Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω πρέπει να κάνεις clear και στο notification bar για να φύγουν

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Κανονικά οταν δεν διαβάζονται οι ειδοποιήσεις δεν πρέπει να σβήνονται οι αριθμοί απο τα εικονίδια των μνμ και email όπως γινόταν στην 7. Τώρα με την 8 παρόλο που δεν διαβάζονται μόλις βγαίνεις από την εφαρμογή των μνμ και του email οι αριθμοί σβήνονται και ας υπάρχουν αδιάβαστα μνμ και email

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πέρασα και εγώ πριν καμιά δεκαριά ώρες, χωρίς factory reset.

Οι πρώτες εντυπώσεις όσο αφορά τη μπαταρία πάρα πολύ καλές. Με πολύ σκάλισμα μου βγάζει περισσότερο χρόνο με τη οθόνη ενεργή και ανάμικτο WiFi & data. Ενδεικτικά από το 100% στο 90% με συνεχόμενη χρήση ( και παρόμοια με πριν ) έβγαζα 40 λεπτά τώρα πέρασα τη 1 ώρα!!!

Δε ξέρω αν θα είναι ανάλογη η απόδοση και στο stand by. Μέχρι στιγμής πάντως και εκεί μου μοιάζει λίγο καλύτερο ή το ίδιο. Αν συνεχίσει έτσι πάμε άριστα.

Αυτό που παρατήρησα και δε ξέρω αν είναι θέμα ρύθμισης ( το έψαξα, αλλά δε βρήκα κάτι ) είναι ότι πριν το έβαζα για φόρτιση και μου έβγαζε στην οθόνη αλλά και στη θήκη τη clear view cover, την ένδειξη χρόνου που χρειάζεται για φόρτιση και τώρα δε το δείχνει.

Ξέρει κανείς κάτι, το έχει παρατηρήσει , είναι κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει;

Με μια πρώτη ματιά έχω την εντύπωση πως το κινητό έχει μια σπιρτάδα ένα κλικ παραπάνω από πριν αλλά μπορεί να είναι και placebo. Επίσης μετά το update έκανε αναβάθμιση και η εφαρμογή edge panels και πλέον εξαφανίστηκαν μια και καλή κάποια σπασίματα που έκανε στην εναλλαγή των edge panels όταν είχες πολλά ενεργοποιημένα, πλέον πάει νεράκι. Κάτι ακόμα που παρατήρησα είναι πως βελτιώθηκε δραματικά η αναγνώριση χειρογράφου από το πληκτρολόγιο. Δεν κάνω και τα ομορφότερα γράμματα στο κόσμο και πριν πολλές φορές δεν τα αναγνώριζε. Από το μεσημέρι που πέρασα το update δεν έχει χάσει λέξη πραγματικά. Τη μπαταρία προς ώρας τη βλέπω στα ίδια επίπεδα αλλά θα δούμε τις επόμενες μέρες. Μη ξεχνάμε πως τώρα που μεγαλώνει η μέρα η οθόνη δουλεύει σε υψηλότερη φωτεινότητα περισσότερες ώρες. Το Δεκέμβρη που πήρα το πρώτο note στις 5 που γυρνούσα από τη δουλειά ήταν νύχτα. Πλέον ξεκινάει να νυχτώνει στις 8 οπότε σε μέρη με καλό φωτισμό αναγκαστικά η φωτεινότητα μένει ψηλά. Κάτι αρνητικό πως το edge lighting στις ειδοποιήσεις με κλειστή οθόνη εξακολουθεί να λειτουργεί με ελάχιστες εφαρμογές. Στα bluemail, friendly for Facebook και sync for reddit ας πούμε δεν ενεργοποιείται ποτέ μετά από ειδοποίηση..

Edited by tzin1

Κανονικά οταν δεν διαβάζονται οι ειδοποιήσεις δεν πρέπει να σβήνονται οι αριθμοί απο τα εικονίδια των μνμ και email όπως γινόταν στην 7. Τώρα με την 8 παρόλο που δεν διαβάζονται μόλις βγαίνεις από την εφαρμογή των μνμ και του email οι αριθμοί σβήνονται και ας υπάρχουν αδιάβαστα μνμ και email

Στην 8 θεώρησαν σωστό να σβήνονται όλες οι ενδείξεις και ας μην έχεις διαβάσει τα μηνύματα... το χειρότερο... εαν δεν μπεις καν στο mail αλλά διαγράψεις την ειδοποίηση απο την γραμμή ειδοποιήσεων σβήνονται όλες οι ενδείξεις!

Είμαι στην οικογένεια Note απ΄το 2, τώρα πλέον έχω υπό παραγγελία το 8.

Ήμουν οριακά να αλλαξοπιστήσω με το iPhone X μετά από κάτι άκυρα που έκανε η Samsung (βασικότερο η εγκατάλειψη των flat οθονών), αλλά τελικά δεν το έκανα μιας και το πενάκι το θεωρώ αναντικατάστατο.

Χτες έβλεπα συζήτηση κάποιων iSheeps για τις Android ναυαρχίδες και κάποιοι ισχυρίζονταν ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα κολλάνε, ενώ τα αγαπημένα τους Μηλόφωνα πάνε νεράκι, και τυχαία σήμερα έπεσα πάνω σε αυτό:

Το οποίο δείχνει ότι το X πέραν των παιχνιδιών και της επεξεργασίας βίντεο και παρά τον ισχυρότερο επεξεργαστή, βλέπει την πλάτη σε όλα τα υπόλοιπα του Note 8, ενώ είχε και τα περισσότερα reloads.

Οπότε αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου (με βάση τις ανάγκες μου πάντα). :)

Έγινε παραγγελία θήκης Tech21 Evo Tactical, μόνο τα καλύτερα, για τα οποία δεν φειδόμαστε χρημάτων (40€ μου κόστισε!).

Είμαι σε αναζήτηση προστασίας οθόνης.

Edited by Nozomi

Στην 8 θεώρησαν σωστό να σβήνονται όλες οι ενδείξεις και ας μην έχεις διαβάσει τα μηνύματα... το χειρότερο... εαν δεν μπεις καν στο mail αλλά διαγράψεις την ειδοποίηση απο την γραμμή ειδοποιήσεων σβήνονται όλες οι ενδείξεις!
Ναι όντως.... Πολύ μεγάλη πατατιά... τι να πει κανείς

αθανασιε εισαι κομπλε,δηλαδη οπως αγοραστηκε απο το καταστημα,δεν χρειαζεται νακανεις τιποτα εκτος απο μια επαναφορα.ρωτησα και το πρωι μετα την αναβαθμιση αν συμβαινει και σε καποιον αλλο,εκανα 2 φορες επαναφορα αλλα παλι το ιδιο.

εδω το μηνυμα που εγραψα αν μπορει καποιος να μου πει

Μια ερωτηση αν συμβαινει σε καποιον ενω με την εκδοση 7 οταν ειχα την επιλογη στα εικονιδια χωρις πλαισια ηταν ολα οκ.τωρα ομως εμφανιζει πλαισια στις εφαρμογες google.εκανα επανεκκινηση πολλες φορες αλλα δεν φευγουν τα πλαισια.μονο στην εφαρμογη χαρτες ειναι σωστο το εικονιδιο.http://i68.tinypic.com/29nh6oj.jpg

http://i67.tinypic.com/2pzmfx3.jpg

Μπορείς να αλλάξεις εικονίδια απο τις ρυθμίσεις-> φόντα, θέματα, εικονίδια... υπάρχουν πολλες δυνατότητες... χωρίς πληρωμή...

Λοιπόν έβαλα ρην oreo χωρίς hard resset και μέσο Ota (& ενα sort resset μετά το τέλος της εγκατάστασης) και αυτό που μπορώ να πω σαν άμεση παρατήρηση είναι

Το κινητό έχει γίνει ένα κλικ πιο γρήγορο τόσο στο άνοιγμα των εφαρμογών όσο και στις εναλλαγές μεταξύ τους.

Η εφαρμογή του Facebook δείχνει να τρέχει πολύ πιο smooth αλλά και με πιο φωτεινό περιβάλλον.

Η edge μεριά έχει γίνει πιο πλατιά και σαφώς πιο εύκολη στην χρήση αλλά και με περισσότερες παρά μέτρο ποιήσεις.

Όντως το θέμα που λένε τα παιδιά σχετικά με την ένδειξη στα αδιάβαστα μήνυμα θέλει λίγο προσοχή και προσαρμογή αλλά απ την άλλη πρέπει να δούμε και την ευκολία χρήσης που έχει μπει με το παρατεταμένο πάτημα επάνω στις εφαρμογές.

Προς το παρόν αυτά έχω τσεκάρει αλλά εννοείται ότι θα υπάρξει και updated.......

Εαν αξίζει να την κάνει κάποιος;;;

It's up to you.

Σας δουλεύει το παρακάτω mod για μεγάλες φωτογραφίες κατά τη διάρκεια κλήσης?

Εμένα μου σταμάτησε ξαφνικά (πριν περάσω την oreo)

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8+/themes/mods-small-collection-tweaks-t3657119/post74084183#post74084183

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Λοιπόν κατέβασε και εμένα οτα την oreo, αλλά μετά έκανα hard reset γιατί έτρωγε περίεργα σκαλωματα. Όσοι έχετε Samsung cloud και κάνει backup τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους μη φοβάστε, μπορεί και επαναφέρει δεδομένα!

Από εκεί και πέρα κάποια μείον για εμένα:

- δεν έχω καταλάβει πως λειτουργούν τα substratum θέματα. Θέλει περίεργη διαδικασία, το ui δεν αλλάζει πάντα χρώμα και σε κάθε επανεκκίνηση θέλει το κινητό σύνδεση με υπολογιστή μέσω adb για να ανοίξει η εφαρμογή substratum. Έσβησα το θέμα που είχα γιατι δεν λειτουργούσε σωστά και μου έμεινε overlay μαύρο πάνω στο Instagram. Περίεργα πράγματα. Για να δουλέψει απολύτως σωστά θέλει ρουτ.

- υπήρχε ένα apk για να μικρύνει τη navigation bar. Τώρα αυτό δεν δουλεύει, και είχα ξεχάσει πόσο τεράστια είναι από default!! Τι κάνουμε για αυτό;;

Κατά τα άλλα το κινητό είναι το ίδιο, αν και σε εμένα είδα διαφορά σε απόδοση νομίζω, και ειδικά στο boot ανάβει πολύ πιο γρήγορα. Ίσως είχα πρόβλημα πριν το κάνω hard reset δεν ξέρω. Μπαταρία δεν ξέρω ακόμα αλλά ίδια μου φαίνεται όπως ήταν.

Αυτό που λέει να ενεργοποιείται αυτόματα το wifi σε μέρη πού Έχουμε ξανασυνδεθεί, σας δουλεύει? Η πρέπει να έχουμε ενεργό το gps συνέχεια? Γιατί εμένα δεν δουλεύει... είτε έχω ενεργοποιημένο το gps είτε όχι, εκτός αν υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που μου διαφεύγει 04749062e5257a5eade2ed0b3f56c971.jpg

Edited by giannismal

Αυτό που λέει να ενεργοποιείται αυτόματα το wifi σε μέρη πού Έχουμε ξανασυνδεθεί, σας δουλεύει? Η πρέπει να έχουμε ενεργό το gps συνέχεια? Γιατί εμένα δεν δουλεύει... είτε έχω ενεργοποιημένο το gps είτε όχι, εκτός αν υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που μου διαφεύγει 04749062e5257a5eade2ed0b3f56c971.jpg

Εδώ δουλεύει κανονικότατα με κλειστό gps.

Εμένα μου φαίνεται ότι τσιμπάει λίγο παραπάνω στην κατανάλωση.

Λογικά δεν θα δουλέψει αν δεν κάνει εκμάθηση πρώτα.;)

Καλησπερα που ειναι αυτη η ρυθμιση; δεν μπορω να τη βρω

Δλδ πως ακριβώς δουλεύει? Δλδ αν έχεις κλειστό το wifi και μπείς μέσα στο σπίτι σου ενεργοποιείται αυτόματα και συνδέεται στο δίκτυο? Έχεις κάνει κάποια άλλη ρύθμιση?

Δλδ πως ακριβώς δουλεύει? Δλδ αν έχεις κλειστό το wifi και μπείς μέσα στο σπίτι σου ενεργοποιείται αυτόματα και συνδέεται στο δίκτυο? Έχεις κάνει κάποια άλλη ρύθμιση?

Προφανώς πχ στο σπίτι σου που συνδέεται το κινητό σου συνέχεια στο Wi-Fi σου μετα απο 5-6 φορες που θα συνδεθείς θα το βάλει στα συχνά σου μέρη, οπότε κάθε που θα μπεις με δεδομένα στο σπίτι και αναγνωρίσει το Wi-Fi θα κάνει την εναλλαγή απο δεδομένα σε Wi-Fi.

Προφανώς πχ στο σπίτι σου που συνδέεται το κινητό σου συνέχεια στο Wi-Fi σου μετα απο 5-6 φορες που θα συνδεθείς θα το βάλει στα συχνά σου μέρη, οπότε κάθε που θα μπεις με δεδομένα στο σπίτι και αναγνωρίσει το Wi-Fi θα κάνει την εναλλαγή απο δεδομένα σε Wi-Fi.

Δλδ από τι κατάλαβα μαθαίνει σε ποιά wifi συνδέομαι πιο συχνά και μετά απο καιρό θα συνδέεται μόνο του?

Δουλεύει αλλά όχι πάντα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγώ πιστεύω ότι κάνει πάλι αναζήτηση αλλά πιο αραιά, δε γίνεται να μάθει απλά του σπιτιού σου, αν είναι κλειστό πως θα ξέρει ότι είσαι εκεί ? Επίσης σε μια μικρή πόλη με μια μια κεραία κινητής δε νομίζω ότι μπορεί να καταλάβει από σήμα αν είναι σπίτι ή στο γείτονα κλπ. Άρα είτε δουλεύει GPS ή αναζήτηση πιο αραιά

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Βρε παιδιά για πείτε μου , το ρώτησα και παραπάνω, με την 8αρα σας δίνει εσάς ένδειξη για χρόνο που θέλει να φορτίσει στο 100% όταν το συνδέσετε στο φορτιστή; Πριν με την 7.1 το έδινε και μάλιστα ήταν ακριβείας, τώρα τίποτα.

Είναι καμιά ρύθμιση ή κάποιο bug;

Μπορείτε να μου πείτε σε σας τι γίνεται;

Ευχαριστώ!

Βρε παιδιά για πείτε μου , το ρώτησα και παραπάνω, με την 8αρα σας δίνει εσάς ένδειξη για χρόνο που θέλει να φορτίσει στο 100% όταν το συνδέσετε στο φορτιστή; Πριν με την 7.1 το έδινε και μάλιστα ήταν ακριβείας, τώρα τίποτα.

Είναι καμιά ρύθμιση ή κάποιο bug;

Μπορείτε να μου πείτε σε σας τι γίνεται;

Ευχαριστώ!

Ναι το δείχνει κανονικά. bc57e6cb6b3dcaf9690a99c89f394914.jpg

Επίσης βλέπω οτι στο εικονίδιο του facebook δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις δλδ ο αριθμός, εμφανίζονται μόνο σε αυτά που μου εχουν κάνει tag.... ενω στην 7.1 εμφανιζόταν κανονικά όλες... Εκτός αν φταίει η εφαρμογή... Πάντως η 8.0 δεν μας τα λέει καλά... με τις ειδοποιήσεις...θυμίζει mate 10 pro.... που ήταν και ενας λόγος που το αλλαξα

Καν'τε καμία επαναφορά εργοστασιακών μετά την αναβάθμιση όσοι έχετε τέτοια big, όπως να μη δείχνει χρόνο φόρτισης, νούμερα στος ειδοποιήσεις κλπ..

Δουλεύει άψογα η oreo με καθαρή εγκατάσταση.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8