτός θέματος μιας και όπως προείπα έκανε μεγάλο δώρο στην Samsung (S8+, NOTE 8) φέτος με την πατάτα που έκανε να αφήσει τις ναυαρχίδες τις με οθόνες κάτω των 6.2 ιντσών...τι κάτω των 6.2....ουτε καν 6.0 ίντσες... Δυστυχώς ή ευτυχώς (για εμένα δυστυχώς) και φέτος την πρωτιά στο θέμα της τεχνολογίας το κατέχει και πάλι η Samsung... Και όπως προείπα έρχεται και άλλο ένα δώρο (και άλλη πατάτα) από την Huawei με το Mate 10 που δεν το βλέπω να ξεπερνάει της 6 ίντσες έστω και αν παρουσιάσει 3 μοντέλα....και αν δεις την υπογραφή μου θα καταλάβεις ότι δεν είμαι κολλημένος με την Samsung πάρα μόνο με το καλύτεροΦιλε δεν αντιλέγω, απλα σχολιασα γτ ειδα ενα σχόλιο γτ τον δεύτερο λογαριασμό σε μια εφαρμογή, και επειδή βλέπω συνέχεια να λένε η samsungακιδες στους appleακιδες οτι εμείς το είχαμε πριν τόσα χρόνια αυτό και πριν τόσα χρόνια το τάδε. ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Είδα ένα σχόλιο πιο πάνω που έλεγε οτι μπορεί να βάλει δεύτερο λογαριασμό σε μια εφαρμογή στο Note 8 Γέλασα πολυ. Τι MiUi το έχει απο την εποχή του Νώε αυτό, να σύρεις 3 δάκτυλα προς τα κάτω και να βγάλεις screenshot, συν οτι μπορεί να έχεις second space, δλδ σαν να έχεις δεύτερο κινητό, και αλλα πολλά . Οταν ξέρεις μόνο Samsung κινητά αυτά παθαίνεις :p :p :p Φίλε μου η Samsung είχε την δυνατότητα να έχεις και 2 και 3 και 4 λογαριασμούς σε μια συσκευή πριν η Xiaomi βγάλει κινητά.... Αν το έψαχνες ή είχες Samsung δεν θα είχες εκτεθεί. Δεν στα λέω με κακία ούτε με επίθεση μιας και αυτό θα αντιληφθείς λίγο γραπτού λόγου. Έχω κουραστεί να διαβάζω σε ένα θέμα Apple samsung Xiaomi κτλ για άσχετα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Οκ.... Στα του θέματος... Είδα ένα βίντεο στο YouTube και ο τύπος μουρμούρισε γιατί δεν έχει βάλει η Samsung με κίνηση του δαχτύλου προς τα κάτω σε οποιοδήποτε μέρος της οθόνης να κατεβαίνει η μπάρα ειδοποιήσεων όπως γίνεται στο S8+ μετά το τελευταίο update... Ισχύει??? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Για δεύτερο λογαριασμό σε μια εφαρμογή δεν σχολίασες όμως και για το second space Φίλε μου με καλή διάθεση θα στο πω καλή η χιαομι δεν λέω αλλά για τα λεφτά τους μόνο. Σε επίπεδο ναυαρχίδας είναι πίσω. εδώ είναι ένα νήμα για το ΝΟΤΕ8 και είναι πάρα μα πάρα πολύ υποτιμητικό να το συγκρίνουμε με οποιοδήποτε χιαομι Μην με πεις σαμσουνακια το mate9 έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) Οκ.... Στα του θέματος... Είδα ένα βίντεο στο YouTube και ο τύπος μουρμούρισε γιατί δεν έχει βάλει η Samsung με κίνηση του δαχτύλου προς τα κάτω σε οποιοδήποτε μέρος της οθόνης να κατεβαίνει η μπάρα ειδοποιήσεων όπως γίνεται στο S8+ μετά το τελευταίο update... Ισχύει??? Δεν έχει βγει ακόμη το update στη τελευταία έκδοση του touchwiz home. Λογικό μιας και η συσκευή κυκλοφορεί επίσημα αύριο. Όσοι δε κρατιούνται κατεβάζουν το apk απο εδώ: https://www.sammobile.com/apk/touchwiz-home/samsung-touchwiz-home-6-1-50-1-2/ Edit: Και καλορίζικο το θηρίο σε όσους παρέλαβαν/παραλαμβάνουν αύριο. Εγώ θα περιμένω κάνα δύο μήνες ακόμη να διορθωθούν τυχόν παιδικές ασθένειες.. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Edited September 14, 2017 by tzin1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Είδα ένα σχόλιο πιο πάνω που έλεγε οτι μπορεί να βάλει δεύτερο λογαριασμό σε μια εφαρμογή στο Note 8 Γέλασα πολυ. Τι MiUi το έχει απο την εποχή του Νώε αυτό, να σύρεις 3 δάκτυλα προς τα κάτω και να βγάλεις screenshot, συν οτι μπορεί να έχεις second space, δλδ σαν να έχεις δεύτερο κινητό, και αλλα πολλά . Οταν ξέρεις μόνο Samsung κινητά αυτά παθαίνεις :p :p :p Μιας και εγω εκανα το σχολιο θα μου επιτρεψεις να σου οτι ευτυχως εχω δοκιμασει και γνωρισει πολλα παρα πολλα smartphone με android κατα κυριο λογο οπως και IOS και γνωριζω πολλες απο τις δυνατοτητες που εχουν. Εχω δουλεψει και MIUI κατα την εποχη του Νωε οπως λες και ξερω τι μπορει να κανει και τι οχι. Εχω δουλεψει και σχεδον ολες τις μεγαλες εταιρειες οπως LG Xiaomi, OPO και αλλες πολλες. Επειδη λοιπον εχω κανει πολλλλλλλες δοκιμες και εχω δει πολλλλλλα παντα καταληγω στα καλυτερα και πληρεστερα απο καθε αποψη. Και πιστεψεμε δεν ειναι κανενα ουτε καλυτερο ουτε πληρεστερο απο τον ΝΟΤΗ.... Αν το δουλεψεις καποια στιγμη θα καταλαβεις τι θελω να πω. Οσο για τους διπλες εφαρμογες που μπορεις να εχεις στον Launcher τα ειπαν οι προλαλησαντες.... δεν θα ασχοληθω παραπανω. Καλο σου βραδυ λοιπον και καλο ξημερωμα.... αν και και με το MIUI και την Xiaomi θα αργησει να ξημερωσει οπως φαινεται...... Και συγνωμη για το offtopic..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) Παντως οσοι το παραλαβατε ειτε ειστε εντελως μονοφαγαδες, ειτε εντελως πολυασχολοι :) :) (μονο τον s_wind πιστευω), με αποτελεσμα το νημα να εχει γεμισει απο οφφ τοπικ ποστς, και ΚΑΝΕΝΑ ποστ για πρωτες εντυπωσεις. Οσοι προνομιουχοι λοιπον το εχετε ηδη σκαλισει γραψτε μας παρακαλω: 1. Πως ειναι η καμερα (φωτο & βιντεο) σε "σκοτεινες" συνθηκες? 2. Πως παιζουν τα βιντεο σε youtube και mx player? Full screen ή με μαυρες μπαρες? 3. Εκτος απο τις 2 εφαρμογες στην οθονη, γινεται να εχουμε 3&4 ταυτοχρονα ανοικτες οπως στην ΜΜ, απλα "αρπαζοντας" τις απο μια γωνια και κανοντας τις resize? 4. Το ηχειο λογω αδιαβροχοποιησης οντως ακουγεται "φιμωμενο" σε συγκριση πχ με του νοτε4? 5. Ειναι αληθεια πως δεν υπαρχει πλεον επιλογη για μονο 2G λειτουργια δικτυου αλλα οι επιλογες ξεκινουν απο 3G? 6. Η αλλαγη αναλυσης απο FHD σε QHD οντως κανει την εικονα πιο "καθαρη" και ευαναγνωστη? Εχω βαλει νοτε3 και νοτε4 διπλα-διπλα και η διαφορα τους ειναι σημαντικη στο δικο μου ματι, αλλα εχουν και διαφορετικη τεχνολογια οθονης. 7. Εβαλε κανεις το DeX να μας πει πως πραγματικα δουλευει? Δηλαδη, οσο ειναι συνδεδεμενο φορτιζει ταυτοχρονα ή οχι, και αν οχι πως ειναι η καταναλωση μπαταριας? Η ταχυτητα σε desktop mode με 3-4 εφαρμογες ανοικτες πως ειναι? Οσοι ειχαν δοκιμασει ή εχουν ιδεα απο το (αρχαιο) motorola atrix ας κανουν μια (λεμε τωρα) συγκριση. 8. Tο quick charge ειναι μονοδρομος ή υπαρχει επιλογη για "αργη" φορτιση? Και βεβαια οτι αλλο καινουργιο σας κανει εντυπωση, γραψτε το. Η φυση απεχθανεται τα κενα. Γι αυτο το νημα γεμισε με miui, apple και εικονες απο κουτια (!!??) note8. Edited September 15, 2017 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Φίλε μου η Samsung είχε την δυνατότητα να έχεις και 2 και 3 και 4 λογαριασμούς σε μια συσκευή πριν η Xiaomi βγάλει κινητά.... Αν το έψαχνες ή είχες Samsung δεν θα είχες εκτεθεί. Δεν στα λέω με κακία ούτε με επίθεση μιας και αυτό θα αντιληφθείς λίγο γραπτού λόγου. Έχω κουραστεί να διαβάζω σε ένα θέμα Apple samsung Xiaomi κτλ για άσχετα κινητά.Στο s2 που είχα δεν το ειχε, μπορεί να το έχουν προσθέσει στα s3 η s4. Όλοι εσείς η samsungακιδες γράφετε στο νήμα του Apple, και το αντίστροφο. @aradistas ξέρω με πόση συμπάθεια γράφεις για τι samsung στα νηματα περί samsung και με πόση εμπάθεια γραφείς στα νηματα για την apple. Τα κινέζικα μπορεί να υστερούν μόνο σε κάμερα και οθόνη, κατα τα άλλα είναι και καλύτερα και τα αξίζουν τα λεφτά και με το παραπάνω. Δεν είπα οτι τα samsung δεν είναι καλά κινητά άλλα κατα τι γνώμη μου δεν τα αξίζουν τα λεφτά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλημέρα σε όλους, το μεσαίο κουμπί είναι "force touch" όπως στο S8 plus? κάπου διάβασα οτι το αφαίρεσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Στο s2 που είχα δεν το ειχε, μπορεί να το έχουν προσθέσει στα s3 η s4. Όλοι εσείς η samsungακιδες γράφετε στο νήμα του Apple, και το αντίστροφο. @aradistas ξέρω με πόση συμπάθεια γράφεις για τι samsung στα νηματα περί samsung και με πόση εμπάθεια γραφείς στα νηματα για την apple. Τα κινέζικα μπορεί να υστερούν μόνο σε κάμερα και οθόνη, κατα τα άλλα είναι και καλύτερα και τα αξίζουν τα λεφτά και με το παραπάνω. Δεν είπα οτι τα samsung δεν είναι καλά κινητά άλλα κατα τι γνώμη μου δεν τα αξίζουν τα λεφτά τους. Ναι μπήκε η στο s3 η s4.. Καλά χρυσά τα Xiaomi αλλά μέχρι 300 ευρώ.Ναι τα Samsung Είναι ακριβά στην αρχή αλλά μετά πέφτουν σε τιμή κινέζικου. Όπως και να έχει Είναι προσωπικές επιλογές αυτά και εδώ αυτή την στιγμή δεν μας αφορά..... Σήμερα παρέλαβα και εγώ το θηρίο! Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ!! Περίμενα πως και πως να ξημερώσει να πάω να παραλάβω. Λοιπόν. Δεν έχω και την πιο σωστή άποψη για το κινητό μιας και το έχω 1 ώρα στα χέρια μου. Πάντως σε σχέση με το S8 Plus Που είχα στο χέρι το Νοτε έχει πιο ωραία αίσθηση.ακομη σεταρω την συσκευή.σε κάνα 2 μέρες θα έχω ανακαλύψει περισσότερα! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alogo1981 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Κάτοχος και εγώ από Τετάρτη από Κωτσόβολο! 1.Το κινητό τραβάει πάρα πολύ καλές εικόνες αλλά μέχρις ότου χρησιμοποιήσεις την βασική κάμερα. Μόλις χρησιμοποιήσεις την δεύτερη η ποιότητα πέφτει αρκετά. Το ζουμ είναι πολύ βολικό όμως. 2. Τα βίντεο πάιζουν με μαύρες μπάρες εκατέροθεν και υπάρχει η επιλογή να γεμίσει η οθόνη αλλά με πολύ σοβαρό cropping. Ακόμη και με μαύρες μπάρες όμως η οθόνη μετατρέπεται σε σχεδόν μία 5.5" οθόνη. (Σύγκριση με ASUS Zenfone 2 που έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή) 3.Μόνο δύο εφαρμογές έχω δοκιμάσει και είναι πάρα πολυ βολικό! 4.Το ηχείο είναι το ποιο αδύναμο σημείο του κινητού ακόμη και σε σύγκριση με το ASUS. Αυτό και η έλειψη DAC που για με εμένα είναι εγκληματικό σε τέτοιο κινητό. 5.Κανονικά υπάρχει η επιλογή για 2G και, ναι, το κινητό είναι DUOS :lol: 6.QHD+ είναι όλα τα λεφτά. Και σε maximum φωτιενότητα τα μάτια μου με πονάνε! Όχι μεταφορικά, πραγαματικά. 7.Τα έκανε μαντάρα ο Κωτσόβολος και θα το έχω από Τετάρτη 8.Το quickcharge λειτουργεί μόνο με την οθόνη κλειστή. Εαν την χρησιμοποιήσεις γίνεται turtle charge :lol: Στην τελική το κινητό είναι άψογο! Εϊναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος (λίγο ποιο στενό) από το ASUS μου. Όσον αφορά την αυτονομία με τηλέφωνα από τις 08.00 μέχρι τις 18.00 (ασταμάτητα), wi-fi και λίγα παιχνίδια, το κινητό είχε ακριβώς 50%. Από τις 19.00 μέχρι τις 23.00 έφαγα άλλα 30% με παιχνίδια και surfing και το φόρτισα στο, περίπου 15%. Καθόλου άσχημα, νομίζω, για κινητό του οποίου η μπαταρία είναι τόσο χαμηλή για τα δεδομένα του. Και το τονίζω, λόγω δουλειάς, τα τηλέφωνα είναι ασταμάτητα καθώς και σχεδόν μόνιμα συνδδεμένο σε wi-fi. Αυτά προς το παρόν γιατί πρέπει να επιστρέψω και στη δουλεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Σήμερα ήρθαν και οι δύο θήκες της Spigen που προανέφερα (Liquid Air και Rugged Armor). Εξαιρετικές και οι δύο τόσο σε ποιότητα όσο και σε αφή. Για καθημερινή χρήση μάλλον θα προτιμηθεί η Liquid Air που είναι και ελάχιστα λεπτότερη και ελαφρύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser2909 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλημέρα!!! έχει παραλάβει κάποιος από public? Παράθεση Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chickenakos90 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ήταν να παραλάβω εγώ απο public σήμερα ,απο κατάστημα στην Τσιμισκή(Θεσ/νικη) και πήγα το πρωί και μου είπαν οτι δεν έλαβαν τις συσκευές ακόμα.Την Τετάρτη μετά απο τηλ.επαφή μαζί τους μου είπαν οτι θα παραλάβω σήμερα αλλά δεν.Η αδιαφορία τους με εκνεύρισε γιατί είχαν το στυλάκι θα σας πούμε με μήνυμα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Αν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα τουλάχιστον ειδοποιήστε.Πήρα εν τω μεταξύ στο τηλ.κέντρο και φαίνεται οτι η παραγγελία μου ακυρώθηκε.Πραγματικά ερασιτέχνες.Καλύτερα να το έπαιρνα απο Κωστόβολο η Πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλημέρα!!! έχει παραλάβει κάποιος από public? Εγώ σήμερα παρέλαβα από public . Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ήταν να παραλάβω εγώ απο public σήμερα ,απο κατάστημα στην Τσιμισκή(Θεσ/νικη) και πήγα το πρωί και μου είπαν οτι δεν έλαβαν τις συσκευές ακόμα.Την Τετάρτη μετά απο τηλ.επαφή μαζί τους μου είπαν οτι θα παραλάβω σήμερα αλλά δεν.Η αδιαφορία τους με εκνεύρισε γιατί είχαν το στυλάκι θα σας πούμε με μήνυμα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Αν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα τουλάχιστον ειδοποιήστε.Πήρα εν τω μεταξύ στο τηλ.κέντρο και φαίνεται οτι η παραγγελία μου ακυρώθηκε.Πραγματικά ερασιτέχνες.Καλύτερα να το έπαιρνα απο Κωστόβολο η Πλαίσιο. Φίλε το ίδιο ακριβώς έγινε και σε εμένα, την τετάρτη με κάλεσε καποιος απο το Public, με ενημέρωσε επίσης για την προσφορά που τρέχει, 50% έκπτωση για αγορά θήκης, με επιβεβαίωσε οτι την Παρασκευή παραλαμβάνω κανονικά και εχθες έλαβα εμαιλ οτι θα καθυστερήσει η παράδοση και βέβαια έγινε αυτόματα ακύρωση της παραγγελίας!!!:angry: ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλημέρα και από μένα... Παρέλαβα κι εγώ από Πλαίσιο Πάτρας. DUOS με λογότυπο στο πίσω μέρος... Η συσκευή τα σπάει απλά. Μεγάλη Αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) Στο s2 που είχα δεν το ειχε, μπορεί να το έχουν προσθέσει στα s3 η s4. Όλοι εσείς η samsungακιδες γράφετε στο νήμα του Apple, και το αντίστροφο. @aradistas ξέρω με πόση συμπάθεια γράφεις για τι samsung στα νηματα περί samsung και με πόση εμπάθεια γραφείς στα νηματα για την apple. Τα κινέζικα μπορεί να υστερούν μόνο σε κάμερα και οθόνη, κατα τα άλλα είναι και καλύτερα και τα αξίζουν τα λεφτά και με το παραπάνω. Δεν είπα οτι τα samsung δεν είναι καλά κινητά άλλα κατα τι γνώμη μου δεν τα αξίζουν τα λεφτά τους. Πας να μας πεις την γνώμη σου και είχες s2 πριν από 8 χρόνια δλδ; Πλάκα μας κάνεις φίλε μου; 3 χρόνια δεν έχω σαμσουνγκ άρα δεν γράφω για σαμσουνγκ λες ότι νανε. Για iPhone δεν έχω γράψει ποτέ συνεχίζεις να λες ότι νανε. Που ξέρεις κιόλας .... Συγνώμη αλλά κούρσες λίγο συνεχίζω να μιλω φιλικά μην παρεξηγείς. Συνεχίζεις να γράφεις ότι να είναι σε παρακαλούμε η μιλά για το ΝΟΤΕ8 η σταματατο γιατί εδώ είμαστε για πολύ συγκεκριμένο θέμα. Με χαλάει πολύ αυτό με την οθόνη και τα βίντεο που τα κόβει. (αχ και να το είχαν κάνει φαρδύτερο) Με χαλάει απίστευτα. Είναι λόγος να κινηθώ αλλού αν και απότι βλέπω και το MATE10 έτσι θα βγει δυστυχώς. Edited September 15, 2017 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts