themis999444 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Πάρε ένα elari phone. Μπορείς είτε να το δουλεύεις αυτόνομα με κάρτα sim είτε να το συνδέσεις μέσο του Bluetooth επάνω στο τηλέφωνο σου και να λαμβάνεις τις κλήσεις. Δες το....Χμμμ ενδιαφέρων. Για ποιο μοντέλο λες. ? Θα συνεργαστεί με.το Note μου ? Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Λοιπόν από χτες και γω κάτοχος του Note 8. Πραγματικά το χαίρομαι και μου φαίνεται πως η αναβάθμιση από το αξιολογότατο έτσι και αλλιώς S7 Edge , είναι σημαντική σχεδόν σε όλους τους τομείς. Μακάρι να μου βγει και αυτό βράχος όπως το S7 Εdge δυό χρόνια τώρα. Σχετικά με τη ανησυχία που είχα με τη μπαταρία, μάλλον καλά φαίνονται τα πράγματα για μένα. Το άνοιξα χθες πρώτη φορά με 68% μπαταρία και αφού το ξεζούμισα για σεταρίσματα , ενημερώσεις και όλα τα σχετικά να το δουλεύω στο Full, έφτασε στο 8% έχοντας ενδεικτικά ενεργή την οθόνη πάνω από 3,5 ώρες. Τώρα, με πρώτη φόρτιση από το 100% από το πρωί στις πέντε έως τώρα ( δέκα ώρες λειτουργίας ) με τη συνηθισμένη μου χρήση, λίγο έως πολύ από όλα, ( μόνο το 4G ελάχιστα , ούτε 15 λεπτά ) σύνολο λειτουργίας οθόνης λίγο πάνω από τις δύο ώρες , είμαι στο 73%. Νομίζω λοιπόν καλά πάμε και νομίζω πως θα βελτιωθεί και λίγο ακόμα μετά τη δεύτερη τρίτη φόρτιση. Αυτά από μένα, θα έχουμε να λέμε λοιπόν και από εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Λοιπόν από χτες και γω κάτοχος του Note 8. Πραγματικά το χαίρομαι και μου φαίνεται πως η αναβάθμιση από το αξιολογότατο έτσι και αλλιώς S7 Edge , είναι σημαντική σχεδόν σε όλους τους τομείς. Μακάρι να μου βγει και αυτό βράχος όπως το S7 Εdge δυό χρόνια τώρα. Σχετικά με τη ανησυχία που είχα με τη μπαταρία, μάλλον καλά φαίνονται τα πράγματα για μένα. Το άνοιξα χθες πρώτη φορά με 68% μπαταρία και αφού το ξεζούμισα για σεταρίσματα , ενημερώσεις και όλα τα σχετικά να το δουλεύω στο Full, έφτασε στο 8% έχοντας ενδεικτικά ενεργή την οθόνη πάνω από 3,5 ώρες. Τώρα, με πρώτη φόρτιση από το 100% από το πρωί στις πέντε έως τώρα ( δέκα ώρες λειτουργίας ) με τη συνηθισμένη μου χρήση, λίγο έως πολύ από όλα, ( μόνο το 4G ελάχιστα , ούτε 15 λεπτά ) σύνολο λειτουργίας οθόνης λίγο πάνω από τις δύο ώρες , είμαι στο 73%. Νομίζω λοιπόν καλά πάμε και νομίζω πως θα βελτιωθεί και λίγο ακόμα μετά τη δεύτερη τρίτη φόρτιση. Αυτά από μένα, θα έχουμε να λέμε λοιπόν και από εδώ!Ωραίος, συνέχισε να γράφεις τις εντυπώσεις σου, θα βοηθήσεις κόσμο που είναι ακόμα στην επιλογή συσκευής... Έχω και γω το S7 edge και είμαι μεταξύ note kai 9+ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Λοιπόν από χτες και γω κάτοχος του Note 8. Πραγματικά το χαίρομαι και μου φαίνεται πως η αναβάθμιση από το αξιολογότατο έτσι και αλλιώς S7 Edge , είναι σημαντική σχεδόν σε όλους τους τομείς. Μακάρι να μου βγει και αυτό βράχος όπως το S7 Εdge δυό χρόνια τώρα. Σχετικά με τη ανησυχία που είχα με τη μπαταρία, μάλλον καλά φαίνονται τα πράγματα για μένα. Το άνοιξα χθες πρώτη φορά με 68% μπαταρία και αφού το ξεζούμισα για σεταρίσματα , ενημερώσεις και όλα τα σχετικά να το δουλεύω στο Full, έφτασε στο 8% έχοντας ενδεικτικά ενεργή την οθόνη πάνω από 3,5 ώρες. Τώρα, με πρώτη φόρτιση από το 100% από το πρωί στις πέντε έως τώρα ( δέκα ώρες λειτουργίας ) με τη συνηθισμένη μου χρήση, λίγο έως πολύ από όλα, ( μόνο το 4G ελάχιστα , ούτε 15 λεπτά ) σύνολο λειτουργίας οθόνης λίγο πάνω από τις δύο ώρες , είμαι στο 73%. Νομίζω λοιπόν καλά πάμε και νομίζω πως θα βελτιωθεί και λίγο ακόμα μετά τη δεύτερη τρίτη φόρτιση. Αυτά από μένα, θα έχουμε να λέμε λοιπόν και από εδώ! Θα ευχαριστηθείς απόλυτα την αλλαγή. Φυσικά εξαιρετικό το s7 Edge (σκεφτόμουν να το πάρω ξανά για 2η συσκευή,αλλά θα πάω σε s8plus μάλλον ) αλλα οι διαφορές με το Note είναι πολλές,εκτός την μπαταρία. Τις επόμενες μέρες θα έχει στρώσει και η μπαταρία και όλα κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Και εγώ το αγόρασα, πριν μέρες, από τον Κωτσόβολος, με δόσεις,. Νομίζω έχει δύσκολη γραμματοσειρά, οταν διαβάζεις πχ το myphone, facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 ??? δύσκολη γραμματοσειρά?? οταν διαβάζεις fb?? Έλα πες την αλήθεια, trolαρεις έτσι? Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Χρησιμοποιώ την γραμματοσειρά gothic bold, Εννοώ ότι τα γράμματα δεν εμφανίζονται με το ίδιο ύψος, άλλα είναι πιο μικρά, αλλά πιο μεγάλα, πχ στην αρχική σελίδα του fb, και του myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Χμμμ ενδιαφέρων. Για ποιο μοντέλο λες. ? Θα συνεργαστεί με.το Note μου ? Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μοντέλο δεν θυμάμαι αλλά μπορώ να σου πω ότι το είχα πάρει από το public ( συγκεκριμένα τα είχε προσφορά στα 20€ οπότε πήρα 3 / με ένα έχω μείνει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 To cardphone 3g, είναι το new. Νομίζω δεν είναι αυτό, που έχει στο skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 υπαρχει τροπος τα χειρογραφα κειμενα να τα επεξεργασιμο κειμενο?να ειναι δηλαδη σαν δακτυλογραφημενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 υπαρχει τροπος τα χειρογραφα κειμενα να τα επεξεργασιμο κειμενο?να ειναι δηλαδη σαν δακτυλογραφημενα? Αυτό πραγματικά με ενδιαφέρει πολύ και εμένα αν μπορεί να γίνει και πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Αυτό πραγματικά με ενδιαφέρει πολύ και εμένα αν μπορεί να γίνει και πως; καπου ειχα διαβασει οτι τα παλια note το καναν αυτο γιαυτο και ρωτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 καπου ειχα διαβασει οτι τα παλια note το καναν αυτο γιαυτο και ρωτησα Καλημέρα. Τουλάχιστον στο note 4 εαν από την εφαρμογή snote, ανοίξεις μια σημείωση, επιλέξεις selection mode και έπειτα επιλέξεις ένα χειρόγραφο κείμενο, σου δίνει τη δυνατότητα να το μετατρέψεις σε κείμενο. Η αλήθεια είνια ότι δεν το κάνει και με τη μεγαλύτερη δυνατή πιστότητα, αλλά αυτό νομίζω εξαρτάται αρκετά και από τον γραφικό χαρακτήρα του καθενός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Μήπως η εφαρμογή scanbot, από το play store; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Μήπως η εφαρμογή scanbot, από το play store; Τι είναι αυτή τι κάνει; τη μετατροπή του χειρόγραφου σε μηχανογραφημένο, που λέγαμε πιο πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Τι είναι αυτή τι κάνει; τη μετατροπή του χειρόγραφου σε μηχανογραφημένο, που λέγαμε πιο πάνω; Οχι απλα σκαναρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigel72 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 καπου ειχα διαβασει οτι τα παλια note το καναν αυτο γιαυτο και ρωτησα Ακόμα το κάνει... απλά δεν ξέρω για τα ελληνικά αν μπορεί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisnote8 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Γεια σας ειμαι καινούργιος στο foroum εχω αγοράσει το note 8 απο κατάστημα vodafone και είδα οτι δεν εχει την το εικονίδιο της Βίντεο κλίσης. Σε άλλα καταστήματα είδα οτι όλα τα τηλέφωνα note8 εχουν βιντεο κλίση vindeo call . Σε τηλεφωνική επικοινωνία με samsung μου είπανε οτι η vodafon εχει βγάλει αυτο το εικονίδιο απο την συσκευή. Εγω προσωπικά την δουλεύω Χρόνια την βιντεο κλιση χωρις ιντερνετ . Υπαρχει κάποιος τρόπος να βαλω παλι αυτήν την λειτουργία στο τηλέφωνο μου? Αυτο που κατάλαβα ειναι η κατανάλωση δεδομένων θα το καταλάβαινα αυτο εφόσον το ιντερνετ ήτανε απεριόριστο η 30 η 50 giga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis_baba Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να αλλάξω το font style(?) σε μερικές εφαρμογές (Spotify, play store - Δείτε φωτο παρακάτω); φαίνεται πολύ περίεργο. Στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει default font style Ευχαριστώ. https://ibb.co/dGa12x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eurostar Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Εχεις ενεργοποιησει τη γραμματοσειρα υψηλης αντιθεσης.Ρυθμισεις-εμφανιση-οραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loading Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Μια χαρά δουλεύει και με τα ελληνικά!! Μπράβο και έψαχνα κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Αυτό ακριβώς έψαχνα και γω. Το περνάει και στο reminder!!! Να είσαι καλά φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 nνα μπορουσε και να το κανει απο φωτογραφια θα ηταν μεγαλιωδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 (edited) Καλησπερα σας εχω μια απορια. Πως γινεται στο BestPrice το note8 64GB Dual να εχει τιμη απο 650 σε 7 μαγαζια, και στο Skroutz να εχει τιμη το note8 64GB Dual απο 725. 70 Euro διαφορα δεν ειναι και λιγα και πιθανό να πεσει και κανα 20 ευρω μερα με τη μερα ετσι που παει. Επειδη δεν παιρνω ποτε απο BestPrice δεν ξερω αν το κανει συστηματικα σε προϊόντα του η αν ειναι fake? εσεις τι λετε ειναι αληθινο? εμενα μου φαινεται πολυ καλο. https://www.bestprice.gr/item/2155155359/samsung-galaxy-note-8-64gb-dual.html VS https://www.skroutz.gr/s/12460493/Samsung-Galaxy-Note-8-Dual-64GB.html Edited March 16, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Καλησπερα σας εχω μια απορια. Πως γινεται στο BestPrice το note8 64GB Dual να εχει τιμη απο 650 σε 7 μαγαζια, και στο Skroutz να εχει τιμη το note8 64GB Dual απο 725. 70 Euro διαφορα δεν ειναι και λιγα και πιθανό να πεσει και κανα 20 ευρω μερα με τη μερα ετσι που παει. Επειδη δεν παιρνω ποτε απο BestPrice δεν ξερω αν το κανει συστηματικα σε προϊόντα του η αν ειναι fake? εσεις τι λετε ειναι αληθινο? εμενα μου φαινεται πολυ καλο. https://www.bestprice.gr/item/2155155359/samsung-galaxy-note-8-64gb-dual.html VS https://www.skroutz.gr/s/12460493/Samsung-Galaxy-Note-8-Dual-64GB.html Μια χαρα ειναι αληθινο απο εκει το πηρα στα 660 ευρω χτες μου ηρθε :D:D:D:D:D:D Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts